Hej hej hallå

Jamen, hallå ! Hur står det till i stugan? För min del är det då rätt segt. Har tränat idag och det var fan ingen lek, kändes som att man kunde typ somnat stående av ansträngningen, jisses liksom :P.
Försöker komma igång och göra klart en till inlämning, det går dock inte så superbra, har ju liksom hela kvällen på mig men det är tyvärr inte en sån stor tröst >.<.

Men det är väl bara att göra, ska bara dricka klart mitt kaffe först så att jag inte råkar spilla ngt ^^.  Ha det bäst!

Mjornin'!

Godmorgon och goddag ! :) Jag har visserligen varit vaken sen tio, men segat mig lite med PT i sängen, lagomt slött och mysigt. Väldig passande morgonsyssla.

Nu så har jag iaf just ätit frukost. Funderar på vad man liksom skulle göra. Är på tok för trött för att börja med skolarbete, behöver lite tid att vakna upp och dricka kaffe. Så that's what I'll do then, kaffe och lite soffmys sen då jävlar är det bara att sega sig igenom resten av det planerade. Tur att idag är en bra innesittar-dag med tanke på vädret, annars hade det nog varit för deprimerande :P.

Ha en bra dag ni söta människor där ute :).

Emma iz ze cooking lady ^^

Att lyssna på Skillet gör en djup. Det finns inget som tar fram dom där lame emo känslorna som kristen hårdrock, håller ni inte med ? ;) Förmodligen gör ni inte det, men har ni ens lyssnat på Skillet? Förmodligen inte det heller.
Fråga mig inte vad jag försöker svammla om, jag väntar på att maten ska bli klar och behövde göra något.. Har laddat ner Mozilla nu, thank god, hatar explorer, Mozilla är tusen gånger bättre, så det så ^^.

Vad gör Emma för mat idag då? Inte helt oväntat så är det kyckling i ugnen, stekta grönsaker och ris.. Väldigt typiskt mig, jag vet. Men det funkar ju liksom så bra också, det är lätt att göra plus att det är nyttigt. What could go wrong liksom? Förutom det faktum att det ligger ris på golvet och att min purjolök visade sig innehålla en skalbagge, it så fräscht kanske? Den var iaf död, tror jag.. Han ligger då rätt stilla på diskbänken. Mjo, han ligger kvar, men vadå? Jag är ingen såndära kasta bort skalbaggar människa, it's just not me you know? Matti får väl göra sig av med stackars liket när han kommer hem ^^.

Upptäckte just att jag är jävligt hungrig.. Passar ju bra då att maten är klar typ NU, så lajjters ! :D

Tankar för tillfället

Mjaha.. Varför skriver jag så sällan?
Finns många bra svar på den frågan, men den viktigaste är nog att jag inte befunnit mig vid en dator speciellt mycket alls. Vilket är synd, för jag har haft massor att göra med hjälp av den. Men nu så är det nog igång igen. Sitter ju inte vid min egen älskade dator men..
Har iaf skrivit 3 inlämningar på 2 dagar nu. Hoppas att jag ska orka skriva minst 2 till imorgon, och en dagen efter det. Ligger ju som sagt rätt bra efter planeringen när det kommer till skolarbetet. Jag tror inte riktigt på mig själv, så det handlar verkligen om att tvinga ut saker som man kan. Tur att man inte satsar så högt, besvikelsen hade nog varit lite väl mycket mer än vad jag orkar för tillfället.

På fredag fyller Mari år för er som inte visste det, så det ska vi nog försöka fira, så att ni vet :).

Ska göra ett ärligt försök att komma ikapp med allt som fått vänta här i mitt liv. Tv-serier och andra triviala saker också, men sånna saker är nödvändiga för att livet ska gå runt, visst är det så?
Det jag mest av allt vill ha är dock min egen dator, med min musik, (har iaf min iPod), mina tv-serier/filmer men viktigast av allt, alla mina bilder och all min underbara anime ! ^^

Nu så är det Top Chef på 3:an, jag gillar matlagningsprogram, tävlingssorten dvs. Men ni får ha det så bra och så får vi höras snart igen, förhoppningsvis :).

I am alive

And well ! :)

Så ni vet, jag är rätt glad, har äntligen fått mina pengar. Och dom är bara 24 dagar försenade, hör och häpna ;). Det roligaste är ju dock att jag får pengar igen nästa måndag, om en vecka alltså. Se där ^^. Men utgifter har man ju samlat på sig fastän man inte haft pengar, plus att jag beställt flygbiljetter till mig och Mari nu :D.

Ska bli såå kul att fara till Stockholm i sommar, välbehövligt är det också ! SciFi-bokhandeln, en museum med massa japanska prylar och en del annat ska hinnas med. Och bröllopet såklart, första anledningen till resan, men absolut inte den enda ! Jag trivs så bra i Stockholm, det är mysigt, Gamla Stan äger ! ^^.

Men nu ska jag gå på stan, måste köpa lite stuffs ^^.

Hoppas ni har det bra !

Som det är

Jag försöker verkligen vara duktig. Har än så länge lyckats halvbra med det också. Ska jobba mer på det under veckan. I'll tell you how it went laters ^^. Alltså på fredag eller så :).

Det känns bra iaf, är rätt peppad. Kommer ju dock inte att vara det  imorgon bitti, men det är sånt som man får leva med ;).

Jag har faktiskt inte så mycket att säga för tillfället. Sitter som vanligt hos Mattias, han spelar Final Fantasy XII, (som jag köpt åt honom, I'm such a nice person ^^), det är rätt kul men väldigt ovanligt att titta på när någon annan spelar. När man var liten så gjorde man ju det all the time när Petrus spelade, FF 7 t.ex. Fina minnen :). Jag är en sån Final Fantasy geek att det fan inte är sant. Skulle vara kul att veta hur mycket tid man sammanlagt lagt ner på det, men det är en sån sak som förblir ett mysterium, men jag kan iaf garantera att det är över 1000 timmar. Rätt coolt om man tänker på det så. Men har man ett intresse som verkligen brinner för så :).

Hoppas att ni har en produktiv vecka iaf, det ska jag försöka ha ^^.

Strålande nyheter !

Vet ni vad? Jag fick alla rätt på mitt psykologiprov, alla, inte ett endaste fel. Det är fan imponerande :D. Min lärare sa " Det händer inte allt för ofta", så yay me ^^.

Började dagen  med att plugga lite, läste min tråkiga bok som jag måste läsa till svenskan. Sedan lyssnade jag lite på musik, Hawthorne Heights = Kärlek. Men min iPod laddade ut.. Så nu sitter jag hos Mari och laddar den och gör inte speciellt mycket alls. Ska fixa lite små-stuffs och sen ska jag gå igen.

Helgen har varit härligt vanligt tråkig, som det brukar vara. Började spela Final Fantasy  X-2 igår igen, it still sucks, precis som första intrycket, men jag ska ta mig fan spela det ändå. Jag vill se vad som händer och sker. Det fungerar iaf delvis som underhållning, jag har skrattat åt en del saker. Btw så är musiken hemsk, hemsk I tell ya ! O.o Men det ska nog gå, tror jag. I have hope anyways !

Imorgon är det prov i Naturkunskap, jag känner mig lugn eftersom jag bara satsar på G, så det så. Ska knappt plugga, ids it. Jävla skitämne om du frågar mig :P.

Ha det bäst alla ni, you know I love ya ! ;D

Inlägg ett!

I min nya serie inlägg som kommer handla om: Final Fantasy, (men möjligtvis andra spel också). Vem är förvånad? Inte jag iaf ^^.
I denna serie kommer jag, med hjälp av min syster diskutera personer, händelser och allt möjligt som har med Final Fantasy att göra.

I mitt första inlägg så står Final Fantasy X i fokus. Vi ska diskutera Lulu, denna mystiska människa that doesn't make any god damn fucking sense. Tycker ni att hon gör det? Lämna gärna åsikter.

Lulu är 22 år gammal, en black mage från Besaid. Hon växte upp där med Wakka, Wakka's yngre bror Chappu, (som hon hade ett förhållande med), och senare även med Yuna.

Är det logiskt? Låt mig peka ut ett par saker för er;

1. Hon har ingen dialekt what-so-ever, bra jobbat hos talpedagogen? Bara lyssna på Wakka ett tag så förstår man ju att dom är ett gäng avslappnade bonniga öbor. Men Lulu är bara cool.

2. Finns det någon annan "black mage" i hela spelet? Jag menar, läser man skaparens kommentar om hennes utseende så var det så att han ville skapa typ en "coolare" black mage än dom som funnits tidigare, referens: Vivi FF IX. Han är ju en av många. So fine, det är ju obvious att han är en black mage, men Lulu då? Som verkar inte ha någon jävla look-alike någonstans i hela vida världen. Does that make sense? Är hon måhända the last of her race Aeris-style. Men på andra sidan så kan ju alla bli svart magiker tack vare the sphere grid, inte mycket till invidualitet där inte !

3. På tal om speciella kläder och så, så är det ju helt uppenbart att det inte finns någon annan med hennes fashion sense, finns ingen som har lika coola eller genomtänkta kläder. Och detta kan ju bero på att hon är en black mage, dom är tydligen supercoola. Men hur fan blev hon så cool genom att växa upp på Besaid?! Referens: Wakka <- saknar coolhet

4. Hon lämnade tydligen ön flera gånger i sitt yrke som guardian. Btw, jag vill veta hur man blir en guardian ? Livsfarligt yrke, hon är inte så hundraprocentigt ens troende när det kommer till Yevon. Men det är ju förmodligen en bra karriär om man är en black mage. Som btw suger i början? Hur fan tog hon sig till Calm Lands tidigare ?!  Hon hade ju blivit dödad på två röda med dom stats som hon börjar med. Tillbaka till en annan fråga, hur fan blir man en black mage?! Ologiken i hennes historia är Hollywood-stor. It's like a movie where nothing makes sense and is not supposed to be either. Men jag vill veta. Hon förlorade sin första summoner i The Caven Of The Stolen Fayth, kan bara säga att monstrena där är ingen lek, så dom kan ju inte ha varit i någon fight, no encounter-bangle perhaps? Den kan man ju iofs få av Ghost som huserar där.. Men frågan återstår ju då, hur överlevde hon fram till Calm Lands? O.o

5.  Hur mycket väger hennes klänning ens? Alla dom där skärpen, måste ju vara tung som sate, hur orkar hon det? Måste ha amazing body strength, men hon ser ju rätt spe ut?

Söt, det är hon. Men totalt ologisk O.o.

Tvätt, Csn och Spel

Idag ska jag tvätta faktiskt.. Har bytt dag ännu en gång. Och jag ska inte skräpa ner Emma, bara lite ;).
Jag har så lite att göra att jag tvättar på en fredag, är det verkligen så? :P Jo, men det är mellan 13-16, så inte kvällstid iaf, det hade nästan varit lite sorgligt på något vänster ^^.

Annars då?
Det vet jag faktiskt inte, ser nästan fram emot ännu en dag då man inte gör mycket alls, spelar kanske, ser en film :).

Har lite problem's at the moment, med pengar. Utbetalningen för mitt csn-lån/bidrag kommer vara på tisdag och är då 18 dagar efter utsatt tid. Detta hade jag kunnat lösa mycket tidigare, om jag visste om problemet. Men så här är det, har man inget eget hem så kan det bli lite tjorvigt ibland, jag adressändrade till min mamma, så där hamnar all min post. Och hon uppfattade inte att det var viktigt med brev från csn, så hon sa aldrig att jag fått det. Så det  hamnade i mina händer 12 dagar efteråt.. Där ser man.. Och jag tror nog alla ni som läser har vett att veta att det är ett stort problem med att ligga snart 18 dagar efter i ekonomin, inte minst för diverse räkningar.. Och det faktum att man är helt pank och inte ens har pengar till bussen, that's messed up >.<. Man blir så less.. Men det är bara att bita ihop och vänta.
För en gångs skull så var det ju iaf inte csn's fel, dom är ju annars rätt kända för att vara halvhatade :P. Utan denna gång var det faktiskt skolan som "inte uppfattat att jag ämnat söka studiemedel", nähä, det står ju bara på ansökan !? Jävla #@!%#@%&! Så där ja, nu suger vi fast i optimism istället ^^.


Utöver det så är det inte så mycket, nöter i Final Fantasy X, det är drygt, men älskar känslan av achievement när man klarat av något svårt/långt/jobbigt. Blitzball t.ex. är ju bland det värsta som finns, drygt och inte speciellt kul alls, tyvärr. Men man måste ju p.g.a Wakka, jävla Blitzball-bögen från Jamaica, men han har sin charm iaf ;).

Wakka i mitten och Besaid Aurochs, hans lag (inte alla dock). Jag gillar det faktum att han lämnar över laget till mig cuz he's retiring, men så fort man har airship'et så kan man rekrytera honom, nice eh? ;D
Jag gillar även det faktum att man i slutändan inte har någon från orginallaget i Besaid Aurochs, så vad står namnet för egentligen, no-one cares, det är typ bara Ronso Fangs som behåller orginalmedlemmarna, resten byter friskt ^^.

Förvirrad människa !

Det är jag det. Är som vanligt dålig på det där med datum, jag ska inte alls tvätta idag, utan imorgon. Så min plan med skrivandet får vänta lite granna ^^.

Känner mig lite i en känslomässig svacka för tillfället, men jag är optimist så det ska nog inte ta allt för lång tid att ta sig ur den :). Behöver dock lite postiv förstärkning, men det ska nog gå att ordna ^^.

Nu ska jag söka reda på lite fakta på ze internet, sen ska jag faktiskt försöka göra något kul ! :D. Har varit duktig och läst min tråkiga bok som utspelar sig på 1100talet, så det förtjänar jag ;).

Btw ! Fick en hjärtattack typ. Startade datorn, skulle stoppa in usb-minnet, fumlar lite och ... tjing ! Datorn bara DOG, rakt av, bara sådär. Panik kan jag lova för den ville inte gå igång igen. Det mest mystiska var nog on-knappen som fortsätte att lysa upp med jämnna mellanrum fastän jag hade strypt all strömtillförsel O.o. Det var fan freaky ?! Hur som helst, jag vet inte alls hur datorer fungerar så jag rensade den på lite damm och nu funkar den, plus att den låter ovanligt tyst. Så det behövdes nog ^^. Jag har tur ibland, men jag har ingen aning om vad jag gör egentligen :P.

Puss på er alla snyggon därute, you know I love you ! ^^

Jag vill ha en rosa dator ^^.

Tack !

Tack vare er människor så har jag fått ett par ideér till några blogginlägg, faktiskt. Ska nog bli en liten serie utav det. Kommer givetvis att handla om tv-spel, det jag älskar mest här i livet, (fast det är ganska delad förstaplats med fantasyböckerna). Fantasy är livet. Eftersom det vanliga livet suger GET så är det ju underbart med det påhittade, håller ni inte med? ^^. Nej, jag är inte negativ, jag är en optimist, faktiskt. Men man behöver inte tycka att världen är en bra plats för det, lite sådära mer i överlag :).

Kommer dock inte påbörja det idag. Ska faktiskt ta itu med lite skolarbete eftersom ingen har anmält sig frivillig att göra det åt mig, (jag betalar bra ;) ). HINT HINT, för er som undrade ^^.

Men imorgon, för då är det tvättdag. Så lika bra att spendera tiden med lite kanske inte förstklassig men ändå någorlunda bloggande? ^^.

Take care people's, you know I love you ! :)

Smått fundersam

Nu finns det mycket som jag funderar på ! Ska skriva ett eget arbete i Samhälls och på fredag måste jag ha bestämt mig för vad.. Lutar tungt för tillfället mot narkotikabrott, samband narkomaner och samhälle. Varför blir man knarkare? Men jag funderar som sagt fortfarande.

Annars så känner jag att jag håller på att bli sjuk. Mari den jäveln försöker smitta mig :P. Men men, förkyld ska vi väl alla vara? Är det inte så? ^^. Klassiskt såhär på våren.

Funderar fortfarande på om jag ska ta mig i kragen och ringa vårdcentralen.. Men det är ju som ingen idé att göra det medans man är sjuk. Så då måste jag skjuta på det ytterligare. Och snart är det väl ingen idé att göra det längre alls överhuvudtaget. Pollensäsong och allt. Tydligen är det "omöjligt" att göra utredningar på allergi och sådant när det är pollensäsong. Även fast jag vet med all säkerhet att jag inte är pollenallergiker. But fuck that. Får väl ringa på hösten. Och då har det tagit exakt 1 år för mig att "ringa efter sommaren" som jag fick höra förra året.

Visst är jag grym på att skjuta upp saker? Nästan helt otroligt ! ^^

Nej nu ska jag se the spännande conclusion of Hells Kitchen, yay ! :D

Ha det bäst alla ni andra, ni får försöka iaf :).

*kikar fram*

Jag skriver inte så mycket nuförtiden. Men jag ska återkomma med fler inlägg när jag har något vettigt att skriva om. Det kan jag lova.
Har fortfarande fullt upp med skola och annat här i livet. Försöker fortfarande få ordning och struktur på dagarna. Jag är iaf lite halvstolt över att jag inte spenderar speciellt mycket tid alls framför datorn, alltid något va? ;)

Har iaf lyckats roa mitt spelsug lite granna den senaste tiden och återbesökt Final Fantasy X. Blev tyvärr sorgligt påmind om att min "nötar-fil" som jag kallar det, (har en till varje spel), är lite av ett fail. Jag gjorde lite fel och nu så kan jag inte göra något åt det.. Känns sådär lagomt trist när man har 242 speltimmar på bara den filen. Jag lägger mitt hopp på min nyaste fil, har bara precis fått tillgång till mitt airship, så finns en hel jävla del att göra O.o. Men jag har hopp för framtiden, plus att jag är en grym nötare, ni anar inte ^^. Fast ibland så fuskar man lite och tar hjälp av Mari, hon är också en bra nötare + att hon har en aniiings mer tålamod än jag på vissa fronter/ställen i spelet ;). Tänker då först och främst på Thunder Plains där man ska undvika 200 blixter i rad, utan att slåss, spara eller lämna området, genom att trycka på typ X i rätt sekund. Jag suger stenhårt på det och har själv ett personbästa på typ 40.. Yeah.. Räckte inte så långt.. Men Mari har tydligen awesome dodge lightning skills, lucky me ^^.


Btw så skulle jag vilja hyra en liten kines eller liknande att göra lite skolarbete åt mig.. Suck..


Ha det bäst  ! :)

Lulu från Final Fantasy X, hon är min supercoola svart-magiker med stora bröst, en häftig urringning och en klänning som måste väga massor ! Syns inte så bra på bilden dock men hela nedre fronten består typ av bälten O.o.

RSS 2.0