When I'm falling down

Will you pick me up again?
When I'm too far gone
Dead in the eyes of my friends

Will you, take me out of here?

Watercolour - Pendulum

Har haft en liten känslo-urladdning idag.. Vilket innebär att jag inte kan skriva om vad som hänt idag. Konstigt nog. För så funkar jag. När det väl kommit ur, så släpper jag det. Helt. Men kan säga att det var både spännande och intressant :)).


Nu över till något negativt. Jag såg mig i spegeln och jag kände mig tjock igen. Fan också. Jag som inte gjort det på ett bra tag nu. Sen så har jag ätit både frukost, lunch, middag och kakor. Känns som att mitt kalori-intag är långt över gränsen. Jag vet att jag inbillar mig dock. Men ätstörningen gör sig påmind. Tror jag råkat hänga runt för många smala människor idag. Sen så var det ju känslo-urladdningen också. Har som ingen annan förklaring till denna tillfälliga "dal" på den fronten. Känns inte helt okejj faktiskt.

Har dock blivit mycket bättre på att peppa och tala vett till mig själv. Jag säger: "det här är inte okej, du får inte göra det här mot dig själv Emma". Så det är ju ett framsteg i sig. Fast man vet att det är dumt att må dåligt, så är det ju lite svårt att sluta. Jag kämpar på i alla fall. Det är vad som räknas.


Har tänkt för mycket på dig också. Jag stör mig på att du sa att du ville vara min vän, men samtidigt inte alls varit en för mig. När jag låg sjuk i feber i flera dagar och pratade med dig så sa du inte en endast gång "krya på dig" eller "må bättre" eller något i den stilen. Är inte det lite konstigt? Brukar man inte göra det? Kanske tänkte du inte på det, vad vet jag.

Skulle dock ljuga om jag inte sa att jag innerst inne fortfarande har ett hopp som inte är redo att dö.. Blä för känslor, eller hur? :P

I'm going to be the bigger person here! Tänker vara snäll, tänker fortsätta bry mig, men inom rimliga gränser såklart. Du är trots allt inte en dålig person egentligen, men jag förstår som inte riktigt alls vad som händer/hände mellan oss.

Nu känner jag mig helt slut efter en heldag av känslor som varit överallt och det faktum att jag såklart sov as-dåligt inatt, (vad förväntade ni er? :P). Har dock varit duktig som sagt och lagat middag + gjort lunchlådor. Pluspoäng till mig! Om jag får sova inatt blir jag en mycket lycklig människa. Undrar hur det kommer gå, den som lever får se :P

Det var allt för idag tror jag nog. Ha det bäst alla ni! :)


Insåg just att jag såg lite naken ut på den här bilden x) Men så är inte fallet!
Jag gillar den här bilden för den är lite konstig på något sätt. Den känns avskalad, enkel. Samtidigt så ser jag lite ledsen ut, och rufsig, haha. Jag gillar det helt enkelt ^^

Everything's here right here

Everything's here right now
All that is...
Is what is now...

Here Right Here - Sense Field

Jag har försökt samla mina tankar. Så att dom ska gå att få ner genom ord på ett vettigt sätt så att dom går att förstå. Så att genom några knapptryck på detta tangentbord ska ni förstå på ett ungefär hur jag tänker och känner. Men går det? Jag sitter mest och lolz'ar när jag sitter här. Bara skriver något ytligt blä. Ibland går jag lite djupare. Men jag berättar aldrig riktigt helt hur det är.

Ingen gillar ett emo, visst är det så?

Det är just det här som är det farliga dock. Jag är inte ett emo för att jag är ledsen ibland. För att jag har stunder då jag gråter och livet känns jobbigt. Men om jag skulle skriva det här, så är det vad de allra flesta skulle tänka om mig. Som att jag håller på att gå sönder för att jag är nere en dag. Och så är det ju verkligen inte. Så då skriver jag inte om mina djupare tankar och känslor. För jag vill inte att någon ska se mig som ett "emo". För jag är en stark person, och jag klarar mig själv för det allra mesta. Så då vet ni det.

Och nu när jag förklarat att jag inte är ett emo. Så tänker jag berätta lite om mina känslor dom senaste dagarna.

Jag har mått väldigt bra i det avseendet att jag har helt awesome människor som finns där för en och accepterar en för den man är, bra och dåliga sidor, allt. Tack vare dom är jag inte lika deppig längre över en viss annan person i min omgivning. En person som ibland verkar leka lekar, men jag vill inte tro det om en annan människa. Så jag gör inte det, men det är så det verkar. Och det påverkar mig. Det påverkar mina känslor, det har fått mig att gråta, att må dåligt, mer än en gång. Tårarna var bara en gång dock, mina tårar sparar jag på. Det har fått mig att tvivla på mig själv. Bli osäker, fundersam, orolig. Och oavsett vad denna människas intentioner egentligen är, så är det inte okejj. För mina känslor är på riktigt, oavsett tankarna bakom. Vilket betyder att jag måste nu jobba på att släppa/gå vidare/komma över alla tankar och känslor.

Förstår ni vad jag menar nu? Även om denna person aldrig menat att såra mig på något sätt, om jag känt dessa känslor, så är dom äkta och ska tas på allvar. Detta ska ni komma ihåg. Om en person får er att må dåligt, så är det inte okejj, ibland går det att lösa. Men ibland måste man bara gå.

Känslor uppstår ur missförstånd, hela tiden. Men ingen kan säga att det man känner är fel, det är aldrig fel. Sen vad man gör med det, det är ju en fråga i sig. Jag tar mina negativa känslor på allvar, accepterar att det inte går att lösa, för det har ingen grund, det är bara jag. Så jag tar mina känslor och lämnar allt. Kommer inte ske på en dag, men, det kommer gå. Så bra så. För jag har mina underbara vänner <3

Detta var btw min fylle-uppenbarelse av rang som jag skrev om tidigare men raderade. Jag är extremt nykter, (och utvilad! hör och häpna), och jag känner fortfarande samma sak. Dags att gå vidare.

Är jag ett emo nu? Nej förmodligen inte. Jag är ledsen om någon kommer läsa detta och ta åt sig eller börja fundera: "menar hon mig?". Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.. Detta är min blogg och jag måste få berätta saker, ventilera. Jag kan inte lova att du inte kommer läsa detta heller, det vet jag inget om. Men det är bättre att inte ta åt sig, inte anta saker och inte tänka för mycket på det. Om vi pratar någon gång, så lär du väl få veta detta iaf, förr eller senare.

Nu tänker jag inte säga något mer. Jag mår bra iaf, och sovit har jag gjort, helt awesome. Jag tar hand om mig på de sätt jag kan, hoppas ni gör detsamma! Kommer aldrig sluta bry mig, för sån är jag..


Tänkte att en lite oseriös bild skulle lätta upp stämmningen :P

Turns out, no one gets left behind

Turns out
Turns out, no one gets out alive
Turns out
Feeling left behind now
While everyone keeps moving on

Running Behind - Sense Field

Så... Ja.. Ännu en kväll, jag överlevde ! Trots storslagna planer så tog vi oss inte ut någonstans, så det kan gå!

Annars då.. Jo.. Hade en fylle-uppenbarelse av rang! Sånna som bara går att ha när man är redigt berusad. Så here goes: [Det tog två sekunder sen ångrade jag mig och raderade allt!!]

Så det kan gå. Orkar inte att du kanske läser detta och analyser och tänker konstiga saker. Jag är en bättre människa än så. Vi låter det vara helt enkelt!

Hoppas ni har det bäst alla :))


Bild tagen ikväll, den är konstig men det får duga ! :P

Everything keeps telling me to run away

Now you own me
Everything keeps telling me to run run run
I never listen
Now you own me, now you own me
You Own Me - Sense Field

En dag kom efter dagen som var gårdagen. Vilken chock va? Tog mig ytterligare en sovmorgon imorse, min kropp behöver verkligen det. Så kom sent till skolan men det kändes ganska okejj ändå. Fick ett trevligt bemötande på morgonen, inget mer sagt om det, men det kändes ganska bra ^^.
Så vi, (jag, Patrick och Emilinn), hade vårat första "bok-möte" och skrev vårat första bok-mötes-protokoll, det gick bra. Är ganska glad att vi fick det gjort. Måste dock läsa 130 sidor till nästa torsdag, kändes ju mindre bra :/. Men det är bara att göra he ! (*det).

Nu sitter jag hos Patrick och Kornelia och dricker vin, myspys. Ikväll går vi ALL OUT och bara äger! Vete fan om kroppen kommer orka med, men den har inget val! Ser fram emot med spänning hur man kommer må imorgon redan idag :P. Det kommer säkert gå bra iaf, jag är optimist !
Så vad mer, hm. Idag har det som ändå inte hänt så mycket. Har försökt frigöra mig lite från en viss person och vissa tankar/känslor. Vete fan hur det går, men försöka kan man ju alltid göra! Alkoholen hjälper dock inte på den fronten, men än så länge känns det bra :).

Ha det bäst alla !

Kvällens look, faktiskt ! :P

The sky glows

I see it shining when my eyes close
I hear your warnings but we both know
I'm gonna look at it again

Don't Wait - Dashboard Confessional

Så, vad är nytt på västfronten? Eller kanske borde säga östfronten :P

Tisdag kväll var jag som bekant på gärdet. Lyckades få i mig en hel flaska vin, vet fortfarande inte riktigt hur det gick till men. Ahja. Fick en skallskada. Bakhuvudet rakt in i kanten på ett bord. Det var INTE skönt kan jag säga. Fast det gjorde mer ont dagen efter, som det brukar. Men jag överlevde, det var inte så farligt, det lät nog värre än vad det var. Det smällde ganska högt x). Vi var iaf ut på Söderkällaren, jag, Patrick och Emilinn då. Det var trevligt. Vi åt strips där vilket gjorde att alla killar ville sitta vid vårat bord för dom ville också ha. Det var lite kul ändå, hehe. Patrick bara stack så jag tog med mig Emilinn hem sen.

Ja, sen kom ju onsdag. Vi for till skolan. Jobbade med genusfrågor. Sen var vi på Fotografiska museet, det var väl ganska intressant. Även om jag var segare än segast som vanligt eftersom jag knappt sovit något. Inte ens alkohol + skallskada kan få mig att sova på natten tydligen. Blä åt det.

For hem efter det. Åt mat. La mig i sängen. Somnade en kvart. Vaknade. Var uppe två timmar och tänkte att NU kan jag sova eftersom jag är så trött och sliten. Det gick såklart INTE. Så imorse bestämde jag mig för att "sova ut", dvs sova 2 timmar till bara. Yä. Så fick nog sammanlagt 5h sömn, men inte i rad då, vilket suger ändå. Så. Lika sliten och seg idag.

Börjar bli orolig för min hälsa faktiskt eftersom min hjärna börjat bete sig lite konstigt och min kropp inte riktigt orkar med. Satt bara och skakade idag när jag kom hem. Lagomt obehagligt måste jag säga.

Jag for iaf till skolan på lunchen, men då hade vi tydligen slutat. Jaja. Sånt som händer. Så då bestämde jag mig för att äntligen införskaffa några grejjer som jag tänkt köpa nu ett tag. Men jag gick på H&M först och.. Jag gick lös helt enkelt. Köpte kläder för ca 1500... Det var ändå NICE :D. Men borde inte göra sånt egentligen. Men kände att min garderob behöver uppdateras lite så köpte bl.a ett linne i 5 olika färger. Typiskt mig, men det var en fin modell :)). Så nu kommer ni få se lite nya kläder på mig den närmsta tiden, hihi.

Sen köpte jag det jag skulle, mascara, eyeliner, hårspray och en nagelsax av alla saker här i världen. Så nu kan jag vara nöjd ett tag.

Nu nu nu... Eh.. Tänkte väl äta, varma mackor och se på serie helt enkelt. Ännu en härligt seg vilodag som jag verkligen behöver. Kan man inte sova får man väl iaf ta det lugnt. Vet inte om det hjälper så mycket men har inte så mycket val. Imorgon är det röjj igen, men sen blir det nog lugnt resten av helgen + nästa vecka. Får se till att inte gå sönder på vägen :P.

Ha det bäst och må inte som jag för det är ganska onödigt och värdelöst ! Puss & kram !


Jag var brunett en gång i tiden ! Detta är dock inte min naturliga hårfärg men det är inte så långt ifrån faktiskt. Hade så i kanske 3 år, det var en aning tråkigt tycker jag. Känner att min nuvarande färg + klippning är lite roligare och lite mera "jag" så att säga :)).

I hope this song can tell you how I feel tonight

Language Lessons - Hawthorne Heights


And don't forget. To tell me how you feel in 5 words or less..


Sååååå... Vad har hänt sen senast? Skrev innan tvättstugan på lördag och nu är det tisdag.. Hm.. Ja, jag tvättade ju såklart. 3 fulla maskiner, hell yeah! Det var lagomt jobbigt men nu är allt rent och fint. Så det var nice.

Lördag kväll så tog jag mig några öl och for till Patrick. Sen var jag ut med Patrick och Kornelia om jag inte minns helt fel. Men lyckades göra slut på orken till klockan 23 ungefär, så for hem och sov då faktiskt. Det var nice. Sen söndag hade jag så lite energi i kroppen så låg bara i sängen och såg på anime hela dagen. Det var trevligt. Hann vara en sväng på ICA med min bror, det var då jag märkte att min kropp inte riktigt var i skick så tog en riktig jävla vilodag.

Sen kom det en dag igår också. Då var det först skola. Klassråd och blä. Ointressant. Sen hade vi litteraturcirkeln så jag och Emilinn drog in till stan för att hitta boken som vi ska läsa till detta temat. Mötte upp Patrick. Fixade en bok. Åt lunch, for tillbaka till skolan. Satt och stickade sen, haha. Halsduken som jag påbörjade 2003, nu är den på gång igen ! Och sen hade jag och Emilinn ett ölsug så vi drog ut på Chill, och det var chill! Dålig humor, I know. Vi tvingade med oss Patrick också fast han hade inga pengar så jag bjöd han på 4 öl :)). Sen vart det gärdet ett litet tag och så for jag hem vid 21. La mig för att sova vid 22.30. Men kunde inte somna, som vanligt. Mina sömnproblem goes on and on and on. Blä.

Så idag var också en dag. Konstigt nog. Skola, genus-frågor. Helt okejj. Åt lunch, yää. Sen for jag på biblioteket och skaffade boken till Patrick, jag är så snäll. Systemet, sen hem. Sen en dusch, sen en middag. Och nu ska jag fixa mig och sen dra till gärdet. Har verkligen egentligen inte tid till det här, men var så länge sen jag skrev nu. Känns ju lite otrevligt.

Ha det bäst nu pojkar och flickor. Jag ska försöka att inte dö trots att det känns som att jag går på reserv-energin's reservenergi, if that makes any sense. Kram!


LOLZ. Så där ser jag inte ut idag, haha

Hur känner du nu?

Känner du någonting?
Hur känner du nu?
Jag väntade mig ingenting

Skisser för sommaren - Kent

Om jag påstår att jag inte tänker på dig, så ljuger jag. Men om jag däremot säger att jag, trots att jag tänker på dig, inte tänker så mycket alls på det egentligen, då talar jag faktiskt sanning. Svårt att förklara.

Så vad gör jag när jag inte bloggar? Vad har jag gjort? Kan ju börja med torsdagen. Var och festade med Patrick och Emilinn trots flunsan. Det gick bra fast jag råkade bli riktigt jävla full. Är fortfarande lite förvånad över hur det gick, jag är bara glad att jag inte började må illa iaf ^^. Så fredag var det lite svårt att ta sig upp, men det gjorde jag också och for till skolan. Såg fejkdokumentär och svor en hel del över att dom ljög om Shackleton, det är liksom inte okejj! Haha. Vi slutade iaf tidigt och det var nice.

Tog det jääävligt lugnt igår. Var rätt skönt faktiskt. Brukar normalt sett få ryck och inte orka sitta och göra typ inget, men igår gick det faktiskt bra. Säkert sjukan + trötthet. La mig iaf runt 22 och SOMNADE. Det var så fucking underbart att jag finner inga ord. Så klev upp 09 idag. Har hunnit plocka ihop min tvätt + städat mitt rum lite. Ganska nice. Så om 50 minuter har jag tvättid. Då ska jag ta med mig min bok och campa i tvättstugan ^^. Jag tycker det är ganska mysigt att tvätta faktiskt. Känslan av att ha allt nytvättat är ju också klockren. Synd bara att det är en bit till tvättstugan och att man bor 3 trappor upp. Det blir lite jobbigt när man har mycket tvätt, som idag. Så det är ju bara att glömma att man ska springa upp och ner. Men det är som sagt ganska mysigt att sitta där också och läsa i en bok.

Vad händer ikväll då? Jag förmodar inte så mycket. Dock så blir jag redan uttråkad av den tanken. Så. Men det blir vad det blir. Förmodligen inte så mycket, jag är inte optimist på denna front. Ahja. Skriver kanske sen då !


Snabb kort uppdatering

Idag var också en dag. Som spenderades i skolan. Inte helt awesome men helt okejj.

Nu dricker jag öl nummer två och ikväll ska dansskorna på!

Har influensa förresten. Då vet ni det också.

Och det var allt !

Ha det bra folket ^^


It's not as easy as willing it all to be right

Gotta be more than hoping it's right
I wanna hear you laugh like you really mean it
Collapse into me tired with joy

Hands Open - Snow Patrol

Så... Idag var det en dag. Som var en dag... Idag.. Spännande.. Jo.. Nej.. Det har inte hänt så mycket. Var i skolan idag, yay ! Min feber var lite so-so, inte helt borta men inte speciellt störande. Dock så är min hjärna verkligen gröt idag. Alltså. Jag säger saker fel hela tiden, jag tappar saker, går in i saker, mer än vanligt då. Dock så sov jag ju bara cirka 3 timmar i natt. Det sög ju ganska mycket. Så logiskt sett borde jag ju vara ganska trött just nu? Och det är jag faktiskt, hallelujah! Blir tidig, tidig, tidig kväll ikväll om allt går som det ska.. Fast med min tur så ligger jag väl vaken halva natten igen :/. Tänk positivt ! Jag borde. Idag har ändå varit en bra dag må jag säga.

Ändå. Jag är fasiken glad. Det krävs inte så mycket faktiskt. Men ni lyckades gott folk, och det tackar jag er innerligt för. Speciella creds går till dig för du verkar till slut bete dig som vanligt, hemskt mycket tack för det. Vet inte riktigt vad jag skulle gjort annars :/. Det där lät ganska surt och negativt, men jag menade det faktiskt inte så. Det var verkligen en lättnad ^^.

Nu saknas bara en träff med en viss person. Sen är nog livet bara rosa för en stund. Men imorgon blir det en träff med en annan awesome person, och då ska jag ta på mig min näst näst näst finaste outfit ! Haha.. Seriöst, jag behöver verkligen tvätta.. Inte kul alls. Men har tvättid på lördag så it's aaall good!

Nej, nu känner jag ett behov att lägga mig i sängen. Kan ju inte sova än. Vore ju ganska fel. För i 12 timmar tänker jag verkligen inte sova. Men får se på lite serie och hålla ut och hoppas att jag inte blir pigg. Puss på er pojkar och flickor !


Ser ju rent ut av överlycklig ut på denna bild, not, haha ^^

Yä, jag vet att ni hatar dessa.. Men måste ! :P

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig?
Det har varit NICE :D

Har du träffat några nya vänner?

Ohja, och jag älskar dom MASSOR!

Någonting du aldrig kommer glömma från 2010?
Att jag tog steget och flyttade till Sthlm och alla underbara minnen som följde med på köpet

Har du flyttat under år 2010?
Jajjemän!

Har du hittat en ny låt som du älskar?
Många, haha

KÄRLEK:
Har du varit kär? Mja..
Har du sagt jag älskar dig till någon? Yes
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Det med
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej, men jag har haft en hemlighet med någon ;)

SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? God no O.o
Har någon i din släkt avlidit? Finns snart inga kvar som kan dö så.. :P
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Haha, nej inte på "riktigt" ;D
Har du varit i slagsmål? Nej

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar? Orkar inte ångra saker, livet är för kort för det ^^
Har du skämt ut dig? Säkert? Men andra får skämmas åt mig, jag struntar i sånt ;D
Har du ljugit för en vän? Yes
Har du varit ute en hel natt? Ute och ute.. Ne, men borta flera nätter !
Har du blivit tagen av polisen? Haha, nej, jag beter mig alltid :P
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? Flera gånger!

VÄNSKAP:
Har du träffat nya vänner? Ja. and it's fucking awesome!
Har du förlorat en vän? Typ
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Typ
Har du gått bakom ryggen på en vän? Typ
Har du ljugit för en bästavän? Typ

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ett röda bandet, helt awesome ! Förutom att jag söp bort den dagen efter jag kom tillbaka till Sthlm, jag hatar mig själv lite granna ibland :/

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Säkert det ^^

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

T-shirt och jeans -> Linne + hoodie -> Linne + kofta -> Skjorta + slips -> Kjol och skjorta -> Skjorta och väst -> Tiiighta jeans + stora tröjjar och toppar. Min stil är all over the place x)

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, alkohol och mat

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Bara dom vanliga sjukorna, ständiga infektioner i halsen, that's life !

Största misstaget?

Investerar som vanligt för mycket tid och känslor på människor som inte riktigt är värd det. Jag lär mig! Tror jag, haha, eller så kommer jag fortsätta göra detta åh så typiska Emma-misstag ^^

Bästa köpet?
Typ alla mina kläder, love them! Och julklapparna jag faktiskt köpte till folk ^^


Så, snabb uppdatering av 2010, då vet ni om ni orkade läsa :P

Skjorta? Älskar min röda skjorta iaf, haft den sen jag var kanske 19 år, det är ändå ganska awesome ^^

Än fanns det tusentals tårar kvar

Och de var dina att ge vem som helst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen
Passerar vi deras gränser

Mannen i den vita hatten (16 år senare) - Kent

Hej hej. Sorry för att jag inte uppdaterat men legat helt död i sängen i ett par dagar i någon form av djävulsfeber. Vet inte vars den kom ifrån, vet inte vad den ville mig. Men den verkar vara över nu i alla fall. Tack gode gud för det. Har faktiskt varit hemma från skolan i två dagar också. Väldigt olikt mig. Men t.o.m en Engfors måste tillåtas lite vila ibland, faktiskt :P.

Så eftersom jag inte gjort så mycket annat än legat och sovit / velat dö så har jag inte direkt så mycket att säga. Fick ett rus av glädje och sorg på en och samma gång. Förvånar mig inte eftersom jag är helt jävla slut. Tar verkligen på kroppens energi att ha feber i flera dagar. Fy fan alltså. Och ändå kan jag inte sova, självklart. Visst är det så. Men men. Ska väl inte klaga egentligen nu när jag typ är frisk igen :).

Ska inte skriva saker bara för att skriva dom. Imorgon kommer en riktig update. Tills då små barn!

Let me sleep bitches !

Som det strålar från ditt hjärta

Som en motorväg av ljus
Genom hålet i mitt hjärta
Kommer räddningen till slut
Genom hålet i mitt hjärta

Hjärta - Kent

Har lyssnat en hel del på Kent idag. Utan dina andetag, Det finns inga ord.. Ah. Ni förstår. Vackra texter som säger mycket som jag håller med om just nu ^^. Skisser för sommaren också. Mm

Så vad har hänt? Nej inte så mycket. Jag har haft ett allvarligt snack med mig själv. Insett att jag är en jävla idiot ibland. Men det är vi nog alla. Jag tänker och läser in på tok för mycket i saker. Hur många dagar har det gått, 5-6? Hur kan man inbilla sig själv att saker skulle drastiskt förändras under en vecka? Varför skulle det? Nej, just det. Jag har betett mig som en jävla idiot. Men det är okej det med. För sånt gör vi nog alla någon gång.

Så nu känns allt ganska mycket bättre. Det är bara att rycka upp sig och inte tänka så mycket på vissa saker. Jag börjar redan bli ganska galet trött. Men tänkte försöka hålla mig uppe ett tag till, för att vara säker på att man kan sova hela natten. Vore ju som lite jobbigt annars. Förhoppningsvis kan jag få till en bra dygnsrytm den här veckan. Nog för att jag är expert på att gå på i 180 på sparlåga, men det vore skönt att vara utvilad också ^^.

Så vad gör jag nu när jag slutat fjanta mig för dagen ? Inte så mycket, åt tacos till middag, fick något ryck och lagade mat med min bror. Det var trevligt. Tjock som fan blev jag också :P. Nu funderar jag på vad man riktigt skulle göra. Dricka en öl, röka en cigg, se på serie.. Dricka en öl + röka en cigg och sen se på en serie? Ja för fan. Låter som en plan ^^.

Jag håller fast vid de vackra ord som talades till mig <3


En till sne bild ^^

Vi möttes mitt i vintern när mitt hjärta var tömt

Jag placera dig i drömmen som jag borde ha glömt
Nu faller den från himlen som en trasig ballong
Och här kommer alla känslorna på en och samma gång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Här kommer alla känslorna (på en och samma gång) - Per Gessle

Lite så faktiskt..

Igår hade jag en underbar/jobbig dag/kväll. Men mest underbar. För jag har hittat helt underbara människor. Människor som man alltid kan vara sig själv inför, man behöver aldrig ljuga, låtsas, förytliga eller vara något som man inte är just där och då i stunden. Och det är helt helt helt underbart <3

Så, nu, även om vissa saker är jobbiga, så är det liksom okejj på något sätt ändå. Det är ju inte så att jag blir mindre ledsen över saker, men det går lättare att hantera känslan och komma över den. Så idag är en pissig dag faktiskt. Känner mig nere som fan. Luften har gått ur mig. Behöver komma tillbaka upp på fötter igen. Vem vet hur lång tid det kommer ta. Kommer försöka i alla fall. Jag är i alla fall inte ensam.

Önskar du kunde finnas där för mig också. Men trots allt snack om att vi skulle vara vänner, så verkar vi inte vara det ändå? Jag vet inte. Ska inte överanalysera situationen. Jag lämnar det för nu och så får tiden utvisa vad det är som gäller. Hm.

Vad mer, vad mer? Säkert mycket. Men jag är så tom idag, är förvånad över att jag faktiskt lyckades skriva något idag ändå.

Yä... Det får vara nog för nu.


Känslan i denna bild är exakt som mina känslor just. Liten, svag, ömtålig.

Forget these lungs

Their jelousy
I'm burning up
But I can't leave this all behind

Where can I stab myself in the ears - Hawthorne Heights

I kind of feel this way.. Sometimes...


Världens bästa kvell ikvell ! Berättar om det imorgon.
Jag ser suddigt just nu. Kinda drunk..

Har så mycket att säga. Men ändå inte..

Blah blah

Vill prata med dig, borde, shoulda.. Am I gonna?

Ahja, uppdatering imorgon som sagt !


Flumm flumm bild. I am flumm ^^

We could stay in this moment

Inevitable - Anberlin


Det är inte så jag känner.


Tog mig aldrig hem igår! Så här var det faktiskt att jag, Emilinn och Patrick, (båda går i min klass), var sugna på att göra saker. För att det är kul. Så det gjorde vi! For på systemet och köpte öl och vin och sen for vi till Patrick. Jag blev typ full på två öl igen, sömnbrist does that to ya ! Senare for jag, Patrick och Kornelia, (hans flickvän), ut på krogen, det var fett nice ! Drack ännu mer öl och surrade med holländare. Gårdagens sämsta raggningsreplik var nog från killen som sa "jag visste inte att du var modell", haha, wtf? Smickrande I suppose. Jag är inte van att folk raggar på mig, i Piteå gjorde typ aldrig någon det. Men nu i Sthlm är det alltid någon som säger nått eller ger en blickar. Should I be happy?

Singel är jag ju. Men fortfarande inte intresserad. Finns bara en kille som jag raggar på ;D

Ja sen då? Följde med Patrick och Kornelia hem till dom för att sova. Sov kanske 4 timmar, fucking awesome. Sen ringde mitt alarm och jag drog med mig Patrick till skolan. Tärda två as som stank alkohol och var allmänt sluskiga. Ännu mer awesome :P.

På väg hem idag så gick jag på ICA för att köpa mat.. Vet ni vad jag hade i påsen när jag gick därifrån? 3 sprite och en röd paprika, än en gång, wtf? Men kände verkligen inget sug på nånting så tänkte jag skulle äta mackor och lyxa till det med paprika x) Haha, jag är så hemsk.

Nu har jag i alla fall tagit en dusch så känner mig inte så sluskig längre. Snart mackor och nån öl. Sen blir det vin och utgång på gayklubb. Trevlans ^^ Denna gång hoppas jag att Emilinn är med :).


Jag gillar bilder som ligger på sne ! Nej men helt seriöst, så här är det.. Har ni någonsin tagit en bild med kameran vänd "fel" så att säga och fått en snygg bild. Sen när ni vänder bilden som den ska vara på datorn, så ser man helt plötsligt hemsk ut? Händer mig JÄMT. Så finns många snea bilder på mig ;D


There's so much craziness, surrounding me

You Make It Real - James Morrison


Skrev något men tänker nog inte publicera det. Behöver inte alltid dela med mig av mina tankar och funderingar. Tänker på dig i alla fall ^^

Nu lyssnar jag på vaggvisor och ber till en gud nånstans att jag ska kunna somna. Tänkte faktiskt försöka snart också. Är så trött och det vore så underbart att få sova ut. Vi hoppas.

[Jag raderar massa saker för att det är jobbigt ibland att vara öppen och ärlig :P]

Godnatt på er alla.


Why do you do this to me?

Why do you do this so easily?
You make it hard to smile because
You make it hard to breathe
Why do you do this to me?

Why - Seconhand Serenade

Om någon undrar över just detta val av låt så var det bara det jag lyssnade på just nu :P.

Första skoldagen för i år är i alla fall avklarad. Hell yeah! Sov dock typ bara en timma inatt så är lagomt sliten just nu. Mår illa har jag gjort hela dagen också. Blä blä blä. Så snart ska jag äta något, nomnomnom.

Vad har jag egentligen att säga om denna dag? Inte så mycket. Har gjort ett byte på egna val som är på måndagar. Hade skrivarstuga förra terminen men tyckte inte riktigt om det så nu har jag textil, booya! Tänkte äntligen sticka klart min halsduk som varit ett work in progress sen ungefär 2003.. Hm.. Dock idag gjorde jag ett vänskapsarmband som fick smeknamnet: djurgårdskorven. Se där. Vad sött ;D Gav såklart bort det också, det är ju nästan det som är grejjen med vänskapsarmband ju ^^.

Och jag är ansvarig för att ta närvaro på måndagar för litteraturgruppen, vi har ingen lärare i det denna termin, den är elevledd. Och vi har redan storslagna planer ! Haha. Nej, det involverar inte litteratur. Men vi ska gå lite wild and crazy och göra massa annat flumm också. Måste ju som passa på när man inte har en lärare, lr hur? ;)

Nej men helt seriöst.. Vi ska inte göra något tokigt.. Utan bara det vi ska.. Hehe...

Idag var en sån där konstig dag på känslofronten också. Skyller på trötthet. Men glad hann jag bli mer än en gång i alla fall. Och det var fett nice ! All creds go to ... Haha, nej det säger vi inte här juuuu ;D

Storslagna planer för veckan i övrigt för efter midnatt så rullar äntligen pengarna in, HELL FUCKING YEAH. Ska shoppa ! Och köpa vin ! Och och och.. Annat också! :D

Nej nu jävlar måste jag äta innan jag faller av stolen x) Vi hörs senare eller imorgon igen !


Bild tagen idag.. Jag gillar färgerna ^^

Don't ask me how or why

The Fame - Lady Gaga

Det har alltid varit min träningslåt nr 1 ^^.

Så mot alla odds blev det 100 situps, 20 tjej-armhävningar, 50 ryggups, och 200 repetitioner med benövningar, damn vad det lät mycket ändå, men det går ganska fort. Nu bör jag nog stretcha lite innan jag hoppar in i duschen, för benens skull. Men lite duktig känner jag mig ändå! :))


Along the broken road

Idag är det söndag. Sista lov-dagen innan skolan börjar om. Yä yä. Jag ser ändå fram emot det, få lite rutin på livet igen, sysselsättning och inte minst av allt alla underbara människor som man får träffa varje dag :)).

Så igår vart det ju lite fest som bekant. Det var trevligt. Råkade dock bli onykter på två öl, hur coolt är det ens? Men så går det när man knappt ätit på två dygn och sovit lite halvkasst där i mellan ^^. Ahja, hade inte allt för mycket ångest av alla tokiga saker jag sa till människor. Annars är det ganska typiskt mig att ångra att jag varit typ öppen och så. Finns ju ingen bra anledning till det egentligen, men. Jag är konstig så.

Insåg varför man egentligen inte hänger borta på röda linjen till sent på natten, den dumma linjen slutar ju gå ganska tidigt. Så igår, (inatt), blev det en buss till Sergels Torg, alltid spännande med nya resvägar och busslinjer :P. Har fortfarande problem med att somna, fastän jag är onykter. Det känns inte så kul. Men tror det beror på min väldigt kassa levnadsstil. Skärpning på den fronten !

Så idag då. Söndag. Emmas legendariska vilodag. Dagen då jag ser på serier och bara njuter av att vara ensam och ta det lugnt. För det mesta då. Ensam hatar jag egentligen att vara trots att jag typ alltid är det. Men på dagen funkar det. Det är mot kvällen det blir jobbigt. Ibland. Inte alltid då. Men idag faktiskt. Lite. Inte jättemycket ^^.
Det blev strömavbrott vid 15-tiden, inte kul! Var mitt inne i ett avsnitt av Grey's Anatomy och så blev det helt plötsligt väldigt mörkt. Så i över 3h var det ficklampa som gällde. Det positiva är att jag fick en sak gjord och sen skrev jag lite på min bok. Vilket är ju väldigt bra. Måste komma in i känslan igen och fortsätta tycker jag. Inte idag då.

Sen kom strömmen tillbaka mitt i middagen. Yes, jag åt MAT idag, woho! Lax med stekt ris, dinkel och gröna ärtor. Det var mumsmums! Trots att jag inte åt en sån stor portion så känner jag mig fortfarande typ fet och svullen som en val eller något i den stilen. Wtf. Jag tänkte ju hinna köra lite situps innan jag hoppade in i duschen. Men i den här takten hinner jag ju inte göra något alls ! Så får väl tvinga fram lite ork genom all svullenhet. Annars lär jag ju få ångest över det typ. Att jag orkar fixa mat men inte några situps liksom :P.

Så nu slår jag på några låtar med bra tempo och försöker få det gjort, plus några armhävningar, dock "fejk-stil" om ni vet vad jag menar? Jag är så förbannat klen så ni förstår inte ! :P


What part of party don't you understand?


OH JA. HELL YEAH. FETT ONÖDIGT INLÄGG. YOU KNOW IT! ;D

Hann dricka upp en öl innan 18, fast det var nog bara minuter ifrån. Snart är andra i magen så the party is ON! Har sminkat mig och känner mig snygg. It's all good.

Och jag har redan sagt det. Onödigt inlägg, jag vet.. Haha, lev med det !


Det är inte så att jag gillar denna bild på mig, den är bara dryg, som det här inlägget x)

Sugar and spice

Helvete åh ! Hej ! Jag lever, se där ^^.

For iväg igår, (nykter), till ett litet trevligt birthday-gathering. När alla skulle ut på gayklubb så hängde jag med en annan kompis istället. Det var trevligt ^^. Och ja, det är allt jag har att säga om den saken... :P

Hade inte ätit något på ett dygn så var ganska rejält hungrig när jag kom hem igen. Så nu har jag ätit frukost och försöker finna tagget för att sprätta en öl. Jag menar, det är ju ändå lördag? Och jag var nykter igår.. Vars fan är festar-suget? Tappade jag det helt i torsdags lr? Jag skyller på sömnbrist eller så..

Ja just fan ! Det var så länge sen jag skrev att jag missade att skriva om festandet i torsdags. Det var ganska awesome ändå, haha. Förutom att det var en "söndag" och att när jag skulle hem så hade ju tunnelbanan slutat gå, wtf liksom. Så fann mig en alternativ resväg, vad skulle vi göra utan sl's reseplanerare liksom? Så blev en buss till Fridhemsplan där jag satt i 30 minuter och nyktrade till i en busskur medans jag lyssnade på intressanta historier.. Minus intressant kannske. Ahja, hade ingen känsel kvar i tårna när bussen kom. Men that's life! Hem kom jag iaf, tärd som 25 as. Sov till 15 på fredag, åt då min frukost och 6 for jag iväg igen på tidigare nämnda gathering. Kom hem igen idag ungefär 4 så ^^.

Klockan är ju bara 17 så kanske inte borde känna mig så stressad med tagget. Först och främst ska jag byta kläder och borsta tänderna. Känner mig inte fräsch nånstans typ x). Sminket har jag iaf hunnit tvätta bort. Alltid något. Planen är att första ölen ska vara uppdrucken innan 18.. Får se hur det kommer gå.

Men ha det bäst alla ni som läser detta, puss puss!


Pretty pretty please

Så, what's up people? Som ni redan vet är jag nu hemma i Stockholm, yay! Finns inte så mycket att säga om resan hem annat än att planet blev 15 minuter försenat p.g.a att dom behövde ta bort isen på vingarna, se där, norrländsk klimat ftw ! Var btw typ -22 igår norr. Så kändes som en dröm när det var cirka nollgradigt här nere, it was lovely!

Hursomhelst, jag har jämt problem med öronen när jag flyger, det börjar göra ont och jag får fet lock.. Men senaste tiden har det ändå gått ganska bra, (jag flög förresten 5 gånger förra året, rekord! :P). Men igår så fick jag jätte-jätte-jätte-ont, och inte nog med det, smärtan spred sig över huvudet, ner mot halsen, och in i munnen! Så vet ni vad? Jag hade jätteont i mina TÄNDER. Helt sjukt :S Måste vara ett fall av att hjärnan misstolkar smärtsignaler, eller? Kan man få ont i tänderna av att ha lock för och ont i öronen? Ganska intressant hursomhelst. Så idag är jag stel i käken, shit you not, det känns när man tuggar ^^.

Förkylningen ja. Hur går det med den? Som tur är så fanns ju Emmas förkylningskit tillgängligt hemma, måste älska sådana stunder. Så har smörjt in näsan med idomin, (ååh det funkar så bra min näsa känns redan som ny), smörjt in bröstkorgen med tigerbalsam och sen sprutat näsan full av Otrivin Comp, bästa nässprayen ever ! Det enda negativa med Otrivin är att det egentligen inte är så bra för näsa/svalg, så blir lite irriterat, torrt och jävligt, men det är okejj så länge jag inte behöver snyta mig var 5e minut :)).

Trodde förresten att jag skulle få sova inatt eftersom jag knappt sovit något förra natten + det faktum att jag är sjuk. Men inte fan gick det så bra! Tog drygt 2 timmar innan jag somnade, sen vaknade jag 5, what's up with that? Sen efter ett tag somnade jag om igen och vaknade av alarmet 10.05, men fuck that tänkte jag, så sov till 14... Ehrm... Kanske inte var riktigt meningen. Men man ska ju sova när man är sjuk, så whatever! :P

Ahja, vad händer idag då? Well who knows, någon påstod att det var festligheter idag. Bangar nog inte om så är fallet, om inte annat bara för att kunna lämna lägenheten och hitta på något trevligt med trevliga människor :)). Hoppas nu bara att denna sjuka är på väg bort, bort, låååångt bort! Om inte annat så har jag ju vad som behövs för att överleva ^^.


If I had a final wish

Då var det ärendet gjort. Bra det. Så har man fått säga hejdå till mammi, Mattias och även till den feta katten Bill :)).

Vet ni, det vore inte helt olikt mig att inte gå dom där två ärendena.. Jag är sån. Typ lat, slö.. Orkar inte göra saker om det inte är bekvämt för mig. Men vet ni vad? Det är en ny tid nu, och jag ska ta mig fan inte hålla på så längre. Så jobbigt var det ju faktiskt inte. En ny Emma växer sakta men säkert fram. En bättre Emma. Livet går bara framåt, och det gör även jag. Det gillas starkt!

Nu ska jag nog faktiskt packa ner även laptop:en, lika bra att göra klart allt.

Men vi ses och vi hörs pojkar och flickor. Snart, snart är jag på väg hem igen. Love it !

Ha det bäst nu och gör det allra bästa av vilken situation ni än befinner er i!


Sune, den vita katten, och Bill, den feta katten ;D

So am I still waiting

Kolla, jag lever ! Det är ett mirakel! Är jag frisk? Nope, haha.. Och så har jag nog sovit knappt 2 timmar i natt. Wtf liksom. Normalt sett brukar man ju kunna sova när man är sjuk? Har sovit en stund till och från mellan 2 i och 10.30 och sjukt skumma drömmar har jag haft O.o. Kan ju dock såklart typ inte komma ihåg en enda nu :P.

Så vad har jag gjort idag? Jag har druckit varm choklad med snabbkaffe i, herregud vad oväntat va? Och så har jag tagit mig en dusch och sminkat mig lite, så nu ser jag kanske inte lika bedrövlig ut som jag känner mig :P. Givetvis har jag ju även packat, det enda som är kvar är laptopen, duktig jag är ^^ Har två saker som jag behöver göra idag. Frågan är ju om jag kommer orka göra någon av dom?

Måste, (borde), hämta en grejj hos Mattias som min mamma ska ha, det enda uppdrag jag faktiskt hade under min tid här, 19 dagar senare and it still hasn't happened >.< Grejjen är den att jag måste hämta en grejj hos mamma också, min svarta hoodie, en viktig del av många av mina outfits. Så logiskt sett så borde jag göra dessa två grejjer, eller hur? Dom hör ju liksom ihop också.. Och Mattias bor typ 5 minuter härifrån och mamma 5 minuter ifrån Mattias, och sen är det 5 minuter härifrån och till mamma.. Så.. Allt talar för att jag borde göra det..

Så då går jag väl och gör det nu på en gång!

Jak er ny sjukare ://

Idag känner jag att det är jobbigt att existera. Är ännu sjukare än vad jag var i går.. Jag gråter nästan när jag försöker göra minsta lilla ansträngning, typ diskutera och röra mig en millimeter eller två samtidigt >.<

Känns riktigt jävla surt eftersom jag då inte fått något alls gjort idag, och att jag då måste göra allt imorgon. Det är bara att be till någon gud därute att jag är friskare imorgon. För som ni alla vet, imorgon far jag äntligen hem ! Efter 19 dagar i Norrland.. Fortfarande lite förvånad att jag klarade det. Men inte utan sjuka dårå... Men jag har iaf en plan ! Ska köpa några lustiga piller så kanske jag blir frisk på nolltid ;D Det där var såklart ett skämt, inget lustigt med vanlig allergimedicin som man kan köpa på sitt närmsta apotek eller matvarubutik :P.

Så det krävs ju inget geni att lista ut att jag inte gjort något annat än att ligga i soffan idag, och det efter att jag sov till cirka 16.00. Jepp, jag är också förvånad O.o.

Jag har nog inte så mycket mer att säga. Hoppas allt går bra imorgon och att jag inte glömmer något, (vilket jag råkar vara expert på). Planet går 19.55 för den som undrade så kommer vara ganska sent innan jag är hemma.


Ha det bäst alla ni, jag betivlar att jag kommer uppdatera imorgon om jag nu inte råkar känna mig väldigt pigg.


Jak er sjuk :/

Jag är inte nöjd just nu. Inte alls. Dounald har smittat sig med sin sjuka, blää! Så har legat och hostat, snörvlat och tyckt synd om mig själv hela dagen. Fy fan vad tärt. Så jag har egentligen inte så mycket att säga för tillfället. Tänkte snart dricka en kopp varm choklad med snabbkaffe i för vatten smakar jävlat piss och blä! Ska väl tillägga att jag inte tycker att det gör det i normala fall, men smaklökarna är fucked up på grund av sjukan, (som jag misstänker är en förkylning dårå).

Så om jag nu är mer osocial än vanligt så är det för att jag är så förbannat seg i huvvet för tillfället ^^. Känns ju rätt typiskt att man ska vara sjuk sin sista tid uppe i norr. Bara jag blir frisk snart ! Onsdag far jag som sagt hem, tåls att sägas igen och igen, home sweet fucking home! How I miss you so ^^.

Så det var allt för nu..  Ska försöka krya på mig. Kisses and hugs bitches !


Utkast: Jan. 3, 2011

Don't know what to do
Just can't stop thinking of you
Even if I promised too
My thoughts remain untrue

He said that he knew I would
I said that I could
But I knew, deep inside, it was a lie
That I wouldn't even try

.....................................

Försöker skriva klart den men har fastnat totalt :/

We all need someone to make us smile

To make us cry
To make us love !

Take A Chance - Landon Pigg
Nu är jag snäll och berättar vilken låt jag hämtat texten ifrån också ;D


Kom nyligt tillbaka från en så kallad "Ica-fika" med Mari och Emma :). Det var trevligt, lite som back in the days. Vi surrade om skola och sånt. Ibland behöver man säga saker högt för att förstå dom, så jag tror jag förstår lite mer just nu. Eller så är jag mer förvirrad än någonsin, återstår att se :P.

Längtar tills livet återgår till det "normala". Längtar till skolan, längtar till folket som jag känner. Men nu är det bara 3 dagar kvar, onsdag kväll far jag åter till storstaden.

Känner att min kropp inte är riktigt med för tillfället, så ska jag göra mig själv en tjänst och fortsätta bara ta det lugnt idag med. Känns ovanligt men behövligt. Skulle inte orka göra något vettigt även om jag ville ^^.

Jepp.. Jag förstår nog mer nu. Känns bra. Låt oss försöka göra det bästa av situationen, okej?

Hm.. Fastnade i att försöka hitta en bra låttext som speglade mina tankar, men det gick inte så bra så jag gav upp om det. Maybe next time. Vi hörs !


Jag & Skatan, (Jennie) :))

This is who we are

Att spendera en hel dag i soffan med ett täcke är inte helt fel alltså :).

Jag har varit en sväng på ICA iaf, och så gjorde vi varma mackor till middag, det var helt galet gott, speciellt med min awesome sallad till :)). Syster min var också här och åt, och så såg vi en film, Easy A, den var helt okejj. Imorgon flyttar hon ju till Västerås, I'm proud of her ^^. Borde inte känt så konstigt att säga hejdå, men det var som lite vemodigt, trots att jag redan bor i en annan stad och blivit van att inte se henne under en lång tid. Jag önskar henne iaf all lycka och framgång där !

Igår passade jag på att säga hej då till folk. För jag har inte tänkt komma tillbaka till Piteå på ett bra tag, kanske nästa jul, eller så kanske inte alls. Det kändes konstigt. Typ, nu ses vi inte på ett år.. Weird.. Men Stockholm är mitt hem nu, där är min plats på jorden.

Nu känner jag mig lite emotional faktiskt så ska inte skriva något mer. Det blir en film och lite chips/dipp och julmust. Nice ^^.


I was lonely when we first met

Ja fi fan alltså.. En sån dag !

Bestämde mig för att bara sitta hemma hos Donne igår, vi gjorde awesome mat tillsammans och sen spelade vi lite Guitar Hero. Råkade dricka lite för fort så satt och drack vatten ganska länge. Konstigt nog när nyåret väl kom så blev jag sugen på att träffa lite folk. Så jag for till festen som jag skulle på ursprungligen, och det var väl som ganska trevligt, dock vet jag inte riktigt varför jag fick för mig att jag skulle dricka en massa jävla skumpa.. Blev för full så kvällen slutade framför toan >.<. Nu ska jag vara trevlig med er och inte berätta några hemska detaljer. Men jag hann bli både rädd och få panik :/ Lustigt nog så var det bara en person som dök upp i mitt huvud då.. Well the drunken mind works in mysterious ways ^^. Ska väl tillägga att det var tröstande att tänka på denna person.

Så idag då.. Idag har jag bara legat i soffan, var nojjig över att frukosten skulle komma upp, mådde riktigt illa där ett tag, men nu verkar det som att det har löst sig ^^. Jag är faktiskt ganska duktig på att ta hand om mig, vet vad jag ska äta och dricka, och i vilken takt så att man inte spyr. Snart är det nog också dags för att äta middag. Måste bara vänta på att syster min ska gå på ica, orkar inte göra det själv :P.

Igår fick jag min bästa julklapp hittills, ett riktigt fint Röda Band, I love it ! Blev så sjukt glad alltså. Det var det enda jag önskade mig i år faktiskt, och så fick jag det! Så är riktigt nöjd idag ^^.


Nu ska jag fortsätta se på tv och vänta på min syster, men vi hörs people's och gott nytt år! :)



RSS 2.0