Saknar saknar saknar

Fuck fuck fuck.


Har inte tagit mig tid att sörja över det.

Stockholm.

Fan vad jag saknar det. Staden, människorna.

Helt tappat kontakten. Fuck. Hatar det.

Kan inte ens gråta. Jag skulle vilja det. Jag skulle behöva det.

Nåja, nån dag snart kanske.

Hoppas ni alla har det bra ! (vettigt inlägg kommer snart, förhoppningsvis).


Loose your clothes and show your scars, that's who you are

Skriver ett snabbt kort inlägg för att uppdatera lite om livet :).

Hade läkartid igår. Det gick bra. Fick hjälp och medicin utskrivet för båda mina besvär. Medicinen för mitt problem med slemhinnorna (sexigt ord det där ;P) kommer jag inte kunna hämta ut förrens jag har fått pengar igen. Livet som fattig student för dö vin (ftw). Dom andra två gick jag dock och köpte trots dessa sagda pengaproblem, kändes värt att prioritera. Det blev dock bara 53kr sammanlagt.. Höh.. Glad överaskning kan jag ju säga :).

Så igår började jag äta Citalopram 20mg (dock endast 10mg/dag i en vecka först) samt Atarax 25mg. Atarax äter jag för att balansera ut de möjliga negativa bieffekterna av Citalopramet och den tar jag 2 gånger per dag. Som tur är gör den mig inte dåsig. Dessa mediciner har dock en rad andra bieffekter som bland annat innebär att jag är förbannat osocial just nu då jag känner mig ganska konstig i huvudet, (alltså mer konstig än normalt :P).

Jag åt Citalopram för ett x antal år sedan, detta för att jag led av en depression. Nu äter jag det för att jag lider av ångest, (så ingen depression!). Förhoppningsvis så ska jag inte behöva äta det så länge, (inte två år som senast), utan bara några månader kanske. Tar man den medicinen för depressionen så ska man ta den helst i 1 år, vet inte hur det funkar med ångest dock.

Eftersom min hjärna är virrig just nu så har jag en tendens att glömma bort vad jag just skrivit samt skriva helt fel ord. Skrev "även" istället för "över" för ett litet tag sen, det kändes ganska konstigt när jag upptäckte det.

Jag känner mig svammlig. Så jag ska sluta skriva nu. Ville som sagt bara uppdatera om läget.

Ska fortsätta virra på någon annanstans nu ! ^^

Love you lovelies ! <3


Totalt orelaterad bild ^^

Vem vill ta åt sig?


Tycker inte att någon ska göra det. Men det är ju bara min högst personliga åsikt. Jag har träffat flera lögnare i mitt liv och många ljuger då och då. Så därför tycker jag inte någon ska ta åt sig.

Lögner. Dagens funderingar:

Vad är poängen i att ljuga om så mycket? Först låta bli eller "glömma" berätta om en sak. Sedan säga "har jag inte berättat det?" , (nej), och berätta om det, men låta detaljerna bestå av lögner. När, var, hur, vad, vem, alltid små små lögner.

Sen den klassiska responsen: "men vaaaad!?" (ljuger jag om). Den där genomskinliga responsen som alla som någonsin varit med en lögnare känner igen. Frågan är ett sätt att undvika att själv medge sanningen på något sätt. Ilska och irritation är också vanligt hos en lögnare. Det blir ju jobbigt när deras lögner kommer upp till ytan, konsekvenserna blir ju jobbiga. Då blir lögnaren arg och irriterad när han/hon haffas i en lögn.

Detta vet jag för att jag 1. Varit med personer som håller på så och 2. Jag har gjort det själv.

(Jag är som sagt inget helgon).

"Vad menar du" är också den klassiska responsen när någon ifrågasätter en, den köper dig tid. Du får några extra sekunder att komma på hur du ska svara så att din lögn inte avslöjas alternativt tid att formulera en lögn.

Att leka sådär oförstående: "Om jag har gjort det?", se nu lätt förrvirrad ut följt av en fundersam blick så att det kan se ut som att du noga tänkte igenom om det skulle kunna vara sant, men du kom givetvis fram till att det inte var det. "Nej, jag har inte gjort det", ryck gärna till lite med axeln eller skaka lite lätt på huvudet när du säger det (eller både och för optimal effekt). Överkompensera lite med kroppspråket för att ge eftertryck åt lögnen.

Allt det jag skriver upp nu, hoppas jag ni förstår är sätt att känna igen lögner, inte hur man ska ljuga väl? Skrivet lite sarkastiskt bara.

Glöm inte heller att titta bort så mycket du kan när du ljuger!

Någon som vill att jag skriver ett inlägg om hur man ljuger bättre? Säg till så ska jag tänka på saken ^^.


En till sak om att ställa en fråga tillbaka på en fråga, det vet väl alla är ett klassiskt sätt att undvika att svara. Men förutom det. Den som ställer frågorna är den som styr konversationen. Vill man själv ta kontrollen över konversationen måste man vara den som ställer frågorna. Tänk på det ;).

Love you lovelies ! <3


Exactly.

Man måste veta det man vet för att kunna veta att man vet det man vet

Jag lovar, jag ska inte mata trollen något mer ^^.


Började tänka på en del saker.

Jag tror inte på ondska, det gör jag inte. Jag väljer att alltid se människors potential till goda saker snarare än de dåliga saker de faktiskt gjort. Detta applicerar jag på mitt eget liv också, jag har inte alltid varit så schysst mot alla människor på denna jord, men jag kan bättre, och jag vill aldrig att någon annan ska må dåligt, över mitt agerande. Jag kan inte gå omkring i livet och må dåligt över dåliga saker jag gjort, då skulle jag aldrig må bra. På samma sätt kan man inte döma ut andra människor för att de gör/gjort dåliga saker.

Jag känner en sak i en stund, och ibland kanske jag skriver ner den här. En liten stund senare kan jag känna något helt annat, och så skriver jag det inte här. Svårt då att hänga med i allt. Jag har dock sagt det då och då, att man aldrig bör läsa in allt för mycket i mina texter, speciellt de "känslosamma". Bara jag som ventilerar en känsla i en stund. En känsla som i nästa stund är försvunnen. En tanke som jag tänker, i nästa stund är det en helt ny tanke som jag tänker.


Vill man sitta där på sina höga hästar och se ner på andra för att de gör "fel" eller har "fel" på något vis, då får man väl göra det. Jag betvivlar dock att man mår bra av det.

Ett ogillande hos andra är ofta en spegling av ett ogillande hos sig själv. Antingen det eller så är man inte helt lycklig/nöjd själv. Lyckliga människor har inget behov av att se ner på andra, döma dem eller säga taskiga/nedvärderande saker heller.

Detta vet jag, och jag vet att jag gör det själv. Dömer, nedvärderar, är taskig, säger hemska saker som jag egentligen inte har någon jävla rätt att anmärka på. Som att kommentera hur "hemskt" en viss person är klädd en viss dag. Vad finns det för någon poäng i det egentligen? Ingen. Allt det gör är att föda negativiteten som bor inom en själv.

Jag jobbar dock på det. På det och en del andra saker. Vilket är allt man kan göra, sitt bästa för att förändras, förbättras och bli en bättre människa än vad man har varit tidigare.

Jag tror att alla är kapabla till den här förändringen, men man måste vara öppen för den.

Ett första steg är ändra sin syn på sig själv. Detta kan man göra genom att "äga" de negativa ord/begrepp som finns om en. Ett av mina första sådana begrepp är "Drama Queen". Jag är fortfarande vad man skulle kalla överdrivet emotionell vid olika tillfällen, men jag har en bättre förståelse för det nu, kan delvis hantera dessa reaktioner bättre och i vissa fall ha bättre kontroll över dem. Så att man t.ex inte flippar ut totalt över någon jävla skit-grejj bara för att det går emot någon av mina principer.

Jag har släppt på många av mina principer genom åren. Det är bara 2 jag håller fast vid:

1. Om du säger att du ska göra något, då gör du det också. T.ex om du säger att du ska ringa, då gör du det.

2. Denna är den absolut viktigaste: Ljug inte för mig. Säg inte saker som inte är sanna.

Så länge dessa 2 principer vidhålls så kan jag acceptera nästan allt. Att göra dåliga saker gör inte dig till en dålig människa. Jag kan förstå och relatera till mycket. Så jag dömer inte ut någon som gör något dåligt mot mig. Så länge den personen står för vad den har gjort, ber om ursäkt och såklart, gör sitt bästa för att inte göra om det.

Det är inte alltid så lätt, långt ifrån. Att ändra på ett beteende, eller ett visst tankemönster hos sig själv som orsaker vissa beteenden, tar tid att ändra på. Rom byggdes inte på en dag som man säger.


Varför skriver jag nu allt detta ? Ja du, för att det var något jag tänkte på. Fråga mig om en kvart igen, så tänker jag nog på något helt annat.

Jag tror jag skulle kunna svammla på om allt detta hur länge som helst. Men blir nog snabbt att man går i cirklar då. Ska försöka undvika det och avsluta detta här och nu.

Förresten, jag har ett överdrivet emotionellt sätt att prata på, förmodligen att skriva på också. Ytterligare en sak jag inte kan styra över riktigt, det är bara sån jag är.

Den jag är råkar dessutom också vara alldeles awesome. Jag hoppas ni alla tycker det om er själva också, för det är ni.

Love you lovelies, saknar er ofta ! <3


Tyckte den passande in med tanke på den senaste tidens väder :).

Always remember, never forget

Always remember, never forget
What has been stolen, the thing you can't take back
You can build it up again
Just not sure when
You'll be able to do it with a smile
And it's never worth your while

Just don't ever forget
The things you can't take back
Only lose, never regain
And it's always in vain

The time
The time it takes

The time
The time, it takes

And leave you with less

The love
The love it takes

The love
The love, it takes

Something from you.

RSS 2.0