Sommar-update :)

Visst är det skönt med sommarlov? ^^

Hej och hå alla, nu var det ett tag sedan man skrev. Detta är inte på grund av att jag inte haft något intressant att skriva, det har funnits massor, jag lovar ;). Utan det var mera på grund av att det jag tidigare skrev, visst är det skönt med sommarlov?

För att avverka några punkter:

* Livet:
Ser ungefär detsamma ut. Njuter av sommaren men längtar tillbaka lite till skolan. Umgås då och då med mina kära vänner, det är skojj! Annars nördar jag mig som vanligt med Mattias. :).

* Kärlekslivet:
Här händer det grejjor, mer om det ngn annan gång. Det är inget dåligt iaf !

* Övriga livet:
Mattias är seg som ett arsel, men han fortsätter lova att han ska gästblogga. Stay tuned for that ^^. Har även lyckats uppdatera karlslokens garderob rätt ordentligt, gick lös på Cubus rean, massa najjs! Så jag har köpt honom 2 skjortor, 2 t-shirts, (en var inte på rea men billig ändå), en kofta, ett par jeans och en tröjja. Allt detta på 500-något-kr. Inte illa pinkat, eller hur?? Borde fota han i de nya kläderna och visa. Ska tänka på det ! :)

* PDOL:
Får vara en egen punkt för det är väl den största händelsen under sommaren, (inte i mitt liv men ni fattar nog vad jag menar ;P). Kan sammanfatta den så här. Jag var inte taggad, det kändes dyrt. Var ute en dag, (lördag), och endast i ca 2h. Wow va? Det jag gjorde mest under PDOL var att äta, hann avverka Langos, Souvas och en fläskfilémacka under fredag/lördag. Kan nämna att de två sistnämda hann jag fann äta under de ca 2h som jag var ute på lördagen. Det kallas skills ! :P Men jag hade kul ändå, jag säger inte att det var trist. Själva pdol-grejjen var ju dock kanske inte så jippie-yay men umgänget var som vanligt GULD! :)

Denna bild är dock inte tagen under pdol, but I like the people in it ^^.

Nu vet jag inte om jag kommer på så mycket mer att säga. Jag trivs med livet iaf och hoppas att ni gör detsamma, puss!

Att ha kontroll över sina egna tankar

Ibland känner man sig bara lite skum, visst är det så? :P

Igår blev det sent iaf. Satt hos Elin och svammlade till klockan 2 på natten. Det är dock mysigt ^^. Vi pratade om sånna dära smarta saker som att välja själv hur man ser på världen och andra. Att vi alla, var och en, har förutsättningarna för att skapa lycka. Det handlar om att ändå ner på tankenivån "tänka rätt". Ni vet säkert på något vänster och vis vad det är jag snackar om, eller hur? Att tänka positivt. Inte bara om sig själv, utan även om andra.

Elin sa så här: "En lycklig människa ser inte ner på andra människor. En lycklig människa säger inte saker som "Du vet den där tjejen va? Fan vad störd/ful/äcklig hon är osv.". En lycklig människa behöver inte dessa tankar och har inte dessa negativa tankar i sig och behöver definitivt inte ljuda dom inför andra."

Och visst stämmer det så bra? Visst skulle världen vara en mycket bättre plats om vi slutade tänka så om varandra? Det vi tänker om andra är faktiskt helt enkelt en spegling av oss själva. Ni kanske tycker det låter helt loco. Men tänk efter. Om vi var riktigt lyckliga, skulle vi tänka så om andra? Om vi var helt tillfreds med oss själva och våra liv, skulle vi säga så?

Nej, det skulle vi inte. Varför? För att det ger oss absolut ingenting, inte ett skit gör det oss. Vi förstärker bara den negativa sidan hos oss själva. En sida som vi inte behöver ha. Visst är det så?

Ni får gärna argumentera emot. Ta bara tid att tänka på det först, låt det smälta. Sen om du inte håller med får du gärna berätta vad och varför. Håller du med får du gärna berätta det också. Har du egna tankar om ämnet så får du gärna bidra med dom också. Tycker att det är viktigt att öppna upp en diskussion om ämnet, inte minst för alla våran egens skull. :)

Ha en bra dag ! :)

Kärlek och annat tjaffs

Nu har man då iaf haft pojkvän i 5 månader. Går inte tiden fort så säg? Trodde verkligen inte att jag skulle vara typen som har pojkvänner. Men blickar man tillbaka så verkar jag inte ha gjort mycket annat än jaga efter kärleken.

Vad ger kärleken mig? Det är faktiskt en fråga som jag fortfarande utforskar. Jag vet inte vars det tar mig, jag vet inte vad det ger. Jag har ingen aning om hur framtiden ser ut. Jag föredrar att leva i nuet. Nästan lite för mycket.

Planer ska man ha. Planer är bra. Jag planerar inte. Jag hoppas istället. Hoppet är väl det sista som dör? Det sägs så iaf. Förhoppningsvis leder hoppet till en vilja, en stark en, och så klarar man av de planer man har för sig själv eller finner styrkan att förändra det som inte känns bra.

Nu mina vänner ska jag bege mig ut i staden.

Crea Diem ! Skapa dagen, du har makten ^^. Puss på er !

Jag måste sluta

Läsa andras bloggar!

Alltså.. Det är här jag erkänner att jag typ aldrig läser andras bloggar, (ett par utvalda vänners endast). Men ibland när man surfar runt så blir det så att man kikar runt lite på andras bloggar. And I shouldn't do that.
Även om det värsta som finns i världen är Lol-cats, jag hatar dom så mycket att det finns fan inte ord. Grammatiken blir så ordentligt rövknullad att man kan inte låta bli att dö lite inombords varje gång man måste läsa saker som: I can haz cheezeburger? Usch!

Ni som känner mig vet att jag lägger ner stor vikt på språket och min allmänkunskap. Det handlar inte om besserwizzer tendenser, (hur stavar man det nu igen? Tjorvigt ord det där), utan bara om att jag tycker om det skrivna språket så pass mycket att det blir jobbigt att se folk skriva saker som "alderles" och "brottom" and everything. Jag blandar in engelska i mitt skrivande all the time och jag använder aldrig "de", "dem" och "dom" korrekt, (lyckades aldrig lära mig skiten, ni ser ingen är perfekt), så jag menar inte att man ska vara 100% korrekt jämt och en gud i konsten att skriva korrekt. Svamlar jag eller förstår ni vad jag menar? Jag har svårt att läsa texter som ser ut att vara skrivna av en 10åring bara. Något stavfel här och där går an, jag gör det själv.

I grund och botten beror allt det här på mig själv. Vi använder oss själva som referensramar i första hand när det gäller det allra mesta. I min värld så kan man svenska, punkt. Därför är det så svårt att se när folk våldtar språket så grovt som vissa bloggare gör. Speciellt när man har en blogg som riktar sig till andra människor så borde man väl ändå kunna skriva någorlunda korrekt? Skriv det i word först och rätta det innan ni lägger upp det. Använd ett stavningstillägg till internet, (det finns), iaf om ni vill skriva till hela befolkningen.

Men vet ni vad?? Jag har ingen jävla rätt att säga till någon annan vad dom ska göra. Så för att återgå till min första punkt, jag måste sluta läsa andras bloggar O.o. Vi har bara makten att förändra våra egna liv och förutsättningar. Det är inte deras fel att jag stör mig, det är mitt eget. Så för mitt eget bästa så ska jag undvika lol-cats och de som våldtar vårat svenska språk :).

Ha en bra dag förresten, puss !

Dom är ju söta, dom får poäng för det iaf ;).

I'm crankyyy!

Som fan, vad är det med mig? O.o

Struntade i att fara och träna för att jag blev sur. Tog istället en dusch så nu är man då lugn och avslappnad igen. Alltid något :P. Mitt liv känns sådära lagomt stillastående för tillfället då man är "ledig". Vad fan ska man göra ?? Sommarlov back in the days var det så enkelt. Man for och badade, solade. Liksom bara allmänt chillade. Nu känns det som att man har mera krav. Jag vill ha mer ! Sen så är det ju faktiskt underbart att bara ta det lugnt. Så fucking trist att göra det själv bara. Jag är verkligen en sån där person som bara ääälskar att vara med andra. Ensamtid skiter jag fullständigt i, så länge jag får vara med dom som jag tycker om. Det betyder mest.

Många kanske inte förstår detta då det för dom är så naturligt att ha stunder för sig själva då man ska pyssla om sig själv och bara njuta av sitt eget sällskap and what not. Jag har massa ensamstunder, men lägger inte så stort värde på dom, dom finns bara där. Precis som alla andra delar av mitt liv. Livet är till för att delas, och inte bara med sin "kärlek", utan med alla människor som man älskar och tycker om och trivs med :). Vi är ju alla olika, så är det bara. Men jag älskar verkligen människor och sällskap så mycket. Kan verka konstigt med tanke på min osociala ådra.. Svårt att förklara det där, men umgänge är det som jag tycker om allra mest, det lovar jag !


I'm so fucking lazy!

Jag är bakis. Det blir så ibland :P.

Igår var jag då på the legendary Pirate-Party på Fingermanholmen, kul som fan ! :D Det var pirater överallt. Synd bara att jag var en lazy bastard redan igår och orkade inte ta en endaste bild. Jag ber om ursäkt om det. Det cirkulerar nog dock hur många bilder som helst från den festen på internet. Det blev förevigat hur som helst, dock inte av mig.

Vi var ut på krogen as well, men jag stannade inte mer än 10 minuter, det var 60kr well spent ;). Ahja, jag skyller på fyllan! Började bli bakis när jag var full, sånt är jobbigt. Så det var bara att styra kosan hem mot sängen och vila ut sig. Mådde iaf inte skit idag som en del andra, ni vet vilka ni är! ;D

Fick även höra för första gången i mitt liv av en tjej att jag såg smal ut. Wow. Ni anar inte vilken komplimang det är för mig alltså. Efter alla tunga dagar, alla tårar, genom ätstörningarna och dagar på gymmet så har man verkligen lyckats göra en förändring. Mina ätstörningar kommer nog hemsöka mig under en lång tid to come, men nu kan jag iaf äta utan allt för dåligt samvete för nu äter jag, (nästan :P), bara nyttigt. Klart man unnar sig ibland, men inte alls i närheten på långa vägar som förut. Det är tacksamt att göra en förändring i sitt liv, och ännu mer när folk verkligen märker det också :). Min självkänsla spirar och mitt självförtroende växer sakta men säkert långsamt tillbaka. Tack till alla er underbara människor för det ! :)

Ha det bäst, ni vet att jag älskar er alla !

Vet ni vad ??

Jo så här är det, jag har övertalat Mattias att gästblogga då och då ;D. Det vill ni inte missa, tror jag.. Eller tja, karln är rätt bra på att svammla. But I know you like him, så likest att låta han få svammla på. Han kommer även att ta med bilder som han tagit själv på saker han finner intressant/roar honom för tillfället. Förhoppningsvis kan jag få honom att skriva första inlägget snart ^^.

Sitter för tillfället och dricker en  kopp kaffe, (kom igång sent idag, fick halvslumra till 12.30 O.o), tänkte även avnjuta en very chokladig chokladkaka från Ica's egna märke. Det är belgisk choklad, både mörk, vit och mjölk, iz awesome I tell ya ! :)

Ni får ursäkta att jag inte hade något intressant att säga, det blir så ibland bara :P.

Men ni får ha det så bäst så länge ! Puss !


Min resa till Sthlm:

Dag 1: Kom precis i tid till flygplatsen, enligt Mattias är det tack vare honom, jag vill nog påstå att det är trots honom ;). Flygresan var väl som väntat, men jag fick satans så ont i vänstra sidan av huvudet, inte kul! That's why I hate flying. Vi landade och eftersom att mitt namn är Emma så får jag ju någon jäkla gubbes ryggsäcks-"strap" i ögat, yay ! >.<. Jag och Mari fick hämtning av broder Thomas och fick veta att det kostar minsann 60kr att stå på Arlanda flygplats i 30 minuter, det om du frågar mig är helt sinnessjukt O.o. Vi bestämde oss för att gå på stan samma dag och inhandla lite böcker, jag köpte även Mattias grejjor :).
Detta är då Thomas, dålig bild.. Men whatever ! :P

Dag 2: Ännu en dag för att bege sig på stan där vi köpte mera böcker. Hittade en del andra roliga saker också :P.

Den mossiga cykeln som Mari oroade sig för skulle försvinna över en dag i September var bevisligen fortfarande kvar ;D

Mari försökte rädda en tillfångatagen gran O.o

Jag köpte två mangaböcker :).


Dag 3: Thomas joinade oss på stan och vi hjälpte han köpa en ny slips + en skjorta till bröllopet. Jag hittade även lite nördsaker som jag bara blev tvungen att ha !
Me likey ^^.

Vi slutade dagen med att äta på ett sushi-ställe.. Kan bara säga en sak, rå fisk är inte riktigt min grejj !
Jag åt lite av varje :).
Mari åt sushi

Sen dag 4 var ju dagen för bröllopet ! Det var awesome ^^.

Thomas var stilig :).

I was pretty in pink ^^.

Mari var charmig i blått :).

Det lyckliga brudparet; Annelie & Mattias :D.

Söndag hände det inte så mycket alls och igår for jag som bekant hem, så det var nog allt jag hade att säga om denna sthlms-resa iaf.. Ha en bra dag alla ni huvven ! ^^

In sthlm !

Jahaja.. I brist på engagemang har jag tyvärr inte uppdaterat.. Men jag har gjort annat ! :P
Har gått på stan varenda dag, och jag och Mari, mest Mari, har köpt en shit-load of manga ! Runt 20 böcker har vi nog lyckats köpa :P Det blev en del yaoi-manga, det är då "boys love"-manga för er som inte visste det. Kan ni fortfarande inte lista ut vad det är så handlar det om manlig kärlek ;). Ni ser i mangor är alla killar så söta att det gör inget om dom blir ihop med varandra istället x).

Jag har noterat en del saker med storstaden också, en hel massa som jag tänkt: detta ska jag skriva i bloggen ! Men kommer jag på något nu? Nej.. Inte för att jag riktigt ids heller så :P. Ska dock försöka att göra en proper uppdatering när jag kommer hem, eller rättare dagen efter. För dagen då jag kommer, då har jag saker att göra ! I kid you not.. Mer om det senare.

Nu är det så här att jag ska snart iväg på bröllop! Yaaaay ! Så vi säger så här:

Grattis  Allan, Mattias, Granberg på bröllopsdagen !

Man får ju hopp på riktigt när den karljäveln äntligen lyckats stadga sig helt ^^. Ååh, det är så romantiskt med bröllop! Jag är ju rätt tjejjig av mig så allt jag tänker på är bröllopsklänningar, bröllopslöften och blommor.. Det är rosa, det är vitt, det är fluffigt och det är mjukt, det är kärlek ! Puss på er denna fin fina superfina dag !! :)

Hej dååå !

Då gick tiden ut för alla er som var sugna på något från el stockholmo som jag kunde fixat åt er..
Nåja, det kommer säkert fler tillfällen.. Jag vet dock fortfarande inte vad jag ska köpa för manga.. Finns ju så jäääkla mycket? O.o

Ha det bra alla, vi sticker om drygt 5 minuter. Ska som sagt försöka uppdatera men kan faktiskt inte lova något ;).
Puss på er !

Den här bilden fick mig att tänka på Mari, (tror det är håret), blir ju som passande för att det är som vanligt Mari som kommer vara min partner in crime i Sthlm :).

RSS 2.0