Yä yä yä

Whatever !

Sitter i Västerås. Trött och sliten. Ont och öm. Inte det roligaste. Trevligt att träffa syster min och surra dock :). Imorgon kväll är jag tillbaka i storstaden.

Vi ses, vi hörs!


Trams trams trams

Jag tänker inte på så mycket nuförtiden. Iofs ganska förståeligt då min kropp brytit samman. Har inte direkt ork att tänka på saker. Men, oavsett. Finns inget som jag vill tänka på.

Skola, jobb, bostad och skola igen. Orkar inte ens tänka på dom sakerna just nu. Som råkar vara ganska viktiga. Men men. Det kommer väl tillbaka sen när jag känner mig piggare. Får väl ta en paus till onsdag med allt sånt. Knepet är bara att man ska undvika att få ångest under den tiden. Ångest för att man inte gör något. Ångest för att man vilar. That's fucked up. Varför ställer jag alltid så höga och orimliga krav på mig själv? Bara dumt ju..

Det finns ju t.ex en baksida med att jag ska skärpa mig på matfronten. Visserligen tänker jag börja äta frukost, lunch och middag, (bra där!), men. Ja det finns ett "men". Samtidigt ska jag skärpa mig på en annan front också. Kcal-intaget. Det får under inga omständigheter överskrida 1500, men ska helst ligga runt 1000. Låter det konstigt? Hej people, det är så här jag har levt mitt liv i ett år nu. På en diet. Har bara inte varit så noga med den, tror t.ex. i fredags att jag lyckades klämma i mig runt 2000kcal, känner mig ganska missnöjd över det.

Min ätstörning, (ja, det är vad det är), ger mig iaf inte så mycket ångest längre. Känner mig mer missnöjd än på länge över min kropp, men det har än så länge inte gjort mig ledsen eller så. Ganska konstigt i sig. Men positivt. Bättre att försöka skärpa sig utan att ha massa ångest och sånt hängandes över sig.

"Put to rest
What you thought of me
While I clean this slate
With the hands
Of uncertainty"

Så snälla sluta tro att ni känner mig. Att ni har den blekaste aning om vad jag lever med var och vareviga dag. Vad jag har fått genomlida här i livet. Jag försöker varje dag att göra mitt bästa, att vara en ny och bättre Emma. En Emma som inte är ärrad av sitt förflutna. Jag vill inte att det ska synas, att det ska märkas. Så jag håller käften för det mesta. Jag har inga "speciella omständigheter" som skulle kunna påverka mina studier, men det har jag. Fan, det har jag. Jag ljuger inte om det, men jag pratar inte om det heller. Förutom när jag svarar blankt på den frågan, antar att jag ljög då.

Men jag tror ju på mig själv. Att jag ska klara mig. Tar på mig så så mycket. Så givetvis, jag orkar inte stå stark hela tiden. Folk ser upp till mig, det är konstigt. Säger att jag är så himla klok, vettig, smart, stark. Att jag klarar av så så mycket. Så jag sätter på mig mitt bästa face och fortsätter möta varje dag, som en ny och bättre Emma.

Jag har mina underbara vänner som vet om detta, och som stöttar mig, oftast genom att dom bara är sig själva, och ser mig som "normal" och en av dom. Inte ärren, utan bara jag. Eller, jag vet faktiskt inte om dom vet den oerhörda press jag lever under, som jag tvingas möta varje dag. Nu vet ni det i alla fall. I put on a brave face, men just nu känner jag mig lika ynklig och otillräcklig som så många andra.

Mina ärr syns ganska tydligt på min kropp, och jag förnekar inte vem jag är. Inte vars jag kom ifrån, och inte vad jag genomlevt. Men, jag vill inte att folk ska se bara den trasiga delen av mig själv. Jag har ta mig fan kommit långt ! Ni är så många som aldrig, och då menar jag aldrig, skulle ha klarat av det jag har gjort. Om ni inte tror mig, fråga någon som vet min livshistoria, dom skulle inte tveka för en sekund att hålla med.

Vill ni höra den någon gång? Min oh-så-sorgliga livshistoria, tror den börjar från när jag var runt 4, det var då det började sakta men säkert gå utför. Vid 18 år nådde det sitt klimax, men slutade såklart inte där. Nu i 2.5 år har det bara varit en lång och jobbig väg tillbaka mot att må bra.

Jag är trött, och jag svammlar. Lyssna inte på mig..

Sitter och övervägar hur mycket av det jag just skrev som jag ska radera. Men behåller allt ett tag, (förutom ett stycke som försvann så fort det blev klart). Tänk bara på att jag är helt utmattad när jag skriver detta och massa trams bara forsar ut. Det kommer kännas bättre imorgon, det lovar jag, okej? Ta det inte allt för hårt nu.


Varför en bild från Kingdom Hearts? Why not? ^^

Låten i mitten av inlägget är What I've Done - Linkin Park

Long time no skriva

Sånt som händer I suppose.

Har äntligen lyckats med bedriften att köra slut på min kropp. Oh yes. Har legat i sängen i två dagar nu och är fortfarande helt slut. Ingen energi whatsoever. Började med kramp i magen 10.00 på fredag tills jag gick och la mig vid 00.00. Dagen efter: ont och ömhet. Idag; fortfarande ont och ömt, och trött till tusen, så så trött. Ni fattar inte..

Jag har iofs inte bara legat i sängen, har varit och storhandlat idag, nog för att det tog all den lilla energi som jag hade kvar. Men välbehövligt var det ^^. Så får väl skärpa mig totalt på matfronten i framtiden. Så väl som på ett par andra fronter.

Orkar inte skriva så mycket mer, som sagt, trött trött trött. Västerås imorgon och storseans med Terry Evans, spännande ! Så kanske inte skriver något förrens jag är tillbaka tisdag kväll, har förhoppningsvis lyckats överleva till dess.

Ha det bra peeps. Ta hand om er så ni inte slutar som jag :P. Peace!


Bara myser i sängen ^^

Face is face

Oh ja !
Så, what's new? Har blivit inblandad i onödig jävla drama. Som vanligt. Ni som känt mig länge vet ju hur mitt liv är. Ett jävla skämt. Alltid något. Haha. Någon sa till mig en gång att mitt liv är som en tragisk komedi, kan inte annat än hålla med. Men ljus finns bortom horisonten. Dramat som jag är inblandad i nu skiter jag totalt i. Har helt kommit över hela grejjen. Bara onödigt trams.
Tur man har sina riktiga vänner, som aldrig snackar skit, aldrig går bakom ryggen på en. Vi kan helt öppet och ärligt säga VADSOMHELST till varandra, och då menar jag verkligen vadsomhelst. Patrick kallade mig för dörrmatta en gång, då slog jag till han, haha. Men ni förstår va? Vi är helt ärliga med varandra. Fuck that onödigt drama och skitsnack. Vi är bättre än så. Har ni det i erat liv? Ja, då har ni fortfarande inte helt hittat rätt på vännerfronten, and I know what I'm talking about. Var fast i den där jävla skiten så länge.
Men ljuset finns i slutet av tunneln. Acceptera aldrig skitsnack och lögner. Det är det inte värt.
Orkar inte skriva mycket mer än så. Life is nice and you know it. Jag går vidare och framåt, dag för dag. Det är allt jag kan göra. Struntar i er som snackar bajs om mig, kul att ni har något att göra iaf ;D. Puss puss på er !

Ditt face, mitt face?

Igår var konstigt. Idag var konstigare.
Jag är konstig.
Allt  är för konstigt för att skriva.
Life is still awesome and nice dock ^^.
Fast. Igår var nog konstigare än idag.
Struntsamma dock ! :P

Orka orka orka

Så mycket drama igår att jag orkar fan inte med. Mje.
Idag är iaf en nice dag. Orkar inte säga mer om det.
Puss på er !

Weird.. Just feeling..

What gives you the right?
To break in front of my eyes
To leave into the night
Who told you it was alright

... to die?

Who said you could leave me
Leave me here alone
While you'll find a better place
To move on

Who said it was okey
To not say goodbye?
While I'm left with sorrow
Who told you it was alright

... to die?

Who told you it was alright ... to die?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Saknar dig broder, (but I'm doing alright, just so you know).


Pretending

This music makes me sad
The sound of your heart beating
Makes me feel bad
In a way I've never had

Can't find the light
Or see the truth
To know what's right
And if it's worth the fight

Just leave it all behind
Forget it all
I know I'm going down
And you won't break the fall

So I'll just stay, for a little while
Pretend that it's all the same
That it does not matter to me at all

I'll stay, for awhile..

Belong

I don't belong to you
And I never will
Belong to anybody
Not like this

Not this day
Not this way
I'll never belong
I won't ever stay

By your side
Time after time
And I won't cry
Cause that's just the way it is

Pepp ! ... Opepp... Pepp ! Osv.

What what !?

Information overload från mitt håll. Har så mycket att säga att jag har ingen aning om hur jag ska formulera allt. Ge mig några timmar så kanske det ploppar ut !

Dusch, mat och serier står på tur just nu. Lajjters peeps ! ^^


Den enda svarta t-shirt som jag äger :P


Update: The bad news keeps on coming, helvete också!

I'll tell you now that you can't win this

'Cause you're way too slow
I'll tell you right now I'm gonna take this
Did you come here to watch me, watch me burn?
Burn - Three Days Grace
Måndag, en sån dag ! Klassråd på morgonen. Vi skulle tydligen diskutera "aktuella nyheter". Jag citerar: "Så, vad tycker ni om tsunamin i Japan?" WTF kvinna !? Vad tror du vi tycker, det är ju helt fruktansvärt ! Ibland funderar jag verkligen....
Sen hade vi städning och jag städade dubbelt upp! Jag är så duktig så ^^. Ville bara säga det eftersom ingen annan gett mig creds för det xP.
Litteratur. Lika tråkigt som vanligt. Men snabbskrev lite stuffs till vårat projektarbete och la in saker i våran kalender. Så det är ju nice det iaf :).

Sen hade vi textil och jag stickade som en galning - woo! Har börjat få in tekniken nu. Håller på att sticka en halsduk för den som inte visste det. En halsduk som jag påbörjade när jag var 16 år gammal, den ni!
Mja. Väl hemma så kände jag mig segare än segast. Kokade 4 ägg för att jag inte orkade laga mat. Såg på koreansk drama för jag orkade inte göra någonting alls. Vilket inte var det optimala då jag hade en kvällsdejt hos Patrick och Kornelia med Emilinn :P. Kom iaf hit till Gärdet halv 8, så det är väl okejj. Så nu sitter vi alla här och ska mysa och snacka över ett par glas vin. Det är nice ^^.

Ha det bra nu peeps !




Fool me once..

Jag blir ledsen av att se folk upprepa samma misstag som jag gjort en gång i tiden, eller ganska nyligt för den delen också.

Jag kände en kille. Jag kände mig alltid underlägsen honom på något sätt. Vilket inte är likt mig, jag brukar ändå ses som en ganska stark och stabil person. Men ibland fail:ar jag på den fronten, speciellt när det gäller killar som jag "gillar". Hursomhelst så har jag insett att anledningen till att jag kände mig underlägsen, det var ju på grund av hur han behandlade mig. Hur han pratade med mig.

Det viktigaste är att inse, att när man känner så inför en annan person. Då är det något som är fel. Det är lätt att vika under hans makt när han skäller på en, tycker att man har gjort fel. Men det är i stunder som dessa man verkligen ska tänka efter om det är rätt. Det är oftast inte det. En nedtryckare tar makten, och han använder den väl. Men fall inte för det ! Det är bara ett spel. Till för att dölja hans osäkerhet och otillräcklighet.

Tänk på det en stund. Varför ska han bli arg på grund av sanningen? Vad är det som är så fel med den ? Jo, sanningen skadar honom på något sätt, den skadar hans lögner, den mask han bär. Den fasad och yta han målat upp för andra med sina lögner om vad han egentligen hållt på med. Är det verkligen ditt ansvar att hålla uppe den fasaden ? Nej. Du lever ju ditt egna liv, du fattar dina egna beslut.

Jag säger inte att man inte ska be om ursäkt, det kan man göra. Men i sånna fall såhär: jag ber om ursäkt för jag vet att du inte ville att sanningen skulle komma fram, men jag ville prata med någon om det. Det var något som JAG behövde, och det hoppas jag att du i din tur förstår och respekterar.

Är han fortfarande arg? Klart som fan att han är. Han tänker ju bara på sig själv? Visst gör han det? Vad det betydde för dig, det bryr han sig väl ändå inte om? Nej, han tänker ju bara på hur det påverkade HONOM. Visst har jag en poäng i det jag säger? Känner du igen det här?

Han ljög för allt och alla. Utnyttjade flera personer i sin omgivning. Det vet du säkert om? Hela historien, alla inblandade? Jag vet bara om allt för vissa är duktiga på att snacka. Jag i min tur säger ingenting. Jag bara berättade som det var, för jag har aldrig haft något problem med att säga sanningen. Jag sa också från början att jag inte skulle berätta något, men det var ju då. Nu är ju långt senare.

Kan man inte ta konsekvenserna av det man gjort så ska man ju för fan inte göra dom till att börja med? Kom igen nu. Är man inte man nog att stå för sitt skitsnack och sina lögner, ja, då får ju HAN helt enkelt skylla sig själv.

Det kan vara svårt ibland att acceptera den grad av egoism som folk faktiskt bär. Men jag har varit där själv, på båda sidor, så många gånger. Så jag vet jag snackar om. När man inte bryr sig om den andra personen, utan bara om sig själv för att man hamnat i trubbel.

Vi snackar egoism rakt av. Du känner igen det om du tänker på det. Det är nog sant.
Har han någonsin försökt förstå dig?

Jag kan ha helt fel, kan vara helt ute och cykla. Men, får väl poängtera att jag skriver detta baserat enbart på mina egna upplevelser och erfarenheter. Förhoppningsvis fanns det lite vett i det jag sa :).


Söndagstrams på en svans

Den där dagen som jag inte gör så mycket på ni vet? :P

Har tvättat och spelat Final Fantasy XII. That's ungefär it. Har hunnit vara på ICA och sedan laga mat + göra en lunchlåda också. Så lite duktig är jag nog allt ^^.

Min kamera har gått sönder. Den var i prima skick lördag eftermiddag då jag stoppade ner den i min väska. Lördag kväll tar jag fram den för att använda den och upptäcker då att displayen är paj. Något måste ha stött i den för det är ett fint så där "kross"-märke på den. Ahja. R.I.P rosa samsung-kameran, I will miss you!

Bara för att jag just tänkte på det: Är det någon annan som har problemet att deras iTunes startar om sig själv varje gång man försöker avsluta det? Tycker det är knäppt som fan :S. Har haft det så sen ett par uppdateringar tillbaka.

Imorgon är det skola och jag inväntar den sedvanliga söndagskvälls-ångesten. Är dock redan ganska trött så har jag tur (HAH), så får jag ju sova inatt. MEN. Vi vet ju hur det där brukar sluta, lr hur? Ska dock inte vara negativ.

Nu ska jag göra mig lite mysigt kamomill-te, slå på en film och äta en delicato-boll eller två, omnomnom ^^. Ha det så bra peeps. Ni som har mig på facebook kan ju kolla in dom senaste bilderna från helgen, la upp dom för en liten stund sedan :).


Love these guys, ibland så är dom som dom småsyskon jag aldrig hade ! ^^ Och jag menar inte det på ett negativt sätt faktiskt, I love it ! :))

Same old same old ^^

Haha, nu vet jag att någon gått lös på min blogg. Unika sidvisningar: 9. Totala sidvisningar idag: 122. Hittade ni något intressant lr? :P Haha. Mja, det gör inget, skrev mycket mer intressanta saker förr så ^^

Hej och hallå igen ! Nu är det som bekant fredag. Gårdagen orkar jag inte säga så mycket om. Men den var AWESOME. Hängde med människor som jag inte riktigt haft tillfälle att hänga med förut + att jag träffade en gammal vän från Piteå. As-nice :).

Har inget att säga om dagen direkt. Ska iväg till Mr McKie inom kort. Tänkte bara slänga in en uppdatering. Sen så ville jag hinna lyssna lite mer på "min musik" som jag lyssnar på när jag vill tagga upp till fest och så. Den musiken är nämligen bannad från typ alla mina vänner och bekanta x). Så har stått och dansat i mitt rum och bara känt att allt är så jävla nice ^^.

Något annat, nej inte det. Den som trodde jag skulle skriva något mer om "han som vi  inte nämner vid namn" får väl känna sig lite besvikna. 'Cause I seriously don't give a fuck anymore. Så det ämnet kommer aldrig mer behandlas, och denna gång menar jag det. Pratar inte ens med personen längre, och det är allt jag har att säga om det.

Hoppas ni får en trevlig kväll peeps ! :)


Jag och Korno kör fjortisstil men Patrick fick inte riktigt med våra huvven, inte så duktig fotograf va? ;P Han är ju dock fotograf till vårat projektarbete x)

St. Patrick's Day !

That's today ! :)

Så det ska såklart firas. Har tagit på mig det enda gröna klädesplagg som jag äger ^^.

Hade ambitioner att skriva ett inlägg men kom totalt av mig, så fruktansvärt ovanligt ;P.

Men ni får väl veta allt imorgon istället ! :)

Ha en bra dag peeps ^^


Jag älskar den här bilden ^^ (tagen i fredags av mig såklart ;P)

"Simon"

Jag övervägde det och jag tänker förklara saken om min Simon, haha.

Så här är det. (Som jag kommer ihåg det), så var jag ungefär 7 år gammal när jag drömde min första sanndröm. En sak som sedan hände sporadiskt lite då och då. Aldrig om något seriöst egentligen, bara små saker. Men det är inte allt. Har ofta drömmar med "djupare betydelse" så att säga. Drömmar som vägleder mig i mitt liv, pekar mig mot rätt väg. Nystar upp mina problem och svarar på mina frågor och funderingar som jag har.

Efter att min bror gick bort så brukade även han hälsa på i mina drömmar. Ibland bara för att se hur jag har det. Men ibland också för att hjälpa mig med svårigheter som jag hade i livet. Det var länge sen jag såg honom i mina drömmar, men tror han har börjat "gå vidare" som man säger. Är ju trots allt mer än 5 år sen nu..

Detta är något som ni får tro om ni vill. Det är något som går i familjen så att säga. Denna förmåga.

Ett exempel: jag hade problem med en viss sak i mitt liv som jag inte visste riktigt vad jag skulle göra med. Tog mig en powernap med denna fråga i mitt huvd. Sekunden när jag vaknar upp så kommer svaret ut från min mun. Kan säga att det hjälpte mig mycket.

Så vars kommer Simon in i detta? Jo, för några nätter sen hade jag väldigt speciella drömmar under hela natten. Men en dröm som verkligen fastnade var denna: Jag satt och pratade med en kille, (tror det var på en fest), och vi "klickade" som bara. Skrattade och retades lite med varandra, och allt kändes bara så lugnt och bra. Kommer väldigt tydlig ihåg detta när jag vaknade. Under dagarna som följde när jag tänkte på denna dröm dök till slut ett namn upp till denna person, "Simon". Så där har ni det svaret. Denna dröm ville visa mig hur det ska vara. Hur det kommer vara. Denna lugna fina kärlek.

Tycker ni att jag är knäpp nu? Säger inte att killen jag drömde är exakt den kille jag kommer träffa i framtiden. Utan bara att det finns en sån kille där ute. Min Simon. Do you get it ? :P

Ahja, jag vet att det finns flera som inte kommer tro på detta. Men vad ska jag säga åt det? Vet ju mycket väl själv vad jag har upplevt.

Är ni intresserade av sånt där som man inte riktigt kan förklara? (Ogillar ordet "övernaturligt", för mig är det ju väldigt naturligt? :P). Kan skriva mer om det nämligen. Är inte så insatt längre i det hela. Tappade intresset där ett tag men en del har man ju upplevt iaf ^^.


Bilden har INGET med inlägget att göra, men den är fin ^^

Take this pink ribbon of my eyes

I'm exposed and it's no big surprise
Don't you think I know exactly where I stand?
This world is forcing me to hold your hand

'Cause I'm just a girl

Just A Girl - No Doubt

What's in the past is in the past. Now is now and the future is yet to come. Så enkelt är det. Lever här och nu. Inte igår eller förra veckan. Men lever samtidigt inte just nu för imorgon eller nästa vecka. Bara här bara nu. Jag har visserligen redan sagt att jag tycker vissa personer borde försöka göra det mer. Men jag säger det igen bara för att jag satt och tänkte på det.

Hoppas jag kunde vara en tillfällig distraktion där för dig en natt och en morgon. That's really all I ask. Bryr mig inte om så mycket mer. För framtiden tänker jag inte på. Varken när det gäller dig eller någon annan. Låter jag hård nu? Det är i alla fall inte riktigt så jag menar det. Menar bara att jag är nöjd för stunden och kräver inget mer än så.

Sa att jag skulle sluta skriva om Voldemort, men nu gör jag ett litet undantag :P. Har velat fram och tillbaka ganska mycket över hur jag skulle göra detta. Ta det IRL, ringa, sms'a, maila lr skita i? Har inte kommit fram till något än dock. Kanske inte behöver det heller. Kanske löser sig av sig självt och bara försvinner?

Vad som är rätt för mig och inte rätt. Vem. Mm. Jag tror jag vet. Tror allt är bra nu ^^.

Det där blev ett kärleksinlägg märkte jag, då får det väl bli så !

Ska vi prata om saker som man inte ska prata om egentligen? Typ sex och sånt? Ska vi göra det? :P Haha. Har inte så mycket att säga om det egentligen. Ville bara avsluta mitt kärleks-inlägg med något positivt och det är detta: Min sexlust är lika död som mitt sex/kärleksliv. Vilket är ju ganska nice ändå. Har inga fysiska lustar så att säga x). Det är faktiskt helt sant. Så är ni ute efter det så är det bara att glömma ! Det enda jag vill ha i mitt liv är kramar typ ^^. Vissa kanske skulle tycka att det var negativt att inte ha någon sexlust, men det gör inte jag. Tycker det är skönt att slippa tänka på det, har ju så förbannat mycket annat som tar upp min tid och mina tankar så.

Se där, nu vet ni en hel del om mitt liv för stunden, hoppas ni uppskattar min ärlighet :P.


Ursäkta den suddiga bilden. Detta är då min "kärlekstjuv", han bär på en påse med hjärtan och hans uppgift är att fånga kärlek åt en. Denna har jag haft ett par år nu och lustigt nog så har hjärtan trillat ut allt eftersom så nu finns det bara ett kvar. Coincidence? :P

Alltså...

Varför ska du helt plötsligt visa någon form av intresse? Blev det jobbigt när jag så uppenbart slutade bry mig om dig och vad du gör?

Tror du söker uppmärksamhet och bekräftelse enbart. I won't give you the satisfaction anymore. Du blev bara mer och mer självgod. Jag är inte ett verktyg för att du ska känna dig uppskattad och åtråvärd. Jag är en fucking människa med känslor. Innerst inne är du nog inte en dålig person, men så speciell är du inte heller att du kan trampa på folk bara för att du ska få en egoboost.

Seriously. Get over yourself, I have.


Förvirrad människa talar ut !

Det vill säga: JAG. Haha. Varför är jag förvirrad då? Well, who knows. Saker är konstiga.

Känner att jag håller på att bli sjuk, det suger ju riktigt hårt :/. Självklart halsen igen som fuckat ur. Blä blä blä blä. Jag hatar den, jag hatar min kropp! Jävla klena överkänsliga skit-kropp >.<.


Har jobbat ganska mycket med vårat projektarbete. Vi kör på som bara den och det är helt awesome. Är väldigt nöjd över vårat arbete, och då har vi ju liksom knappt börjat :).

Idag var jag på öppet hus på Stockholms Universitet, det var sjukt nice. Blev jätte-inspirerad och pepp på att söka dit till hösten, yä! :).

Sen har våran grupp varit på en utställning som var ganska schysst faktiskt. Maria Larkman's "Woman", jag rekommenderar den ! Senare på kvällen var vi på en utställning/spelning, eller "utspelning" som jag råkade kalla det x). Detta på Kafé Klavér. Leonard Kaage spelade och det var riktigt bra ! Sjukt nöjd med kvällen för vi hann ju såklart ta en kaffe och surra lite också :).


Aldrig varit med om en sån här omständig servering av "en kaffe" :P

Kanske ska berätta vad som hänt de dagar jag inte orkat blogga. Lördag kväll var helt awesome! Vi tog oss aldrig ut, men sak samma. Råkade dock göra illa mig, ovanligt va? :P Denna gång var det en "skära renkött"-incident. Självklart har jag ju en bild på detta xP.


Blod ! Blev lite lagomt "emo" när jag hade love skrivit där på handen x)


Min dagen efter mat på söndag, det var gott ! Kan som bara älska min broder ibland :P.

Ja igår gjorde jag ju inte så värst mycket. Var på skolan, hade klassråd, städning, sen rullade jag tummarna i 2h. Fick den goda idéen att vi skulle gå på en utställning på stadsbiblioteket så det gjorde vi. Fick tillåtelse att skippa våran vanliga lektion för det. Yay ! :) Väl hemma såg jag bara på den koreanska draman som jag följer för tillfället. Åt mat. Det var ungefär min måndag :P


Det blev vegetariskt, mums ! ^^

Tillbaka till början av inlägget då.. Eh.. Mja. Det är mycket som jag inte förstår. Still happy though. Kanske inte helt på topp, men. Ja. När det gäller känslor som rör killar och kärlek, så är det lugnt i alla fall. Åtminstone det. Känns fortfarande lite trist att vara singel såklart, man vill ju kramas med någon då och då. Men det finns ingen speciell som jag går och tänker på. Det är ju ett steg framåt efter att ha varit ett offer för mina känslor där tidigare under året. Så yay :).

Väntar på min Simon. Vem är Simon? Det vet inte ens jag. Men jag vet att han finns ^^. Hur kryptiskt var inte det där? Eller var det en sån där insider-grejj där Simon står för kärlek? Haha. Vet ni, det är inte så enkelt och jag kan inte förklara det utan att ni kommer tycka att jag är konstig, eller rent utav knäpp. Ska jag förklara det för er? Skriv en kommentar så ska jag starkt överväga det :P.

Det här inlägget börjar bli långt, gör det något? Ska sluta skriva nu innan det blir för mycket :P.


Peace out peeps ! ;D (Bild tagen i fredags)


Oj... O.o

Orkade inte skriva idag heller. Sånt som händer. Men har fullt upp med skolan och vårat projekt som vi jobbat på idag. Vi är så duktiga så ! :) Väl hemma var jag för seg för att göra något annat än att äta och fortsätta se Dream High, den koreanska drama-serien då alltså ^^.

Ha det gött peeps så kanske ni får veta vad som händer imorgon x).


Jag har en teddybjörn som jag kramas med ibland ^^

Hej peeps!

Orkar inte skriva något idag faktiskt. Men imorgon ! :).

Söndag är ju vilodag trots allt och jag ligger bara i sängen och chillar. Har spelat FF 12 men nu blir det att se på koreansk drama, yes, jag gör sånna skumma saker också :P. Ha det bra nu! Skolan väntar imorgon 08.40 som vanligt O.o.


Jag känner att..

Jag har en del saker att tänka på och en hel del saker som jag inte ska tänka på. I det stora hela är jag iaf ganska nöjd och glad med tillvaron. Det är ganska ovanligt för mig och kan än en gång tyckas vara konstigt för vissa personer. Men det är helt sant. Det blir bara så ibland antar jag. Från en dag till en annan.

Voldemort har jag äntligen insett och accepterat att han verkligen inte är värd mig, alls. Säger inte att han är en dålig människa egentligen. Men mot mig var han ett svin och jag förtjänar bättre. Fanns inget där att hämta. Var nog bara jag som så gärna ville tro att det skulle kunna funka.

Sen önskar jag att vissa personer levde lite mera här och nu. För allt behöver inte vara så allvarligt. Men samtidigt accepterar jag ju såklart hur dom tycker och tänker. Så det är lugnt.

Verkligen, bara en helt lugn dag idag på alla fronter. Känns riktigt skönt. Jag känner mig helt avslappnad och tillfreds med min tillvaro. Önskar bara att jag kände mig lite piggare, men det kommer kanske senare :). Önskar också att jag hade cigg, men dom är slut. Kändes lite tört, (tärt), att gå ner till Brommaplan för att köpa också. Hm. Men kanske lika bra det. En promenad piggar nog upp :).

Nu kom min bror hem med ett par subway-mackor. Så ska väl äta lite och sen ta den där promenaden :P.

Ha det bäst så hörs vi. Har inte så mycket att säga just nu då allt känns så lugnt och fint :).


Mitt ben igår när jag satt framför datorn och insåg att det blödde x)

Mjeh, godnatt !



Jag mår bra nu. På alla sätt och vis. Kan verka konstigt för vissa, men det är faktiskt sant. I feel great :). Bra kväll ikväll även fast den inte blev som planerat, som vanligt :P. Men slutresultatet var ändå nice ^^. Nu ska jag sova, ser suddigt :P. Ha det bäst peeps! :)

Det enda negativa var att jag upptäckte just att det rinner blod längs ner mitt ben. Ni vet samma ben som jag visade en bild på häromdagen? Fuck. Haha. Råkade ramla i trappor 2 gånger ikväll och slå i, såklart, det benet, mest, igen.. Lite papper nu så löser det väl sig. Kanske kommer en ny ben-bild imorgon x)



Vanlig tråkig rubrik

Orkar inte leta upp en låt, nej :P.

Så vad händer? Sitter här klar och redo för fest. Ungefär det. Kvällens tema på outfit är: vulgär. Men kändes mest som att det blev: sexig och cool. För gottgöra det med lite vulgär attityd ikväll istället ;). Haha.

Jag har inget mer att säga. Men tänkte att ni kanske var nyfiken på vad jag skulle göra denna kväll? :P Utgång blir det, vars vet jag inte än. Som vanligt ^^. Ha det bäst peeps !


Lite suddig bild och smått skeva boobs men.. Ni ser ju iaf, lite vulgärt är det väl? x)

Sanning eller konsekvens?

Förlåt för den krassa, skumma, deprimerande uppdateringen igår. Ville bara säga nu att saker är okej. Mår fortfarande inte sådär jättebra. Men jag överlever. Det är bara jobbigt att känna sig så maktlös you know?

Ahja. Sitter på skolan nu. Hade mitt mentorssamtal på morgonen. Gick väl bra. I guess. Måste tydligen fejka en person som inte är jag för att få min 4a dock. Sjukt. Måste låtsas vara mer intresserad och positiv än vad jag är. Varför då? Varför uppmuntra en människa att vara något annat än vad dom är? Varför ska jag tvinga på mig ett face som inte tillhör mig? Stört. Jag är extremt understimulerad. Men jag gör allt som vi ska. Jag sitter på lektionerna, jag lyssnar på lärarna. Varför ska just jag göra mer än så? Varför är det ett krav liksom? Bara för att dom vet att jag egentligen kan bättre. Inget fel på mina inlämningar egentligen. Men jag kan mer. Därför är det inte tillräckligt. That sucks. Ahja, är inte överdrivet negativ iaf, egentligen. Låter ju bara så. Men vad ska jag göra åt det?

Tänker inte vara någon som jag inte är för någons skull. Men ändå... Jag är så jävla less att fejka. Det gjorde jag hela gymnasiet. Var så jävla falsk egentligen, varje dag. Log och skrattade när jag mådde som allra sämst. Satte på mig en mask för att ta avstånd, från allt och alla. Det gjorde jag i den här skolan också under min depp-period (sep-okt-nov) här förra året. Började prata med allt fler människor för att allt skulle vara så ytligt som möjligt. För att ingen skulle lära känna mig egentligen. Bara yta, hela tiden.

Sen släppte jag allt det där. Skaffade mig nära vänner, släppte in dom på djupet. Kände mig äntligen efter så många år, bekväm med mig själv. Nu vill skolan att jag ska vara falsk igen. För syns skull. Så vad ska jag göra? Kommer bli tokig om jag ska tvingas fejka något som inte är jag. Det dödar en på insidan, det gör det. Man mår inte bra av det. Så hur i hela fridens namn kan dom be mig göra det? Argh. Blir tokig på detta. Nu pratar jag bara i cirklar, det får ni ursäkta. Måste bara ventilera lite.

Sanning eller konsekvens. Ska jag vara mig själv (sanning) eller riskera ett lägre betyg (konsekvens)?


Jag vet inte om ni vet det här


Men jag har extremt dåliga minnen av sjukhus. Rättare sagt att någon ligger på sjukhus. Så håller på att gå sönder av oro just nu. Förmodligen lite i onödan.

Men kan inte styra över dessa känslor som dränker mig just nu. Så försöker dränka dom tillbaka i ett glas vin, lr rättare sagt 5-6-7 glas vin. Döm mig om ni vill. Men verkligheten av mina känslor är för mycket just nu. På tok för mycket.


Så mycket kärlek för dig denna stund

"Hear me when I say
You’re not the worthless they made you feel
There is a Love they can never steal away
And you don’t have to stay the broken girl

Those damaged goods you see
In your reflection
Love sees them differently
Love sees perfection"

Broken Girl - Matthew West

Nån månad gammal, hittade den i ett annat inlägg..

Don't want anything, don't need anything
Just want this moment
Right here, right now
With you by my side
Just want your kiss
the touch of your fingertips
On my skin
Touching, caressing
Not caring, just sharing
A single moment, honest and true
Just me, just you..

Jag har inget att säga


Orkar inte skriva idag. Det har hänt grejjer.. Det är allt jag orkar säga just nu.

Take care peeps.


Seriously

Vem är det som kollar så mycket på min blogg? O.o
Ovanligt många sidvisningar nu igen, (inte unika alltså).

Är det någon som läser gamla inlägg, lr uppdaterar sidan ganska ofta lr vad?
Blir ju som lite fundersam :P.

Förresten. AWESOME kväll igår. Helt kick ass ! Var på min första efterfest i Sthlm med riktigt schyssta människor. Tog mig aldrig hem utan jag följde med Loisa hem. Klockan 6 gick vi och la oss, fi fan alltså :P. Klev upp 10. Kom vansinningt försent till skolan, typ 11.30. Men nice ändå! :P Undrar dock varför jag inte är tröttare än så här just nu dock ^^. Men men. Ska sova nu iaf, ville egentligen bara säga det jag skrev först, men tänkte det vore trevligt med en liten "vanlig" update så att säga :).

Liten sovmorgon blir det imorgon faktiskt. Ska inte på skolan förrens efter lunch. Har en sak att göra, berättar mer om det imorgon ;). Ha det bäst nu peeps och sov gott ! :)

Bara för att jag inte gjort det än måste jag bara säga så här nu. Såg 40 idag, (som vi kallar honom ;P) Haha. Så. Nu har jag gjort det iaf. Skrivit första saken om denna person under namnet "40" :P. Haha, jag är KRYPTISK ^^.

The little bitch went and she told a lie

And now she will never tell another, a lie
The little bitch went and she told a lie
NEVER FUCKING LIE TO ME!

The Game - Disturbed

Sångaren har en sån mysig röst, håller ni inte med? :)

Negativa listan ! Saker jag ogillar som jag tänkt på dom senaste dagarna, (för att det då har dykt upp i mitt liv)

* Lögner, no comments

* Folk utan självinsikt som tycker jag ska ändra på mig när dom är likadana själv. Jag satt och skrattade för mig själv häromdagen när det hände. Jag är jag, take it or leave it, jag vet åtminstone om att jag har mina fel och brister!

* Folk som säger att dom ska göra saker, och sen inte gör dom.

* Folk som slösar bort min tid med ointressant babbel om ointressant trams, typ SKOLAN, och då menar jag att våra lektioner är så ointressanta och meningslösa, oftast larviga till och med. Seriously, ibland tror jag att jag går i lågstadiet igen..

* Lärare som inte är ett dugg pedagogiska och t.ex skäller ut oss, vuxna människor, för små jävla skitsaker. Kom igen va! Man blir inte ett dugg pepp lr motiverad om någon bitchar mot en det första dom gör när man kliver in i klassrummet.

* Överdrivet negativa människor, attityder och åsikter. Jag orkar inte lyssna!

* På tal om det, ogillar starkt att jag blir kallad negativ och att jag har dålig attityd bara för att min åsikt inte stämmer överens med en annan person, eller att jag inte älskar allt som vi gör på skolan. Kom igen. Man är inte negativ och man har inte en dålig attityd bara för att man inte vill t.ex sova på en båt i 2 dar.. SUCK.

* MITT JÄVLA FACE.. Okejj, den där kommer ni inte fatta, Patrick kommer förstå iaf ^^. Det betyder iaf inte att jag tycker jag är ful eller så. Det har med attityd/inställning/känslor att göra.

* Att vara i tid när läraren ALLTID är försenad. Vilket gör det ju ännu "roligare" att man blir utskälld när man är sen en fucking dag i månaden. Löjligt..

* Den här listan, den är för negativ ;) Haha. Nej seriöst, jag är inte så arg eller bitter. Det är bara det att jag ville skriva något annorlunda för en gångs skull ^^. Vi fortsätter !

* Voldemort, I say no more. Sista gången hans namn ska nämnas i min blogg, och helst i mitt liv också. Han passar också in på punkten; saknar självinsikt. Hur kan man inte veta att man betett sig som ett svin mot en annan människa? Seriously..

* Att saker inte är lättare än vad dom är ibland. Tänker inte specifiera men, det är inte lätt när det är svårt ! :P Jag ska göra mitt bästa iaf på den punkten som jag tänker på nu ^^.

Nu blev jag trött och kommer inte på något mer. Så nu känner ni till ett par irritationsmoment från mitt liv den senaste tiden :P. Ha det bra peeps !


Undrar om jag gjort illa mig under knät lite? x) Bild tagen idag, så yes, så där ser det ut för tillfället O.o

Gästblogg x2 ! :P

Hej, mitt namn är Patrick och jag brukar inte göra blogginlägg i andras bloggar, men just idag så tänkte jag att det var tid. Jag vet inte riktigt vad jag skall prata om, men jag har en intressant sak att säga till er, eller kanske bara påpeka för er. LO-djuret är ett av de bästa djuret som existerar, jag menar, det är ett lejon fast i svensk natur. Den är söt som en katt men beter sig som en jaguar eller något. Men en till sak som jag gillar med LO-djuret är att man får kraft av det, ockult kraft (sådant som emma tror på, jag menar, hon tror hon är en häxa så) och den ockulta kraften är den starkaste som existerar. LO-djur och ockultism.
/Patrick the avenger
(Nu skall emilinn skriva, men hon är fejs så jag måste vänta)
... also LOOOOOOOO
--------------
Fuck you, fuck you very very much. :) hej nu skriver emilinn för dom som inte jättefattar det. bleh bleh jag tänker inte skriva något vettigt, mer än att man inte kan bestämma hur man tänker. hejdå. :)
---------------
Love these people x) //Emma

I won't fight you, I'm not like you

I wanna make you see what I see
I won't fight you, I'm not like you
I wanna make you feel like I feel

Learn To Breathe - Thousand Foot Krutch

Undrar om det var någon som utforskade min blogg igår? Hade ovanligt många sidvisningar faktiskt, (alltså inte unika då), och det var fasiken inte jag! Annars brukar jag tycka det är kul att läsa gamla inlägg och så :).

Eh. Kommer någonsin uppdateringen om helgen? Tja, nja. Bilderna finns ju på FB iaf, så ni förstår väl på ett ungefär vad som hände? Inget ovanligt iaf ^^.

Idag började vårat nya tema, projektperiod. Självklart hade ju jag, Patrick och Emilinn redan bestämt oss för en grejj så vi bara startade en grupp och körde på! Ska bli roligt det här, tycker jag. Kan berätta mer om det en annan gång. Mm..

Pratade med Voldemort idag. Trots tidigare bestämda planer att säga som det är. Så var jag istället snäll och trevlig. Se där. Bra för min karma I guess. Bara för att han betett sig illa så behöver ju inte jag göra det? Sen så tror jag inte att berätta sanningen kommer leda till någonting bra. Förmodligen bara att jag får mer skit för det. Så vi struntar i den potentiella konfliken och bara kör på. Taking the high road.. Yä.

Annars har denna dag varit ett tumult av känslor, upp och ner, upp och ner. Känner mig nästan lite yr nu x). Ahja. Har fått glada nyheter idag, ska på arbetsintervju senare i veckan, yay ! Det betyder ju inte att jag får ett jobb, men, det är ju en bit på vägen så det är jag glad för. Redan bestämt kläder, you know it! ;)

Idag är det ju internationella kvinnodagen. Jag känner mig lite som ett spån och ett fån som inte förstår/gillar hela "säga grattis till kvinnor"-idag. Jämställdhet och det är ju viktigt som satan, men grattis? Det är jobbigt att vara man också, grattis till dom också? Ahja. Ska på ett event ikväll iaf för kvinnors rättigheter som Amnesty International fixat på KGB bar, det ska bli roligt :).

Nog för att jag brukar komma av mig i mina inlägg, men så till den grad att jag går och duschar mitt i en mening? Haha ^^. Ahja, ska torka lite och sen fixa mig. Drar mot Gärdet först, som vanligt :P. Men vi hörs ! :)


Gårdagens middag + Dagens lunch, ser det gott ut? Det VAR gott ^^.






Dom här ljusen är så mysiga <3 Har faktiskt hittat ett tredje sånt som också står i fönstret nu. Mys alone funkar det med! :)

Övertrött Emma svammlar på som vanligt

Komplicerat komplicerat. Bajs. Måste det verkligen vara så? Ursäkta den omogna nivån på mitt skrivande men måste ju få skriva vad jag känner för ibland, eller hur? :P

Jag önskar att du hade en blogg, och du med för den delen. Då hade det kanske varit lite lättare att hänga med och förstå saker. Jag kanske dödar all mystik när jag skriver här? Vad vet jag. Kanske vore mer intressant om jag inte hade en blogg. Då kanske folk skulle behöva ha riktiga samtal med en för att hänga med i mitt liv. För visst vill ni ändå hänga med lite i mitt liv? Det är väl därför ni läser? Lr är ni bara nyfikna och har lite att göra?

Nåja, om ni vill hänga med i mitt liv. Prata gärna med mig då istället för att bara läsa här. Det skulle jag tycka vore trevligt iaf :).

Avvek jag från det ursprungliga inlägget nu igen? Oh ja. Vad jag ville säga var att ibland gör nog folk saker mer komplicerade än vad dom behöver vara. Rakt på och ärligt. Kör på den stilen istället, mycket mera uppskattat kan jag lova, inte bara från mitt håll utan allmänt skulle jag tro :P.

Jag undrar varför jag inte är trött än. Det är konstigt. Hoppas det kommer snart. Ska lägga mig i sängen igen, det var mysigt. Har tänt ljus som skiftar i olika färger när det brinner, det är nice. Saknar bara en kram så vore kvällen komplett. Inget mer, inget mindre, och absolut inget komplicerat ! Bara EN kram. Ska det vara så svårt att förstå? Och måste folk tro att man vill ha hela världen med sin kram? :P

Slut-svammlat än en gång. Ses, hörs, lr så inte ^^.


Waiting for your call,

I'm sick, call I'm angry
Call I'm desperate for your voice

Your Call - Secondhand Serenade


Orkar inte blogga.. Tyvärr ! Seriously, är totalt omotiverad. Har på tok för mycket att säga.

Det är så många saker som jag tänker på för tillfället. Som bara går runt runt i hjärnan. Så kan inte fokusera mina tankar för att skriva vad som hänt dom senaste dagarna tyvärr. Inte idag iaf.

Total-failade med Voldemort idag. Det var typ ett train wreck, hemskt att se på.. Haha. Måste skratta lite åt det.. Fast jag skrattar inte just nu.. Fan :P

Jag är nog bara på tok för trött för tillfället. Sov ungefär en halvtimma inatt. Det är inte riktigt okejj. Så tänker skylla mitt kassa humör och dåliga tankar på det just nu. Fakta kvarstår dock: Jag vill ju bara ha en kram! Kanske två ;D

Bättre fly än illa fäkta? Hm.. [Vänta nu, tog qvinnan bort massa text nu igen!? Fy fan alltså ;D]

Jag svammlar med er. Jag behöver sömn. Good bye.


Min nya frilla är dock awesome, alltid något ! :)

I'm on a mission

And it involves some heavy touching, yeah
You've indicated your interest
I'm educated in sex, yes
And now I want it bad, want it bad
A lovegame, a lovegame

LoveGame - Lady Gaga


Jamen hej där. Försöker komma på vad som hänt sen sist jag skrev. Vilket var när? Onsdag? Torsdag? Huh.. Ja, jag kollade bloggen själv men jag förstår det ändå inte :P. Men torsdag, hände det faktiskt lite saker på kvällen, inte så överdrivet mycket. Var med Patrick, Kornelia och Emilinn, you know, det vanliga typ :P. Jag satt dock mest och försökte klara av Hangaroo, blev fan besatt, haha. Sen så såg jag till att vara hemma före 12, så inge spännande på den fronten egentligen.

Sen igår så var jag hos Patrick och Kornela, McKie var där, men inte Emilinn, vi saknade henne. Men istället fick vi en Moa som fyllde ut :P. Öh. Så vad gjorde vi? Drack lite vin, surrrade. Ja, ni vet, sånt som man gör. I don't know. Vi for iaf ut på Söderkällaren, why I do not know. Men det fanns säkert en anledning. Väl där tog en kille kort på mitt ass, vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Antar att det skulle kunna vara en komplimang, men det känns mest, ja, äckligt, vidrigt, slemmigt, creepy och några fler ord. Usch. Vad är det för värld vi lever i egentligen? Hm...

Vaknade upp 07 på morgonen iaf, bestämde mig för att fara hem. Kände mig lite som en rockstar med mina solglasögon, mössan och trasiga blodiga jeans med brännmärken på :P Jag menar, va? Vad hände EGENTLIGEN igår? :P Ahja, synd om jeansen bara, var ju ett av mina favoritpar :/.

Nu då? Idag då? Seg som fan. Klev upp vid 13 ungefär. Segat. Sett på serier. Tänkte äta lite, sen sminka mig och känna peppet för kvällen. Punkspelning ikväll i Bromma faktiskt, my neighborhood ^^.

Jamen dåså. Finns massor med roliga bilder från igår. Ska föra över dom till datorn imorgon, så ni lär väl se dom på facebook snart. Är vi inte vänner där? Ahmen, synd! :P Skojja bara, alla ni som läser detta är förmodligen vän med mig på fejjan, jag menar, varför läser ni det här annars? :P

Ha det bäst nu peeps ! :)


Sned skum bild på mig och Korno! :)

Oh oh

I want some more
Oh oh
What are you waiting for

Animal - Neon Trees

Hej igen ! Ny dag, you know it ! Så igår. Var vi ut. Mådde som en bajs på kvällen. Det var inte nice. Drack bara 2 öl och ett glas vin, så ganska lugnt på den fronten. Blev lämnad av Patrick och Kornelia, fast dom vinkade hejdå iaf när dom for :P Haha. Så hängde än en gång med min nya kompis, en väldigt charmig typ :P. Så klagar inte egentligen ^^. Haha.

Sen inte så mycket. For hem strax efter tolv tror jag det var? Ah, så var det nog. Yes. Visst var det lagomt ointressant? :P

Drömde en helt underbar dröm inatt. Jag var alldeles glad när jag vaknade, tills jag insåg att jag hade drömt det. FAN. Haha. But seriously, det var fint ^^. Önskedrömmar? I think so! Fast, det känns inte helt omöjligt att det faktiskt skulle typ kunna hända i min framtid. Hihi ^^.

Annars då? Nae, inget. Vad har jag gjort idag? Åt frukost, såg Americas Next Top Model. Spelade Final Fantasy XII till ungefär 16. Blev less. Sen har jag gjort middag, och ätit den såklart. Det blev pasta carbonara, gott :). Tagit mig ur mina sovkläder, haha. Så där är jag nu. Funderar på om jag ska orka sminka mig nu eller inte. Vet ju inte än om det händer något ikväll. Fast det kanske är bäst att vara förberedd? Så kan det nog vara. Men. Kändes tärt ^^.

Lyssnar just nu på ovanstående låt. Kändes delvis sant för mina känslor och tankar för tillfället. OOOH. Då vet ni det också :P. Orkar inte riktigt med hur jag svammlade med folk igår, men men. Sånt som händer, är väl okejj att göra så ibland antar jag. Eh.. Ah.. Vad fan. Jag svammlar nu också. Orkar inte ! Hm hm hm. Nej nu får det vara nog, det blev ett inlägg iaf. Får som sagt se vad som händer senare :).

Vi hörs peeps, simma lugnt !


Som det såg ut igår :P. Love these people ! :))

Lips that need no introduction

Now who's the greater sin?
Your drab eyes seem to invite
(Tell me darling) Where do we begin?
The Feel Good Drag - Anberlin
Så att.. ööh.... Hursomhelst, (yes det är så jag skriver det), så lämnade jag lägenheten för att ta en promenad. Promenerade ner till Brommaplan, hoppade på tunnelbanan, böt vid t-centralen och drog vidare mot Ropsten. Hoppade av vid Karlaplan som vanligt, traskade till Gärdet för att hälsa på Patrick och Kornelia. Av en slump så möter jag dom vid en korsning, tur det. Dom var också på väg ut på promenad så jag joinade dom. Vi vandrade runt i flera timmar i det fina vädret, det var nice :).

Sen slutligen drog vi systemet och nu är jag hemma hos dom. Vilket ni kunde lista ut eftersom detta inlägg kommer se konstigt ut p.g.a google chrome ^^. Ikväll blir det nog ett par glas vin och sen kanske ut på en spelning någonstans. Vars vet vi inte än, men nånstans blir det, förhoppningsvis. Vi är så duktiga på att planera och sen hålla planerna... NOT ^^.
[raderar denna bit, hihi ^^]
Random bild för random inlägg ^^

A fairy tale I purchased on my own

I finally woke up
Everything is better
A chance for me to open up and grow

Pieces - Hoobastank

Gled jag ur min Tiger Lou-period? Mja, eller så har jag något annat som jag vill säga nu.

Vem hade kunnat ana att jag nästan skulle börja gråta när jag pratade med Voldemort idag? Men det gjorde jag, nästan då. Det var fruktansvärt weird. Milt talat. Så vad betyder det? Hm. Inte så att jag trodde jag var över sveket till 100%, men jag är snart där ! Skakade av mig känslan and life is still nice ^^.

Hade typ en plan för idag, men som VANLIGT, så verkar den vara död :P Haha. Sånt som händer, ofta.. Men jag funderar ändå på att lämna lägenheten en stund. Det är ju så fint väder ute och jag orkar inte sitta inne en hel dag till. Vore ju på gränsen nästan lite tragiskt, sportlov å allt. Frågan är ju dock om jag klarar av att roa mig själv där ute i stora vida världen? Hm. Får testa iaf ^^.

Nu försvann jag nånstans i mina tankar igen. Tänkte på i fredags bl.a. Ja ni. Tänker inte utveckla dom tankarna åt er, no no. Det får ni leva utan. Nu orkar jag inte skriva nå mer trams faktiskt. Vi hörs peeps!


Orkade till slut lägga upp bilden från när jag hade picknick i sängen förra torsdagen, tog bara 6 dagar, woo! ^^ Salladen är en pasta+kyckling-sallad med ägg :)

Stop making the eyes at me

I'll stop making the eyes at you
And what it is that surprises me, is that I don't really want you to
And your shoulders are frozen (cold as the night)
Oh but you're an explosion (you're dynamite)

I Bet You Look Good On The Dancefloor - Artic Monkeys

Hm hm hm. Skulle ju uppdatera igår om det hände något, vilket det faktiskt gjorde. Men inte skrev jag något för det, haha. Ahja. Så vad hände egentligen igår? Ja, det är väl det vi alla undrar :P

Eh. Ja, Patrick ringde och tyckte vi skulle hitta på något. Jag höll med. Så drog dit på kvällen med en flarra vin och ett glatt humör ^^. Kornelia for iväg till en kompis. Så jag och Patrick lyssnade på svensk hiphop, skrattade lite, sjöng, och som vanligt stod jag och dansade haha ^^.

Jag var tvungen att möta min bror på t-centralen ungefär 20 över 9, så vi bestämde oss för att dra en tidig utgång. Vi drog på Harry B James och bara var, I guess. Trevligt ställe :) Patrick lämnade mig, han sa inte ens hejdå det svinet så jag var med en ny kompis istället. Säger ingenting mer om det. Vaknade upp vid elva-tiden idag. Seg som ett as. Um. Ja. Det var nog allt :).

Om det nu råkade vara så att det där inte var allt, så är anledningen till att jag inte skriver något mer om det för att jag inte riktigt vill berätta om det. Måste ju få ha ett privatliv också ^^.

Kan iaf säga så här mycket; träffade en kille som kan vara typ den snyggaste människan jag någonsin stött på, ojojoj säger jag bara. Haha. Åh... Kan egentligen säga mer om det men, kanske är lagomt ointressant att veta ^^.

Eh.. Nu fastnade jag i roliga glada tankar, hihi ^^. Om jag gjort något idag? Nae, sett serier, somnat till ett avsnitt av Being Human US igen, jag verkar gilla att somna till den :P. Vaknade upp, åt en delicatoboll. Tvättade bort sminket, och nu tänkte jag spela lite. Som sagt, ganska ointressant :P.

Men vi hörs peeps ! Idag lär det ju inte hända något mer intressant men imorgon är en ny dag ! :))


Gjorde lite frukost när jag kom hem strax efter 13 ^^

RSS 2.0