Hallå min vän

Sitter just nu i soffan och ser på EMA, jag gillar sånt ^^.

Är just nu i tillfriskningsfasen från ännu en infektion i halsen. Jag dukar under så fort det blir kallt och jag fryser om natten. Just typiskt att jag alltid lyckas bo i kalla lghter då? Nåja. Jag bör verkligen kolla upp det där problemet så jag kanske slipper sånt dära i framtiden :).

Det var ju Halloween i helgen. Våran fest blev ju av som planerat fast kvällen blev ändå inte som tänkt. Fast så är det väl ofta? Kan inte styra över vissa saker :). Umgänget var iaf guld och förfesten var kanon. Krogen var dock inte kul alls. Orkar inte gå in på detaljer och så, men har som kommit fram till att jag föredrar inomhus-hemma-umgänge framför krogen iaf. Det enda roliga är ju om man träffar annat guldfolk ;). Kan iaf säga att Dj:n sög HÅRT. Jag hade gjort ett bättre jobb, jag lovar >.< Han spelade Billy Joel-covers och introlåten till L.A Ink, what's up with that? Han bad oss skriva ner de låtar vi ville lyssna på. Jag skrev ner två. Jag satt närmast Dj-båset i en hel timma också. Spelade han våra låtar? Nej. Det gjorde han inte. Vid 1-tiden fick jag nog och gick hem. Sucky sucky songs! Nog för att det var Halloween, men det var lite för skrämmande dåligt för min smak :S.

Ska lägga upp några bilder någon dag snart. Ska sno bilder från Halloween av Emma och även lägga upp bilder på min katt som jag köpte häromdagen. Tills dess får ni nöja er med att veta att han heter Sune, är korthårig, gör gulliga ljud, snarkar, är helt vit och har olika färg på ögonen ;). En riktigt speciell katt med andra ord! Köpte han så att Bill skulle kunna ha någon att busa med ^^.


Annars så har jag inte så mycket att säga. Är fortfarande lite sliten av sjukan men ska nog stå på benen imorgon, det är jag övertygad om :).

Ta hand om er folket och akta er för sjukor!

RSS 2.0