Hur ofta

Funderar vi verkligen över andra? Våra vänner? Hur ofta tar vi oss tid att tänka efter och försöka förstå dom. Försöka komma ihåg alla de saker vi sett och hört och inse att vi inte borde döma. Att vi borde ställa upp, lyssna, försöka förstå. Hur många gånger ska man behöva säga att man är till exempel ett deprimerat emo innan folk fattar att det är på allvar och slutar dissa en, kalla en svag, töntig, att man överdriver och så vidare?

Det är på allvar. På största jävla allvar. Jag kan säga det om och om igen, men ingen verkar lyssna, verkligen lyssna? Ni hör mig, ni ser mig, men förstår ni mig? Förstår ni att det är på största allvar? Det gör ni nog inte. Fast är det så konstigt egentligen? Jag förstår inte heller. Så jag dömmer inte. För jag vet. Det är nog större än vad vi alla tror..


Behövde något sött och roligt.
Ta hand om er huvven, jag försöker göra detsamma.

Tärt as

Sitter här och skriver ^^. Seriöst, ska inte gå in på detaljer, men jieses vilken jobbig natt ! O.o
Vet inte alls hur mycket man sovit egentligen. Blev ingen skola idag då jag mår långt ifrån bra. Vaknar fortfarande upp febrig och nu mår jag illa för att jag ätit. Knas. Fast logiskt. Jag måste börja äta bättre, jag vill, men jag vill inte. Makes sense? No, men så är det !

Vaknade iaf och var uppe före tolv, stort framsteg ! :) Sånt gillas skarpt. Nu ska jag bara försöka må bättre på alla sätt och vis och ta itu med saker. Blev tyvärr ingen större update än så just nu iaf, men jag skrev något åtminstone :). Ha det bra !

Våga! Det ska jag :).

Helgen

Hej och hallå igen. Måste träna på att vara mer aktiv med skrivandet, men det ska nog lösa sig ! :)

I fredags vet ni vad jag gjorde så tänkte bara posta en bild ;):


Mari ser extremt road ut medans resten inte gör det, undrar vad som hände? I can't remember O.o

Eftersom Mari inte såg så het ut på denna bild så får ni en till:

Naw, söta flickan jue ^^. (Inte jag då ;P)

 

Lördag var man seg som ett arsle med huvudvärk. Vaknade upp för fjärde dagen i rad med feber, fattar verkligen inte varför? Skumt! Styrde filmkväll med Donne, orkade dock bara se 1 film sen blev det att spela igenom de nya banorna till Magic Ball, jag älskar det spelet ^^.


Detta är då Donne för er som inte hänger med, gullig typ fastän han är ett riktigt jävla svaaiin också! ;P

 

Idag nöter jag farmville, ser Greys Anatomy och dricker Loka päron:


Undrar om jag gillar Loka päron nå? ;)


Bilder på katterna :)


Hörnkatter ^^

Dom äter våra växter :P

Deras favoritleksak, min filt O.o

Hittade Bill i ett hörn nyss, lyfte fram han. Kändes ju inte så stabilt med alla sladdar :S.

Sekunden efter så är Maja i samma hörn. Suck :P.

I R Back!

On the bloggscen. Har haft ett rätt långt uppehåll och pysslat med grejjer. Inga detaljer om det tyvärr. Slickat några sår, funderat på både det förflutna och framtiden, varit allmänt förvirrad och känt massa! I korta drag helt enkelt.


Sitter just nu och beställer lite smink eftersom att jag äntligen kommer få pengar snart, yay! :)
Bl.a foundation för 279kr och även en ögonskugga för 199kr. Seriöst, bara en. Känns rätt dyrt men det är liksom sånt dära braigt naturligt mineralsmink, så det borde rocka, hoppas vi iaf för det priset ;). Ahja, jag är inte en sån som gnäller över pengar, (bara ibland), man måste få unna sig helt enkelt ^^.

En annan nyhet, även om smink nu knappast kan klassas som en nyhet ;P: är att vi, (jag och Mattias), blivit stödhem för hemlösa katter! Vi fick våra första två nu i veckan. Kissarna som heter Bill och Maja hittades utomhus som kattungar och är alltså nu i behov av ett nytt hem då ingen verkar vilja ha dom stackarna :/. Dom är hur trevliga som helst om än lite tillbakadragna och rädda för plötsliga rörelser då dom inte vant sig helt med oss. Keliga är dom också, Maja är så mammig att hon snuttar ibland på sin egen tass och biter en i fingret, som tur är inge hårt iaf! Bill spenderade första tiden enbart i hörn tills man lyfte fram honom och visade lite kärlek. Katterna tycker dock fortfarande om hörnen mest, men dom är framme mycket mer nu och kelar lite då och då :).

Annars så är väl det som hänt det som står högst upp och det som jag inte ska gå in på här, inte just nu iaf. Kom ju just tillbaka så det blir casual från början ^^.

Ikväll är det fest ! Jag ska vara snygg, som vanligt ;), och det blir sprit och Singstar i en återföreningsfest hos Donne med Emma, Mari och Jörgen, mucho trevlans ! :D:D

Btw, alla ni alkoholhaters? Som drygar sig, i princip ser ner på oss som roar oss med alkohol? Ni borde försöka lära er att inte döma andra för att era liv är annorlunda. Jag dömmer inte er, det gör mig till en bättre människa i just det avseendet och då är jag ändå tjejen som gillar att festa, tänk på det !


Btw, inga kommentarer om mitt tidigare nämnda hat mot lol-cats. Jag har blivit bättre på att inte störa mig på småsaker och jag har alltid tyckt dom är söta! Så det så! ;D

RSS 2.0