Utseende & Min favorit från Lost

Nu är jag duktig och snäll och slänger iväg ett blogg-inlägg innan jag ska fara. Har just fixat mig klart. Måste säga att det är en väldigt söt look idag ^^. Vitt och rosa är färgtemat, detta gäller ändå ner till underkläderna ;). Haha, ska man göra något så kan man lika gärna göra det ordentligt, eller hur? :P

Nu ska jag bara plocka ihop lite så det inte ser allt för hemskt ut när man kommer hem igen. Men ville bara säga att jag hoppas ni har en trevlig fredag iaf :).

Btw... Denna killen är HET:

Eller rättare sagt, hans karaktär i Lost är het. Benjamin Linus. Så ond och såååå sexig ! Jag vet inte varför evilness är så sexigt, men det är bara det. Och denna kille, Michael Emerson, gör en helt otrolig rollprestation t.o.m när han ler så ser man i ögonen hur falskt det är. I like it ^^ Ond ond genom-ond och han gör mig totalt knäsvag ^^. Nästa gång kanske jag berättar vilken annan karaktär som får mig att dreggla ;).

Good morning sunshine ! ^^

Det jag finner helt otroligt är inte längre det faktum att jag inte kan sova förrens ca 06 på morgonen, utan att jag vaknar helt av mig själv ca 7 h efter. Inbyggd alarmklocka som hjälper en att inte sova bort allt för mycket av dagen. Det är ju bra på sitt sätt. Men jag vill verkligen sova ! Men jag vill hellre sova klockan 00:00 på natten till kanske 09:00 på morgonen istället för som nu 06:00-13:00. It's just messed up.
Jag säger godmorgon till Donne strax efter klockan 5 då han ska fara iväg till jobbet. Han säger godnatt och hejdå. Det är sååå fel.. Jisses !


Fryser som bara den just nu.. Men är inte så värst påklädd. Tänkte hoppa in i duschen nu så man kan börja se ut som en människa igen ^^. Känner mig typ som en zombie just nu :P.

TTYLajjters ! ^^

Dagens fail

Jag är rätt känd för att vara klantig.. Så vet ni vad jag misslyckades med idag?
Okejj.. Det där blev ett fail.. Skulle skriva: Så vet ni vad jag lyckades med idag?
Ahja. Lika bra att hålla igång temat :P

Så här var det iaf: Hade gjort kaffe, i kära perkulatorn.. Tänkte hälla upp kaffe. Orkade inte tända lyset för jag menar, hur svårt kan det vara? Tydligen svårare än vad jag trodde för innan jag ens hann tänka hann jag hälla kaffe på handen, aj som fan säger jag bara. Så på grund av smärtan släpper jag koppen fort som fan.. Det stänker kaffe överallt, på mig, på bänken, på golvet.. Och givetvis av någon konstig anledning så stänker det även upp i mitt öga ! O.o Så där stod man; halvblind, fläckig och brännskadad :S.

Men det är bara en dag i mitt klantiga liv ;) Inget ovanligt faktiskt.

Jag har lyckats göra något bra också. Har lagat mina overknee strumpor vars spetskant gick sönder efter första tvätten. Så nu hoppas vi att dom håller ett litet tag till :).

På tal om killar....

Hej och hå !
Jag och Mari kollade just igenom halens katalog och bland killsidorna hittade vi detta:

Då kommer ju den stora frågan.. Vad vill vi ha sagt med detta?
Enkelt: *Dreggel!* ;) För detta mina vänner är sjuuuuuukt snyggt ^^. (Enligt mig och Mari iaf). Första looken: Så härligt avslappnat och såå snyggt. Andra looken: Well, skjortor är snyggt, punkt! ^^

Gnääääääll

Jag känner mig rätt ynklig så ska faktiskt ta en stund av mitt och erat liv och gnälla lite :/. Jag har så jävla ont i magen, känns som att jag ska typ spy närsomhelst. Känner mig varm och fryser. Och jag vill inte bli sjukare ! Jag är jättedålig på att vara sjuk. Kan aldrig ligga still och springer bara omkring för att jag blir så rastlös.. Mamma hatade det när jag var liten ;P.

När jag blir sjuk så önskar jag alltid att man vore liten igen, så man har någon som tar hand om en. Gör te 323 gånger om dagen typ, med honung i ^^. Tvingar en att äta något så man får tillbaka lite energi.

Tänkte faktiskt gå och lägga mig i soffan snart.. Önskar man hade något vettigt att se på. Hm.. Tror jag föra över ett gäng Supernatural avsnitt på usb'en :). Och så vill jag ha kaffe ! ^^ Så det ska jag också göra.

Bli inte sjuka, det är inge kul ! ;)

Prima gnäll från en trött Emma ^^

Jag orkar fan inte...
Suck.. Varför ska det vara så jäkla svårt att få sova liksom? Jag testade t.o.m att sova i soffan inatt.. Men gick det? Nää, varför skulle det. Varför skulle jag få sova en vettig tid? Hade så sjuuukt mycket huvudvärk också. Sjukt jobbigt.
Jag unnade mig faktiskt 8h sömn inatt/idag. Alltid något. Så känner mig snäppet piggare idag. Men ont i magen har jag igen :/. Ahja. Jag ska nog inte klaga. Folk har ju faktiskt dött. Tro mig, när man säger det så finns det inget att kontra med längre. Jag har testat det. Klockrent att säga om man tycker någon klagar för mycket ;).

Undrar vad man skulle gjort nu? Jag spelade aldrig igår så den idéen lockar fortfarande ^^. Jobbigt att känna sig så här svag. Känns typ som att man inte orkar med nånting :S.

För att lätta upp stämmningen lite:


Ta hand om er ^^.

Random pic^


Girly stuff and tiredness ^^

Jag grät till Grey's Anatomy idag. Sjukt rörande avsnitt ^^, (s05 e13 för er som funderar).
Det var länge sen jag grät faktiskt, (flera veckor är länge sen i mina mått räknat), så kändes lagomt konstigt. Men samtidigt rätt skönt på något sätt. Då vet jag iaf att jag kan gråta. Jobbigt när man är blockerad ^^.

Såg just Madagascar 2, helt okejj film :). Och nu sitter jag med en kopp kaffe, en hiskelig huvudvärk och tankarna på spridda håll. Känner mig alldeles sådära mystrött också, typ hej jag vill ha en kram nu nu nu ^^. Men bara Mari här så... Det blir inga kramar ;P.

Om jag går och lägger mig 22-23, kommer jag sova hela natten då? That is the question!
Sjukt trött i huvudet.. Försöker komma ihåg senast man sov mer än 7h på en natt (dag). Jag har iofs sjukt dålig tidsuppfattning. Känns som att det var nästan en evighet sen jag slutade med cola.. Men sanningen är nog att det kanske var 3 veckor sen O.o

Kan inte ens fokusera på skrivandet just nu. Hörs imorgon igen ^^



Btw: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4284833.ab
Sånt där gör mig förbannad och spyfärdig på samma gång! Isch...

Musik, sjukdomar och spel?

Jag känner att jag har helt snöat fast i musiken. Sjukt underbart. Lyssnar just nu på SR-71 - My World. Fick rysningar av den. Jag älskar när låtar ger en rysningar ^^. Och jag älskar när man hittar nya bra låtar också. Oftast finner jag dom via youtube och amv's. Tacka folket för det :).

Jag är så trött idag. Har ont i magen.. Men det är på grund av att jag har borstat tänderna och inte ätit något än. Lustig kropp man har ibland ^^. Men inte gör jag speciellt mycket för att det ska bli bättre? Så får väl typ skylla mig själv eller nå. Fast jag klagar inte iaf, är rätt van att vara känslig mot mycket ^^.

Lustigt att mamma alltid såg sina barn som några slags "super-barn" som aaaaldrig blev sjuka, aldrig var allergiska mot något. Yeah.. In your face mamma! Hade ffs körtelfeber med oanade biverkningar som gjort mig allergisk mot: parfym, damm och i viss mån även pälsdjur. Skitkul ;).Men allt detta beror ju på mina slemhinnor, (mysigt ord ens?), som tydligen är torra och därför överkompenserar. Jejje. Superbarn, jag ja ^^. Och då har jag liksom inte ens tagit upp min torra hud och överkänsliga hårbotten. Den är crazy jag lovar. Man får under ingaaa som helst omständigheter röra den med naglarna. Minsta lilla scratch och det är kört... :P

Vidare till något trevligare: ... ... ... .. Jag tänkte nog äta frukost nu. En rostad macka och en kopp kaffe. Funderade allvarligt på att sätta mig i soffan och slå igång ett spel. Borde egentligen fortsätta på Shadow Hearts, men jag är inte tillräckligt intresserad av det spelet känner jag :S. Iofs är jag supernära slutet i Magna Carta, 2/3 igenom Kingdom Hearts 2, och hälften igenom Final Fantasy 7, och på slutet av skiva 3 i Final Fantasy 8.. Och nybörjat på Final Fantasy 12 igen ;D. Såå typiskt.. Hehe
 Egentligen borde jag spendera lite quality time med Final Fantasy 10. Har ju ett jääävligt långdraget mission som jag håller på med.. Men då måste jag dra fram en guide så jag kommer ihåg exakt vad det var jag skulle göra. VIlket monster jag skulle bribe'a osv. Usch.. Nej.. Känner på en gång att jag vill inte just nu ^^. Kanske börja om från början istället? ;)
Men något blir det iaf. Fast jag lutar mot 8an just nu, men inte att fortsätta in på slutet.. Får se hur jag gör. Måste iaf ringa Mari.. Undrar om den räkan sover än?

Ta hand om er söthuvven ! ^^

Love & Music

Jag har en liten kärleksbok där det är tänkt att jag ska skriva ner tankar, ord, dikter osv om kärlek. Den bra sortens kärlek :). Jag har inte ens hunnit börja. Det enda som står i den på första sidan är: Den här boken är kärlek för mig. (Tack Mari för att jag fick den av dig).

Men tänkte iaf berätta något som är kärlek för mig:
Dashboard Confessional = kärlek för mig. Underbara låtar har dom gjort. Favoriterna är Thick as thieves, As lovers go, Hands down, Vindicated och Stolen.  Och just nu är As Lovers Go favoriten nummer 1 ^^:

"She said, "I've gotta be honest
You're wasting your time if you're fishing round here"
And I said, "You must be mistaken
I'm not fooling this feeling is real"
She said, "You gotta be crazy.
What do you take me for, some kind of easy mark?"
"No, you've got wits, you've got looks
You've got passion, but I swear that you got me all wrong"

All wrong
All wrong
But you got me

I'll be true, I'll be useful
I'll be cavalier, I'll be yours, my dear
And I'll belong to you
If you'll just let me through
This is easy, as lovers go"

Lyssna på den någon gång om ni ids ^^.

På tal om musik: http://www.lastfm.se/user/Aeonis
Den ger en hyffsad inblick vad jag lyssnar på. Och jag har oftast skrobblaren på så man ser vad jag lyssnar på under dagarna :P.

Penisbravader

Kan vissa killar bara växa upp? Typ... OMG.. Skulle prata med Donne, och när jag tittar upp så står han helt naken i köket med sin halvt (eller enligt han själv, tre fjärdedels), erigerade penis, yes, jag använder ordet penis. Jag ber han givetvis att sätta händerna för.. Han sätter händerna för ansiktet >.<. Sen börjar han vifta med sin "sak" för att han tycker att det är kul. Sen måste givetivs karln ställa sig en halvmeter ifrån mig och hota med att olla mig om jag inte säger vad det var jag tänkte säga.... Och jag givetvis vägrar ju säga något tills han är anständig. Men när jag ber han ta på sig kalsongerna som han har i handen, så sätter han dom på huvudet ! >.<
Sån är han.. Och jag lovar, det är inte alltid lätt att hålla tålamodet uppe ! ^^

Ännu en ny strålande dag ^^

Godmorgon goddag och en del andra saker ^^.
Idag somnade jag drygt en timma tidigare än igår, så idag var jag upp en timma tidigare också :). Klockan 12.52 klev jag upp faktiskt. Har just hoppat ut ur duschen, (note, no actually jumping took place cuz I would most likely slip and fall if I tried to), och sitter nu och fryser lite granna ^^.

Tittar mot vänster där min fina hög av papper och block ligger, anteckningar och kartan till min bok. Härlig röra. Man blir nästan glad av att se den ;D. Fick faktiskt mycket gjort igår. Hann med första utkastet till en annan karaktärs presentation. Det finns 5 stycken faktiskt. Och 2 är iaf snart klara. Alltid något ! :D. Har dock problem som saaate att komma på min stackars huvudkaraktärs story.. Jisses. Hon har inte så mycket att komma med måste jag medge ;). Tur vi har dom andra fyra att backa upp hennes å så trista bakgrund. Hennes framtid är dock mera intressant ^^.

Och så gjorde jag kaffe igår, som smakade kaffe O.o. Helt otroligt ! Mari var dock jäävligt skeptisk måste jag säga. Men hon är ond iaf så, hon har ingen talan ^^. Undrar om man bara skulle fortsatt skriva idag? Låter som en fin idé. Däremot så kan jag inte garantera att jag lägger upp något mer av boken här. Om ni nu inte absolut vill att jag ska det ;).

Nu fastnade jag helt i mina tankar. Sådant som händer. Funderar på varför mina ögon känns så varma? Känns sådär lagomt skumt faktiskt. Det är nog trötthet som talar :P. Nu ska jag klä på mig och sen kolla upp vad fan Mari pysslar med. She better not be asleep ! ;D

Ta hand om er alla huvven därute :).

Min booook :)

Introducing my first and favorite character ^^. Detta är vad jag jobbat på idag. Har bara skrivit om den 3 gånger. Så det är ett work in progress. Men så här långt har jag iaf kommit på Illidias presentation. För er som inte vet så heter min bok Maiden. Så då vet ni det nu iaf :). Jag gillar att skriva om lite mörkare saker. Vill gärna ha rätt "mänskliga karaktärer". Synpunkter är önskvärda. Men att min stycke-indelning är fucked up, det vet jag redan. Har alltid haft jättesvårt för det :S. Så jag får hitta någon som kan hjälpa mig med det :). Det finns en mening som word säger är grammatiskt inkorrekt. Och jag kommer inte på hur det skulle kunna stå för att det ska bli rätt. Så det får ni gärna hjälpa till med :).


Illidia - Do you have the courage to see the light in the darkest of places?

 

It was almost springtime. The sun was shining brightly outside the smudged windows of the tiny cabin. Illidia sat huddled in a corner. The single room of the cabin was chilly, but her shaking was due to other reasons. “How did this happen…?” She felt so lonely. The bruises on her body hurt with every single heartbeat.

Illidia grew up in a small village where nothing out of the ordinary ever happened. People lived their lives as normal as can be. The village where she lived, Kia, was located at the southern shore of Niekra Bay. It was not famous for much. Most of the fishing took place on the eastern shores. The water was calmer there. Some people claimed it had something to do with the Water Temple located to the north, but that was mostly rumors. No one really knew what was going on at the temples, and they did not really care. Every once in awhile some fishermen on their way south to the capitol would stop in the village for a day or two. They would stay at the local inn, and this is where Illidia lived and worked. The inn served as a pub as well. And that’s where the soldiers on duty usually spent their spare time. So there was no surprise when five soldiers barged in one evening. They wanted a private room to drink in. No problems there because they had hardly any guests this time a year. Soldiers had a high status at the villages since their protection was much needed. No one ever argued with them, and if they ever did something wrong, the villagers would usually let it pass. The soldiers were replaced regularly, so it was hard to keep track of them. Illidia did not recognize the five who had entered that evening. But her adoptive mother, and the wife of the innkeeper, told her that they were part of the royal guard. Apparently they were out here on some royal business of which they did not speak about. But it didn’t matter. The royal guard was never questioned. They did what they wanted, when they wanted, and to whomever they wanted to. The guards had requested Illidia to be their personal waitress that evening because she was “such a very sweet and pretty child”. Her adoptive father looked a bit startled when they had said this. But of course he agreed. There was no other choice. Illidia did not understand why this would bother her father at all. But she left the thought and tended to her business. When she entered the room, she could almost instantly sense that there was something wrong. There was something about the air surrounding the men. She tried to keep the smile on her face while serving the men. After placing the last cup on the table she turned around to leave. But one of the men was blocking the exit. The mood turned instantly dark. They beat her badly. Telling her how much she really liked it, and how she would just love the next part. After all, it was an honor to serve the royal guard. She tried to fight against them. But it was futile. She was to weak, and they we’re too many. Just as one of them was about the pull of her skirt, her heart wrenched with such a power that it made her scream out in terror. When she did, the windows suddenly burst open with such strength that the glass shattered and flew everywhere across the room. While the soldiers were caught in the surprise and confusion Illidia got up and ran. She raced down the stairs to the kitchen where she knew she would find her mom and dad. But when she entered, the protection she was hoping for could not be found. Her dad looked at her almost disappointed. Her mom sitting next to him even refused to look at her. She was shocked and dismayed. “She was not supposed to run?” She grabbed her coat, and she ran, as far away as she could. The tears in her eyes were burning with such intensity that she could hardly see the ground ahead of her. Her heart was breaking into a million pieces and the pain was almost unbearable.  She was leaving the only home she had ever known behind her. All the people she grew up with. All the ones she had loved. All of it with the pain of her parent’s betrayal deeply etched inside her.

   And now, here she was, sitting inside an old abandoned cabin. Not far from Kia, but securely hidden in the close by forests. “Is this it?” She asked herself. “Is this really all there is…?” She could barely even finish the sentence when the door in front of her suddenly opened. She stared in surprise at the man now standing in front of her. He smiled and walked over to where she was sitting. He leant down one on knee and said, still smiling; “There you are. I’ve been looking a long time for you” He reached out his hand towards her. He wore colorful rings that distracted her eyes. “I’m sorry for imposing on you and for what I am about to tell you. But you are safe now. I will guard your smile with my life”
She was in complete chock. “Was this for real?” He was still smiling at her. Her chest hurt so much from all the insecurities, the questions and all those wounds. But in her dark tattered heart a light appeared, smiling gently towards her. She hesitated for a moment, gathering her courage. She looked up at the stranger. “My smile?” She asked softly. Not daring to speak any louder in case this was just a dream. He looked gently at her and nodded. He moved forwards. Her heart jumped in surprise. His warm embrace surrounded her tiny frame. His grip was firm yet gentle. She was scared at first, but she was too tired to fight the dark anymore. She surrendered to his arms and sighed. She felt safe now.
The man introduced himself as Diamond. He told her the story about Kaeomi, the maidens and about the temples. She had a hard time believing she was one of them. But his words were honest. She could tell. They talked for hours. Or rather, he talked and she listened. He told her all about himself, his family, how he became a guardian. He said he wanted her to feel at ease while with him. And after a while she kind of did.

  Illidia was looking up at the windows. Dia was sitting next to her. The sun was setting now, casting an almost eerie glow on the early spring sky.
“You know. I wasn’t sure at first” She told him. She stopped talking when noticing he was looking at her with an odd expression on his face. “Is there something wrong?” She asked carefully. Dia smiled that warm smile that soothed her so. “No. Nothing’s wrong” He pondered. “You don’t have to talk about it right now you know? It must have been a big shock on you. And thinking what you’ve been through…” He shook his finger at her. “No, it just won’t do. You know I’m taking you to the capitol. You can worry about everything while were there. Its tiring travelling this time a year, so I need you to gather your strength. The most important thing right now is for you to get some rest”
Illidia almost smiled. “Thank you Diamond” Her voice was straining. “I don’t feel so lonely now, so thanks”. She closed her eyes and almost instantly fell asleep. She would worry about the rest tomorrow.

*


Bok-drama ;)

Mari är en myyyycket hemsk och elak människa !
Här sitter jag och försöker koncentrera mig på mitt skrivande.. Och hon försöker ju som sagt rita mina karaktärer.. Så hon frågar mig massa.. Hårfärg, längd, personlighetsdrag osv.. Trallalala.. Jag har skitsvårt att koncentrera mig på två saker samtidigt. Så blev väldigt svårt för mig att hänga med..
Och till slut frågar hon mig: "Favoritmat?"...
Och där sitter hon och ser chockad ut.. För att hon ser att jag allvarligt funderar på vad grabben har för favoritmat. Och när jag ser hennes blick då fattar jag ju på en gång. Hon driver ju bara med mig ! O.o Haha.. Fy fan alltså.. Men vill ni veta vad jag kom fram till? Pannkakor och fläsk.. Wtf?? I en fantasy bok?? O.o. Haha.. Ibland märks det att huvvet inte riktigt sitter på rätt plats ;). Men den där jäkla Mari alltså.. Blev bara tvungen att skriva av mig. Ska fortsätta med bokis nu ^^.

Scaaaaaaaaary!

Nu ska jag göra något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Får rysningar i kroppen av bara tanken.. Vad svammlar jag om nu då? Jag ska lägga upp en del, notera bara en del, av prologen till min bok. Jisses ! Det här är faktiskt så dödsallvarligt att jag får lite ångest av tanken. Men jag ska lägga upp det. Våga måste man göra ibland!
Jag måste dock förtydliga att det är ett work in progress. Jag kommer hinna ändra och fixa en del innan jag känner mig nöjd. Just nu är jag inte helt nöjd så.. Så ni vet. Om  ni hittar något direkt uppenbart fel så får ni gärna berätta det. Man blir lite blind ibland själv av att stirra på orden :P.


She sighed. Every breath felt like a stab to the chest. She rose from her red velvet clad chair, picked up one of the snow white candles from the window sill, and headed for the door leading outside.  She walked down to the water while carefully watching her steps in the darkness. The night had an almost eerie feeling about it. Upon reaching the side of the pond, she sat down and carefully placed the candle beside her. Silent tears started to trickle down her cheeks. She turned around to look at the mansion where she had spent most of her life. She could see the silhouettes of the people living there standing in the windows, looking down at her. Though, they would not see much more than the solemn light from the candle burning unsteadily in the chilly night. Many of those people were persons she loved very dearly. But the one she loved the most, he would not be standing amongst them. He would not dare to stand amongst them.

The gods had demanded a sacrifice; “For the sake of peace in the world”. They had demanded the offering of a broken heart; her heart. She cried. ”Funny”, she thought. ”I have the strength to mourn the loss of my life. The broken heart which would possible save everyone I have ever loved?” As her strength faded, she fell down next to the candle. Anger started to rage in what was left of her heart. She put her hands of either side of the candle and she prayed, or rather, she cast a spell.

”For those who demanded what rightly cannot be taken. For those who sacrificed what sacrificed should be not. For you whom has betrayed the hearts of others. For those who have lost all”.

With her strong magicks, she started to pour her soul into the ground.

”By the shaking earth. By the blazing fire. With the stormy waters, and with the heavens as my only witness. I bring you … the true power of a heart”

She poured all her sadness, sorrow, pain, anger and suffering into the earth. The ground shook; a strong wind rippled the surface of the normally calm waters of the pond. The light of the candle flickered and went out. With her dying breaths she cursed the human world and the heavens who had betrayed her. And the last thing that could be heard from her lips was:
”Only a righteous sacrifice will calm the rage of this heart. Only a true maiden’s heart will be able to sooth my pain”.
Kaeomi Willienaiyme III was dead. But her soul was enclosed in the earth, protected forever by strong elemental magicks.

                                                    *


Tänker på

Godmorgon goddag and whatnot ^^. Jag skulle i en perfekt värld ha klivit upp 1 idag... Meeeeeen. Hade svårt att somna.. Somnade inte förrens 7, så klev upp 2 istället.. Jag tycker att man kan få sova åtminstone 7 timmar. Min kropp blir så knäpp av sömnbrist, så likest ! :).

Idag ser planerna ut så här: Skriva ! Jajjomänsan. Idag ska jag ta mig i kragen och försöka få ner lite tankar om min bok på papper. Jag gör det på det sega sättet, jag skriver helst för hand från början :P. Sen renskriver jag det på datorn och lägger till lite mer detaljer och annat tjaffs ^^.

Eftersom jag tenderar att få ont i handen efter ett tag så ska jag nog inte skriva ihjäl mig. Men jag ska börja, och göra så mycket som jag kan iaf :).

Vill också tillägga att idag är jag väldigt glad ^^. Och det har sina anledningar. Mer om det någon annan gång dock. Allt behöver ni inte veta om mig ni som läser detta. Och jag råkar veta vilka dom allra flesta av er är också ;).

But it feels damn good to be me for the moment :). Jag mår underbart bra idag. Bortsett från det faktum att jag har ont i magen dvs. Tror min kropp vill ha mat. Och då menar jag riktig mat. Inte det jag tryckt i mig dom senaste veckorna ^^.

"Well I stand at the crossroads
Of highroads and lowroads
And I got a feeling it's right

If it's real what I'm feeling
There's no makebelieving"

Love will come through - Travis

Jag älskar denna låt ! ^^ Lyssnar på den precis just nu. Jag lyssnar väldigt mycket på rock faktiskt, (just denna låt är taggad pop/rock). Lugn rock och alternativ rock, is the shit säger jag bara :P.

Började fundera

Playful

Are you naive?
Do you still believe in true love's harmony?
I believe it's sweet and deadly irony
Is it simple like wrong or right?
Or is it at all times both day and night?
Is it sugar for your heart?
Or is it a poisonous deadly dart?
Is it both, can it be?
Or is it just the simplicity of you and me?


-2007-


Hej och hå!

Usch och blä och usch.. Känner mig typ spyfärdig..
Det luktar så jääääävla illa här inne just nu :S. Rök och sprit och jag vet inte vad... Men vidrigt är det...
Lämnade balkongdörren öppen en stund, tänkte att det skulle hjälpa. Men nu när jag kom ut ur duschen så känner jag bara lukterna ännu mer. Urk !
Öppnade just balkongdörren igen.. Det får nog vädras ett par timmar här. Huvva. Lär ju dock frysa som en gnu.. Men hellre det än att spy :S.

Igår var en bra kväll. Jättetrevligt festande på hemmafronten, roliga människor kom förbi. Och alla verkade nöjda och glada när dom for ^^. Jag gick inte ut igår, jag gick istället över till Mats där Kubert redan befann sig. Och så såg vi väl mest på discovery tror jag? Det var rätt intressant det :). Sent blev det dock. Lite dåligt samvete över det ^^.  För att sammanfatta; det var faktiskt en av dom bästa lördagarna på länge ^^. Jag drack dock mer än vad jag tänkte.. Jag fick i mig en hel liter vin innan 23 O.o. Men sov gott, det gjorde jag ! ;P.

Idag? Lämnar vi öppet för förslag. Så det är bara att föreslå ^^.

Nu ska jag dock ta på mig kläder.. Lite lagomt kallt att sitta i bara en handduk :P.

Wine night tonight :)

Ikväll blir det vinkväll med tjejjerna. Lustigt att jag som hatar tjejjer har en del tjejjkompisar.. Men en sak har vi gemensamt.. Vi hatar alla tjejjer! Det är nog det som förenar oss. Det lite smartare tänkandet som jag brukar säga ;). Vi kom fram till att det var den "manliga" sidan i oss som vi diggar. Den sidan som får oss att inse att dom allra flesta tjejjer är fucked up ^^. Ahja. Nog om det.

Ville bara berätta vad jag skulle göra härnäst. Har redan plockat undan från igår och diskat. Så nu ska jag sminka mig och sen blir det som det blir :). Jag har iaf bestämt mig för att inte gå ut. Så från 23 är jag ledig igen.. Känns lagomt konstigt ^^. Men men. Har bestämt mig för att det är dags att börja ta det lugnt.. Nästa helg är nykter ! Och helgen efter det har jag redan lovat bort mig på en inflyttningsfest.. Men efter det.. Då jävlar ska jag ta det easy på festarfronten.. Jag menar.. Inte en nykter helg på vadå 7 veckor? O.o. Folk påstår att det inte är bra för kroppen.. Jag är väl böjd att hålla med tror jag.

Men vi höres! ^^. Kram på er alla ! :)

Wiie - !

För igår :).
Igår var det sällskaps-spel kväll med Mari och grabbarna som dom nu får heta :P. Det blev först TP, där jag förlorade STORT.. Haha.. Inget snille här inte.. Men vi skrattade gott åt frågorna.. Spelet är riktigt gammalt och flera frågor är bisarrt liksom svåra.. Like, who knows that?? O.o Mats ägde oss alla dock ^^.
Vi spelade även tp-music edition... 1990talet fram till nu.. Låter inte så svårt va? :P Vi hann igenom alla 100 frågar utan att nån fick dom 6kort som krävdes för seger..Yikes.. Men än en gång triumferade Mats för han hade iaf 5 kort om jag minns rätt ^^. Sen vart det tp killar mot tjejjer edition.. Haha.. Jag körde på killfrågor, och förlorade... Gissa vem som vann? Jepp.. Än en gång så var det ju Mats ^^. Kubert ,(yes, jag kommer skriva det hädanefter ;P), kom 2a i alla tp-spelen. Så grabbarna ägde tjejjerna ;).
Jag vann iaf när vi började spela kortspel :P. Kan tillägga att när kvällen var över så hade åtminstone alla vunnit i minst ett spel var. Så det är ju bra :).

Tack för en superbra kväll iaf. Det måste vi göra om ^^.

Btw! En av dom saker jag kommer komma ihåg bäst är Kubbes "stekare, stekare"- sång ^^. Haha! Lyssnar på Stirra Ner, (av Timbuktu), just nu.. Och allt jag tänker på är.. Stekare ! ^^ Haha.. Sååå klockrent ^^.

Hur många frågor kan det finnas? O.o

Svaiin ^^

Jennie är ett svain ;). Nej inte riktigt, hennes mobil hade gjort det min mobil lyckats med ett par gånger, (det är samma märke och modell btw), den hade stängt av sig själv ! Så hennes alarm lät aldrig. Jag och Mari gick på stan utan henne faktiskt. Tyckte det var likest eftersom jag kände mig så stressad idag. Måste hinna städa upp, fixa mig, fixa mat och gå på ICA, pain'it ! ^^

Är iaf nyduschad nu. Ska springa iväg och slänga på mig lite kläder och sen dra fram dammsugaren ^^. Och så lyssna på klockren 50-60tals musik som alltid gör mig såååå glad ! :D

Puss på er ! Det blir nog inga mer uppdateringar idag.. Bara kanske ;).

God dag ! :)

Jag blev tvungen att skriva ett inlägg på en gång så att ni kan se att jag faktiskt tog mig upp halv elva idag ! O.o It's a miracle ! Dock fryser jag som en jävla gnu just nu :S. Trött!
Ska göra mig iordning och sen bär det iväg till stan med Mari för att möta upp Jennie :). Tur det finns vanligt normalt folk här i världen som ser till att man kliver upp en vettig tid. Och med det så menar jag inte Jennie, för hon är inte normal nånstans ^^. Men det är väl det jag gillar med henne. Det och hennes oemotståndliga supercharmiga - så långt ibort tjejjiga - sida som det går att komma :P. Som jag säger till Emma, (fastän hon sällan tror mig); "Det är kärlek!". Och det är det. Rakt av. We love each other, that's why we tease each other ^^.

Off to the bathroom I go. Dags att borsta tänder, borsta hår och lite annat :).

5 år gammal dikt -

Än en gång, från tiden då jag var som mest emo ^^:

”Flickan”

Det fanns en flicka som aldrig någonsin känt smärta
Tills kärleken kom och krossade hennes hjärta
När hon var ung och naiv
Trodde hon att hon skulle få ett bra liv
Ödet tyckte om henne, trodde han hade koll
Ödet skickade kärleken åt hennes håll
En kille som verkade så rar
Flickan var lycklig, tyckte han var underbar
Men det ödet inte vet
Är att killen bär på en mörk hemlighet
Den orsakar ett svart hål från insidan
Ett svart hål fyllt med lidan
Den tär på hans själ tills det inte finns något kvar
Då vänder den sig till flickan och det hon har
Kärleken försvann och kvar fanns bara smärta
Killen hade krossat den stackars flickans hjärta
Han lämnade henne krossad och bruten
Han lämnade henne ensam och frusen
Hon har förlorat sitt inre och kommer aldrig kunna känna sig hel
Ödet är förtvivlad, hur kunde han göra så fel?
Utan styrka utan mod, gråter hon nu tårar i blod
Hela halsen fylld med gråt, ödet ber tyst om förlåt
Han trodde ju att kärleken kunde övervinna allt
Det kan det inte och nu är flickans hjärta kallt
Flickan tar nu istället upp en kniv
Hon fäller en tår, ödet likaså, nu finns inte längre flickans liv

 

15/1-04 [00.25]



More evilness ^^

Ännu ett hemskt test.. Men resultatet kan bli väldigt roligt ! ^^. Just nu har jag bara min "party-playlist".. Men kan nog bli intressant iaf ^^

1. Sätt din musik på blanda
2.
Klicka på nästa knappen efter varje fråga
3.
Använd sångtiteln som svar på frågan

1. Hur mår du idag?
Belly Dancer (Bananza)

2. Kommer du komma långt i livet?
Get Busy

3. Hur ser dina vänner dig?
Cocaine .. (Hope that means I make them happy? ^^)

4. Kommer du gifta dig?
Into The Groove

5. Vad är ditt livs themesong?
I'm In Heaven, (When You Kiss Me)

6. Vad är ditt livs historia?
Ganbareh

7. Hur är skolan för dig?
Say It Right

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Harder, Better, Faster, Stronger

9. Hur kommer imorgon vara?
7 Years and 50 Days

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Girlfriend

11. Vad finns i lager för nästa vecka?
Why oh Why

12. Vilken sång beskriver dig bäst?
It takes a fool to remain sane
(haha, word!)
13. Hur är det med ditt liv?
Move Ya Body

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?
Paradise

15. Hur ser världen på dig?
Fantasy Dreamworld

16. Kommer du att ha ett lyckligt liv?
Boys Boys Boys

17. Vad tycker dina vänner om dig?

Hey Baby

18. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Irreplaceable

19. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Don't Cha

20. Har du en djup & mörk hemlighet?
My Heart Beats Like a Drum

21. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Dopeboy

22. Hur kan jag göra mig själv glad?
L'amour Toujours
(betyder ungefär Evig Kärlek om man ska översätta det)
23. Kommer jag någonsin ha barn?
Trick Me

24. Vad är några tips till mig?
U + Ur hand   ... (OMG! Kom ihåg.. Jag styr inte över listan ! O.o)

25. Hur kommer jag bli igenkänd?
*host*  ... Give it 2 me ... *host*

26. Vad är min danssång?
What Difference Does It Make

Back on track ^^

Jag ger upp mina onda planer. Haha. Men kul var det ^^. Men lyssnar man lite på Amy Diamond så kommer ens snälla sida fram igen, fort, det kan jag lova ! ^^
Haha... I love not making sense ^^.

Läget idag då? Med mig är det bara fint. Har haft skumma drömmar som vanligt.. Denna natt var det motgångar. Men jag kom över dom. Alltid något ^^. Så ser positivt framåt. För jag är en sån person som tror på att drömmar betyder saker, (ibland).

Jag fastnade totalt i ett samtal just ^^. Typiskt jag :).

Um.. Hade dock ingen poäng idag med mitt skrivande tror jag.. Eller jag misstänker skarpt att jag faktiskt hade det från början, innan jag fastnade med tankarna på annat håll O.o.

Mohahaha! Just nu är jag Sveriges nöjdaste person. En nörd från USA sa just att jag är både cool och awesome ^^. Jag vill såå adoptera honom just nu.. Haha. Men vore nog inte bra för mitt ego tror jag ^^. Haha. Blir väl helt odräglig då :P.
Bästa komplimangen typ ever dock ^^.

Vi höres ! :)

Mohahaha - Evil Emma ^^

Jag kom på något ännu värre att plåga er med tills ni börjar kommentera ^^.

Hur tjejjig är du?:

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 2

[x] Du har färgat håret.
[ ] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 5

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen Rosa
[x] Shopping då och då
[x] Dekorationer
[x]speglar
[x] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 10

Du shoppar/har shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
totalt: 2

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte
[x] Cutie
[x] Hot
[ ] Visst
[x] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 7

DU LÄSER:
[ ] Frida
[x] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[x] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 2

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 3

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[x] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[x]Heroes
totalt: 6

DU TYCKER .. ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ]Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
totalt: 4

Totalt: 41

Får du: 0-20 mer pojke än tjej
Får du:21-30: pojkaktig tjej
Får du: 31-40: du är rätt så tjejjig.
Får du: 41-50: du är en tjej!
Får du: 51-60: du är riktigt flickig

I'm a girl ! Helt otroligt ^^

grr...

Åh jag blir så irriterad när mamma kommer förbi ! Hon är alltid bara full och svammlar.. Sjukt störigt att behöva rätta henne hela tiden. Om hon nu bara varit en vimsig människa av naturen, så fine. Men det är just det när jag vet att hon är så mycket smartare egentligen, då kan jag inte låta bli att bli irriterad på henne.
Blä säger jag bara !

En ny protest !

Jag kom på det.. Jag ska tråka ut er genom att bara lägga upp dikter i framtiden.. Tills ni kommenterar dvs ;).

Först ut, min super emo-dikt som jag skrev när jag var 16 (och som mest emo), hade den på min press på lunarstorm. Den ni.. Illa ! :P ;

Livet

Det var en gång en flicka så otroligt naiv
Trodde hon skulle växa upp och få ett bra liv
Trodde att livet skulle vara någorlunda lätt
Trodde att hon med kärleken skulle hitta rätt
Vi vet ju alla att livet är hårt
Vi vet även att det här med kärlek är svårt
Men för den här flickan var det speciellt
Mot henne skulle livet inte vara snällt
Hon faller så djupt det bara går
På hennes armar syns massa sår
Hennes inre kallt och fruset
Hennes hjärta ännu en gång brutet
Inget utom besvikelser hon får
Nästan varje natt fäller hon en tår
Vissa nätter gråter hon blod
Stackars flicka utan hopp utan mod
Sorgen är allt hon har
Ingen styrka finns kvar
Hon behöver hjälp, vill göra sig hörd
16 år och redan så förstörd
Hon vill bara hitta en plats där hon hör hemma
Denna flickas namn är Emma
Inre smärta natt som dag
Denna flicka det är jag

 

15/1-04 [18.20]

(Det blev bara värre…)


No no no !

Fet glöm att jag, (förutom just detta), inlägg tänker skriva mer inlägg.. Nu pratade jag senast faktiskt om viktiga och intressanta saker. Och innan ni som läser det kommenterar så tänker inte jag skriva mer !

Och så är det bara ^^.

Puss på er iaf ;)

Jag är seriös ! Jag vet att ni läser.. Jag menar come on ffs. Ni kan ju använda vilket namn ni vill när man kommenterar? :P

Störd?

Fan vad obehagligt och jobbigt det blev... Fy fan..
Läser om min personlighetsstörning. Och det är sjukt jobbigt.. Det är konstigt att se någon förklara "ens liv", det är ju inte mig dom pratar om. Men det kunde lika gärna ha varit jag.. Suck.. BLÄ!

http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv
<- Om ni orkar ta det.. Det är långt men kan skicka en på rätt spår om man misstänker att man lider av en personlighetsstörning.. Det var iaf så jag fick reda på att jag hade min O.o. Kan ni gissa vilken jag lider av btw? (Dom som redan vet svaret får givetvis inte gissa).

Och så var måndag nästan slut :P

Blandade känslor som sate ! O.o
Vad ska jag göra riktigt? Hm hm hm hm hmmmmmm ! ^^
Jag vet. Svammel som vanligt. Men jag är förvirrad.. Och jag vet att jag tenderar att få det fel. Tro för mycket. Inbilla mig saker... Bla bla bla... Personlighetsstörning som fuckar till det i hjärnbarken.. Hm.. Jag tar avstånd. Tar det chill och försöker klura ut vad jag känner om du ^^. Och sen får vi väl se :).

Har dock haft rätt kul på Facebook idag. Skrev i någon random tråd i en grupp. Och fick rätt roliga otrevliga svar. Jag tyckte mest det var som kul att skriva tillbaka liksom ^^. Haha. Ni skulle sett det :). Hann bli kallad både ett freak, bitch, lesbisk och så var det någon som tyckte att jag borde göra ett sex-change ^^. Hilarious ! :D

Sitter än en gång och lyssnar på käre Absolute Music och försöker reda ut trasslet i huvvet. Ska nog lägga en patiens. Det är rätt rogivande.. Om man inte är en dålig förlorare dvs :P.

Favoriter i Repris :P

Mina favoritinlägg för 2008. Det blir 5 stycken för varje kategori, (förutom julkalendern och studieliv), som jag har, (ingen specifik rangordning).

Detta är Känsloliv:
http://aeonis.blogg.se/2008/july/smile-like-you-mean-it-the-killers.html
http://aeonis.blogg.se/2008/october/kanslor-daligt.html
http://aeonis.blogg.se/2008/november/you-think-that-im-strong.html
http://aeonis.blogg.se/2008/november/en-gammal-dikt.html
http://aeonis.blogg.se/2008/september/relationstyper.html

Geekliv:
http://aeonis.blogg.se/2008/july/3-koppar-med-kaffe-senare.html
http://aeonis.blogg.se/2008/september/veckans-bild.html
http://aeonis.blogg.se/2008/october/perfekta-ackel.html <- Prima exempel på hur min hjärna fungerar ibland. Från det ena till det andra :P.
http://aeonis.blogg.se/2008/october/slutet-av-dagen.html
http://aeonis.blogg.se/2008/november/en-annan-sida-av-mig.html

Och till sist; Vardagsliv!:
http://aeonis.blogg.se/2008/august/studiebesok.html
http://aeonis.blogg.se/2008/september/lunch-filosofier.html <- Mera typiskt Emma-svammel ^^
http://aeonis.blogg.se/2008/september/parfym.html <- Read and learn.. And obey ! ^^
http://aeonis.blogg.se/2008/october/sanningen-om-lapparna-oo.html
http://aeonis.blogg.se/2008/october/dagens-citat.html

Hoppas att någon av dom roar iaf.. Om nu någon orkar läsa ens x).

Same old something new?

Idag vaknade jag faktiskt 12 nånting - stolt ! Men jag var så fasligt trött så jag tog en powernap..... :P
Somnade iaf vid 4. Det är också rekord för mig den senaste tiden ^^. Har jag tur så kanske jag kan rocka tillbaka en någorlunda normal dygnsrytm inom kort :).

Nu vill jag att Mari ska komma hit... Men Mari det ägget sover nog fortfarande >.<.
Måste säga att det ser ovanligt fint, fräscht och prydligt ut här.. Jag är faktiskt ganska stolt ! :D

http://aeonis.blogg.se/2008/august/kanslor.html

http://aeonis.blogg.se/2008/august/mamma.html

Den dagen som jag hade som mest läsare (över 100), var den dagen då jag skrev om min mamma. Kolla länkarna ovanför.. Är inte det lite lustigt så säg? ^^

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra faktiskt.. Hm.. Får fundera på det ett tag. Sen blir det nog att diska upp lite :P.

Ha en superbra dag alla ni huvven ! ^^

Ännu en vecka överstökad :).

Hej hej på er igen. Snäppet piggare i huvudet nu, turligt nog. :).

Har varit hos min kära nyfunna vän Mats ikväll. Skönt att ha någon att surra och umgås med som bor nära. Känns redan som att vi känt varandra ett tag. Men det har vi inte. Haha. Endast 2ggr har vi faktiskt umgåtts sen festen då vi officiellt träffades :P. Känns som att jag kan vara mig själv till 110%, och det är inte illa. Inte alls ofta det händer efter så kort tid faktiskt. Pratar med han om saker som inte ens mina närmaste vänner har fått höra. Det är helt avslappnad stämmning, för mig iaf ^^. Hoppas ju såklart att det är ömsesidigt :P. Har dock inte visat min galna busiga sida än.. Men det kommer väl det med nån gång x).

Råkade just stab'a mig själv i tån med en sax >.<. Typiskt mig, haha.
Tror det bär av till sängen nu faktiskt. Kanske läser ett litet tag. Är rätt trött men brukar ha svårt för att sova.. Hm..
Hursomhaver så hörs vi imorgon igen, (idag). ^^

Hoppas alla har haft en trevlig helg ! :)

Nå bakis-svammel ^^

Usch och fy och blä! Jag gick ut på tok för hårt igår.
Var vimsig som faen. Ramlade... Spydde.. Var allmänt borta i skallen..

Nu har jag dagen efter ångest !  Fiii fan. Har huvudvärk.. Måste fixa det tror jag.. Jag funderade på att ta en Resorb, (vätske-ersättning, skitbra dagen efter), men inser att då kommer jag jävlat säkert att spy.. Det är såååååå vidrigt. Ord kan inte beskriva hur vidrigt jag tycker att det är. Det är sjukt sjukt illa !

Allmänt svammlig är jag fortfarande märker jag. Gick hem från Kgc i bara kjol och knästrumpor :P. Tur det inte var så kallt. Men lite frusen om låren är jag nog ^^.

Nu har man iaf tagit sig två alvedon.. Funderar på att krypa till soffan och långsamt dö där ^^.

Ha det så bra alla ni!

Ps. Jag har slut pengar på mobilen för tillfället. Ska försöka styra det snart. Men om ni vill något, testa att ringa istället för att sms'a.. :P Ds.

Gammal pjoooesi!

A thought or two..

I wish I could take it all away
Erase all the pain
I’m so scared
Not prepared
I was torn apart
More than once from the pain in my heart
I will fall apart until everything is gone
I can’t make it on my own
All the wounds inside
Still I face the world with arms open wide
The days can go, weeks can pass me by
And still, every night I cry
My eyes are burning
My soul is yearning
I am as strong as I can be
I just wish, someday, that someone could be strong for me

 

17/2-2004 [20.50]

 

Och nu jävlar så ska ni ta mig fan kommentera skiten också ! Bra och negativ kritik. Tankar funderingar och frågor. I wants them ! I wants them now ! ^^
Ps. Sure.. I love you ;)


Wooooosch !

Oj.. Tänkte hinna klämma in en liten uppdatering innan jag skulle iväg. Men har bara fem minuter på mig nu ser jag :P. Tur jag är klar i övrigt.
Har btw en lite ovanlig look idag. Ska nog försöka ta ett kort sen så ni får se. Har iaf för en gångs skull luggen framme. Den ni! Jag tycker inte om den .. Men ibland så måste man ju som. Haha.

Ska iväg på stan nu med Jennie och Mari ^^. Vi ska väl lalla runt och sen på systemet. Imorgon är det tydligen fest? Jag och Jennie har iaf bestämt oss för det. Men just eftersom vi har bestämt oss för det så går allt fel! Helt otroligt alltså. Får väl se vad som händer denna dag ;).

Ahja. Off I go! Måste på med ytterkläderna och bege mig ut i kylan. Har ju trots alls suttit inne 3 dagar. Lite frisk luft mår jag nog bra av ^^.

Puss och kram på alla ni söta ! :)

Flirt-teacher Emma ! ;D

Emma^ säger:
Men använd some sweet words. Jag vet att du är dålig på det.. Typ: "Då blir jag skyldig dig en ;)" osv
Emma^ säger:
Det handlar om att ge och ta... Eller i detta fall.. Ta, erbjuda, men aldrig ge tillbaka (om man nu inte känner för det dvs)
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
haha jag e sån som skriver, fixa fest elr så nitar jag dig, hur får jag pojkvänner egentligen?
Emma^ säger:
Du.. Jag har ingen aning... Men testa den söta metoden, okej?
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
haha jag ska försöka men de kommer låta sååå gay..iaf då de kommer ur min mun elr ja i detta fall mina fingrar  
Emma^ säger:
haha
Emma^ säger:
värt ett försök iaf ! =)
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
ska ja hota me o pussa han elr  han e ju egentligen inte så snygg  
Emma^ säger:
Men åh.. Nu använder du fel ord.. Hota?
Emma^ säger:
Du menar LOVA
Emma^ säger:
Det är sött... Du är hopplös jue  
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
haha aha  
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
asså jag e sämst på de här   
Emma^ säger:
Jag märker det  
Emma^ säger:
Haha.. Du är inte lika tjejjig som jag är x)
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
haha nä   jag e en pojk-flicka  
Emma^ säger:
Du får fråga mig igen om det du ska skriva.. Iaf om vi ska lyckas charma han med sötsidan ;P
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
haha jag får nog göra  de, han e duktig pojke just nu o viker sin tvätt, jag frågade om han inte kunde komma o vika min oxå  
Emma^ säger:
Det är inte charmigt Jennie  
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
men va fan ...
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
jag skrev också att han va duktig  
Emma^ säger:
Ja.. Åtminstone den delen var bra.. Men att  be någon vara ens maid typ är inte sött
Emma^ säger:
Det skulle vara i sånna fall om du erbjöd dig att vara hans ;D
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
Aha   tror fan nästan jag måst bjuda in dig i samtalet sen   om de börjar gå ut för  
Emma^ säger:
Haha, gör så ! Måst ju fan hålla koll på dig  

......

† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
emma, emma jag var söt
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
 :D
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
*stolt*
Emma^ säger:
Vad skrev du? ^^
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
han frågade vad han skulle få för belöning om han vek min tvätt och då skrev jag en puss istället för en dildo långt upp i röven som jag egentligen tänkte skriva 
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
David säger:
jo men det e klart =) vad blir belöningen då  
† Jennie † - SEX is like air  it's not important until you're not getting any! säger:
en puss  
David säger:
åå =) lite till va    mkt tvätt eller  
† Jennie † - SEX is like air  it's not important until you're not getting any! säger:
10 pussar då  
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
David säger:
börjar låta mer som en kyss d =P

Emma^ säger:
Duktig kicka... Men inte gå med på 10 pussar.. Du börjar bli föör snäll
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
† Jennie † - SEX is like air  it's not important until you're not getting any! säger:
ja du kan väl få de också
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
vafan
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
skit ocksåå
Emma^ säger:
Du gick över gränsen.. Illa !
Emma^ säger:
Du skulle skriva: EN puss av mig är fan värd vikningen av minst 10 tvättar. Är ju snäll med dig 
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
haha den va fan bra 
Emma^ säger:
Du ska inte ge efter.. Du ska ju ha övertaget =)
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
haha okej ska försöka med det =)
Emma^ säger:
Du lär dig nog med tiden 
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
jag har ju den bästa läraren 
Emma^ säger:
Oj, en komplimang.. Men jo.. Jag är nog rätt duktig på flörtleken ;D
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
jo  jag märker de 
Emma^ säger:
Haha. Man har väl vanan antar jag x)
Emma^ säger:
Det är det som kallas att vara söt men samtidigt lite dryg 
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
haha drygare än Yes 
Emma^ säger:
Riktigt så dryg behöver man inte vara Jennie 
Emma^ säger:
det är en balans ! =)
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
jo men va fan 
Emma^ säger:
Haha.. Det är inte så svårt.. Jag lovar
..................

Lugnt en av mina bästa msn-konversationer ^^. Haha. Det är fasiken inte lätt alltid. Men kul att se att man har en del vana så man kan hjälpa hopplösa fall som Jennie ;D

Jag och Jennie i lördags. We love each other ;). Jag är faktiskt på dagen en månad äldre :P. Haha. Dock så är ju jag född i December och hon Januari så får säga att jag är ett år äldre ^^. Lillskit !

Berättelser om mig:

Mjaha. Då var man tillbaka vid datorn.. Funderar på om jag ska gnälla över helt orelaterade oviktiga saker. Ilandsproblem brukar få mig att må bättre. Att bara få låtsas ett tag som att mina värsta problem är folk som är störiga på msn till exempel. Men egentligen.. Definera ordet problem?

Är det bara jag som blir lite smått irriterad på folk som hade en bra uppväxt men ändå mår psykiskt dåligt? Typ, hej jag hade allt men mina föräldrar gav mig lite/ingen uppmärksamhet. Detta gjorde mig ledsen och osäker typ. Mjaha.. Vi som inte hade ngt och dålig om ens någon uppmärksamhet från mamma/pappa? Min mamma sa till mig att inte gråta så högt för att det störde henne när hon såg på tv. Och jag hade ingen dator eller något att söka tillflykt till.. Det var väl böcker i sånna fall. Ensam på sitt rum med böcker. För vänner hade jag knappt ingen av. Iaf inte av den sorten som brukade höra av sig.
Jag vet aldrig vad jag ska svara när folk berättar om sin så kallade dåliga uppväxt. Snacka om att ha tagit saker för givet liksom.

Skulle kunna utveckla ämnet ännu mer men känner inte att jag riktigt orkar. Jag tror ni förstår vad jag menar iaf?

Det är nå fel på folk idag. Så är det bara ! O.o

Haha. Detta är då jag när jag var 16. Den enda bilden jag har på datorn från när jag var en liten liten skit ;).

Spel

De mest sålda spelen i Sverige 2008:

1. World of Warcraft: Wrath of the Lich King (PC)

2. Mario Kart Wii (Wii)

3. Singstar Abba (PS2)

4. Guitar Hero 3: Legends of Rock (PS2)

5. GTA 4 (360)

6. Warhammer Online: Age of Reckoning (PC)

7. Singstar Svenska hits Schlager (PS2)

8. GTA 4 (PS3)

9. Wii Fit (Wii)

10. Age of Conan (PC)


Är det bara jag som tycker det är något fel på den här listan? Var det verkligen sååå illa på spelfronten 2008 att Singstar Abba ligger 3a på listan ?? O.o Kul att se att många lurades att köpa Wii Fit, bigger bullshit får man nog leta länge efter. Seriöst. Tror det är ett av dom töntigaste ideérna jag sett inom spelvärlden. Och då har man ändå sett en del ^^.

Och dåligt att dom inte la ihop spelen som släpptes på olika konsoller. Tycker listan är lite missvisande på sånna sätt, GTA 4 har ju två placeringar. Det ser ju bara konstigt ut O.o

Lite olika svammel

Goddag goddag :). Hur står det till med alla?

Först av allt vill jag bara säga att Facebook kan bjuda på många överaskningar :). Blev kontaktad häromdagen av en av mina halvsystrar som jag aldrig känt. Och nu surrar vi på msn ^^. Kul !

Fastnat för en låt: Michelle Branch - All you wanted. Tycker den är mycket fin. Såg på en Final Fantasy VIII amv på youtube med den här låten. Har faktiskt hittat en hel del bra musik via amv's på youtube ^^. Har faktiskt lagt upp två amv's själv som min syster har gjort. Den ni ! ^^

Jag är trött idag igen. Klart att jag inte skulle somna förrens 6 igen. Helt hopplöst. Jag är jättetrött ända tills jag går i sängen. Väl där kan jag inte slappna av och somna förrens jag är själv :S. Just typiskt. Får försöka komma på en lösning snart tror jag nog.

Nu funderar jag på vad man skulle ha gjort idag.. Inget som vanligt? ^^. Mari är då busy till 17 idag.. Hm hm hm. Kanske ska spela något, förutom Shadow Hearts då.

Lämnade datorn ett tag.. Det här inlägget har tagit längre än en timma att skriva :P.

Pratade med Donne om allt som är skit just nu. Arbetsmarknadssituationen är helt hopplös. Jag känner folk som måste flytta från sina drömlägenheter för att dom förlorar sina jobb och har inte råd längre. Folks drömmar kraschas till höger och vänster. Och jag känner att jag kan verkligen inte vara glad när jag tänker på allt det här.
Känner ingen som glider på en räkmacka just nu.. Hör bara talas om folks problem hela tiden.
Fram till nu har jag hållt mig från att gråta när det gäller ekonomi, arbete och bostad.. Men det här var fan droppen. När det bara är jag som har det dåligt, så fine, jag är rätt van om man nu får låta så hemsk. Men när folk runtomkring har det svårt. Då går det inte.


Jag skulle behöva en major pick-me-up just nu ! Och den ska fasiken vara stor för att det ska betyda något O.o
Nu ska jag tanka senaste Desperate Housewives och Greys Anatomy. I need it. Och en dusch. Det kanske känns bättre sen.

Ha det bra alla ni som kan ffs. Jag blir så ledsen av att veta att ni har det svårt :/.

Dagens msn-konversation:

Emma^ säger:
Och vågar du verkligen lämna Jennie med danskarna? Tänk på henne ffs  
Emma^ säger:
Kommer sluta i en elvakant eller nå O.o
† Lilla_Lady † säger:
de e inte mitt problem
Emma^ säger:
Men Emma då !
Emma^ säger:
Nu var du inte snäll =)
† Lilla_Lady † säger:
but its true??
† Jennie † - SEX is like air... it's not important until you're not getting any! säger:
skank!
Emma^ säger:
Tänk om hon blir gravid nu igen. Då får du sitta barnvakt !  
† Lilla_Lady † säger:
inte en chans
Emma^ säger:
Hon kanske lämnar barnet utanför din dörr, då har du problem !  
Emma^ säger:
Massa massa bajsblöjjor !  
† Lilla_Lady † säger:
vem har sagt att jag tänker ta hand om de??
Emma^ säger:
Skulle du lämna Jennies och danskens bajsbarn att dö eller? O.o
Emma^ säger:
You're too cruel  
† Lilla_Lady † säger:
jupp de skulle jag.
Emma^ säger:
And that's why you aint got a boyfriend !
Emma^ säger:
Ingen gillar en bebismördare O.o

Lagomt lite ! :D

Goddag alla glada :).

Idag har jag tänkt nörda mig för fulla muggar. Det blir spelande i form av Shadow Hearts, och sen på kvällen blir det att avrunda med andra boken i serien om Belgarion av Eddings. Väldigt rosamt ^^
Måste dock redan nu säga att det är så trist att kartorna i den andra boken var inte i bra kvalité, går knappt att urskilja vad det står. Så det får man tyvärr klara sig utan. Menmen. Ska nog gå bra ändå :P.
Kommer iaf inte att befinna mig överdrivet mycket vid datorn. Bara om jag måste rådfråga guiden, vilket jag måste göra ibland. Det är inget fel med det ! ;). Eller så får Mari kolla det åt mig. För hon ska hålla mig sällskap även idag :).

Iaf. Ha det bra alla ni :).

Jag glömde berätta att det även finns en ass-and-boob-lady i spelet. Som faktiskt heter Lady :P

Duktigheter :).

Jag har varit duktig idag :).
Har hunnit städa bort julen nu. Nästan iaf. Lämnade en uppsättning julgardiner, men enbart för att jag inte kan få ner dom själv :P Dock tomt utan granen, kommer sakna den ^^.
Har även hunnit tvätta en tvätt, diska, göra en lunchlåda och middag till Donne. Han blev jätteglad iaf :). Jag har ju som ändå lovat att vara hans hushållerska för att jag inte betalar någon hyra för tillfället ^^.

Och så har jag klämt in drygt 5 timmars speltid på Shadow Hearts: From The New World. Har lyckats komma på ännu mer saker i spelet. Att man kan fixa till sin "judgement ring" som det heter. Lyckats lägga in fler attacker på den så nu slaktar man ännu mer! ^^ Dock har jag blivit sämre på att pricka där man ska i samma veva, för det blev svårare.. Men.. Det blir nog bättre med lite övning. Ska dock köpa equipments som saktar ner den till halva farten ;). Jag är sån. Inte det minsta överambitiös om jag inte måste :P. Däremot när det gäller att utforska alla områden. Ingen vrå ska lämnas okontrollerad ! :)

Nu ska jag konstigt nog lägga ett par patienser, jag råkar tycka det kan vara vettigt tidsfördriv ibland :P.

Ha det bäst alla ni med goda hjärtan :).

Det snöar :)

"A gift from the fairies" - Som Selphies vän säger, (Final Fantasy VIII). Snö som sakta faller neråt.
Det är fint tycker jag ^^

Tog mig upp 13.11 idag. Suck. Ville inte sova så länge. Men jag var typ stendöd :S. Somnade inte förrens vid 07 igen. Hann dock läsa ut hela andra halvan av första boken i the Belgariad. Alltid något :P. Klockan var dock bara 04 när jag var klar med den. Så resten av tiden så låg jag bara vaken och tänkte, som vanligt. Inte på något vettigt dock ^^.
Och så är jag ju rätt trött nu igen. Men värre saker har nog hänt i denna värld.

Om ett par timmar, vid 16 kanske, så ska jag över till min syster. Ska kolla läget lite och försöka hjälpa henne med en sak på hennes dator. Vi ska även se om vi kan göra något vettigt med vardagsrummet ^^. Jag funderar på att flytta in hos henne temporärt. Att bo här tär verkligen på krafterna. Som sagt, kan inte ens sova ordentligt längre :S. Men samtidigt så kommer det vara sjukt jobbigt och ledsamt att flytta härifrån. Men jag måste ju som. Förr eller senare. Sånt som händer när ett förhållande tar slut. Nej, usch och blä! Jag vill inte tänka på det. Så strunt i det just nu ^^.

Hann spela lite Shadow Hearts igår med blandade resultat. Svor lite åt pyramiden i Chichen Itza (hette den så?), iaf. Snacka om uppgradering när det kommer till svårighetsgrad på fienderna. För att inte nämna att jag blev lurad ett par gånger och att jag inte hittade den förbannade dörren x). Haha. It's all good fun really. Jag ägde dock när det kom till rabatt-ringen. Ni som inte vet förstår inte vad jag svamlar om. Men jag var stolt iaf ! ^^

Ska nog starta en tvätt och plocka undan disken från igår :). Ha det bra alla ni där ute ^^.
Selphie Tilmitt :).

Pjoesi stund med Emman ^^

I want to punch you in the face:

All those screaming ugly faces.
Without a trace, all the stupid human races.

Without a clue. Without a doubt.
You and me are out.

Might as well not make any sense.
Life's so fucking dense.

Fucking fucked up 'til the end of the night.
All those people screaming with all their might.

Some have the nerve to blame it on "god".
Stupid fucked up people believing in a fraud.

I'm so sick of your made up lives.
Your made up problems and your made up smiles.

(It doesn't have to be like this. It doesn't have to be this way).

Fuck it..

Lagomt svammlig, orkade inte skriva till ett slut. Så det blev som det blev ^^.

Good dag :)

Hallå igen alla ni :). Nu är jag tillbaka från drömmarnas värld.
Sov dock inge bra alls inatt. Somnade först vid kanske 7 ngn gång? Sen vaknade jag flera gånger innan jag till slutligen bestämde mig att för kliva upp vid 13. Låg och tänkte på så jävla mycket innan jag somnade. Som vanligt på morgonen så bestämde jag mig för att "börja om", som jag gör de allra flesta dagar. Idag är jag en mycket trött Emma.

Jag brukar att försöka att inte låta gårdagens problem vara ett problem även idag. Ibland svårt att undvika. Speciellt om man inte löst situationen. Men som det är nu; situation = löst. Då är det ju som lugnt. Då släpper vi det tycker jag. Även om jag tenderar att grubbla en hel del. Säkert även idag. Så kommer jag nog inte att sprida vidare det. Nej nej. Som sagt, kung på att se framåt, vara optimist och trycka undan!

Nu ska jag ta mig en dusch - najjs :).

Men ni får ha det så bra alla gullungar ! ^^

Backie ^^

Jamen sådärja. Nu är jag tillbaka :).
Har varit borta hela dagen hos en mycket trevlig människa. För den allmänna husfridens skull så tänker jag inte berätta vem det är. För mycket skumt folk som läser denna blogg ;) Hehe. Ne, skojja bara. Men lite hemligheter får man nog allt ha :). Det kan vara rätt kul med hemlisar trots allt. Känns aldrig som att jag har ngt sådant. Som bara är för mig själv. Alltid någon som ska kommentera och lägga sig i det man gör, trist !

Jag har iaf löst ett problem. Alltid något. Grejjen som är är ju dock att det fanns aldrig ett problem till att börja med. Det var som helt taget ur luften :S. Hur fan det nu gick till.
Läxa som vi lärt oss: Gå inte genom andra människor. Ta det direkt med personen som det gäller. Är alltid bäst så för att undvika eventuella missförstånd.

Dock har jag tyvärr på vägen blivit mer skeptisk och fundersam om en viss person. Hoppas ju som att det hela bara är ett stort missförstånd. Som det tenderar att vara. Kommunikationsproblem är oftast the bad guy i sånna situationer ^^.

Nej nu så blir det sängen för min skull. Är bara lite uppe i varv av allt prat och sånt från idag. Tror aldrig jag spenderat så många timmar med att bara prata med en person. Extremt uppfriskande dock. Bara att få svammla om allt möjligt. Lära känna varandra. Inte illa! :).

G'natt på er alla coola ! ;).

Dreams and stuffs

God dag på er :).

Sov rätt länge idag känner jag. Till 13. Så jepp, det var ganska nyss. Sitter här och ser lite halvt suddigt. Haha. Måste nog gå och tvätta bort sminket. Och borsta tänderna känner jag. Smaken av öl sitter kvar i munnen. Och jag lovar er att just nu smakar det inte gott >.<

Jag har drömt sjuuukt konstiga drömmar. Väldigt många som jag känner var med i den också. Totally wierd. Drömmarna visade även mig något som jag redan visste. Hade varit bättre om den gett mig lite ny info istället ^^. Det är en speciell del av mina drömmar som jag inte kommer ihåg, men är rätt nyfiken på O.o.
Annars tog väl Donne priset i att vara sjukast ;).  Stackarn, om han bara visste de hemska sakerna som jag drömde om honom ^^.

Nu ska jag försöka möta denna nya dag med optimism och en skopa glädje. Får bli en liten skopa dock. Är för seg i huvudet för att ens tänka ;).

Nej nu blir det att fixa sig lite som tidigare sagt ! :)

Ta hand om er sötbollar ^^.

Godnatt alla ni :)

Jag ville inte. Jag verkligen ville inte. Jag ville inte göra det komplicerat. Jag ville bara att det skulle vara enkelt för en gångs skull. Jag försökte göra det enkelt bara. Tänkte att det inte alltid behöver vara komplicerat. Inte alltid va?

Jag sitter faktiskt och gråter lite granna just nu. Gjorde mitt bästa för att glömma allt det dåliga ikväll. Men sanningen har en tendens att jaga ikapp en.

Jag ville bara att allt skulle vara bra. Det var allt jag ville. För en gångs skull.

Men det kan aldrig sluta vara komplicerat. Varför skulle det det? Vore väl inte lika kul antar jag ^^.

Godnatt på er söta people's. Ha det bra ! :)

Lördagstrams ^^

Vad är det med folk idag?

Vad är det med våra liv idag ens. Varför är det aldrig enkelt? Varför i hela fridens namn måste allt vara så komplicerat? Seriöst. Finns inget(/ingen) som är enkelt(/enkel). Inget. Just typiskt.

Ahja. Har inte tid att tänka på det just nu. Är mitt inne att fixa mig för fest. Äter min frukost. Jag vet, jag är inte snabb O.o Och Mari står bakom mig med plattången i högsta hugg ! Sen måste jag sminka klart mig och ta min första drink. Har för vana att dricka minst ett glas innan jag for på fest. Ska till Jennie för hon har fyllt år under veckan. Så det blir lite röj och kanske utgång sen. Jag vet inte säkert än ^^. Men kul lär det vara hursomhelst.

Och just det. Ska fixa Maris smink också. Hon ska få en "rockig" look för Jennie har alltid velat se henne i det :P.

Hoppas alla ni andra också har en trevlig afton ;).

Godnatt min skatt ! ^^

Haha. När man tror att saker börjar bli bättre och att man ska få sova vettigt igen så.. Händer det något och man ligger vaken halva natten ! ^^

Nej usch och fy. Har för mycket att tänka på ^^

Balthier: "With each passing day, the world finds new and exciting ways to kill a man"

Jag -v- Balthier. Ingen hemlighet att jag är svag för dryga uppkäftiga killar ^^.

Balthier: Quite a performance.
Vaan: Who are you?
Balthier: I play the leading man, who else? Fran, the magicite.
Fran: Now then, I'll take that.
Vaan: No you won't! I found it, it's mine.
Balthier: And when I take it from you, it will be mine.

Balthier borde sååå vara huvudkaraktären i Final Fantasy XII ^^.

Balthier och Fran i bakgrunden ^^.

Dröm sött ! ^^

Tänkte faktiskt försöka skriva något vettigt men inser att jag orkar inte.

Av någon anledning så är jag fortfarande ledsen. Seriöst. Jag skulle kunna svammla en del om det just nu. Men skippar det för jag vill inte att folk ska tänka vissa saker, tro vissa andra.

Jag är ju som sagt kung på att trycka bak och förneka och sedan le :).

Men du. Om jag någonsin skulle träffa dig. Då skulle jag säga ett och annat till dig ! Och förmodligen inte alls det du tror. Men men. Om vi någon talas vid så ska jag berätta hur det ligger till.

Godnatt på er småhuvven :).

Lite mer besvikelse-

Happ. Typiskt.
Mycket saker som händer runtomkring en i ens liv. Mycket tjorv och komplikationer.

Men jag hade iaf en sak att se fram emot. Har skrivit om det tidigare.

Men så var också det förmodligen fucked. Över innan det ens börjat. Vilket inte alls är ovanligt om det handlar om mig. Men men. Bara att bita i det sura äpplet antar jag ^^

Tur jag är för evigt optimist?

Men måste medge att jag blev ledsen. Trodde äntligen det skulle hända. Att lilla jag skulle få ta del av det. Såg fram emot att få vara med. Men icket. Borde jag ens vara förvånad?

Nej men. Man ska inte gräva ner sig i småsaker. Synd är det. Men men, som sagt. Ingen större fara antar jag.

Nej.. Nu blir det en till Harry Potter-film och lite tröstchips ! ^^

Ha det så bra alla ni andra :).

Woho ! :)

Jamen dåså :). Jag försöker verkligen att inte sova för länge. 12 är godkänt, right? ^^ Iaf om man jämför med hur det brukade vara när jag inte kunde sova ordentligt O.o

Igår blev jag jätteglad ! :). Varför kan man då undra? Jo för att lite roar små och ännu mindre roar Emma ;). Skämt åsido. Det var så enkelt att jag igår fick ett minneskort (4gb) till min PSP'a som jag fick i julklapp, (av samma person som jag fick psp'an av actually). På tok för snällt om du frågar mig. Så det enda problemet som återstod är ju dock usb-kabeln som man behöver. Men inte behövde det tänkas speciellt länge innan ett ljus gick upp. Det är ju samma kabel som man har till handkontrollerna till PS3an när dom ska laddas. Fiffigt ! :) Måste dock skaffa en egen när jag till slut tar mig ifrån denna lght. Men det är ett problem till senare.

Har än så länge inte hittat ngn videofil som stackaren kan spela upp. Men jag har spelat musik på den ! ^^ En låt för att vara mer exakt. Och när den låten var slut så var det tydligen "corrupted data" och gick inte att spela igen. Men framsteg har fortfarande gjorts :).

Spel spel spel

Har spelat hela dagen idag typ :).
Nöter Shadow Hearts, nu när man inte är riktigt lika dålig längre så är det nästan halft intressant ^^. Bakgrundsmusiken är dock ett stort minus. Såå jobbig. Och huvudkaraktären Johnnys röst är sjukt störande. Och varför, varför finns det en boob-lady och en ass-lady? O.o

Är det för att killarna ska ha något att roa sig med? Dra en fusion på Shania, (som vi btw kallar miss Twain ibland ;P), och se henne ta av sig det pyttelilla som hon har på sig? Se hur trosorna glider ner lite där bak.. Jag personligen är inte så överdrivet road. Det skulle vara om jag är på mitt mansgris humör i sånna fall ^^.

Den där jäkla ringen som ska vara överallt är inte så rolig. Man kan inte direkt vara halv-slö och typ trött när man spelar. Då är man fucked. Haha. Tro mig. Jag har prövat ;).

Har 15 speltimmar just nu på det. Har ingen aning om hur långt det är dock. Blev just klar med Las Vegas iaf :).

Nej nu ska jag återgå till spelet en liten stund. Ska jaga rätt på min andra UMA och sen är jag nog för trött för att fortsätta och då blir det att gå och lägga sig och läsa lite Eddings :).

Wakie wakie :)

God morgon och god dag på er :).

Visst är det en kall dag idag? Känner att jag fryser. Huvva ! Bara 22 grader här inne. Brukar vara 25-27. Och ute är det 12- än så länge. Idag vill inte jag gå ut ! ^^
Säger jag nu då förstås. Klockan är ju fortfarande bara barnet :P. Vaknade nog vid halv tolv idag. Känns skönt att sova typ som vanligt igen. Somnade nog vid 3. Så inte sover jag för mycket heller :).

Nu blir det frukost och nyaste Desperate Housewives avsnittet, yay ! ^^

Funny test? ^^

För att lätta upp stämmningen lite:

What Animal Are You:

Result: A Llama

A lot of people don't realize this, but llamas are the coolest animals on the planet. They are totally laid back, they have stylish hairdo's, and they've got good attitudes towards all creatures, big and small. They're like the "awesome next door neighbors" of the animal kingdom.

You're a llama! Be happy, be proud. Then go out and spread the word that there's nothing cooler than a llama. The world has got to know the truth.


Där har ni det ! ;)

Haha ! Omg, Lol ! Det där måste ju vara jag om något. Jag brukar ju säga drama mama. Men det är ju självklart nu. Jag är en Drama Llama ! XD

Lite emo I thinks^

Jag har inte gett mig själv speciellt mycket tid för att sörja. Det gör jag sällan. Och det är inge bra. Att bara trycka undan, förytliga och förneka. Nej nej. Så ska man inte göra ! Synd att jag är typ bäst på det?

Och det som är riktigt lustigt, det är att folk runtomkring mig tror att jag typ ofta släpper ut mina känslor, och gråter och har mig. Haha. Vilket skämt. Om jag gråter. Då får jag dåligt samvete för att jag gör det. Speciellt om någon annan råkar veta om / vara där när man är ledsen. För jag är inte van att få stöd, uppmuntran. Inte ofta jag får höra att det är "okej" att gråta. Att man måste få göra det ibland. Och ibland lite oftare. Man måste få sörja och släppa ut sina känslor för att gå vidare.
Nej jag är van att få höra att jag; överdriver, är dramatisk, är inte normal, behöver hjälp osv.

Det här ett tidigare inlägg som jag skrev som handlar delvis om det jag pratar om just nu; http://aeonis.blogg.se/2008/august/fck-that.html

Inte ens när jag träffar en läkare kan jag sluta säga att; "men det är inte så illa". Det står t.o.m i en diagnos att jag förytligar. Det är som en sjukdom. Jag är expert på att trycka saker bakåt. Och le, och säga att det är fint. Jag är optimist till den grad att jag själv inte mår bra av det. Jag är nog rätt naiv också. Tror alltid såå mycket mer om folk än vad jag borde.
Men skulle jag för en gångs skull svikta, då ska jag "inte vara så negativ ju!". Haha. Känns som att livet är ett skämt för det mesta. Men vet ni vad? Jag ska inte klaga.

Jag ska lyssna på musik ett tag. Och jag kommer förmodligen fortsätta gråta lite. Men för en gångs jävla skull tänker jag säga att det är okej. För det är det. Kom nyligt ur ett väldigt dåligt förhållande. Med en väldigt självisk person, och jag gav så mycket mer än vad jag borde ha gjort. Och jag sitter i hans lägenhet, och jag är den enda med ett brustet hjärta för tillfället. Och inte har jag någonstans att ta vägen. Och jag vet inte alls vad jag ska riktigt göra med mitt liv just nu.

Just nu är det okej för mig att gråta. Det gör inte mig negativ. Det gör inte mig svag. Det gör mig starkare. Det lär mig saker. Det är en nödvändig del av livet om du frågar mig. We all make mistakes, jag gör lite fler än dom flesta kanske. Men det kommer en dag imorgon också. Btw. Ingen sympati vill jag ha heller. Det är inte så. Söker nog bara en mer neutral inställning till det?

Det kan vara riktigt illa att vara ledsen. Men seriöst. Skulle ni ha levt det senaste året som jag gjort, då skulle ni nog också gråta en skvätt.

Imorgon kommer jag att le och försöka igen. Så är det. Dag för dag. Bara att ställa sig upp igen :).

Spelat lite

Tänkte spela lite Final Fantasy XII, men på Maris inrådan blev det istället Shadow Hearts: From the New World. Har blivit snäppet bättre på det spelet, men är fortfarande rätt vimsig. Och så upptäckte jag att jag glömt bort / aldrig riktigt lärt mig hur hälften av spelet fungerar ens O.o. Stellar rings och stellar charts är nog det tjorvigaste. Efter det så är det Soul Energy och Stk.. Men men.. Det lär väl uppenbara sig i sinom tid? Eller så får jag vara ambitiös och försöka lära mig via internet :P.

Lyssnar på musik. Fastnade lite ^^

Pjooesi :)

Dikten som jag surrade om tidigare. Blev dock ingen redigering. Så ursäkta om den är rätt "svammlig", men sån är jag ! Svammlig :)

Right here, not now

I didn't mean what you think
I didn't know, I didn't blink
I didn't feel all those things
I felt them at the moment
Not a minute more
I never thought of their meaning
Or how it would feel to let them evolve

I only enjoyed the moment, innocent and hot
And I did like the talking, nothing more and nothing less than I got

I wish you would stay in the moment and not think
Not to make it more complicated, more than it already is

I think you misunderstood me my friend
I'm not in it for the long run, I'm in it 'til its end
That day may be tomorrow, it may be today
It could end either other way
I just wanted to stay in the moment, and not worry about the following day

Do yourself a favor, and do not think of me
Enjoy every moment, so careless and free
Do what you want to do, just always be true
True to your feelings and true to yourself
Don't fear to desire
Just live life in the moment of each and every day
-
-
Det var det.. Svammligt och allt ^^. Denna dikt är inspirerad av samma person som jag skrev min senaste dikt till

Efter städning :)

Woho! Nu är jag klar :). Det tog väl bara drygt två timmar? Nu ser det iaf fint ut här igen. Min andra tvätt är snart klar, och då ska en tredje in på en gång ! Lika bra att hålla igång när man väl börjat :P.

Jag trodde faktiskt klockan var en timma mer än vad den faktiskt bra, sånt är ju också trevligt. Undrar om man skulle äta frukost nu? Haha. Lite sent kanske. Men blir ändå bara en kopp te. Nu när jul och nyår är överstökat så är det dags att återgå till sina gamla vanor. Har ätit sjukt dåligt dom senaste veckorna. Men nu ska det bli bättring på den fronten ! :)
Så mer grönt te, (med ett par droppar citron i), för mig. Och juice. Ska hålla mig borta från colan så gott det går :P. Och andra saker då givetvis.

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra faktiskt. Men kommer kanske på något ^^

Rise and Shine :)

Då var man uppe och redo att möta ännu en dag :).
Jag läste faktiskt ett kapitel igår, så nu är jag ca halvvägs igenom första boken av The Belgariad, (av David Eddings). Jag läser den givetvis på engelska, fantasy är myyyycket bättre på engelska än på svenska ska ni veta :).

Känner att jag tappade bort mig lite just nu. Så nu är väl ett bra tillfälle att springa och borsta tänderna och duscha.

Mina planer för idag ser ut såhär: Diska och städa tills jag inte orkar något mer. Sedan kanske spela eller se på något. Spännande va? ;) Händer inte allt för mycket i mitt liv.

Hann iaf bli kär igen i Balthier från Final Fantasy XII igår ;). Läste några av hans citat på imdb. Tycker karln är så klockren ! Det är en jäkla synd och skam att Vaan är huvudkaraktären, han är sååå tråkig ! Spelet handlar ju ens knappt om han. Det om något är väl lite konstigt? Och inte är han någon stark ledar-typ heller som t.ex Squall (FF VIII) eller Cloud (FF VII), han är en liten mespropp och en wannabe.. För den sakens skull så tycker jag inte illa om honom. Men Balthier äger ^^.

Balthier
: Ah! The prison repository of wrested relics and raiments.
Vaan: So our things are in here?
Balthier: That's what I said!

Balthier står för mycket bra dialog i det spelet kan jag säga ^^.

Den här bilden har jag faktiskt utskriven. Brukade hänga på kylskåpet i min förra lght :P.

Bed-time

Känns som att det händer på tok för mycket och på tok för lite, samtidigt. Hur nu det går till.
Önskar jag kunde hitta en bättre balans bara.
Är väl det som man ska försöka träna på nu då. Balansera. Tänka efter. Inte stressa.

I början av dagen var jag rätt lugn. Nu verkar jag ha "dagen efter-ångest" som det kallas. Konstigt. Hoppas jag mår bättre imorgon iaf. Nu ska jag försöka ta mig ner i sängen och kanske läsa lite. Men förhoppningsvis så vill jag bara sova på en gång, och fixar att somna.

Vi höres. Ta hand om er ! :)

Galen kväll !

Hej hej på er idag :).
Jag fick tydligen inte sova så länge som jag ville idag för folk ringde och sms:ade till höger och vänster imorse O.o Har aldrig känt mig så poppis förut ;).

Igår var rätt trevligt, jag var med Hanna och Emma (en annan Emma.. Jepp.. Finns många Emmor i denna stad :P). Vi var då på en fest i stan. Jag var rätt social med folk. Vilket kändes bra. Det var dock svårt. Det kommer nog vara det den första tiden. Men vem vet, inom kort så kanske det kommer naturligt igen ! :). Vill ju som inte vara en blyg och osocial jävel längre ^^. Jag var ut både på Kalles och Pentan, sprang mellan krogarna. Båda hade ju öppet till 3 så det var rätt schysst. Träffade dock mer folk som jag känner ute på Pentryt än vad jag gjorde på Kalles. För en gångs skull så var det faktiskt mer ösigt där :).
Fick iaf för mig att jag skulle dricka en Black Russian, för jag har alltid velat testa det. Jag tyckte inte den var så illa faktiskt, men man måste smutta på den. Stark jävel ^^. Av någon okänd anledning så köpte jag en tequila shot också. Och den delade jag med Emma. Men hon fick mer än hälften ;P.

Finns faktiskt mycket jag kan säga om gårdagen. Hände en del, det var fan kul :). Länge sen man hade så trevligt faktiskt. Inte illa ! :). Hoppas bara att lördag blir lika lyckad. Då vore det fasiken perfekt ^^.

Av någon konstig anledning så känns det som att jag rökt? För jag känner lukten av gammal rök hela tiden. Usch. För rökte, det gjorde jag verkligen inte ! Men dom rökte ju inomhus på festen som vi var på. Inte speciellt fräscht. Så lukten har väl fastnat på mig. Isch. En dusch skulle nog hjälpa. Men tror inte jag orkar ta mig en. Kommer bara bli vimsig, som jag blir ibland av värmen och så. Skjuter nog upp det, ett par timmar iaf ^^.

Btw ! Blev påhoppad i en trappuppgång och slog bakhuvudet i en cementvägg O.o Haha. Jag känner fan av det lite idag. Igår var crazy tror jag jag måste säga. Helt crazy. När jag var på Kalles så lyfte Simon upp, gick till dansgolvet, släppte ner mig och vi dansade sedan en lite halvt tokig dans till "What is love". Um. Omg. Oväntat ^^.

Ser ni? Jag har huuur mycket som helst att säga egentligen. Då vet man fan att det var lyckat ! :D Inge jäkla; "Hej, jag var på fest, sen gick jag ut, och jag var full. SLUT".

Nu har jag dock gjort detta inlägg tillräckligt långt känner jag. Ska fortsätta se "The Little Mermaid: Ariel's beginning", råkade fastna i den :P. Sen blir det soffmys för hela slanten tror jag ! Ska se Lost och kanske Supernatural. Och ikväll blir det fan en till Harry Potter film :).

Men ni får ha det så världsbäst alla ni som läser detta :).

Jag tänker bäst när jag sover ?

Har hunnit ta mig en powernap på cirka en timma. Kände att jag behövde det. Bad mig själv om råd om hur jag skulle göra.. Fick ett till slut också, vaknade upp av att jag sa: "Låt det ta tid".
Jag är en otålig människa, det måste jag medge. Så det svaret var inte alls oväntat. Självklart så måste jag låta det ta tid. Allt. Precis allt här i livet måste få ta tid.. Och eftersom jag bad mig själv om svaret så måste jag nu också försöka följa mitt egna råd ^^. (Jag hade ju dock hoppats på ett mer handfast råd ;P).

Jag är förmodligen inte speciellt normal,. Ber mig själv om råd innan en powernap och vaknar upp och tänker lyssna på mig själv? Haha. Det var dock rätt lustigt att vakna upp med dom orden i munnen. Tror jag sa dom för mig själv 3-4 ggr så att det skulle fastna ^^

Har även hunnit duscha och nu har jag saker att göra. Måste ta på mig kläder, torka håret och sedan bege mig iväg mot stan. Vet inte riktigt än vad jag ska göra med denna dag. Men jag har en idé ! ^^.

Ta hand om er allesammans ! :)

Trött människa vid datorn ^^

God Morgon ! :)
Jag känner mig dock inte så kry. Känner mig varm, nästan febrig.. Det går ju runt nu så. Donne är ju typ sjuk så han har nog smittat mig >.<
Det skulle inte förvåna mig om jag blev sjuk faktiskt, vore just typiskt ^^.

Inatt har jag drömt massa, om massa. Många personer hann göra inhopp i min dröm. Det var iaf totally weird. Har haft så många konstiga drömmar den senaste tiden. En del av dom inspirerade av Lost ;). Sånt som händer när man tittar för mycket på något tror jag :P.

Igår/natt han jag faktiskt skriva en dikt och fortsättningen på min novell, som jag btw tror är klar nu. Kanske kan få sig något efterord, men annars tror jag den är slut. Den är ju självbiografisk och handlar om en händelse i mitt liv så. Och eftersom jag tror det som hänt har utspelat sig klart nu så är även min novell det. Låter det konstigt att skriva noveller om sitt eget liv?

Om jag orkar försöka pussla ihop katastrofen till dikt som jag skrev igår så kan jag lägga upp den här. Men ha tålamod för jag är näst segast i världen ibland ^^.


Vad är du hellre?
(Taget från Kingdom Hearts II, du måste ha spelat för att förstå den fulla innebörden :P)

Btw...

Jag hatar iTunes >.<
Eller så hatar iTunes mig. Vilket inte alls vore så typiskt eftersom jag är värdelös när det kommer till datorer ^^

Jag har sammanlagt tagit bort 2/3 av mitt bibliotek nu, för den fortsatte säga om och om igen att det inte fick plats.. Och nu har jag mer än 4 gb ledigt. Vilket är mer än hälften.. Jamen typiskt... Suck ! Vad är det för fel på saken?! O.o

Och för er som tänker på en millisekund att kommentera att man bara behöver avmarkera låtarna, inte ta bort dom, please don't. Jag är fullständigt medveten om detta, men det blir för förvirrat i mitt huvud när det är så. Är där, men inte markerat, så är inte på iPod.. Nej jag är lite enklare i mitt huvud. Eller bara lite smått efter och förvirrad ^^

Men om man ska dra till den äckliga optimismen så säger vi ju här: Men tänk gud vad kul att få välja om nu vilka låtar du ska lägga in ;). Haha. Det blir dock en annan dag.. Disken väntar fortfarande på mig, sen middag. Och mera Lost ! :D

Hallå igen ! :)

Är tillbaka efter frukost, ett avsnitt av Criminal Minds och Lost. Är ju inne på säsong fyra nu och det är spännande, det kan jag lova ! :)

För att jag inte är ett dugg nördig/töntig så har jag laddat hem Harry Potter för att se sen. Men gud vilken myskänsla det finns i dom filmerna, tycker jag iaf. Speciellt första. Kommer inte glömma hur det var första gången man såg den på bio. Bio gör det mesta så mycket bättre. Speciellt sånna filmer.

Nu vet jag ju dock inte än om jag kan se dom. PS3an hatar tydligen allt och alla. Eller mig.. Och vägrar titt som tätt att spela upp olika filmer. Kräsen som få ! Var det så mycket begärt av dom att stoppa in ett vettigt program för att läsa videofiler? Tydligen. Saknar massor att kunna se animé i soffan. Back in the days så rockade man ju tv-ut, eller som man MÅSTE säga enligt vissa; tv-out, (som btw råkar vara ett av de fulaste ord jag vet). Men inte nu längre. På grund av tjorvet med avståndet mellan datorn och tv:n och ljud och så. Ni förstår nog vad jag menar, tror jag ^^.

Ska ha mig en stund ambitiöst hushållsarbete och diska lite granna. Lyssna lite på musik. Är inne på en Absolute Music period, härlig nostalgi. Har Absolute Music skivorna från 21 till 56 tror jag att det är. Har dock rensat som fasiken bland låtarna. Har det på mitt itunes och bibilioteket är för stort för min iPod. Döm om min förvåning när jag upptäckte att istället för att den sa till att jag fortfarande hade för många låtar markerade för att synkronisera, så förde den inte över en endaste låt. Dom är alla borta ?? O.o
Skumt ! Detta ska jag försöka fixa nu också. Fast är ju kanske inte den bästa när det kommer till sånt. Men försöka ska jag iaf göra :).

Lets get down to buisness ^^

God morgon, God dag ! :)

Sådärja. Då var det söndag igen. Ännu en vecka har nått sin sista dag :).

Igår var jag som sagt ut på krogen med Emma, där vi möttes upp av Jennie & Robban. Relativt händelslöst kan jag tycka. Det var mycket folk dock. Elin dök upp efter ett tag. Hon var full och kramig, alltid lika gulligt ^^. Vi gav oss ut på dansgolvet efter ett tag. Det var hur kul som helst. Men efter dansandet så började jag må lite illa. Vilket i slutändan inte gjorde så mycket när jag upptäckte att klockan var tio i två. Så jag traskade hemåt ^^.

Idag mår jag faktiskt bra. Är bara trött, seg, hängig. Det vanliga :P.

Jag önskar att jag kunde säga att nu så ska jag inte festa på ett tag. Men har redan lovat bort mig på födelsedags-fest nästa lördag. Men efter det så kan jag tänka mig att det blir lugnare :).

Vi lyckades dock göra slut på typ all sprit som fanns här i hemmet. Tequilan och sakén är båda helt slut nu. Emma kom på att hon gillar sake och att hon ska köpa det nästa gång. Kul att se att det finns folk som gillar det. Jag är inget mega-fan själv. Men det är godare än tequila ! :)

Och vad händer idag då? Absolut inget planerat iaf. Om det dyker upp något så kan man nog haka på. Annars blir det väl tv-soffa kväll med serier & kanske en film om jag orkar fixa det ^^.

Hoppas ni alla andra också överlevde helgen ;).

Nananananana

Kul låt ;).

Sitter här och fixar mig igen. Blir lite fest med Emma och sen utgång då vi ska möta upp Jennie och co. Kände att jag ville hitta på något idag och inte bara sitta hemma. Blir så fort less.
Mari kommer också över, och så blir det singstar :) Vi har ju drygt 120 låtar nu på det så det är rätt kul.

Hoppas alla ni andra också får en trevlig kväll ^^.

Ett väldigt enkelt Skip Beat kollage som jag gjort ^^

Lite trött men vaken ^^

Igår var jag hos Sophie och Niclas på deras inflyttningsfest. Det var faktiskt hur kul som helst :). Vi körde Lips (Xbox's version av singstar). Jag fick in en storseger så jag var rätt nöjd ^^. Hann även lära mig en lek/spel som var faktiskt väldigt intressant. Sen kan man diskutera om man verkligen borde dra igång den i fyllan? Mr. Lekledare barkade iväg först iaf ^^. Ska försöka glömma en del av dom sakerna som han vräkte ur sig.
Var iaf kul att hänga lite med Sophies legendariska "ungdomsgäng" som hon kallar det. Trevliga peoples :).

Blev iaf full som 3 ägg ! Ingen lek, det kan jag lova ! Tror jag ramlade åtminstone 5 ggr, (kanske fler), på vägen hem. Mitt vänstra knä ser vääldans misshandlat ut idag ska ni veta O.o

Jag tog inte så många bilder igår.. Men.. Jag hann iaf få med ett par bilder på folket. Glömde dock min kamera hos Sophie. Typiskt jag.

Och hur jag mår idag? Bra under omständigheterna. Haha. Måste såå gå och borsta tänderna nu dock. Har fortfarande kvar smaken av vin i munnen O.o.

Jepp. Så det ska jag göra. Och se Lost eller Criminal Minds :).

Pjoesi :)

Här är dikten som jag pratade om. Sak samma om den är bra eller inte. Men den är ärlig :). Och med det menar jag att det är inte bara massa påhittade ord som ska låta bra. Det är en beskrivning av känslor. Ett försök till det iaf. Tror den skulle kunnat bli hur lång som helst. Men slutade när sidan tog slut :).

Somethings about you:

Just wanted you to know
This feeling deep inside
Clutching at my chest
The joy and the smiles

This feeling that I'm feeling
All rosy and cozy and warm
This heart that I am seeing
Strong and charming and wild

I lay awake this night
Thinking about you
I fell in love with your kiss
So passionate, deep and true

I felt your body
Reaching and warm
I could sense your feeling;
Needing and strong

I have no hopes for the future
But I know what I want
I don't know of its meaning
But I want to try it on

If seeing is believing
Then I know that it is real
And if feeling is decieving
Then I want to be wrong

2/1-2009 [00.50]

Uppe och springer

Att inte kunna sova kanske har sina fördelar?
Jag har iaf under tiden som jag legat vaken hunnit skriva både en dikt och en novell. Den ni ! :).
Och båda är inspirerade av samma person. Om jag fortfarande tycker den är läsbar imorgon så ska jag lägga upp dikten här :P.
Upptäckte att elementet i sovrummet faktiskt var på. Hur varmt som helst. Inte konstigt det blev jobbigt att sova ^^. Har stängt av det nu. Passar på att kyla av mig lite och skriva en snabbis här samtidigt.

Godnatt på er ! :)

Nighty-time ^^

Jisses vad jag är trött idag. Helt otroligt. Och samtidigt så har jag så sjukt mycket att tänka på. Det är jobbigt milt sagt :S.
Vet inte riktigt alls hur jag ska reda ut röran O.o

Haha. Men vad ska man säga? Vore väl inte lika roligt om inte livet vore komplicerat ? ^^
Nej nej. Jag ska nog komma på något ska ni se. Lösningar finns alltid, vissa bättre än andra dock :P.

Slut för idag. Nu ska jag lägga mig och sova ! ^^

Ännu en dag !

I'm alive ! :).
Har överlevt till det nya året. Skönt.

Nu får vi se vad som väntar oss 2009.

Ska vara vääldans slö nu ikväll och se film och äta chips ^^

Men hoppas ni alla har det bra ! :)

Whitey-chan är för cool för denna världen ^^ (Från Bleach).
Han har jag också haft en crush på.. Jag gillar att ha crushes på påhittade människor :P.

RSS 2.0