Ett svar av ett slag

Ska glida mot Luleå snart och kommer inte komma hem förens drygt 18 imorgon, drygt ;P.

Jag ser att folk inte riktigt förstår vad jag gör och varför, och det är inte så konstigt alls när man inte riktigt vet. Jag vet ju dock mycket väl vad som gäller, vad jag gör, har gjort, även vad jag INTE har gjort och gör.

Kärlek och tvåsamhet är fortfarande det jag vill ha någon gång i mitt liv, varför skulle det ha förändrats? När jag postar saker folk skriver till mig på en dejting-sida, så är det ju meddelanden som jag tycker är "sjuka", "konstiga", "bisarra", "störda" eller liknande, och det är ofta meddelanden som jag INTE svarar på. Tycker bara det är kul att dela med mig av folks konstiga kommentarer ibland. Har ju rätt ofta "dagens citat" också av lustiga och konstiga saker som sägs av mig eller mina vänner.

Eller är det just det faktum att jag hänger på en dejtingsida, och är öppen med det, som är det konstiga? Jag träffade en kille från den dejtingssidan en gång, det slutade i katastrof milt talat, så nu dejtar jag inte längre, (i dagsläget), utan försöker njuta av mitt singelliv. För den sakens skull så knullar jag då inte runt. Som jag skrev i mitt senaste inlägg, mina sammanlagda sexpartners den senaste tiden uppgår till: 1, och jag tycker inte alls att det är mycket och definitivt inte så att det kan klassas som "promiskuöst".

Jag ser inte varför man inte kan skriva om sina blydgläppar, det är ju något helt naturligt? Uppenbarligen så ser ju jag iofs inget fel i detta, annars hade jag ju inte gjort det. Eftersom att det dessutom är min fb, så får jag väl skriva vad jag vill? Synd att det ska störa dig, och att du tycker att det är skämmigt, men visst förstår du att jag inte tycker att det är skämmigt?

Ser inte heller något fel i att dela med mig av de konstiga saker som folk skriver till mig ibland på den där dejtingsidan. Fokus ska ju inte ligga på det faktum att jag hänger på en dejtingsida, utan att det finns människor som skriver väldigt konstiga saker till en på en dejtingsida.

Vad jag gör och vad jag har på mig, är helt för min egen skull. Som sagt, dejtar inte ens i dagsläget, så hur jag ser ut och vad jag gör är inte kopplat till sex eller kärlek på något sätt.

Jag förstår inte varför du tror att du känner mig, för om du gjorde det så skulle du veta att jag är mer fri och mer mig själv just nu än vad jag någonsin varit. En person som umgicks med mig för 3 år sen skulle inte känna igen mig alls. Jag har växt så otroligt mycket, är starkare, klokare och vettigare än någonsin.

För första gången i mitt liv så äger jag mig själv helt. Varenda liten "nyck" och vartenda litet "fel" eller "konstighet". Jag är den jag fucking är, och JAG älskar det.

Att du använder ord som slamp-stil rör mig inte i ryggen, det är ett uttryck du använder på något jag gör, eller hur jag är på något sätt och är klädd, och eftersom jag är just på detta sätt och klär mig på detta sätt, så javisst, då har jag en slamp-stil. Det är fortfarande en sanning på sitt sätt, även om uttrycket bara används av dig. Jag använder helt andra ord, men jag är fortfarande den jag är.

Du kanske inte känner igen mig, (och jag får inte ens veta vem du är), men det är nog för att du aldrig riktigt känt mig, och helt ärligt, oavsett hur nära vi är eller var varandra en gång i tiden, I can't fault you for it. Eftersom jag aldrigt riktigt vågat vara mig själv och leva ut min personlighet till fullo, är det ju svårt ibland att förstå vad som hänt när jag gör det nu.

Som sagt, jag är en speciell person fylld av karaktär, och det har jag alltid varit. Jag är bara det ännu tydligare nu, ännu mer mig själv. Jag lever och jag lever ut för första gången utan en andra tanke, utan att bry mig om vad folk anser och tycker om det, och vet du vad? De allra flesta älskar mig fortfarande lika mycket, om inte mer för att jag är den jag är :).

Som slutsats: kärlek och tvåsamhet är fortfarande min grejj, min avlägsna dröm i horisonten. Jag bara lallar mer på fb? ^^ Fb ska man dessutom inte ta allt för seriöst om du frågar mig.

Jag skulle inte ha något emot att fortsätta denna "konversation" eller utveckla ännu mer, men då ser jag helst till att du är lika öppen och ärlig om vem du är, som jag är.

Love <3

Eftersom att jag själv inte orkar

Eller har tid att svara just nu, samt det faktum att "Johan" skrev ett så bra svar, så copy paste'ar jag bara hens text. Ska väl tillägga att jag inte känner mig speciellt promiskuös eller att jag haft speciellt många sexpartners den senaste tiden (1 !), men att jag börjat ha på mig korta kjolar och tights som var och varannan tjej har på sig nuförtiden. Jag vet att jag levt i mina jeans väldigt länge, men jag kände att det var dags för en förändring, testa en ny stil, testa det som i princip alla andra redan gör. Jag har dock aldrig sett dessa tjejer som slampor, men det är ju jag det ^^.

"Käre P

Jag hoppas innerligt att du finner en dag ro i dig själv. En dag där du kan glädjas åt andra, fastän du inte kanske håller med vad dom gör eller säger. Det kallas för acceptans.

Om Aeonis väljer att ha sex med en eller flera är väl hennes val? Det säger inget om hon behandlar dom illa eller vill göra det. Tar killarna illa vid upp sig, så ska du nog se att dom kan sköta sig själva och säga ifrån. Om inte, bör man inte vara vid deras sida och hjälpa dom att komma till insikt till varför dom inte kan säga ifrån?
Oftast handlar det om rädsla, men vad kan den andre personen i sig göra för skada? Mest troligtvis inget alls. Såvida det inte övergår till våld och trakasserier, då bör en polisanmälan ske!

Vad är tanken bakom att gå in på hennes blogg och fråga alla dessa saker? Vad är behovet?
Att förstå henne? Få uppmärksamhet? För att visa oro för henne? Eller för killarna?

Att gå in på nåns blogg i ett medvetet val att trycka ner nån på det "oskyldiga" sätt som du gör med frågor och ifrågasätta en persons val kan ses som mobbning.
Ansträngt och lite pinsamt kan man tycka, men jag håller mig inte kvar vid det. Jag vet att de flesta folk är ovana, rädda och i förnekelse att man ska kunna leva det liv man vill.

Jag rekommenderar att läsa Kay Pollak's bok 'Att välja glädje'.
Bland annat kan man läsa:

I varje möte med en annan människa kan jag få reda på något om mig själv.
Dina tankar om andra människor är meddelanden till dig - om dig själv.
Jag är den som skapar mina tankar.
Genom varje tanke jag tänker påverkar jag den jag är.
Jag kan inte förhindra alla olyckor i mitt liv.
Vad jag kan påverka är hur jag upplever olyckorna.
Ingen kan såra mig utan mitt medgivande.

Det jag kan förändra är hur jag uppfattar mig själv.
Det jag kan förändra är hur jag uppfattar andra människor.
Människor förändras när jag ändrar uppfattning om dem.
Världen förändras när jag ändrar uppfattning om den.

Att bli mindre sårbar;
Tänk om det alltså är så att:

Varje gång jag är störd eller irriterad
på en annan människa har jag gjort en tolkning
av verkligheten som är begränsad/felaktig.

När jag retar mig på någon har jag valt att fokusera på ett visst beteende hos henne. Det är det jag väljer att fokusera på som får mig att bli störd och ur balans. Jag blir alltså offer för hur jag ser och tolkar en annan människas beteende.

Någon annan hade kunnat se något annat hos henne. Och jag hade kunnat välja att se något annat hos henne - eller välja att tolka det jag såg på ett annat sätt. Det hade lett till en annan reaktion hos mig. Det gäller alltid att:

Jag ensam har ansvar för
hur jag väljer att tolka det jag ser.

Välj glädje.

Glömde säga en sak. Är det en "slamp-stil" för att någon har och gillar sex samt att man kan gå ut med det så finns det nog en drös av oss. Själv tycker jag att det är härligt med att kunna vara ärlig mot sig själv och till andra!

//Johan"

RSS 2.0