Astrologi!

Kärleksmatch mellan Skytten och Skorpionen

När en Skytt och en Skorpion träffas bör de ta det lugnt, ta sig tid att lära känna varandra på ett djupt och betydelsefullt plan. Annars riskerar de att gå för fort fram och relationen kan vara över innan de ens förstått att den börjats! Deras tålamod kommer att bli rikligt belönad. Skytten strävar efter förändring, efter det nya och spännande. Skorpionen önskar endast att komma närmare och stärka de känslomässiga banden. Tidigt i relationen kan Skytten känna sig hämmad av Skorpionens höga förväntningar på kärlek. Om Skorpionen kontrollerar sina känslor kan dessa två förvänta sig tillfredsställelse och spänning.

Det bästa med relationen är säkerheten och samtidigt flexibiliteten de kan ge varandra. Då de öppnat sig för varandra och lärt att uppskatta varandras olika livs- och kärleksfilosofier finns potential att skapa en djupt rotad och het relation som bygger på respekt. Så länge de kommunicerar och uppskattar varandras olikheter kommer förhållandet att vara passionerat.


Partnerhoroskop ställt på födelsedatumen för oss båda:
Interplanetära aspekter

363 Konjunktion Solen - Merkurius
Positiv aspekt: God förståelse mellan de två personerna och gemensamma intellektuella intressen, samma typ av nyfikenhet. De är gjorda för att passa ihop, att uppskatta varandra.
157 Konjunktion Venus - Jupiter
Positiv aspekt: Detta äktenskap kommer att vara fullkomligt framgångsrikt. Ett par som gläds åt att vara i livet, och att leva tillsammans, med trevlig familj och trevligt hem, totalt förtroende för varandra (och på goda grunder), intellektuell förståelse, likartad smak.
140 Konjunktion Solen - Uranus
Positiv aspekt: Solen kommer att berikas av detta förhållande med Uranus, vilket kommer att leda till upptäckten av en ny värld, originell och full av förändring. De kommer att passa bra ihop, men Uranus är vacklande och säkerligen för oberoende för att inträda i äktenskapet.
94 Konjunktion Venus - Neptunus
Positiv aspekt: Lovande äktenskap, de har samma artistiska smak gemensamt, deras liv kommer ibland att vara fyllt av fantasi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0