Tiden går så fort!

Good and bad. Jag är riktigt dålig på att blogga. Tror dock jag pratat om det tidigare och varför. Känns inte så inspirerande. Plus att folk inte kommenterar. Varför läser ni? Jag undrar som. Ni säger ju aldrig ngt :P. Är ni bara nyfikna, lägger ni näsan i blöt eller har ni inget bättre för er?

Nåja, jag ska jobba på det här med att skriva. Fast börjar bli allt mer upptagen med skolarbete nu när jag börjat om med det igen. Försöker fortfarande hitta tid och inspiration för skrivandet av min bok. Det går tyvärr inte bra. Känner att jag behöver mer feedback, på både boken och dikterna, men som tidigare sagt, ingen kommenterar ju? Är medlem på två olika skrivarsidor men feedbacken är gles där också. Om ni vill hjälpa mig så klickar ni er in på kategorin "pjoooesi" och lämnar en kommentar eller två om så bara för att säga "bra". Då skulle jag verkligen bli super-jätte-mega-glad ! :D

Så vad gör jag just nu?

Jag sitter i den nya soffan under den nya filten och myser med laptopen i knät. Kollar Australias Next Top Model på ps3an. Det är rätt dåligt men man fastnar som ändå :P. Tidigare idag har jag sett Project Runway Canada, min favorit har vunnit tre utmaningar på raken ;). Jag har som inte så mycket att göra när skriveriet inte lockar så har försökt berika min vardag med ett gäng olika serier. Har även börjat spela Final Fantasy 9 igen, även det på ps3an. Var sjukt jobbigt att titta på från början, men när vi böt från hdmi till en vanlig kabel så blev det myyycket bättre! Tänk på det ni människor som har en ps3a om ni får för er att spela vanliga ps-spel på den :). Om någon vill veta hur man snabbast och smidigast ändrar bild och ljud-inställningarna till default så får ni fråga. För jag vet och jag har redan lärt ut det till flera människor. Bl.a på Mattias bröllopsmottagning, vi spelade Guitar Hero Worldtour då :P. Jag nämner bara detta för jag är lite stolt att lilla teknik totalt handikappade jag faktiskt har lärt folk saker om tekniska prylar x).

Har jag något mer att säga? Självklart, jag har massor att säga ! Kan inte drömma om en framtid som en författare om jag inte har saker att säga ju :P. Fast nu är det nog för idag. Ska se klart AusNTM och sen förmodligen spela en sväng till.

Ha det bäst alla ni. I am the bigger person så jag önskar det till ALLA :).

Jag är så glad!

När livet har bestämt sig för att vara ett stort svart sugigt hål så måste man vara glad för alla de små sakerna, ne? :) Jag är inte negativ, livet är ingen dans på rosor bara.

Sitter här i sängen med min nya laptop som är sjukt fin och bra på många sätt! :D Jag är med andra ord riktigt nöjd. Har ju velat ha en laptop ett bra tag nu. Bästa presenten ever ^^.

Vädret som ni säkert vet är inte det roligaste idag. Därför myser jag under täcket och planerar att läsa lite manga online. Måste dock först skörda mina blåbär i Farmville ;). Jag är på tok för inne i det spelet, men när jag spelar något så gör jag det ordentligt och vääldigt seriöst, det ska ni veta! Har nött som en gnu senaste tiden för att passera alla mina vänner, få alla ribbons and so on. Har kommit mig en bra bit på vägen också :). Har sagt det förut och säger det igen; jag är en nötare av rang! Att vara bäst på spel är som inte min grejj, jag står för att jag är rätt dålig i mycket, men! Jag gör upp för det med min dedikation och allvarlighet. Nöter mig således till toppen när det går ^^.

Annars då? Sitter här fortfarande sjuk i min mystiska sjuka. Fast har som börjat lära mig att leva med den. Känns inte fullt lika jobbigt längre. Vill ju som verkligen inte ringa vårdcentralen, gillar som inte dom alls. Gillar som inte vård av något slag. Har fått min beskärda del av dåliga möten och uttalanden från deras sida.

On that note så har jag nu tagit mig till slutet av detta inlägg och vill fråga er en sak; Vad har ni för erfarenhet av vården, dåliga/bra? Berätta gärna om ett encounter så ska jag göra detsamma nästa gång jag loggar in! :) Tills dess så får ni ta hand om er och inte drabbas av min mystiska sjuka, jag har hört att det kan vara något som går ^^. Kram på er främlingar and vänner alike!

Så här ser min laptop ut, I love it! :D

RSS 2.0