Droppar av en dröm


En droppe av en dröm
En till droppe, tills det bildas en ström
Som för mina drömmar bort
En dröm som är så kort

Drömmen om dig, en droppe till
En dröm om kärlek, strömmen står still
En droppe, en tår
Kärlek försvinner, drömmen består

Flyter med strömmen bort
En droppe, en dröm så kort
Strömmen står aldrig still
En droppe, en droppe till

[2011]

Väldigt flummig dikt skriven medans jag hade textilverkstad på skolan, haha ^^ Men jag la upp den iaf, tog ju bara en vecka :P.

I won't stop to rest

I won't stop to sleep
I don't need no sleep

'Cause I wanna find love here
So where are you going? [my..]

All In Good Time - Tiger Lou

Hello boys and bitches ! Hur står det till? :) Orkade aldrig uppdatera igår. Men sen är mitt liv så vansinning tråkigt, so what's the point? :P Ahja, sista dan Mari var här. Vi såg serier, sen städade jag medans hon diskade lite. Sen färgade jag hennes hår och hon blekte min utväxt. Det var ungefär det. Hon for strax efter 17. Sen satt jag och spelade tv-spel.

Gjorde jag något annat än det igår? Nja.. Pratade med folk i fb-chatten medans jag spelade, höll på att dö också xP. Haha, men men, sånt som händer ^^. Somnade runt 23, det var awesome ! Vaknade dock 00.05, 01.20, 04.30, 07.15, 08.25 och sen 09.10 (ungefär), men det är som vanligt, somande iaf om varje gång så jag är nöjd ändå :).

Än så länge idag har jag ätit frukost, tagit mediciner, (allergi + smärtstillande + nässpray för allergi) och sett ett avsnitt av Shit My Dad Says, så nu har jag kommit ikapp i den serien, vilket är lite småtrist, jag gillar den :)).

Hade planer för vad jag skulle göra nu, men dom planerna har typ dött, och jag som hann sminka mig och ta på mig kläder, se där. Men det är ju också sånt som händer, så får väl sätta mitt arsle ner i sängen och fortsätta spela lite då ^^.

Vi hörs, om något händer idag kan jag uppdatera sen, men, annars är det bara spel + serier som gäller för min del idag, lite småtrist kanske, kan t.o.m jag tycka, men har man inget att göra + SPORTLOV, så, då är det sånt som händer ^^. Puss och kram på er peeps !


Balthier: A fine bloody banquet. Oh, now I've gone and soiled my cuffs. If a dungeon is our fate, I do hope it contains a change of wardrobe.

Balthier är bäst, det är bara så. Har ni inte spelat FF XII så tycker jag ni ska göra det ^^

And you know how it feels

So you learn to forget
And you learn at the end
That it's best to pretend

Is this the end?

The War Between Us - Tiger Lou

Hej och hallå! Kom hem för ett litet tag sen. Har varit hos Patrick och Kornelia och bara lulz'at hela kvällen. Fan vad nice ^^. Såg slutet av meloditfestivalen. Förundrades över hur alla popstjärnor är äckliga sellout's nuförtiden, alltså mycket mer än vanligt. Ogilla. Sen hoppade vi vidare till att lyssna på 90tals-musik, haha, stod och dansade i deras lägenhet, sjöng, och var bara allmänt glad och awesome. Sånt gillar vi ! :)

Annars då? Det var väl som det. Kan bara säga att jag är glad, av flera anledningar, och att det är awesome ^^. Hoppas alla ni andra hade en trevlig kväll. You know I love ya ! Puss och kram ! :)


Gulligaste paret? I think so ! ^^

All I need is a good five

Minutes of your time
So we can sort things out
And you can apologize
for making me feel like a sell out

Sell Out - Tiger Lou

Man skulle ju kunna tro att jag fastnat i en Tiger Lou-period, men kan det vara så att dom låtstycken jag väljer faktiskt har en annan mening? Fundera på det ett tag nu ;P.

Tjo peeps ! Jag lever och jag mår. Se på fan. Mår faktiskt oförskämt bra idag :). Sitter just nu och tuggar på min frukost, rostade mackor med makrill på. Men ni kanske undrar vad som hände igår?

Ja så här var det. Jag och Mari for till Patrick och Kornelia där även McKie befann sig. Väl där gjorde vi väl det vanliga, drack vin, diskuterade saker, och sjöng ^^. Sen skulle vi ut. Hamnade i världens monsterkö någonstans. Patrick och McKie drog, jag sa att dom fick det. Jag och Mari tog oss in senare. Väldigt trångt där inne. Blev klämd och fastnade mer än en gång, det var lite obehagligt faktiskt. Men vi överlevde !

Mari ville fara hem vid, vad klockan nu än var, så givetvis gjorde vi det! Undrar ni varför jag inte skriver vars vi var? Alltså, jag orkar inte dela med mig av alla detaljer av mitt liv, lev med det ! Jag kanske har något att dölja? Who knows ;D Eller så vill jag bara vara lite hemlighetsfull :P.

Anyways. Nu är det en ny dag. Ska snart fara iväg och köpa lite nödvändigheter nu när man äntligen har pengar! :) Sen ikväll hoppas jag att det händer något kul ^^.

Vi hörs peeps! Take care!


Två  miffon i somras :P

You brought this upon yourself

Don't try to pin this one on me
Tonight I give up at last
I'm now a memory of your past

Days Will Pass - Tiger Lou

Hm. Vad tänkte jag nu?

Har haft en dålig och bra dag, undrar om det jämnar ut sig? Början av dagen var trevlig. Spelade TP på skolan på morgonen. Sen tog vi fram en kortlek och körde Chicago, jag vann ;D Hehe. Men det var mycket trevligt faktiskt. Mari var med.. YES. Mari is in town! Min kära älskade syster, and it's fucking awesome ! :))

Vi har hunnit vara på sci-fi bokhandeln, Gina Tricot, Apoteket, Systembolaget och ICA. Men vad är fail med denna dag då? Ja, först Apoteket, vem visste att allergimedicin finns som brustablett? Det visste inte jag iaf. Men har nu en förpackning sånt, great, det smakar skit... Fail 2, ICA, skulle köpa min favorit-micromat, skinkcrepes. Kom hem med RÄK-crepes. Guess what? Det smakade skit :P Haha, är dock inte överdrivet negativ. Blev rostade mackor till middag istället ^^.

Nu då? Ja, jag har duschat och valt kläder. Ska väl börja sminka mig och sprätta en öl kanske? Vi hörs, vi ses, för nu orkar jag inte skriva mer ! :P


Vem är normal? Inte jag ! :D

This time I won't quit

I won't stop until I'm there
This time I won't quit
I won't stop until I'm there

This time I won't stop at all

Until I'm There - Tiger Lou

Bra låt ^^. Har inget mer att säga om den saken.

Så en ny dag. Friluftsdag var det idag. Kungsträdgården, en termos med chokladkaffe, en petflaska med vin och så kakor. Vad annars behöver man? Haha. Det var dock KALLT idag. Fi fan. For hem strax efter 11 och hade picknick i sängen istället. Mys ^^. Tog en bild, men orkar inte fixa över den till datorn här och nu. Sorry. Ni som känner mig vet ju att det finns en stor risk nu att ni aldrig kommer att få se den. Som den där dikten. Som jag inte orkar lägga upp just nu heller. Men jag är ganska tlött ^^.

Hade jag något att säga egentligen? Som vanligt inte :P

Jag känner ibland att jag inte passar ihop med någon. Har ni känt så någon gång? Visserligen har jag ju haft pojkvänner, men på något sätt, i slutändan, så har jag alltid känt att jag aldrig riktigt passar ihop med någon. Just därför är jag lite förvånad över de förhållanden som jag haft, och det faktum att jag verkar alltid ha sökt efter kärlek. Trots att jag inte riktigt tror att den finns för mig, inte än iaf. Har försökt ha en mer avslappnad syn på kärlek/förhållanden de senaste åren. Vilket funkar ganska bra. Men den där känslan finns kvar, att ingen riktigt passar ihop med mig. Weird. Inget att tänka på nu. Säkert en vanlig tanke. Ville bara säga det.

All things considered, I feel quite alright today. (bonuspoäng till den som vet från vilken låt det är ;D)

Oj. Nu försvann jag igen. Haha. Men tänkte på bra saker iaf, alltid något ! Nu ska jag återgå till mitt spelande. Det är Final Fantasy XII som får sig en till omgång ;D

Vi hörs peeps !


Jag var så kär i Balthier förr, han är fortfarande awesome dock ! ^^

I wanna be irreplaceable

I wanna be of use
I wanna be functional
I wanna give you peace

Functions - Tiger Lou

Jag är trött. Jag är less. Jag är, jag vet inte.

Sov as-dåligt inatt. Det var riktigt illa. Sparkade, slogs och grät av ren frustration. Fy fan alltså. Tröttheten börjar iaf komma ikapp mig och jag känner mig allmänt känslomässigt instabil. Det har alltid varit så för mig, när jag är trött så har jag lätt för att börja gråta faktiskt. Så ni vet.

Voldemort oh Voldemort, wherefore art thou Voldemort?

HAHAHAHAHA, förlåt, men åh, det där blev så horribelt. Känner på mig att Herr. Lindberg kommer skratta åt mig när han ser den raden x). Haha.. Men det är bra, att skratta bort misären är faktiskt en ganska schysst taktik ^^. Känns redan lite bättre, och jag känner mig tramsig ^^. Från det ena till det andra.

Nej nu ska jag ta en dusch och skölja bort lite trams :P Vi hörs !


Trixat ihop själv i paint, så oerhört simpelt, men erkänn, visst blir det fint? :)

And if you should fall again

Get back up, get back up
Reach out and take my hand
Get back up, get back up
Get back up again

Only Grace - Matthew West

Yes, sitter och lyssnar på Matthew West igen ^^. Har inte blivit less än!

Idag var ytterligare en dag. Kände mig nöjd med min look idag. Propert, lite coolt också, yä. Nöjd ^^. Alltid kul med sånna dagar. Men den här dagen tog ju "slut" så fort. Slutade 11.30. Skönt på sitt sätt men, ah, var inte så pepp på att fara hem som det är ibland. Hade dock ett pepp-samtal med mig själv på bussen, (i mitt huvud såklart :P), så nu känns det faktiskt inte så hemskt. Jag har saker att fylla ut min tid med :). Hade starka funderingar på att spela tv-spel faktiskt. Var ju som ett tag sen.

Idag gjorde jag klart en liten berättelse sen hade vi utvärdering. Det var allt vi gjorde idag. Jag skrev dock nästan fyra sidor, medans många andra knappt skrev en :P. Men jag tar utvärderingar på största allvar, sen har jag mycket att säga också ^^.

Nu borde jag egentligen lägga undan min tvätt, (tvättade ju i måndags). La med flit upp allt på sängen i morse så jag skulle känna det där tvånget att ta bort det :P.  Sen funderar jag på vad jag ska ha på mig imorgon, borde ju som klä mig varmt.. Hm, hm, hm...  Ahja, inget vi behöver diskutera just nu kanske ^^.

Nu lyckades jag som vanligt helt tappa bort mig.. Försvann någon annanstans i mitt huvud.

Jag kommer ihåg dikten, men jag orkar inte x) Haha. Sorry, kanske en annan dag :P.

Nej, kläder.. Laga mat.. Jepp.. Så gör vi. Vi hörs, ha det bäst peeps! :)


Lovely people -v-

Hold on hold on

This is all they said
Hold on hold on
They're coming for your head
Tonight

The Sound Of Crickets - Tiger Lou

En av mina absoluta favoritlåtar med en av mina favoritartister. Så då vet ni. Nu känner ni mig lite bättre ;D haha
Den låten är faktiskt en stor inspiration för mig gällande skrivandet av min bok faktiskt.. Så då vet ni ännu en sak. Kolla vad jag delar med mig idag ^^.

Ska leta upp ett bra inlägg jag skrev någon gång så att alla ni som inte varit med så länge kan förstå hur jag känner för skrivandet. Här är det.

Nu vet ni ännu mer.

Hade jag något annat att säga? Skrev ett ganska flummigt inlägg igår som jag tänkte utveckla, men känner inte riktigt att jag orkar det just nu ^^.

Igår var det skola, var där 08.40, behövde inte vara där förrens 13.00, kul! Ingenting hade jag att göra heller. Så det kan gå. På kvällen vet ni ju vars jag var ^^.

Sen idag. Skola igen. Bussen kom inte, väntade på nästa. Blev sena. That suck's. Men men. Hade ett litet klassråd, totalt ointressant, orkade inte ta upp det där om fredagens forum, (men antecknade om det i protokollet iaf ;D). Nu i veckan har vi kreativt skrivande. Något jag finner skit-jobbigt.

Ja, visst kan det tyckas vara lite konstigt att just jag tycker det är jobbigt? Men så här är det, om ni orkade läsa texten jag länkade, så vet ni att ord och skrivande är en stor och viktig del av mitt liv. Att behöva begränsa min kreativitet efter små ord på vita lappar och jobba i grupp är som att sätta ett koppel på något som inte kan kopplas. Fattar ni det där? Orkar inte förklara det bättre. Men för mig är det jobbigt. Så nu går folk omkring och tror att jag tror att jag är bättre än dom för att jag inte ville jobba i grupp. Men så är det ju inte alls. Kan dock verkligen inte anpassa mitt kreativa flöde efter andras idéer, det blir så konstigt, och jag kan inte prestera till max då, vilket bara skulle kännas trist för mig... men men.,. Förstå mig eller inte, upp till er :P.

Något annat? Nae. Det finns en ljusglimt i skolan iaf. En söt kille som man kan titta på ibland och le lite sådär mystiskt ;D Haha. Då vet ni det också. Helvete vad ni lär er saker om mig idag ! x)

Oh! Kanske ska klämma in en god nyhet också, har inte haft typ ont alls i fotleden idag, booya ! :D Hoppas bara det fortsätter så :).

Nu orkar jag verkligen inte skriva mer, orkar ni läsa ? Haha. Den där dikten jag svammlade om igår ska jag försöka att komma ihåg att lägga upp imorgon. Tills dess, ha det bra peeps ! :)


Gör annat än att skriva, ibland gör jag kollage också ^^
(Kolla, lyckades klämma in ytterligare en fakta-punkt om mig, haha! ;D)


Ibland skriver jag inte dikter själv utan gör det genom att skapa ett kollage av meningar/enstaka ord som då bildar en dikt till slut :)

Hej hej hej

Orkar inte leta upp en låt-text. Så äre!

Sitter hos Patrick med han, Kornelia och Emilinn och känner att livet är rätt nice ändå.
Har haft en JÄVLIGT bra dag, utan att krydda (överdriva). Sjukt jävla nice.
Sen att jag kanske har en infektion i bihålorna och att min fotled gör ont som satan är en annan sak. Jag skiter fullständigt i det nu. För jag lever, och fan vad jag gör det bra !
Nej seriöst, har tusen saker att säga, men inget jag orkar skriva just nu.

Nöjj er med att jag mår ta mig fan underbart. Just idag.

Jag bearbetar, hela tiden, och jag går vidare och framåt. För det finns ingen annan väg att gå än just dit, fram, fram fram fram !!

Skrev en dikt om det idag, ska lägga upp den snart, kanske imorgon.
Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Allt jag har i huvudet är FRAM, fram, framåt !
Ps. Du bär en mask, jag vet, och jag ser den, och allt jag vill, är att finnas där för dig, och lära känna dig bortom den masken. Släpp den om du vågar, jag finns här... Ds.

Ingenting fan,

Tänkte försöka skriva ett inlägg men insåg ganska fort att det går fan inte. Jag har så ont så ont. Det är helt sjukt. Funderar på hur jag ska överleva till imorgon? Nej usch..

Svårt att förklara smärtan men, svalg/näsa/bihålor, gör såååå ont att jag har SKIT-ont i huvudet!? Som att smärtan gått upp från näsan, in i hjärnan. Seriöst. Kan inte ens tänka typ :S

Love hurts

But sometimes it's a good hurt
And it feels like I'm alive
Love sings
When it transcends the bad things
Have a heart and try me
Cause without love I won't survive
Love Hurts - Incubus

Yo, what's new? Sitter fortfarande hos Patrick, tog mig aldrig härifrån idag. Men kändes så onödigt eftersom jag ändå skulle tillbaka hit sen igen. Så vi har ätit frukost, sett på film och nu ser vi på nyaste Zeitgeist-filmen. Den är dock ganska ointressant :/.

Snart blir det soppa till middag och sen blir det ett par öl, chips och melodifestivalen :). Mysig lördag med andra ord ^^.
Jag har inte så mycket annat att säga än att jag sovit massor inatt, vilket är underbart och att min fotled för tillfället inte gör så ont, vilket också är väldigt nice :).
Ha det bäst peeps ! (Fortfarande konstiga inlägg för att jag skriver i google chrome).

Babe, this wouldn't be the first time

It will not be the last time
Oil and Water - Incubus
Sitter här hos Patrick och tar det chill. Åt just ett par mackor. Är nästan konstant hungrig nuförtiden. Tror det beror på min skada, att kroppen kräver mer näring för att läka och hantera smärtan.
Vi var ut på en irländsk pub i gamla stan och lyssnade på awesome live musik. Fick dock jävligt ont i fotleden, så det var skönt att fara hem även om jag haltade mest hela vägen :P.
Har egentligen inte så mycket att säga. Vi var hos McKie, lyssnade på awesome musik och pratade om dittan och dattan. Det vanliga ungefär ^^.
Nu ska vi se Bridget Jones Dagbok och sen sovelisova.
(Mina inlägg blir konstiga p.g.a google chrome, inget jag kan göra något åt tyvärr :/)

Sov gott och ha det bäst peeps ! :))

Now I don't usually do this

But I aint myself tonight
I wanna drink a lil mo, mo
Forget it all, all
And dance 'til I'm dead, dead, dead on the floor

Everyone must shine together tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight

2gether - Far East Movement ft. Roger Sanchez

So, what's new? Nä, ingenting egentligen. Smet iväg från forum idag för att  det var världens hemskaste kvinna som talade om saker. Usch. Fy fan alltså. Så we're gonna hate on that på måndag ! (På klassrådet dårå). Seriöst, att det finns sånna här människor i världen? Och att hon fick komma till våran skola !? Sjukt om du frågar mig..

Sen jag kom hem har jag hunnit duscha och fixa mig. Har det klassiska problemet att jag har inga kläder, (trots en garderob full av just.. kläder). Men, ni vet hur det är ! :P Så har slitit av och på mig kläder till förbannelse. Nu känner jag mig nöjd i alla fall även om min outfit just nu är inte alls vad jag planerade på i början. Så det kan gå :P.

Ah.. Har druckit en öl. Dansat lite i mitt rum. Inte så mycket annat. Sitter och väntar på att Patrick ska höra av sig, eller att jag blir less på att vänta och hör av mig till han ^^.

Nä, men det var väl det. Har inget att säga direkt. Vet inte än vad som händer ikväll, men något borde ju hända. Annars blir jag tokigt besviken för att jag är så här snygg i onödan ;D Hihi. Får man säga så? Klart man får! Jag är nöjd med hur jag ser ut, det är awesome :P.

Simma lugnt nu! Puss & kram!



Chillin with a cat i Piteå :P haha (hösten 2010)


Well it's not too much to ask of you, baby

It's not too much to ask
It's not too much to ask of you, baby;
Why don't you come around, come around, come around, come around..

Visions - Pendulum


Tjo! Sitter här på skolan och har temaverkstad. Har inget att göra, så gör inget :P. Men har iaf gjort klart allt jag ska ha gjort så här långt på temat. Så det är ju som nice :).

Hade förbannat ont i fotleden idag när jag vaknade. Men tog smärtstillande så det är lugnt nu ^^.

Sitter här med Patrick och Emilinn och pratar allmänt trams. Fredagarna brukar alltid vara ungefär så här på skolan. Skönt oftast, lite jobbigt ibland då det finns en stor risk att det blir långtråkigt.

Känner att jag blir väldigt distraherad så det kommer inte fram något som jag skulle kunna skriva :P.

Jag ger upp det här projektet nu. Vi hörs ! :)


Svar på svar på tal ;D

Anton från piteå om Svar på tal!:
är du typ kär i patrik? eller har man en chans? :PPPppPP


Om du nu är från Piteå, är det ju för det första lite långt? :P
Sen så är jag inte kär i Patrick. Kom igen, jag sa ju att han är min bästa vän? Vore ju lite konstigt ;D

Om man har en chans är ju ganska relativt. Jag är ju som sagt singel. Men. You never know.

Patrick tycker du ska stava hans namn rätt också :P.


This might hurt, it's not safe

But I know that I gotta make a change
I don't care if I break
At least I'll be feeling something
'Cause just okey is not enough

The Motions - Matthew West

Min nya favoritlåt för tillfället ^^.

Det är en ganska roligt kontrast att jag lyssnat konstant på Pendulum senaste veckan på min iPod, och när jag sitter hemma lyssnar jag bara på kristen rock x). Haha.

Så skrev inget igår så får väl uppdatera om det. Eh. Onsdag. Skola, yes. For tidigt för att jag skulle på röntgen. Hade inte brutit något, yä yä. Tillbaka på närakuten fick jag iaf foten lindad och smärtstillande utskrivet. Så det är rätt bra nu :).

Senare på kvällen hade jag en kanske-plan och en plan. Förstod ni det där? Haha. Kanske-planen blev inte av. Men det var ju ingen som trodde det heller x). Så planen. Var med Patrick, McKie och Emilinn. Drack vin. Diskuterade politik och världen i allmänhet, (typ ekonomi å sånt). Det var ganska intressant. Sen for vi ut på Söderkällaren, varför vet jag inte. Men okejj.

Däckade hemma hos Patrick och Kornelia sen i alla fall. Klockan var inte speciellt mycket alls tror jag. Vaknade tio i 7, lite oväntat, men det funkade väl.

Jag och Patrick stack självklart till skolan dårå med varsin frukostpåse från Pressbyrån i handen, haha. Vi hade redovisningar idag. Det gick bra. Var för en gångs skull intresserad av mitt ämne och det underlättar ju en hel del :). Vi slutade 11.30, fett nice. Så drog hem.

Eh. Sen då. Jag gjorde makaroner och köttbullar till lunch, såg senaste Glee. Sen såg jag på Bedlam. Sen laddade jag hem några filmer och såg på Narnia Voyage of the Dawn Threader. I love Narnia. Men den här filmen var inte så jäkla rolig ändå. Hm. Såg Love and other Drugs. Okej. Kärlek. Blah. Men det finns hopp trots allt.

Nu trodde jag att klockan var mycket mindre för tänkte se en till film. Men nu vet jag inte riktigt om jag vill. Alltså, det är inte så att jag tänkt gå och lägga mig 22 lr så. Men ah. Ni vet ju mina sömnproblem, måste kolla om jag är trött, om jag kanske skulle kunna sova med jämna mellanrum vid/efter tio-tiden. Så vill inte fastna i en film då. För kommer känna mig tvingad att se klart den då :P.

Har jag något annat att säga? Nae. Jag är förbannat seg i huvudet. Funderar på om det beror på att jag legat ner i sängen nästan hela dagen, det är varmt här inne och knappt något syre. Förmodligen. Bör väl öppna ett fönster ^^. Vi hörs peeps!


Från sängen sett. Min garderob längst till vänster. Massa kläder på sängkanten, jepp. It's a fucking mess :P


Så ser det ut när jag ska se på film/serie. Har faktiskt bara tv:en för det ändåmålet, (det och tv-spel då). Känns lite old-school och nostalgiskt att använda tv-ut :P

,.-,.-

Bloggar snart - Promise!

Men nu ska jag och mitt te se en film ! ^^

Bild-bomb!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5e bilden: En gammal bild på dig själv

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden: En person som du saknar.

9e bilden: Någon i din släkt.
Alltså.. Jag har ju som bara bilder på min när-familj, så fuck it!

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

12e bilden: En bild på din vardag.

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden: En person som du vill vara med.

16e bilden: En bild på dig själv.

17e bilden: En ovanlig bild.

18e bilden: En bild på din fritid.

19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

23e bilden: En bild från i somras.

24e bilden: En bild som gör dig glad.

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Svar på tal!

"Postat av: Anton

Är patrik din pojkvän?

2011-02-15 @ 15:33:13"

Hej Anton från Piteå, uppenbarligen har du inte läst mer än ett inlägg av min blogg. För Patrick, är min vän, (min allra bästa vän faktiskt), han har en flickvän som heter Kornelia. Så där har du det.

Anledningen till att Patrick skulle vara min back-up igår var för att jag är SINGEL. Av samma anledning (att jag är singel alltså) skrev jag att ingen vill sova i min säng med mig, om du fattar? ^^

Kändes ganska självklart, men eftersom du frågade är jag snäll att svara :).

The Mess!

Vad har jag på mitt skrivbord?

* En linjal

* Tigerbalsam

* Hårband

* Smink

* En sminkväska

* Smycken

* Nässpray

* Vatten

* En mugg

* Tabletter mot rethosta

* En extern hårddisk

* Ett gammalt kvitto

* Godispapper

* Alvedon

* Parfym

* Vaselin

* Fluortabletter

* Pennor

* Trasiga hörlurar

* Sladd till iPod

* Sladd till kameran

* Usb-förlängningssladd

* Lotion

* Ansiktskräm

* En magic towel

* Fransböjare

* Plåster

* Nyckelringar

* En sked

* Klockor

* Läkerol

* Våtservetter för att ta bort smink

* Nagellack

* En påsklämma

* En pincett

* Nagelfilar

* Idomin-balsam

* En Hello Kitty mini-rubiks kub

* En gammal mobilladdare

* En tom förpackning Bafucin

* Internet-dosa för Swedbank

* Desi-gel.

* Presentsnören

* En låda

 

Tror det var allt ^^ Haha. Om jag behöver städa? OH JA.


There you go changing my plans again

There you go shifting my sands again
For reasons I don't understand again
Lately I don't have a clue
Just when I start liking what I see
There you go changing my scenery
I never know where you're taking me
But I'm trying just to follow you

Out Of My Hands - Matthew West

Sitter och diggar Matthew West nu igen ^^. Hittar mycket som är sant för mig just nu i hans texter.

Jag uppdaterade aldrig igår.. Vad gjorde jag då? Ja ni. Skola, gjorde alla hjärtans dag-kort till mina vänner :). Sen så, ja, for hem, gjorde mat + lunchlådor. Sen for jag till Patrick, drack lite vin och surrade. Han skulle ju egentligen vara min back-up igår eftersom, ja. Struntsamma. MEN. Han svek. Så for hem före 22 ^^.

Kunde inte sova inatt, vad ovanligt. Så tog sovmorgon. Är ju fortfarande lite sjuk också, så kändes välbehövligt. Gick förbi När-akuten, skaffade mig en tid för att kolla upp min fot. Har haltat hela dagen. Blivit mobbad av Patrick för det rätt hårt x). Så 17.10, då jävlar ! Haha. Förmodligen bara en stukning, men fan vad det gör ont ! :/

Så sitter bara här och väntar på att tiden ska gå typ ^^. Funderar på att laga mat, men känner mig lat. Så funderar på att äta mackor, som vanligt. Bjöd dock Patrick och Linni på lunch idag! Maten som jag gjorde igår, vegetarisk vår-wok, som jag kallar det. Är väl inget vårigt över det egentligen, men det låter bättre så tycker jag ;).

"It's out of my hands
It's out of my reach
It's over my head
And it's out of my league
There's too many things
That I don't understand
So it's into your will
And it's out of my hands"

Samma låt som överst.. Ville ha med den delen också, men kändes som att det blev för långt och att ingen skulle orka läsa det då x). Så klämmer in det här mot slutet av inlägget, hihi.

Jamen så är det... Och annars? Nae, inget. Kan ju kanske skriva sen hur det gick med foten. Om ni bryr er. Annars tar jag väl det imorgon om jag har tid och lust ^^.

Ha det bäst, ät en häst !

Ni har ingen aning om hur det ser ut där jag bor, haha. Första bilden, dator + dator, önskar det var så där snyggt där just nu, det är det INTE ^^.
Andra bilden, är ju självklart min säng, stor och fiiin. Men det är aldrig någon som vill sova i den med mig ;D Haha

So don't be afraid to show them your beautiful scars

'Cause they're the proof
Yeah, you're the proof

Oh, the healing has begun

The Healing Has Begun - Matthew West

Sitter och lyssnar på underbart vacker musik. Den råkar vara jävligt kristen. Men det är lite struntsamma. Han skriver så fina saker denna Matthew West, riktigt fina saker.

"Hear me when I say
You’re not the worthless they made you feel
There is a Love they can never steal away
And you don’t have to stay the broken girl

Those damaged goods you see
In your reflection
Love sees them differently
Love sees perfection"

T.ex. Låten heter Broken Girl..

Nu tappade jag bort mig lite. Blev tvungen att hjälpa min bror lite genom att läsa hans CV och säga vad jag tyckte ^^.

Det är söndag. Jag är sjuk. Yä yä. Har förbannat ont i min vänsta fot, not nice. Skadade den i fredags, halkade på vägen hem från skolan :/. Haha.. Hoppas det känns bättre imorgon, vore ju lite jobbigt annars. Har dock sovmorgon, galet nice. Börjar efter lunch. Men jag ska dit före. För jag måste göra klart en uppgift, och hemma lär jag ju inte få något gjort :P.

Annars då? Ja ni. It's the end of an era. Jag gör illa andra genom att må dåligt själv. Så pepp pepp till mig, och till er andra, nu är det dags att må bra igen.

Du har ingen skyldighet att agera från vad jag anser vara rätt och fel. Hur jag skulle ha gjort saker. Hur jag tycker man gör och inte gör. Du får stå för vad du gör. Allt jag kan göra är att styra över hur jag väljer att ta det. Man brukar ju kunna säga "jag tar det på fel sätt", men det är också fel. Det finns inget rätt eller fel när det kommer till känslor egentligen. I dina ögon kanske jag borde förstå bättre, men i mina så är det du som borde förstå bättre. Men som sagt, blir lite svårt när man inte pratar med varandra längre...

Jag är inte negativ egentligen. Även om jag lärt mig att folk har en tendens att tro att jag är det. Att allt är värsta allvarligt bara för att jag säger saker. Men nån gång måste man väl kunna säga dom? Jag är inte ute efter att bråka, eller att skapa drama. Jag är inte sån, inte alls. Jag vill bara kunna ha en öppen dialog. När du ändrar ditt beteende, så är det ju ganska naturligt att jag ändrar mitt också, eller hur? Allt är bara en reaktion på något som hänt. Som fortfarande håller på att hända.

Nu har jag dock fått ut det "värsta" ur mig i alla fall. Så jag är mycket lugnare och ser på allt med nya ögon. Jag försöker verkligen förstå, hela tiden. Man kan ju dock bli lite lätt frusterad när man inte förstår något alls.

Ahja, nog om det. Kanske raderar det imorgon. Nu ska jag ta en dusch och skölja bort alla känslor från idag. Försöka "keep my cool" och bara ta det lugnt resten av kvällen i huvvet och i hjärtat, om ni förstår vad jag menar?

Jag känner mig verkligen vettigare idag, smartare. Bearbetning är king! Ibland måste man mala tankar runt runt i huvvet tills dom trillar ut ! Så kan man börja om igen, med nya tankar, bättre tankar :].


Varför jag valde just denna bild idag? :
1. Kolla det där smajlet, haha
2. Kolla kläderna, vad har jag på mig!?
3. Jag kommer ihåg den där tiden, februari 2009, det var en bra tid.

Gotta remember those happy days when you're feeling low. 'Cause they'll come around again! :)

Falling, Stalling

Warning, Crawling
Rejecting, Perfecting
Loving, Ending
The Fountain - Pendulum

En mycket bra för låt för en i övrigt, än så länge, ganska dålig dag.
Jag är typ helt död. Inte halvt. Typ helt.
Mår som en bajs.
Länge sen man gjorde det.
Mitt huvud är fuckat. Min hals är fuckad. Allt är bara fuckat.
Fuck the fucking fuck.
Hatar att ha ont i halsen. Helvete också. Varför ska jag ha det? Blä.
Jag har inget annat att säga just nu.

Tack för mig.
Läste en helt underbar text där jag hittade denna bild. Kan bara säga word..

Gonna keep on climbing

No chance of escape,
No use in hiding
Into the eye of the storm,
With the silver lining
To the point where it breaks,
Gonna keep on grinding!

The Vulture - Pendulum

Jag hatar dig. Har jag någonsin sagt det? Jag hatar dig. Jag gör verkligen det. Inte alls. Haha.
Har ni någonsin velat hata någon? Klart ni har. Visst är det jobbigt när man inte kan? :P

Nej men nu ska vi inte vara sånna. Fast ändå lite. Bara lite ;).

Haha.

Eh. Ja nu var det ett par dagar sen jag skrev något. Tisdag var det väl? Vad hände då? Det vanliga, var hos Patrick & Kornelia med Emilinn. Vi hade som vanligt, storslagna planer för vad vi skulle göra på kvällen.. Det blev, som vanligt, inget utav det, alla for hem strax efter tolv och vi var inte ut någonstans x). Alltså nä.. Nu är det suddigt. Jag sov över där, aah.. Men.. Ja.. Känns som att någon detalj blev fel nu, inte för att det spelar så stor roll ^^.

Onsdag.. Vaknar 4 på natten, kan typ inte somna om.. Vaknar vid 7 igen, blir utknuffad ur sängen. Blir bitter och far hem för att sova :P. Vi var lediga den dagen, så det var rätt lugnt ändå. Sen på kvällen for jag till Patrick & Kornelia igen. Vi drack lite vin, McKie kom förbi. Sen for vi faktiskt ut. Hör och häpna. Vi hamnade på Söderkällaren i brist på bättre ideér.

Före det dock blev jag tacklad av Patrick så jag jävlat ramlade på knäna, det gjorde lite ont fakiskt. Han gjorde det utav kärlek då, för att jag var så opepp. Kanske inte en så bra anledning men, ahja ;D. Men var faktiskt riktigt opepp den kvällen, för typ första gången. Det var lite weird. En öl på Söderkällaren med grabbarna hjälpte dock faktiskt lite.

Jag lämnade herrarna för att fara hem och var lite orolig för hur det skulle gå för dom, kändes som att dom inte riktigt var på väg i rätt riktning så att säga.

Döm till min förvåning när Patrick berättar på torsdag att han tappade bort både McKie och sig själv. Dvs, han hittade inte hem. HAHAHA. Ursäkta skrattet där, men lite roligt var det faktiskt ;P.

Torsdag: Vaknade upp, tog mig upp, sov dåligt, som vanligt. For till skolan. Hade redovisning om boken, som jag faktiskt hade läst ut. Feta creds till mig ^^. Sen.. For jag hem, såklart. Segade. Tog en powernap på ca. 40 minuter. Blev totalt seg i hjärnan efter det. Trött var jag hela kvällen, som fan.. Så givetvis så kunde jag ju somna på en gång när jag gick och la mig..

INTE. Såklart. Låg vaken i princip hela natten. Sov kanske en timma. Så när alarmet ringde, sa jag: FUCK IT, och somnade om. Vaknade en timma senare och for till skolan.

Det är ju dock totalt snö-"kaos" i Sthlm just nu. Så alla bussar var inställda. Fick traska till skolan från Kungsträdgården, var lite jobbigt, men ändå okejj. Samma visa när jag skulle hem. Men nu är jag iaf hemma, jag lever, jag mår så bra man kan efter omständigheterna.

Funderar på att ta en dusch, äta något och sen se vad som händer. Är ju inte så sugen på att sitta hemma direkt, men känns ju ungefär lika jobbigt att fara någonstans denna dag med detta värdelösa väder. Det har ju iofs slutat snöa. Alltid något ^^.

Jamen, kanske dags att avsluta världens längsta inlägg? :P Skriver säkert sen igen. Men annat onödigt blah. Ha det bäst, fastna inte i en snödriva någonstans nu ^^ Kram å Puss !


Och här är ju alla samlade på en eh.. inte så bra bild x)
McKie, Patrick, Kornelia och Emilinn, (vars nya smeknamn nu är Linni!) :P

Let me hold your heart

Let me hold your heart in my hands
And I promise, I won't make any demands
I only ask to be by your side today
To follow you for a while on your way
And to keep you safe through it all
Never to surrender, and never to fall
So let me keep my word to you
My feelings will forever stay true
So please hold my heart in your hands
And I'll make no more demands

So little time, try to understand that I'm

Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing and I don't feel the same

Everybody's Changing - Keane


Hade jag något mer att säga?

Men vad säger du!

Försöker bearbeta gårdagens kaos. Det går faktiskt ganska bra. Tycker jag.

Känner fortfarande lite ångest. Men det är ganska så lite. Så är väl helt okejj.

Har dock fortfarande svårt att bestämma mig för vad jag ska göra om en viss grejj. En person som vi kärleksfullt kallar för Voldemort. En vän som svikit mig.

Det är svårt det där.

Life goes on.. Yä yä..

Nu är det dags att göra ett ryck och äta sen sminka sig så man blir klar nån jävla gång ^^.


So many different ways to deal

With the loneliness you don't want to feel
The sinking feeling you're all alone
Is the hardest thing you'll ever know

No Medicine - Sense Field

Jag har inga ord. Fast ändå har jag massor.

Har känt mig helt trasig idag. Huvudet har varit konstigare än någonsin. Kroppen hänger inte riktigt med och känslorna är ganska off as well. Så.. Ja.. En ganska dålig dag helt enkelt.

1. Det är inget fel i att säga vad man tycker/tänker och känner men

2. Det är lite hur man säger det som gör det rätt eller fel så

3. Igår gjorde jag fel helt enkelt.

4. Jag vet inte längre vad jag ska göra. Vad jag ska säga. Vad jag tycker och tänker.

Vad fan hände egentligen? Fortfarande lite förvirrad på den fronten. Varför blev jag ett sådant känslomässigt vrak igår? Förutom det faktum att jag typ inte hade sovit något.

Som att alla ord jag inte sagt dom senaste veckorna byggt upp ett hål av ångest i mig som bara kom ut igår på en och samma gång.

Egentligen, stör jag mig inte alls så mycket på den grejjen som hände. Egentligen. Har aldrig gjort det innan. Men igår, ja då jävlar. Då var det ett problem. Jäkla dumt av mig.

Allt jag känner, är ju fortfarande saker jag känner. Så det är ju sant. Men. It doesn't make sense anyway..

Ne.. Finns inget annat att göra än att hämta andan och komma igen. Bara ställa sig upp, skaka av sig, och fortsätta gå framåt. Jag menar. Alla gör vi bort oss nån gång. Alla har vi våra dåliga stunder. Så. Inget att älta över eller tjata om. Tycker jag.

Så.... Nu då... Ja ni.... Borde ta en dusch och göra mig klar för kvällen. Önskar jag var lite trött så hade jag kunnat ta en p-nap. Just därför gäspade jag exakt nu, haha. Kan ju iaf ställa ett alarm, lägga mig och vila och hoppas på det bästa ^^.

Ha det bra boys and girls, jag försöker ha det iaf.

Dock inte pepp på fest iquell. Men det är väl bara att bita ihop och ta det ! :P


Eh... Oj!

Vad hände igår egentligen?

Jäkla rörigt..

Somnade före 23, yä! Vaknade kl 06.. Det funkar ^^

Är dock redan klar och redo för ny dag.. Så funderar på att fara redan nu så hinner man läsa en stund på morgonen..

Jag gör nog det.

Vi hörs senare ! ^^

Vindicated

I am selfish
I am wrong
I am right
I swear I'm right
Swear I knew it all along
And I am flawed
But I am cleaning up so well

Vindicated - Dashboard Confessional

Så.. What's up? Klockan är 20 och jag är inte trött. Känns konstigt. Känns som att jag borde vara det. Sov som sagt mindre än en timma innan alarmet ringde. Slog ju dock av det och sov en timme till. Kunde verkligen inte ta mig upp. Men det är ju som sagt inte så konstigt.

Har varit skum i huvudet hela dagen. Kändes skit-läskigt. Speciellt när jag skulle läsa min bok. Helt weird. Önskar jag kunde beskriva känslan/tanken. Men det går som inte. Så tyvärr får ni klara er utan det.

Patrick kom iaf till skolan före lunch så snackade med han och vi insåg att vi behövde göra planer för imorgon. Vi är lediga på onsdag nämligen. Sagt och gjort så snickrade vi ihop något. Sa till Emilinn att hon borde vara med, och hon höll med. Så imorgon händer det saker ;D.

Gav btw Patrick halva min lunch, ville som bara säga det för jag tyckte det var lite gulligt på något sätt ^^. Haha

Annars då? Nä... Har som redan slängt ut mina känslor och aggressioner i dom tidigare inläggen. Så då vet ni, utan att riktigt veta egentligen :P.

Har iaf surrat med Emilinn i telefon, hon räddade hela situationen, så tack så mycket gullet ! <3 Imorgon ska jag uppdatera Patrick, känner att han kommer spotta och fräsa lite med oss. Men det är sånt jag behöver. Ni vet säkert hur det är. Ibland behöver man folk att hata en viss grejj med en ;).

Har egentligen inte så mycket att säga. Hade en helt okejj dag tills det bröt ihop mellan mig och en viss annan person. Men det är sånt som händer. Life goes on. Känns dock alltid lite jobbigt att lägga tid och känslor på en viss person när allt det leder till är dåligheter :/. Men imorgon är en ny dag, då rockar vi som fan så ska ni se att det mesta känns ganska okejj igen.

Ha det bäst alla, ingen idé att deppa som jag gör ;P


What are you waiting for?

Just surrender here tonight
What are you waiting for?
As we go towards the light

When everything is said and done
Two looking for answers, if only one
Turn my back, the edge has gone
Left with no reason, we come undone

The Island - Part. I - Pendulum



Gränser

Ju längre du väntar
Desto mindre jag längtar
Efter din beröring på min kropp
Snart säger jag stopp

Snart har jag fått nog av alla "kanske, "sen" och "inte nu"
Snart har jag fått nog av du
Du kan inte hålla mig vid avstånd när det passar dig
För det passar inte mig

Så snart säger jag mitt sista farväl
Och du borde veta, jag har många goda skäl
Ta chansen, jag finns här för dig en stund till
Om det är det du vill

Annars borde du säga ditt sista farväl
Ge mig ett bra skäl
Att stanna en stund till
För du vet att det är det jag egentligen vill

Ge mig något att tro på, något att stanna för
Innan känslan i mig dör
Innan jag går utan att se tillbaka på dig
Gör något så jag vet vad du tycker om mig

Jag kan ta ett hejdå
Men innan jag ställer mig upp för att gå
Säg snälla, vad det är du känt
Efter allt som har hänt

Jag ger, du tar
Snälla ta min hand och säg som det var
Så får jag iaf veta, slipper fundera
Om du någonsin känt så, om du någosin velat

Vara här med mig
Inte bara för att trösta dig
Utan för att du kände något inom dig
En känsla som var reserverad bara för mig

Ju längre du väntar
Desto mer dör min längtan
Men jag har en känsla reserverad bara för dig
Men jag måste få höra vad du känner för mig

....................................................................................................

(Jag vet att andra stycket, andra raden är grammatisk inkorrekt, men jag brukar säga så :P)

I'll be true, I'll be useful

I'll be cavalier, I'll be yours, my dear
And I'll belong to you
If you'll just let me through

This is easy, as lovers go
So don't complicate it by hesitating
And this is wonderful as loving goes
This is tailormade, what's the sense in waiting?

As Lovers Go - Dashboard Confessional

Varför måste man göra saker mer komplicerade än vad dom är?

Oj vad jag är trött, seg och sliten idag. Länge sen man kände så här :P. Det blev lite för mycket igår, haha. Men skönt på något sätt att vila så mycket som jag gjort idag. Ätit har jag också gjort i massor. 3 gånger! Hamburgare till frukost vid 11, en till hamburgare vid 14 och sen en middag bestående av min sommarsallad med ägg och bacon vid 18.30 ungefär. Fett nice på något sätt ändå. Lunchlådor har jag också gjort, duktighets-poäng till mig ! :P

Har även hunnit med en drygt 2 timmars powernap. Inte riktigt min grejj. Men bara somnade rakt av mitt i ett serie-avsnitt, då vet man att man är trött x). Är trött nu också, som fan, känns konstigt. Borde väl som ändå inte vara det? Men men, klagar inte. Får jag sova inatt blir jag överlycklig!

Borde väl egentligen skriva vad som hände och gjordes igår, men orkar fan inte.. Seriously. Så kanske tar det imorgon, lr så får ni aldrig veta ! Who knows ^^.

Nu ska jag fortsätta se Shakugan No Shana, är på avsnitt 6. Började se den idag och jag gillar den. Lite övernaturligt, lite drama, lite kärlek, the way I like it ! :))

Ha det bra boys and girls. Livet fortsätter gå framåt, även för mig. Varje dag växer man och utvecklas lite mer. Mina tankar gör det iaf, känner att jag är på rätt väg. Vissa saker ska man helt enkelt inte slösa sin tid och energi på, inte alltid det lättaste att sluta, men man får ta det en liten bit i taget ! :)


Bild tagen i fredags ^^

Could you whisper in my ear

The things you wanna feel
I'll give anything
To feel it comin'
Slide - Goo Goo Dolls

Idag bjuder jag fan på tre hela inlägg, wow ;D
Sitter på Gärdet hos Patrick & Kornelia med mr. Mckie och dricker vin. Livet är fint, har inte några klagomål direkt. Förutom det faktum att min kropp inte riktigt är med. Men det är ju som inte så konstigt.
Egentligen hade jag inte så mycket att säga. Kände bara för att skriva något :).
Insåg idag att jag egentligen borde skriva mer om dom roliga saker vi pratar om. Det hade nog kunnat vara lite roligare att läsa. Men brukar som inte tänka på det när jag väl bloggar. Ska dock börja försöka tänka på det nu. Så om ni har tur kanske ni har lite mer rolig och privat läsning att se fram emot ;D
Hoppas ni har det bra alla. Puss puss! ^^
En gång i tiden var jag 18 år och hade rosa hjärt-halsband, haha ;)

It took so long for me to speak up

It was the hardest thing to say
Taken right up to the entrance
At the last minute turned away

Encoder - Pendulum

Hum.. Jag funderar.. Försöker komma på en handlingsplan för kvällen.. Jag har ätit nu.. Inte duschat än.. Men.. Det är gott om tid... Borde kanske ta en powernap? Jag är dock inte trött, konstigt nog. Sen så är jag tidspessimist och vill inte behöva känna mig stressad sen när jag ska fixa mig. Tycker om att ta min goda tid. Hmm.. Så.. Hur ska jag göra detta?

Eh.. Alltså.. Vila.. Who needs it? hah! Är så van nu vid det här laget att gå på hårt, hela tiden. Så vi gör det. En dusch, sprätta en öl, sminka sig. Sen äre FEST.

Jag gillar att jag och Patrick upprätthåller bilden av dom supande norrlänningarna ;D Haha. Vet inte om det är så roligt egentligen, men ändå lite ^^ Vi lever, vi mår, vi rockar på ! Life is truly nice.

Hum hum hum.. Har jag något att säga egentligen? Nä. Var detta inlägg jävligt onödigt? Ja.. Haha.. Suck on it readers ! Jag är lite extra konstig i huvudet idag, som ni kanske märker. Sånt som händer !

Nu får det vara nog ! Pendulum spelar i bakgrunden, hög volym och hög bas, sånt man bara kan unna sig när man är ensam hemma ;D Känner tagget så nu sätter jag igång med min plan ! ^^

Ta (what?),, menar HA.. Ha det bra.. Ta det bra? Vad tänker jag med!? Haha.. Ahja.. Hörs!


En gång i tiden var jag 20 år gammal och skulle på min första anställningsintervju, då såg jag ut så här!
Taskig kvalla pga taskig webcam ^^

But the hours they creep

The patterns repeat
Don't be concerned
You know I'll be fine on my own
I never said "Don't go" (don't go)

This Ruined Puzzle - Dashboard Confessional

Jamen hej och hallå! Tog mig aldrig hem igår så därför blev det inget inlägg. Träffade Patrick på skolan, och har inte sett han sen fredags, så jag kände att han och jag borde umgås lite. Sen så var jag inte så sugen på att fara hem heller. Så vi for på Gröna Jägaren och drack en öl. Sen blev det kebab. Efter det mötte vi upp Emilinn och satte oss på Chill och drack mer öl. Ölet gav ett sug på vin så då for vi på systemet strax före 19, sen vidare hem till Patrick & Kornelia på gärdet. Väl där så klämde vi i oss nästan 4 liter vin, I'm impressed! :P Snackade även massa bajs och bråkade om musik, haha ^.^  Vi hade mega-sleepover, det var nice. Kunde dock inte sova, (som vanligt), vilket var mycket mindre nice :/. Så är en aning sliten idag. Men vad gör det.


Fest iquell! ;D


Jag såg till att alla tog sig upp på morgonen iaf så att vi kunde ta oss till skolan i tid. Jag och Patrick hade temaverkstad hela förmiddagen men inget att jobba med. Så Patrick kläckte den goda idén att vi skulle fara på biblioteket. Så det gjorde vi ! Då kände vi oss ganska duktiga, haha ;D

Nu sitter jag på skolan iaf och det är lunch. Forum 12.45 och sen slutar vi för dagen. Skönt med tidiga fredagar. Då blir det att fara hemåt, gå på systemet, ta en dusch, äta världens godaste kycklingsallad och tagga till. Vad som händer under kvällen är inte riktigt fastställt än, men något blir det iaf ^^.

Ha det bra pojkar och flickor. Patrick vill att ni ska äta en ost.. Fråga mig inte :P


Ingen bild idag, såklart. Funkar inte :P

Listen up,

I've had enough of all this waiting
I need you more right now than I ever did

Somewhere In Between - Hawthorne Heights

Love, love, love. Kan du aldrig vara enkel? ...

Åh, jag har en sån hemsk huvudvärk, fy fan. Kolla, jag gnäller fortfarande ! Haha. Nej men seriöst. Fan vad sliten jag är. Tur man åtminstone varit nykter och försökt vila den senaste tiden, (undantag fredags-festen dårå), men det verkar ju som inte hjälpa så mycket :/

Jag åt en delicato-boll och tog en dusch och nu har jag ont i halsen igen. Wtf. Förstår inte varför jag får ont i halsen på random om dagarna, har varit så nu sen typ flunsan tror jag. Doesn't make sense. Fy. Hostan har inte heller försvunnit helt, också fy! Dumma kropp.

Sen om solen fortsätter lysa om dagarna så kommer jag snart få migrän-anfall på kvällarna. Händer varje år. Det om något suger ju jävligt hårt. Hoppas inte det händer snart då ^^.

Sitter just nu och lyssnar på Hawthorne Heights. Ska ha en redovisning om dom imorgon. Försöker hitta en bra låt att spela upp. Blir nog något från "If Only You Were Lonely"-skivan. Det är ju trots allt min favorit :).

Funderar på att äta en till delicatoboll och röka en kvällscigg. Jag vet, redan nu. Men ni vet nog vid det här laget, att eftersom jag är så trött och sliten så försöker jag alltid avsluta mina kvällar tidigt, trots att det aldrig någonsin hjälpt, haha. Så så blir det nog..


Btw.. Jag ÄLSKAR delicatobollar, det är min hemliga last här i livet. Vill du vinna mitt hjärta, så vet du vad du ska köpa åt mig. Delicatobollar.. Mmm.. Typ det bästa som finns, haha ^^


Varför blundar jag? Kommer inte ihåg, men spana in mina långa fina ögonfransar ! Love them ! :D

Save my world from disaster

Make my heart stop beating faster
Ask the question, here's the answer
I need you now and I can't stand this

Language Lessons - Hawthorne Heights


Hallå där! Ville börja med att säga att saker känns bättre idag. Det är inte så att jag är jätte-glad. Känslorna står mest stilla. Som att någon tryckt på paus-knappen. Men det funkar antar jag ^^.

Nu ska vi se.. Vad som hänt sen senast.. Kunde absolut inte sova inatt, det var mycket värre än vanligt. Jag kände det så fort jag la mig att det skulle inte gå. Hjärnan vägrade verkligen koppla ner. Hatar det. Så sov väl kanske 2 timmar i natt. Jävligt kul. Så när alarmet ringde var jag helt död. Vinglade iväg till toan och insåg att: nä, det här går inte. Så la mig i sängen igen och vaknade cirka 30-40 minuter senare av ett sms. Powernap-effekten kickade in och jag kände mig konstigt nog någorlunda pigg, så jag klev upp och for senare till skolan. "Bara" 55 minuter sen typ, haha. Jobbade på som vanligt, blev klar med det vi skulle göra. Finns inte så mycket mer att säga om det. Vi slutade före 14, det var nice.

Glömde min lunchlåda hemma så åt den till middag. Lagade dock även mat, min berömda kycklingsallad med egengjord dressing, så förbannat gott. Det blir lunch + middag imorgon, FETT NICE. Nästan så att jag längtar redan nu tills jag får äta den, haha. Men min mat idag gick inte av för hackor heller, jääävligt god mat ska ni veta. Hade nästan glömt bort att jag kan laga riktigt nice mat, och hälsosam är den också. Det ni! Borde verkligen fortsätta skärpa mig på den fronten. Min kropp skulle tacka mig ^^.

Annars då? Jo jag har diskat idag faktiskt. Yay me. Börjar dock nu känna mig riktigt jävla seg. Ser lite suddigt, haha. Känns ju inte helt okejj. Men tänkte ju faktiskt hoppa in i duschen då jag var för seg för att göra det igår. Självklart är jag ju då segare idag. That's life boys and girls! Så.. Kanske borde vila en liten stund först. Äta en delicato-boll, mums!

Har planer på att börja skriva mer inlägg, som inte bara handlar om min dag i korta drag. Var ju t.ex. forever sen jag skrev ett inlägg i "geekliv"-kategorin. Varför skriver jag inte om sånt längre? Har ju faktiskt mer i mitt liv än skola på dagarna, sömnbrist på nätterna och taskiga känslor ibland på kvällarna.

Ahja, får se vad som händer på den fronten.

Mitt hjärta gick "doki doki" idag, det var lite oväntat! Vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Men försöker hålla tankarna i schack, som vanligt. Du är svår att sluta tänka på dock ;D

Undrar ni vad doki doki betyder? Haha.. Ja.. Det får ni fundera på.. Eller googla det. What do I care. Jag tänker inte säga det iaf :P.

Vad mer, vad mer. Finns det något mer? Nä, det känns helt okejj idag. Ingen ledsenhet står att finna. Så om någon oroade sig lr tänkte att jag var emo, så får ni tänka om nu. Life goes on, and so do I.

Ha det bäst nu, blev ett ganska långt inlägg ^^


Sne och glad ! Haha :P

I've got these dreams...

Stakes are high
I can fly
With my eyes closed
Both hands tied
I can fly and I,
Lord I can fly and I will

Dreams - Sense Field

Känslo-urladdning nr.2 är ur systemet nu. Herregud vad trött jag är. I kropp, själ och hjärta. Känns som att jag har feber också. En riktigt dålig dag helt enkelt.

Jag grät över dig, fast jag sa att jag inte skulle. Men jag kan inte låta bli ändå. Kände till slut att jag borde säga som det är, precis som det är. Allt allt som jag hållt inom mig dom senaste veckorna. Men i sista sekund drar jag mig ur. Slänger på ett leende och lider i tystnad. Skulle behöva en vän. Skulle behöva dig. Men vars är du nu igen? Inte här för mig i alla fall. Fast än du sa att du skulle. Och gud vad jag tjatar nu. Upprepar mig. Som fan. Men men. Ibland måste man få älta lite I suppose..

Jag har vänner. Men. Det är dig som jag vill prata med. Det är dig som jag vill vara med. Dom andra är en hjälp, ett stöd. Men.. Det är ju dig som jag egentligen behöver. Vill inte känna så här. Vill att du ska göra så att allt känns bättre. Men det kanske du inte kan, såklart. Men det skulle nog hjälpa en del i alla fall. Om inte annat för processen att gå vidare och läka. Jag vet inte. Kanske det skulle göra saker värre.

Det är just det. Jag vet ingenting. Inget. Du hjälper inte till heller eftersom du knappt pratar med mig längre.

För att återknyta till låttexten som jag valt till detta inlägg. Jag rycker alltid upp mig och livet fortsätter gå framåt. Jag är stark, I can do this. Det är ingen fara. Men det är jobbigt just nu. Efter regn kommer solsken, visst var det så? Jamen självklart ! Det vet jag också. Så då vet ni att det är ingen större fara med mig. Har som sagt verkligen en riktigt dålig dag bara.

Jag skulle vilja säga godnatt, för jag är som sagt trött till tusen. Men tänker inte ens försöka sova på ett tag, vad är poängen liksom? :P Men ändå. Skriver imorgon igen !


En härligt konstig bild. måste man ju som gilla lite ^^

Every time I tried to pick you up like falling sand

As soon as I pick it up it runs away from my clutching hands
There's nothing else I can really do
There's nothing else I can really do
There's nothing else I can really do... at all

A Letter To Elise - Sense Field (The Cure cover)

But I let the dream go..


Dagens theme-song me thinks. Texten passade oerhört bra för stunden.

Så vad är det med idag då? Ja ni. Massa. Egentligen inte så mycket alls. Som vanligt.

Skola, drog mig upp imorse fast hela kroppen skrek nej. Skolan var som skolan är, den har sina intressanta stunder men är för det mesta ganska seg och ibland lite tråkig. Jag var ju dock segast som vanligt. Självklart så sov jag ju as-dåligt i natt. Att jag ens orkar förvänta mig något annat. Så jag har redan hunnit vara frustrerad idag för att jag förmodligen inte kommer få sova bra nu i natt. Vilket suger ganska hårt.

Min kropp hade ett litet breakdown idag. Satt och grät som en liten bebis medans det gjorde ont på insidan av kroppen. Äcklig känsla. Mina känslor var också all over the place. Tror jag inte tagit mig tid att gråta och bearbeta lite saker den senaste tiden, och då exploderar det till slut. Eller så var det bara just det att min kropp inte orkar snart. Hur mycket jag än försöker vila och ta det lugnt, och äta t.o.m! Skippade dock middagen idag p.g.a att jag numera känner mig tjock igen. Den delen suger ju också ganska hårt. Och så har jag ont i halsen! Gnället tar aldrig slut idag. Inte konstigt att man känner att man inte riktigt orkar med. Men vad ska man göra?

På grund av mitt hopp som vägrar dö så kan jag inte skriva saker som skulle kunna få dig att börja fundera och tänka konstiga saker. Pratar hellre med dig så får du tänka konstiga saker då :P Does that even make sense? Nej men jag tänker så här att texter kan ganska lätt feltolkas. Så jag gör det lite lättare för mig och skriver inte om sådana saker. Du får lära känna mig och mina tankar och känslor irl, kanske, om vi fortsätter umgås :).

Detta var egentligen inte alls det inlägg som jag tänkte skriva idag. Tänkte skriva något lite roligare och upplyftande. Men det blir som det blir. Kanske en annan dag.

Hoppas ni  har det bra !


RSS 2.0