Efter julen..

Uppdaterar inte, för jag... öhm.. gör annat x).

Men. En (återanvänd) bild kan ni få! ^^


God fortsättning! ^^

24 December 2011

GOD JUL LOVELIES! I LURV YA!



Ja, jag återanvänder en 3 år gammal bild, live with it ! ;)



Hoppas ni alla får en underbar dag ^^

23 December 2011

Well.. Ja.. Den är lite försenad ;)

Dagens bild:



Och en till bild!:



Hade en bild till övers så den får ni också!


Haha ;)

22 December 2011

Julen är riktigt nära nu och jag har fortfarande ingen julstämmning.. men som sagt... kanske nästa år ^^

Dagens bild:


Jag gillar den jullåten, speciellt på engelska ^^. Spreading the christmas joy, oh yes ;).

21 December 2011

Okejj.. Nu är det någon som lurkar runt på min blogg och läser gamla inlägg... Vem är du??? Jag är nyfiken god damnit !! ;P

Eehh. Vidare till dagens bild då:


Jag kunde inte låta bli att skratta när jag såg denna x).

Jag ska väl tillägga att jag inte har något emot min forever alone-status just nu. I'm actually enjoying it quite a bit. Det är ganska trevligt om jag får säga det själv.... ;)

20 December 2011

Dagens bilder:


Jag gillar e-cards ^^


Och en till i forever alone-stuket x).


19 December 2011

Det var nära att jag glömde bort julkalendern idag, men icket ! ^^

Dagens bild:


I have a thing for christmas. Inte i år dock. Kanske nästa ^^

Loose your clothes and show your scars

That's who you are
Loose your clothes and show your scars
That's who you are

Exit Wounds
- The Script

Söndag, slutet av veckan.

Så, jag överlevde allt pluggande i veckan och är sjukt nöjd över det. Vårat grupparbete blev svin-bra och ja, vad mer kan man begära?

Så för att fira denna bedrift så blev det lite fest i fredags med ett par kill-kompisar och nån bekant. Jag övertalade folket att gå ut på krogen med mig. Jag lämnade krogen efter cirka 30 minuter dock.. Sånt som händer ^^.

Oj. Gjorde just en klassisk Emma. Glömde bort att jag höll på att skriva ett inlägg och fastnade någon annanstans. Well, sånt som händer ^^.

Jag är trött och rastlös på samma gång, inte en så bra kombination. Sen funderar jag på tok för mycket, som vanligt. Tänker tänker tänker.

En liten promenad kanske gör en piggare samt hjälper till att rensa ut lite tankar. Ska nog testa det. Blev dock inte så sugen när jag tittade ut genom fönstret, var inte världens bästa väder direkt O.o. Nåja, behöver ju inte ta en jättelång prommis heller så ^^.

Ha det bra lovelies :).


Bilden har givetvis inget med något att göra ^^

18 December 2011

Idag är det då 4e advent, för på lördag är det jul! Inte länge kvar med andra ord.

Dagens bild:

It's funneh 'cause it's true ^^ Lite rage på julen måste man ju också ha ! :P

17 December 2011

Och denna är ju i sin tur bara en dag försenad ;P.

Dagens bild:

http://knowyourmeme.com/memes/brony

16 December 2011

Bara ett par dagar försenat.. ^^

Dagens bild:

15 December 2011

Dagens bild:


Ingen jul utan pedobear! ;P

14 December 2011

Dagens bild:


Bilden säger nog allt x).

I'm damaged goods

For all to see
Now who would ever want to be with me?

Exit Wounds
- The Script

Life is nice, lite små-jobbigt just nu bara. Mycket att göra med skolan, men många skratt och underbara stunder också. Min hjärna är för tillfället lite överstimulerad bara.

Har sovit as-dåligt 2 nätter i rad och haft 8h-dagar på skolan två dagar i rad också. Så då kanske ni förstår att jag är lite mentalt sliten. Sen att jag inte har ätit någon form av mat som inte varit mackor den senaste tiden hjälper inte direkt. Men.. Så är det just nu.

Imorgon har jag en till 8h-dag som väntar på mig, och det är bara plugg, inga lektioner. Sen ska jag hinna med att plugga till seminariumet som vi har på torsdag också. Jag tänkte börja med det idag, för att slippa göra allt i morgon. Jag har dock helt seriöst ingen som helst ork, lust eller vilja. Så jag struntar i det.

Ska lägga mig i sängen, se ett avsnitt av något och om gudarna är nådiga kommer jag åtminstone få sova ordentligt i natt. Det vore helt galet uppskattat ^^.

Så, jag har som ingenting att säga egentligen för tillfället. Jag började detta inlägg med att skriva något helt annat, men sen tänkte jag att jag inte skulle publicera massa trams från en trött hjärna ^^.

Take care lovelies, hoppas eran tankeverksamhet är mer intakt än vad min är just nu ^^.


Jag är inte emo. Det är inte det bilden står för. Utan det är, vet ni det? Det är från ett spel, Kingdom Hearts II. Tänkte som bara dela med mig av den fruktansvärt ointressanta och irrelevanta informationen att jag just nu har på mig min t-shirt med just det där trycket på. Lite nerdy sådär, som jag gillar det ;).

13 December 2011

Tydligen så är det ju Lucia idag. Sånt som inte jag lägger märke till för mig passerar det då helt obemärkt. Egentligen borde dagens bild ha ett lucia-tema, meeen. Det har den inte ^^.

Dagens bild:


I love christmas trees x). Well, ingen nörd-julkalender är komplett utan en meme eller två! ^^

Love is why we do it

Love is worth the pain
Love is why we fall down
And get back up again
Love is where the heart lies
Love is from above
Love is this, this is love

This is love
- The Script

Jag har lyssnat på The Script non stop i princip sedan igår. Givetvis inte när jag sovit / varit på skolan.. Men annars ^^. När jag fastnar för något måste jag lyssna på det tills jag blir less ^^.

Jag är så skadad av tidigare erfarenheter så, så fort någon säger något negativt och syftar på en människa, (kanske flera människor), så kan jag som inte låta bli att fundera på om personen menar mig? Jag har tyvärr haft på tok för mycket sånt i mitt liv tidigare. Äckliga små hintar som folk droppar i sina bloggar eller på facebook istället för att ta en endaste sak IRL. Eller jo, IRL tar dom det, dock inte med mig, utan med någon annan.

Jag vet inte hur många gånger jag påpekar att allt jag skriver är ur en högst personlig synvinkel och handlar oftast om mina känslor i allmänhet, eller bara för stunden, och inte alls om speciella människor egentligen. Som mitt förra inlägg, jag hoppas ni förstår att jag inte klankar ner på folk som röker på, utan att jag bara inte klarar av dom känslor det medför, när jag är med dessa människor. Alla dessa personer är sjukt fina människor, det är inte det.

Nu gör jag det igen, förklarar och förklarar.

Jag kan inte sluta förklara.. Så många gånger som jag känt i mitt liv: Jag vill bara att dom ska förstå. Så jag började förklara allt, om och om igen och hoppades att dom till slut skulle förstå. Och jag visste inte vad jag skulle göra när dom inte förstod. Hur får man någon att förstå? När ord inte räcker till.

Jag önskar jag kunde sluta ta åt mig, jag önskar jag kunde sluta bry mig.

Jag önskar att folk kunde förstå helt enkelt. Folk tar åt sig, jag tar åt mig. Så kan inte säga att det är fel på något sätt. Vi borde alla sluta ta åt oss kanske.

Jag är så sjukt trött så jag klarar inte ens av att formulera någon vettig tanke i mitt huvud egentligen. Så ska inte försöka, blir så lätt emotionell när jag är trött.

Okejj då, mer emotionell än vanligt. Jag är en känslomänniska, jag står för det, och inte nog med det, jag är jävligt stolt över det också. Visst, det leder till att jag bryr mig mer än vad jag borde om människor och det leder till att jag blir jävligt sårbar. Men, det är ändå något fint.

Sen kan jag inte prata om saker som jag anser vara bra med mig själv, herregud vad folk börjar tycka illa om en då och tvunget måste tänka och säga saker om mig i ett försök att dra ner mig. Att trycka ner mig, att göra mig mindre än vad jag är, om så bara i deras egna huvuden.

Jag har inte förstått det där förens häromdagen, skojjar inte. Då fick jag veta att Jantelagen faktiskt existerar på riktigt. Att det sticker som satan i folks ögon när någon "tror att dom är något". Så sjuuukt.

Jag har aldrig tänkt så, visste ni det? Jag har hört talas om Jantelagen. Jag trodde den var ett skämt och att anti-jantelagen var det som gällde. Jag är nog lite blåst ibland ^^. Men, vad ska jag säga, jag tror alltid det bästa om folk tills dom bevisat mig motsatsen.

Jag tror inte att jag är något. Jag vet att jag är något. Någon jävla speciell människa med ett gott hjärta som förtjänar allt det bästa i livet, och vet du vad? Det gör du också.

Love you lovelies, livet vore inte så najjs utan er ^^.


Jag har en sked med en llama på, den är awesome ^^.
Sen är jag inte alls särskilt mycket drama llama längre. Det är intressant det där med att folk tror att man verkligen inte kan och aldrig kommer förändras. Jo, tjena. Mycket hinner hända på bara ett år kan jag ju säga :). Sen vill jag tillägga att jag är fullt medveten om vilket känslomässigt vrak jag var för ett par år sen, MEN, det är jag inte längre. Den som vill veta det kan ju testa att lära känna mig innan dom dömer mig.

12 December 2011

Tänkte skriva något vitsigt men är för trött för att ens tänka så...

Dagens bilder:



Det här ni ska veta vad det är ! Det är från Bleach, en awesome manga samt anime ^^.

Svar på tal :).

Kommentar från Patrick:

"Ordentligt inlägg! Vet exakt vad du menar med drogliberala studenter. Men de flesta tycker det är rätt tid att testa saker, jag tror jag håller med dem, bättre det än att göra det när man är femton som vissa andra gör. Vet dock inte hur det ser ut på pillerfronten? Vet att det är ganska mycket tjack och E nedanför Sundsvall i alla fall.

Jag tror det är bra att du bor i Piteå, då kan du komma bort från allt om du vill istället för att ständigt vara mitt i smeten i en studentlägenhet."



Nu var det dock så kallade "vuxna" människor här i Piteå jag pratade om..... ^^ Människor som är äldre än mig, men fortfarande tycker sånt är "okejj" att göra.

Vissa av mina student-kompisar är lite mer drog-liberala än jag, och det är helt okejj. Alla får vi göra våra egna val här i livet. Mina studentkompisar röker dock inte på som en del av festandet, vilket var en del av min poäng. Att festa och knarka kan man ju kanske försöka hålla isär. Jag tycker inte det är kul med folk som knarkar när jag festar och vill ha kul :).

Sen pratade jag såklart bara om röka. Jag känner inte till något annat, och har inte sett till något annat.

I'm still alive but I'm barely breathing

Just praying to a god that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks
No, it don't break even

Breakeven
- The Script

Tänkte att jag kanske skulle börja länka till låtarna jag citerar. Om nu någon någonsin skulle orka lyssna ^^. Idag upptäckte jag The Script, and I do like ^^. Väldigt mysig musik. Alla vet vid det här laget hur mycket jag gillar lugn rock, myspys! ^^

Just den här låten fastnade jag för, för att jag känner att jag kan relatera till den ganska mycket ändå. Vem har inte känt så liksom nån gång, att man själv är så ledsen, nästan förstörd över något som hänt, medan den andra personen verkar knappt känna något alls.


Idag klev jag upp strax efter 09, då hade jag legat i min säng och för det mesta, sovit i 13h. Wow. Det är ganska mycket. Så jag är sjukt pigg och utvilad. Helt fantastisk känsla.

I fredags var jag bara bitter och kort i tonen mot allt och alla, och jag ville verkligen inte vara det. Fan vad jag tycker illa om mig själv när sånt händer. För jag vet att det är så, och jag vet att jag låter så förbannat otrevlig. Men jag vet inte vad jag ska göra, och allt bara bygger på. Och jävlat alla jag umgås med knarkar och jag blir så less. Varför måste det vara så?

Hur ska jag le och vara glad och trevlig när alla är höga och bara jag ser det som något negativt, som något dåligt. Som något som kan leda till något annat. Hur bruk kan bli till missbruk och hur missbruk kan leda till obeskrivliga saker som ingen vill prata om.

Hur ska jag kunna le när det jag vill göra på en fest, tramsa och leka lekar, istället är att sitta och titta på när folk gör en joint som sedan alla glatt delar på under fläkten vid spisen.

Kom igen folk. Det går inte. Så det är bara att ta ställning, inga fler fester med dessa människor.  För jag orkar inte se på, och det hoppas jag att folk accepterar och respekterar. Så I'm sorry peeps, men innerst inne måste jag ändå tro att jag kan skaffa och få vara med vänner som är lite mer som jag, som vill göra de saker som jag vill göra, och som inte tycker att knarka är en logisk del av att festa.

Alla "varför knark är okejj"-argument undanbedes. Jag baserar inte mitt beslut så mycket på fakta som jag gör på känslor. För logik spelar ingen som helst jävla roll när det är så äckligt ingrott att droger är dåliga. Att missbruk är dåligt. Att missbruk dödar och tar ifrån en människor som man älskar. Okejj?


Nu känner jag att det blev lite negativt, och jag tänkte skriva något positivt egentligen.

Jag tänkte faktiskt säga, (trots min halv-kassa fredagskväll med brukarna), att jag mår oförskämt bra :). Pigg, utvilad, motiverad. Ska snart sätta mig ner och plugga lite inför morgondagens pluggande. Yes, plugg inför plugg, logiskt ^^.

Studentlivet ändrar en på många sätt, och jag kan helt ärligt säga, att jag är en bättre människa nu än vad jag var för till exempel ett halvår sedan. Förändringar var i rörelse redan när jag var i Stockholm, och nu äntligen, känns det som att alla pusselbitar fallit på plats. Att allt det jag saknat och sökt under de år av mitt liv då det mesta bara var kaos, har återvänt. Livet känns inte som kaos längre. Livet känns fan najjs.

Jag flyttade till Sthlm för att finna mig själv, som många av er redan vet, och fann mig själv, det gjorde jag. Jag fann mitt värde och återfick min tilltro på människor. Jag har funderat upp och ner lite sådär om jag verkligen gjorde rätt som stannade i Piteå nu, men. Jag är nöjd med livet, det är jag. Jag älskar skolan, och jag älskar verkligen mina klasskompisar, så sjukt underbara människor. Så sjukt sjuka människor som jag har så sjukt roligt med, det är helt sanslöst ^^.

Så, jag är nöjd, och jag är glad. Det händer fortfarande saker ibland som är lite jobbiga, såklart, men det drar inte ner mig lika mycket som det gjorde förr. Jag har så mycket mer lugn och ro i mig. Jag har lättare för att acceptera de saker jag inte kan förändra, de saker jag inte har något inflytande över. Sen ska jag definitivt fortsätta träna på att faktiskt verkligen försöka ändra det jag kan, sluta vara så blyg och tillbakadragen.

Nu saknas bara the cherry on top of the regular cherry on the sundae called life ^^.

Ursäkta det långa inlägget, men ville ventilera ett par saker bara.

Love you lovelies ^^.


11 December 2011

Dagens bild:


Jag gillar färgerna i den här :).

10 December 2011

(Gårdagens), Dagens bild:


Typ en sån här har jag på mitt kylskåp ^^ Yes, jag råkar faktiskt tycka om Hello Kitty! Jag förstår mig inte på folk som tycker det är "barnsligt" och "tramsigt". Det kanske är lite barnsligt, men vadå, ska man inte få vara lite barnslig ibland? ^^

9 Decemeber 2011

Bara ett par dagar försenad ^^

Dagens bild:


Ingen jul utan Winterbells ! :) Enjoy!

8e December 2011

Dagens bild:


Jag älskar den här bilden, sjukt mysig ^^

7e December 2011

Dagens bild:


I do like ^^

Happy Birthday / December child

Why does my heart always remember
The tragedy born in December
The broken, the lost and lonely child
Wanting to run, wanting to hide

Away from all the sadness and the pain
Heavy tears forever lost in November rain
The aching, the feeling
The "never truly healing"

The hope long lost
Is this because
There was never any point to see
The wonders the heart could feel

Was it just easier to let it be?
Is it just easier to be me?
The broken child born in December
Who just doesn't want to remember

That sometimes you can be more than content
That sometimes, even if it doesn't make sense
That life, that love, can bring a smile to your eyes
That sometimes, there is truth in the lies

That life could be more than this
That happiness really truly exist
Not in stories, not in a book
But by a simple look

With the touch of a fingertip
With one single kiss
There really is

More than this.....

6/12-2011 [15.37]

6e December 2011

Have yourself a nerdy little christmas -v-

Dagens bild!:


Vet man vad det är så vet man, vet man inte vad det är, så behöver man inte veta heller ^^.

How bitter fucking sweet

How bitter fucking sweet it is
I wanna tell ya this
And this is all that I can say
This is all that I can take
This is all that I can give

All I Have
- Tiger Lou

Som ni redan vet. I love Tiger Lou ^^.

Sååå... Vad är nytt? Inte så mycket. Har suttit och sjungt tramsiga påhittade låtar i flera timmar som "jag ska ta livet av mig", vilket iofs låter ganska hemskt fast. Hur ska jag nu förklara detta? x) Ja ni, öööh. Jag kan ha råkat skriva en sak till en person som jag kanske inte skulle ha skrivit för det kanske var lite tramsigt, kanske ^^.

Och så är det just nu. Jag känner mig som en tramsig tjejj, lite granna. Tänker inte utveckla det något mer dock :).

Har mest ilandsproblem nuförtiden, vilket man iofs kanske oftast har. Lampan i taket har gått, och jag är för kort för att byta ut den.... Suck....

Det är en fet tv i min säng... Den har varit där ett tag nu x). Varför är det en fet tv i min säng undrar ni? Jo så här är det, att den stod på ett litet bord där jag bestämde mig för att jag ville ha mitt nya skrivbord och dator. Så först flyttade Mari och Mattias tv:en till sängen. Sen flyttade dom bordet. Sen gick Mari hem. And guess what? Jag är för klen för att lyfta tv:en med Mattias.... Suck....

Något lite roligare är en gratis-grejj som jag fick hem idag. Ett serum av något slag för ögonfransarna som ska göra dom längre och fylligare, vore kul om det funkade. Var ju som sagt gratis så behöver ju inte direkt bli ledsen om det inte skulle ha någon större effekt ^^.

Det är väl mitt liv. Inte så händelserikt. Pluggeligpluggar på i vanlig ordning. Ska inte fira min födelsedag på onsdag, i vanlig ordning. You know, same old same old ^^.

Take care lovelies <3


Är det något jag aldrig saknat så är det mitt långa bruna hår ^^

5e December 2011

And the nerd keeps on coming ! ^^

Dagens bild:


Link som tomte ^^

4 December 2011

Dagens bild:


Controller-ornaments! Visst är dom fina? Jag skulle inte ha något emot att hänga upp dom här i hemmet ^^

3 December

Dagens bild:


Critter Christmas med en Brony! ^^
Känner du inte till varken critter christmas eller bronies så blir jag besviken på dig.. ^^

Dag 2!

Självklart råkade jag glömma bort julkalendern igår... Så.. Men här kommer iaf bilden för 2 December:


Christmas-Sora ! Från Kingdom Hearts dårå.
Planerat på att min julkalender i år ska vara ganska nörd-inspirerad ^^

Fill me in

Den här listan har jag fyllt i förut, men ville göra det igen ^^

Skulle du vilja...

...vara längre?

Inte det, gillar min längd ^^
...väga mer?
Absolut inte, vill väga mindre
...dricka dig full nu?
Ne.. Inte sugen ^^

Kan du...

...röra på öronen?
Nej
...låta bli att prata på fyra timmar?
Ja, absolut.. Men brukar ändå prata med mig själv ^^
...vara på fest utan att dricka?
Absolut, fulla människor är dock jobbiga x)
...låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Lätt!

Har du...

..ett syskon?
Det påstås det :P
...varit full den här månaden?
Det har jag ^^
...redan tröttnat på dom här frågorna?
Inte det, jag älskar att svara på frågor ^^
...borstat tänderna den senaste timmen?
Nja, var väl lite mer än en timma sen tror jag
...haft sex med någon som är fyra år äldre?
Jo
...funderat på hur det skulle vara att testa droger?
Funderat, testat hasch och flödder.. Och sen ofrivilligt blivit drogad, twice ! O.o
...blivit påkommen när du har haft sex?
Haha, men icket är man så osmidig inte, så nej ^^
...haft sex med mer än tre personer?
Sammanlagt ja.. Samtidigt; absolut inte ! :P
...ljugit på någon fråga än?
Funderade på det.. Men nej
...fått någon komplimang idag?
Det har jag, jag har till och med gett mig själv en komplimang idag! x)
...varit med i en rättegång?
Nej, har bara tittat på ^^
...däckat/spytt för att du druckit?
Däckat - ja, spytt - ja >.<
...färglinser?
Nej
...sett din bästa vän naken?
Alltså... Ja, det har jag... Patrick tycker tydligen om att sova naken ibland när han är full x)

Vem...

...älskar du?

Alla mina vänner och stundtals min mamma, min syster och mina bröder såklart :)
...hade du senast sex med?
En sjukt söt kille ^^
...vill du bli full med?
Patrick, Korno och Agnes ! ^^
...pratade du senast i telefon med?
Min syster
...skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
Patrick och Korno skulle få den, dom förtjänar allt det bästa <3
...sov du med senast?
samma person som jag senast hade sex med.. ^^
... var du full senast med?
samma person som jag senast hade sex med.... Det här blev repetativt ^^
...vet allt om dig?
Mattias kommer nog närmast. Patrick är dock ganska insatt ^^
...kysste du senast?
samma person som... ja.. ni fattar vid det här laget :P
...kramade du senast?
Min syster ^^
...hatar du?
Jag hatar inte människor ^^

Hur...

...lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
1dag, för halsmandlarna :P
...tar du dig till jobbet?
När jag hade ett jobb: buss! ^^
...gammal har du tänkt bli?
Lagomt? ^^
...bra är din syn?
Den funkar som den ska ! :)

Vilken/vilket...


...TV-serie är bäst?

Greys Anatomy är nog mitt förstahandsval :).
...färg har din jacka?
Svart, och så har jag en svart en, och en svart, men jag har en som är svart, vit och rosa också ^^
...land vill du åka till?
Japan ! Fast vill åka till flera länder :)
...är det bästa bröllopet du varit på?
Har bara varit på ett, så det är väl bäst hitills ^^
...tid gick du upp imorse?
07.25, tänkte kliva upp 07.15 men det blev en snoooze :)

Vad...

...finns i din bakficka?
Har inga bakfickor på mina mjukisbyxor
...gjorde du klockan två i natt?
Jag hoppas jag sov ^^
...är det första du gör på morgonen?
Klär på mig! Sen sätter jag igång tevatten och går och borstar tänderna ^^
...ska du göra i helgen?
Det vet jag inte än. Kanske typ inget alls.
...står det i det fjärde SMS:et i din inkorg?
Det här funkar ju som inte riktigt längre, får väl ta den 4e konversationens senaste meddelande: "Det var som fan. ;)"
...är du mest rädd för i hela världen?
Att förlora mina nära och kära. Ska vi vara mindre dramatiska så är det getingar...
...åt du senast?
Middag: fullkornssnabbmakaroner och köttfärs
...har du för färg på ditt påslakan?
Det är vitt på ena sidan, grått på andra med mönster i svart, vitt och grått
...var det senaste som fick dig att skratta?
Något som jag och Agnes pratade om på skolan, kommer inte ihåg exakt vad ^^.
...längtar du mest till just nu?
Nästa år... Konstigt nog ^^

Övriga frågor...


Har du en dröm som gått i uppfyllelse?

Faktiskt
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Ibland
Sjunger du på toa?
Hell yeah!
Använder du långkallingar?
Nja.. Händer någon enstaka gång..
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Pratat med honom på msn iaf... ^^
Var är dina syskon just nu?
Hemma antar jag :P
När var du riktigt sjuk senast?
I somras var det, fast det var bara en kraftig förkylning ^^

Jag älskar listor. Jag vet att många hatar dom men, ja, jag vet inte ^^. Den som är uppmärksam har nog noterat att jag missbrukar ^^-smileyn nu igen. Den som känner mig vet även vad det betyder ^^. Jag är lite finurlig sådär. Jag borde förresten gått och lagt mig när jag var trött... Men nä.. Varför göra sånt? Hoppas jag blir trött snart igen dock. Ännu en dag väntar imorgon ^^.

Try as I may, it doesn't last

And will we ever end up together?
No, I think not, it's never to become
For I am not the one

Sally's Song
- Danny Elfman

Jag funderar mycket. Vilket iofs inte är någon nyhet. Jag är lite negativt inställd till världen just nu. Det hänger mest ihop med mitt kassa självförtroende. Så det är väl ingen större fara egentligen.

Man borde inte tvivla på sig själv, men det gör jag tyvärr.

Något positivt måste jag ju också dela med mig av såklart. I helgen träffade jag en söt människa. Det är ju som alltid positivt när man gör sånt ^^. Problemet med söta människor är ju som att det är lite svårt att inte känna att man skulle ju som kanske vilja träffa dom igen.

Nåja, det är ett problem jag får leva med helt enkelt ^^.


Annars då?

Pluggar, faktiskt. Har tagit mig i kragen och börjat lägga ner mer tid på skolan. Vilket passar sig då vi har haft ganska så mycket att göra den här månaden, nästan sjukt mycket.

Så det är mitt liv. Ibland kanske man festar på helgen, det händer dock inte sådära jätteofta eftersom jag inte har råd med sånt.. Yes. Är helt sjukligt brutalt fattig nuförtiden. Nästan helt sanslöst.. Men ska inte prata om sånt.

På dagarna är jag på skolan och pluggar med ett par lovelies. Blandar seriöst med skratt-anfall. Vi har helt fantastiskt roligt faktiskt. Så när jag kommer hem njuter jag ganska mycket av att bara tråka framför datorn ^^.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva nu. Börjar bli trött i huvvet, och jag vet, klockan är jättelite ^^.

Hoppas ni har det bra lovelies. Love ya ^^


^^

Julkalendern gör comeback!

Har inte haft någon julkalender sen 2008, så börjar väl bli dags nu ^^.

Så här är bilden för 1 December:

The Nightmare Before Christmas, en så sjukt bra film. Börjar snart bli dags att se den igen. Det är ju faktiskt en jultradition ^^.


RSS 2.0