Just don't fall

recklessly headlessly in love with me
Cause it's gonne be
All heartbreak
blissfully painful and insanity
If we agree you can hang with me

Hang With Me
- Robyn

Är det bättre att ha älskat och förlorat, än aldrig älskat alls?

Jag undrar det jag. Man är ju ganska fucked up på kärleksfronten nu tack vara en viss person. What is love anyways? Och vad fan är det för mening med det hela egentligen?

Äh blä. Jag är väl lite bitter.

Vill man ha kärlek? Ja, kanske. Kanske inte. Jag vet faktiskt inte. Kanske inte just nu i alla fall. Definitivt inte just nu i alla fall. Men när då?

Man är så dum och ger hela sitt hjärta till en person, (jag är så dum). Vad fick jag för det? Det är fortfarande jobbigt. Jag önskar det inte vore så. Varför försvinner det aldrig?

Jag lärde mig lita på en person helt, EN GÅNG, och gör jag om det misstaget måste jag ju vara helt pantad.

Men vad är alternativet, att hålla tillbaka. Ytlighet. Not so yay. Det funkar inte i längden.


Nu ska jag tvätta - tjo!

Once more you tell those lies to me

Why can't you just be straight up with honesty?
When you say those things in my ear
Why do you always tell me what you wanna hear?

All These Things I Hate, (Revolve Around Me)
- Bullet For My Valentine

Känns som att det är dags för ännu ett: saker som jag stört mig på den senaste tiden-inlägg, (sen jag kom till Piteå för att vara mer exakt). Ta det med en nypa salt, jag är inte bitter ;)


1. Duschen hos mamma. Iskalll - dödsvarm - iskall - dödsvarm. You get the point? Jag har iaf äntligen lyckats lista ut hur man ska manipulera fanskapet så att det ska bli alldeles lagomt x).

2. Vattenkranen i köket, (hos mammi). Den slutar aldrig droppa! Jag skruvar åt allt jag orkar, but still, argh!

3. Att mitt hår alltid ser perfekt ut på vänstra sidan,  men aldrig på högra. Fuck you hår!! >.<

4. Att min garderob är så fucking begränsad tack vara min lilla "side-trip" till Piteå. BLÄ! Jag vill kunna ha på mig vad jag vill, välja skor, smycken, men nääää. Jag gör dock alltid mitt bästa för att se fabulous ut ^^

5. Att jag inte har några pengar, ÄN. Förra veckans fråga: Vad har du levt på i Juni? TYP INGET!? Det är svårt, speciellt när man har cheese-cravings.. Mamma köpte dock ost, love my mammi! :)

6. Piteå.. Alltså vad vill ni att jag ska säga? Det är ju, (för det mesta), same old. Relations-inaveln är fortfarande lika aktuell, lika vidrig och lika.. Jag vet inte vad jag ska säga. Men ni vet vad jag menar, eller hur? Kanske borde skratta, tror jag gör det. Ni är så roliga. Hört talas om att träffa NYA människor någon gång?

Sen älskar jag att jag som vanligt står vid sidan om, så man bara kan se på när allt händer. Jag vet, (nästan), allt, och det är så roligt, (som vanligt) ^^.

7. Folk som ljuger, döljer saker. Men jag är bättre än så. Ha så kul!

8. Det jag dock stör mig mest på är att jag saknar mina lovelies från Sthlm så mycket att det gör ont ibland :/. Jag vill vara med er, typ NU!

Snart dock får jag träffa delar av gänget, såååå awesome. Jag har hållt glöden uppe så gott jag kunnat utan er, men det är fan långt ifrån detsamma, can't live without you xP

Ha det bra nu peeps. Klaga lite ni också. Det är skönt att göra ibland :)).



Vecka 4, 20/6 - 26/6

Matdagboken vecka 4. Ser lite annorlunda ut för en gångs skull :P. Denna bör vara helt korrekt, har blivit duktigare att föra anteckningar varje dag ^^.

* Måndag: Två hårdbröd med mjukost. Middag fullkornspasta, tomatsås med räkor

* Tisdag: Ett hårdbröd med leverpastej. Middag: fullkornspasta, lite räkor, tomatsås, lite tonfisk, 3 skivor bacon, 1 ägg(ingen gula)

* Onsdag: 1 hårdbröd med mjukost. Middag: ris, 4 vegetariska nuggets

* Torsdag: 2 hårdbröd med ost och skinka. Middag: ris, 4 vegetariska nuggets

* Fredag: 2 hårdbröd med ost och skinka. Middag: En kycklingfilé med västerbottensost och soltorkade tomater + ris. Senare på kvällen: 4 glas vitt vin, 2 öl och 2 groggar, (samt lite chips).

* Lördag: 1 hårdbröd med ost och skinka. Middag: ris, rödspetta i grädde med champinjonkräm. 1 glas vitt vin. Senare på kvällen blev det lite chips i samband med en film såväl som 4 chokladpraliner.

* Söndag: 1 hårdbröd med ost och skinka, potatismos och 2 bullens-korvar till frukost :). 1 hårdbröd med mjukost och ost till middag. 1 hårdbröd med skinka och ost senare på kvällen.

Än en gång, riktig middag alla dagar utom 1. Jag är nöjd :). Har inte haft så mycket cravings heller på onyttiga saker, vilket känns bra :). Jag har redan gått ner 2kg sen jag kom hit, vilket jag inte tycker är så illa pinkat med tanke på att jag inte sysselsatt mig vidare mycket, (än). Har dock ambitioner på att börja promenera mera.

Känns bättre sen jag började äta mat, (nästan), varje dag samt ta vitaminer, härlig känsla :). Sen att cravings på onyttiga saker inte alls är så svåra längre, känns ännu bättre :D.

Btw. Ta inte efter mig, jag är och har under en lång tid varit ett dåligt exempel när det kommer till hur man ska leva, (för att må bra och så). För mig är en mat en ständig kamp p.g.a ätstörningen så att ändå vara så här "duktig" är stort för mig. Så lät mig vara tacksam över denna lilla glädje här i livet, okejj? :)

Hoppas ni har det bra peeps och att ni äter vettigare än mig ;).

I swear, you're nothing like me

And it will never set you free
You won't be able to be down there alone
They fill you up 'til you're ripped and torn
Your life is out there for disposal
Knocked out, before you're ready to leave
Cause I swear, you're nothing like me!

Weapon Of Vanity
- Soilwork


Först vill jag dedikera en låt: "Light the Torch" av Soilwork till ett visst svin där ute i världen :). Nej, jag är inte bitter, men tycker låten var passande ^^.

Som ni kanske gissat så sitter jag just nu och lyssnar på Soilwork ^^. Folk tenderar att bli lite förvånade när dom får veta att jag lyssnar på sån musik, men det är ju bra musik? Sen å andra sidan gillar jag väldigt blandade saker när det kommer till musik, så det mesta jag lyssnar på förvånar alltid någon :P.

Så vad har hänt sen jag sprang iväg mitt i ett blogg-inlägg? Ja ni. Jag sprang iväg för att jag var så pepp och var tvungen att se en annan människa så jag for till Leo en snabbis och inväntade Jörgen för vi skulle alla fara till Klubbgärdet. Väl där måste jag säga att jag hade riktigt roligt ! En helt awesome kväll om du frågar mig.

Vi spelade först ett roligt kortspel, sanning eller konsekvens, och jag bangade inte ens på konsekvens! Sen att jag satt och fuskade med korten för det mesta, (för att det är ju roligast så ;P), är en heeeelt annan sak. Folk hade nog starka misstankar till slut, haha, men vem bryr sig. Fick iaf sminka 2 killar, säger inte vilka dock !

Humorn var iaf låg som satan och Simon fick ordet "PENIS" skrivet på sin mage, som jag sedan fick slicka på tack vare ett konsekvens-kort x). Ni kan väl tänka er. Slicka på en "penis", ja, så härligt omogna var vi, men vem bryr sig så länge som man har roligt ! :)

Sen tycker jag att jag förtjänar nästan en utmärkelse för "kvällens trevligaste person", fanns det någon som var mer trevlig än mig den kvällen? Tror inte det ! Jag sprang omkring och var fan trevlig och social med alla, jag är faktiskt imponerad av mig själv. Det är inte så ofta jag lyckas få fram den sidan hos mig själv :). Jag gjorde mitt bästa för att hålla en lagom nivå på alkoholfronten eftersom.. Det säger jag inte :). Men när spriten kom fram så gick det inte lika bra längre. Jag hade 2 öl kvar då, meeen, då fanns det mesproppar som inte pallar sprit så då var jag så snäll och gav bort båda mina öl och tog istället ett par groggar :P.

Kom hem igen strax efter 16 dagen efter, lyckades sova till ungefär kvart i x). Inte coolt. Nåja. Åt mat och sånt sen for jag till Simon vid 20-tiden och såg på film med han, Sebbe och Jens. Det var skönt att ta det lugnt på en lördag för en gångs skull, men så sliten jag var så fanns det inte så mycket alternativ ^^.

Nu har jag varit hemma ett x antal timmar så nu får ni äntligen en update iaf, och det var nog allt jag hade att säga. Känner hungern börja komma krypande så måste se till att stoppa något i magen. Hade tänkte fara till Mattias senare och dricka lite kaffe och uppdatera honom om den senaste tidens händelser :).


Lägger upp en bild på dessa herrar igen eftersom att jag saknar dom, (och resten av gänget), så sååå mycket ! Vill se er typ idag, igår, förra veckan ! Kom hiiiiiit nu, I miss you ^^




Maybe I will, maybe I won't

Maybe I just don't

care
...........

Care-face !! ^^

Jag tramsar bara :). Idag var det då midsommarafton a.k.a. FREDAG. Bara en vanlig fredag, iaf för mig. Ska på en fest, som många andra vanliga fredagar, händer som inget ovanligt idag ^^.

Jag är dock pepp-pepp-super-pepp! Haha, är klar sen en tid tillbaka. Har på mig en klänning, sminkat mig, tagit på mig fina skor och ätit middag. Så jag är liksom ready to go, så att säga :).



Jag tänker vara mest awesome av alla, det är mitt mål här i livet !


Jag är så fruktansvärt förvirrad ibland. Mitt i ett inlägg stänger jag av datorn och far till Strömnäs, what's up with that? Nåja, postar detta nu, (söndag), ^^.

Have a heart and try me

Cause without love I won't survive

Love Hurts
- Incubus

Jag har inte haft så många trygga punkter i mitt liv. Vilket är viktigt för att en människa ska trivas och må bra. Jag kom inte så bra överens med min mamma från det att jag var ungefär 14 till 17års åldern. Det är ju "bara" 3 år.  Men tre år i en viktig tid i ens liv, när man ska växa upp och utvecklas till att bli en någorlunda vettig ungdom. Vi bråkade en del. Det var värst när jag var 15-17. Jag är yngst i mammas barnaskara. Så jag var sist kvar. Mina äldre syskon hade båda flyttat ut. När det bara var jag kvar var det jag som fick ta all skit.

Min mamma bråkade mycket med min bror. Min bror var hemlös till och från i flera år och han fick inte bo hemma för mamma för att han misskötte sig ganska mycket. Han kunde vara lagomt respektlös och inte lyssna på det man sa, det håller jag med om. Han hade sina kläder i påsar på våran balkong, (den var inglasad). Han fick komma förbi på dagarna, duscha och byta kläder och så, han fick dock inte ta något av våran mat oftast. Vissa dagar gick det bra, ibland fick han sova över. Vissa dagar var värre och dom skrek mycket på varandra.

Min bror var missbrukare, det var därför han stod utan bostad. Kissa rent och du får pengar. Väldigt lätt att göra när man är narkoman, eller hur? (Sarkasm).

Min bror sov över ganska ofta ändå där ett tag. Problemet var dock att han kom alltid mitt i natten. Så varje natt under en period så väckte han mig genom att knacka på mitt fönster så att jag skulle släppa in honom. Min nattsömn blev alltså störd i princip varje natt. Detta ledde till att jag fick problem med magen och hade halsbränna dygnet runt, varje dag. Käkade tabletter mot halsbränna som godis nästan till slut.

Sen kom dagarna då han kom hem och var hungrig. Jag fick inte ge han mat, men du tror jag skulle låta min bror gå hungrig? Aldrig. Så han fick äta när inte mamma var hemma. Om mamma märkte att han hade ätit så skrek hon på mig. Men vad skulle jag göra?

Iofs så skrek mamma på mig varje gång hon egentligen var arg på honom. Sen skrek hon på mig varenda gång hon hade besökt mormor, dom besöken tog mycket energi för henne, hon var ganska frusterad och så. Den ilskan fick jag också. Fick säkert skit för en rad andra saker också som hon var upprörd för.

Jag försökte flera gånger stå upp för min bror. För jag fattade verkligen inte hur hon kunde behandla honom på det sätt hon gjorde, så kallt. Det var ju hennes son, min storebror!? Men hon orkade väl inte. Jag vet inte.

Som ni kanske förstår var det ganska jobbigt att få så mycket skit hela tiden. Ibland hände det att jag sa "nej" till min bror om han ville komma över och äta/sova eller låna pengar. (Jag hade bara studiebidraget i den åldern men lånade ändå regelbundet ut pengar till honom). Vad hände när jag sa "nej"? Då var jag en dålig syster, jag var hemsk, jag var elak, jag var snål, dum i huvudet och en jävla fitta. Varenda gång dom få gångerna jag faktiskt sa nej, för jag orkade inte alltid ta massa skit för hans skull.

Så funkar dock narkomaner, dom ljuger och är manipulativa. I don't blame him. Men, det tar inte bort det faktum hur jobbigt det var för mig. Hur mycket deras trasiga relation skadade mig, för jag stod alltid i mitten, och jag stod alltid på hans sida. Något som bara uppskattades ibland.

På grund av min trassliga relatation till min mamma hade jag bestämt mig att flytta ut när jag var 18år. Hade mycket kontakt med soc från det att jag var 16, så det var ganska givet. Dom kände till allt.

En av sakerna jag tänkte på gällande den framtida flytten var att min bror skulle få en nyckel första dagen, och han skulle alltid vara välkommen hemma hos mig. Han skulle alltid få sova på min soffa. Han skulle få ha en plats där han kunde känna sig trygg. Jag var nog en av de få trygghetspunkterna i hans liv.

På min 18års-dag var jag på en begravning. Hans begravning. Jag hann aldrig säga till honom att han alltid skulle ha en plats hos mig, en plats att vara trygg på, en plats att känna sig hemma och välkommen. Jag hoppas han vet om det ändå.

Vila i frid Petrus. Om någon vill läsa mer så har jag ett gammalt inlägg jag skrev om min bror här.

(Mer om min relation till min mamma någon annan gång, finns mycket att säga).

Ha det bra peeps, håll er borta från drogerna!

Confusion Solution Delusion

Först vill jag säga till Emma.M : Självklart får du sno bilder ! Hade jag haft min vanliga dator hade jag kunnat lägga upp hur många som helst på Kippster åt dig :P Alla som heter Emma antar jag är awesome människor så då är det faktiskt helt okejj ^^.

Nu över till mindre skojjsiga saker. (Ibland skriver jag väldigt inkorrekt svenska med flit, för att det är skojjsigare så ;P).



Jag är så förvirrad just nu. Jag tycker inte om att vara förvirrad.. Så jag vet inte riktigt vad jag ska säga just nu. Har försökt skriva flera gånger, men, inget vettigt kommer ut. Eller mindre vettigt än vanligt iaf.

Skulle kunna berätta om vad jag gjort. Eh. Ja. Så att..

Idag körde saker ihop sig riktigt rejält. Det gick åt helvete så att säga. Det var jobbigt. Jag grät. Det löser sig.. Fast jag hade hoppats så mycket att det skulle lösa sig idag. Så när det inte gjorde det, blev det tungt. Det suger, men that's life eller vad man nu säger. Fick en ångest-attack, trodde jag skulle spy. Ville ringa Patrick men inbillar mig, (som vanligt), att han inte ska svara. Jag vet inte varför jag tänker så, det är ju ganska dumt. Tror det är för att det skulle kännas ännu jobbigare om jag ringde och han inte svarade, typ bli ledsen över det också? Jag vet inte. Tramsigt.

Gjorde mitt bästa för att rycka upp mig. Det gick ganska bra efter jag duschat, valt ut en najjs outfit och sminkat mig fint. När jag känner mig snygg känns det oftast lite bättre. Är det konstigt? ^^

Jag är inte ytlig. Jag har bara en väldigt stor uppskattning och kärlek för dom små sakerna i livet. Det har sina förklaringar. Om jag inte älskat små saker så hade mitt liv inte haft så mycket glädje. De små sakerna finns alltid där. En rosa tandborste, färglada plåster, fina kläder, mat som man lagt upp fint på tallriken osv.

Så nu vet ni varför jag lägger så stor vikt på de små detaljerna. Små saker gör livet värt att leva helt enkelt :).

Kvällen var desto trevligare. Var på Kreativitetsmaskinen och fortsatte sticka på min halsduk, har verkligen blivit bra på det, det går gaaanska fort nu :). Drog sedan till Simon med Leo och såg på Howl's Moving Castle. Älskar verkligen den filmen, så fin och gullig ^^.

Det var det, but wait ! Ska skriva ett inlägg till i "lära känna Emma"-stuk. Bit för bit får ni veta min deprimerande livshistoria. Men haka inte upp er på det. Som ni märker så lever jag och mår så bra som man kan under omständigheterna, har glädje i mitt liv just nu :).

Love you peeps !


Svar på tal ^^

Svar till anon från Öjebyn, Piteå:

Problemet med det påståendet är ju:
1. Det var skämtsamt och
2. Behöver ju inte handla om ett kärleksintresse, eller hur? Jag kollar ofta om mina vänner är online, trots att jag inte alltid skriver till dom :).

Tyckte bara det lät roligt  när jag insåg att det kan verka lite stalker-aktigt att kolla upp folk på det sättet, fastänm det inte betyder något, vilket det inte heller gjorde i detta fall :).


Medan "jag tänker på dig" är nog i 99% av fallen menade att vara till ett kärleksintresse och inte ett dugg skämtsamt ^^.

Fast jag finner det intressant att du drar slutsatsen att det jag skrev skulle vara menat till någon jag är intresserad av/gillar :P.

Nästa gång kan du väl skriva ditt namn? Förstår inte poängen med att vara anonym, det är ju inte så att någon blir upprörd :).



Romance in Red II av Alfred Gockel
Jag gillar sån här konst, tycker den är fin :).

Deleted



Tar bort hela inlägget för att jag insåg ganska fort att jag inte vill/orkar ta upp sånna här saker på bloggen överhuvudtaget. Önskar jag kunde förklara det bättre, men just nu så kan jag inte det :).

Hoppas ni har det bra allesammans ^^

Vecka 3, 13/6 - 19/6

Matdagboken vecka 3. Det börjar bli allt svårare att komma ihåg vad man äter men jag gör ett försök. Borde egentligen skriva upp dag för dag, men, svårt att komma ihåg det också x).

* Måndag: En riskaka till frukost, (inget på). Middag blev fullkornspasta, tomatsås, räkor och tonfisk.

* Tisdag: Två hårdbröd med mjukost på och 6 skumgodisar till frukost. Middag.. Hm.. Samma som måndag? Can only guess, kommer inte ihåg

* Onsdag: Två hårdbröd med mjukost på till frukost igen. Tilll middag blev det 3 pannkakor och lite torkat renkött.

* Torsdag: Två hårdbröd med leverpastej. Sen drack jag en milkshake på stan med min kära syster. Middagen blev krämig tomatsoppa med ett par skivor vitlöksbröd.

* Fredag: Två hårdbröd med mjukost. Åt ingen middag den här dagen. Det blev dock nästan en hel påse med bilar, (godis), på bion :). Senare på kvällen drack jag ett x antal glas rödvin.

* Lördag: Till frukost blev det samma som dagen innan. Middagen blev, gissa? ;P Fullkornspasta, tomatsås med tonfisk och räkor fast den här gången blev det lite stekt halloumi till också, gott ! :)) På kvällen blev det ungefär 4 och en halv öl ^^

* Söndag: Till frukost så åt jag faktiskt något annat än det vanliga. Det blev youghurt med musli och en macka :). Middag blev pannkakor, två den här gången. Senare på kvällen åt jag krämig tomatsoppa och en hårdbrödmacka med kalkon och ost på, (courtesy of Mattias, tack så mycket ^^).

Det var min vecka i mat, lyckades än en gång nästan äta middag alla dagar. Jag kan även ha blandat ihop ett par dagar, men struntsamma, slutresultatet är ju ändå detsamma :).

Now things are coming clear

And I don't need you here
And in this world around me, I'm glad you disappeared
So I'll stay out all night
Get drunk and fuckin' fight
Until the morning comes out
Forget about our life

Gone Forever
- Three Days Grace

Letade länge efter en låt som beskrev något från mitt liv just nu, men hittade ingen som passade. Så då tog jag en låt som passar in i någon annans liv, (om du känner dig träffad är det bara en slump). Menade ingen specifik person, men det är säkert någon som läser detta som kan relatera just nu ^^. Det kan jag med iofs, fast inte för något just nu, men förr i tiden :).

Jag låg vaken till 07-nånting i morse, fy fan vad värdelöst. Riktigt jobbigt var det också för det var inte som att jag kunde ligga ner i lugn och ro, hade myrkrypningar i benen och i typ armarna? Kan man ens ha det? Det kändes så i alla fall, kunde inte ligga still alltså O.o.

Så med andra ord.. Så har jag inte varit vaken så länge... Suger ju lite. Tänkte kliva upp senast 10. Får hoppas att man blir riktigt trött i kväll alltså. Inte för att det brukar hjälpa mig. Ni kanske vet att jag har sömnproblem då och då? Får hoppas detta var en engångs-företeelse dårå ^^.

Klockan är fan halv fyra och jag ligger fortfarande i sängen, så dåligt. Ska snart skutta upp och ta en dusch. Sen borde jag försöka göra något så att man kan bli trött :).

Jag skrev aldrig vad jag gjorde igår. Kanske för att det var lagomt ointressant, men nu gör jag det iaf ^^. Jag och Mari for över till Mattias, hon for nämligen hem igår och ville säga hejdå. Så vi drack en kopp kaffe och jag spelade Zelda, (älskar att man kan göra sånna osociala saker ibland xP). Jag lät Mari fånga en feting fisk i spelet innan hon skulle fara. Vi sa hejdå och det var lite sorgligt, kommer sakna henne ! :).

Sen så fortsatte jag spela. Körde Shadow Temple, fan vad jag hatar det, det är så läskigt ! Jag klarade det dock ganska bra, (råkade missa ett rum nu igen dock). När det var klart så sprang jag bara omkring och hämtade ett par hjärtbitar och plockade några golden skulltulas. Mattias ville se mig köra, visst heter det Spirit Temple? Känner mig lagomt förvirrad just nu x). Jag var dock inte på humor att göra hela stealth-grejjen i Gerudo Fortress, ännu en sak jag inte tycker så mycket om i spelet :P

Nåja, det var det. Vi såg senaste avsnittet av Nostalgia Critic, bra skit ! Har ni inte sett det så har ni fan missat något :). Visst var det lagomt ointressant? ^^. Nu ska jag försöka reagera lite, ha det bäst ! :)


Scaary O.o

You always thought I left myself open

But you didn't know I was already broken
I told myself it wouldn't be so bad
But pulling away took everything I had

You tried to lie and say I was everything

Lost In You
- Three Days Grace

Somehow I found a way to get lost in you.

Eftersom att min sinnesstämning totalt förändrades de senaste 10 minuterna så kände jag för att skriva ett till inlägg. Lyssnade på Lost In You ett par gånger och blev alldeles glad och mysig inombords ^^. Egentligen är det ju inte en glad låt, men den är fin, den talar till mig :).

Försöker att inte tänka på en viss person, men sånt vet vi ju redan aldrig lyckas. Å andra sidan tänker jag på typ 3 olika personer just nu, så why not ^^.

Ibland undrar jag om jag tänker dom saker jag gör på grund av min personlighetsstörning? Det känns konstigt att tänka så, att det inte är "normalt". Men samtidigt så har det ju varit en viktig lärdom för mig, att veta att just vissa tankar och känslor jag har är inte helt "normala". Det har ju faktiskt hjälpt mig mycket i livet.

Förstår ni vad jag menar? Kanske inte.. Ska försöka förklara det lite bättre:

1. Man vet om att man har en personlighetsstörning och vad den innebär, hur den påverkar dina känslor och tankar kring vissa saker.

2. Du tänker på dessa "vissa saker".

3. Så ska man då försöka bena ut om din personlighetsstörning gör att du tänker så, eller om det är "normalt".

Förstår ni nu? Haha, nej det är ganska tjorvigt, jag vet.

Kanske försöker jag hitta ursäkter och bortförklara mina tankar. Vem vet.

Lyssnar på låten igen, så fort jag hör de 2 första sekunderna så hoppar det till i magen och jag blir glad ^^. Underbart med sådan musik ! :))

Väljer just nu att inte utveckla mina tankar något mer. Vill inte att folk ska missuppfatta saker och börja tänka konstiga saker om mig ^^.

Problemet med att ha en blogg är ju att man vet aldrig vem som läser den, och hur fan folk tolkar det man skriver x).

We are the ones

We get knocked down
We get back up (We stand above the crowd)
We are one
We are the ones. We get knocked down
We get back up (We stand above the crowd)
We are one...

One X
- Three Days Grace

Who awoke the beast? Det här är ju för fan inte okejj x). Nåja. What's the good word? Har haft en riktigt trevlig helg förutom det jag skrev först. Does it make sense? Hell no. Men det får ni leva med :).

Festen i lördags hade temat "sexism", yes. Tänk er, ensam tjej på fest med 7 killar. Mina bröst stod i fokus lite mer än vad jag skulle vilja. But I'm a good sport så jag skrattade och var med. Nåja. Det var på gränsen till inte alls okej, men man vill ju inte heller vara en jävla stel surpuppa ^^. Fast jag har en gräns, tro mig, och den var riktigt nära på att bli korsad. Hade jag inte haft på mig shorts under min klänning så var det ju en kille eller två som skulle fått en fet smäll var, det kan jag lova! Hm. Nåja, ingen idé att haka upp sig på sånt tycker jag :).

Har haft en konstig dag idag, konstiga tankar, konstiga känslor. En del ångest, undrar om det är bakis-ångest, söndags-ångest lr bara vanlig ångest? :P I överlag känns det ganska stabilt faktiskt, har lyckats umgås med roliga och trevliga människor den senaste tiden. Bara det fortsätter så blir det nog awesome :).

Peace & Love står dock och hänger på en tråd. Lyckas jag få pengar så blir det en sista minuten grejj av det hela. Känns ju lagomt osäkert.. Men men. Soc på onsdag, håll tummarna!

Spenderat 20 minuter med att bestämma vilken låt jag skulle ha som inledning, haha. Som ni kanske märker är jag lite fast i Three Days Grace just nu, men dom är fan bra :). Blev just totalt kär i låten "Lost In You" som jag faktiskt inte hört förut ^^.

Jag hade en hel del massa intressant/ointressant trams och svammel som jag funderade på att skriva ner. Men lämnar det ett tag.

Hoppas ni har det bra, och jag hoppas att jag kan sova snart ^^.


Saknar dessa två pojkar ! Hoppas tiden går fort tills vi ses igen ! :)

TGIF, lr vänta nu, det var igår ^^

Vad har hänt i Emmas lilla värld sen senast?

Torsdag gjorde jag inte allt för mycket, um. Såg en sjuk anime, sen på kvällen spelade jag lite Zelda. Det var vattentemplets tur att få smisk, men jag lyckades såklart tjorva till det och stod mot slutet vid en låst dörr, och inte hade jag en nyckel. Typiskt :P. Så där avslutade jag för kvällen.

Igår var jag på bio med Mari och Simon, vi såg senaste pirates filmen, den var bra, inte lika bra som dom andra, men definitivt sevärd. Dock var det lite onödigt med 3D anser jag, så har ni möjlighet att se den i 2D, gör det :). Efter bion så drog vi vidare till Jens. Vi hämtade upp Leo och sedan drack vi rödvin, spelade ölspel och surrade en hel del. Temat för kvällen var "ärlighet", ganska intressant faktiskt ^^.

Idag är det lördag och planerna är väl att dricka ett par öl hos Simon. Bion såväl som festen idag är alla en del av att fira Simons födelsedag, (som var i onsdag), jäklar åh, karln får ut 3 dagar, men det är han definitivt värd. För Simon är en kickass och awesome person, den största nörden jag någonsin känt, (och det mina vänner, är en positiv sak).

Nej nu ska jag laga någon mat, lite tidigt men känner för att svulla nu så man inte kanske behöver stressa i sig maten senare för att hinna med resten av kvällens tidsplanering :).

Ha det gött !


Chill cat is chill. Kolla hans vackra ögon, ett är blått och det andra är gul/grönt :).

Memories

En väldigt lång men personlig dikt som jag just skrev. Jag redigerar inte så mycket i mina texter vilket är anledningen till att dom brukar bli så långa. En vacker dag ska jag nog gå igenom mina verk och knåpa ihop dom lite bättre/kortare. Men i stunder som dessa vill jag gärna behålla texten som den kom ut ur mitt huvud :). Denna dikt är dedikerad till en viss person i mitt liv, såväl som till mig själv. Första delen är skriven till honom, andra till mig själv :).

A story for you, and for me

Reached out and touched the sky,
flew so high
Went up and beyond
Before I knew, it was all gone

Came crashing down
Life -> rewind
Got so far
Picked a star

Named my life after your dream
Drowned in your scream
Cowered from the pain
Got back up again

You were always lying
And I stopped trying
Reaching for your heart
Was it over from the start?

Can't look you in the eye
I'd rather you lie
Instead of saying goodbye
Just watch me cry

- - - - - - - -

That was then, but this is now

And I have new things I want to try

Not love, can't take the pain

Can't go through it all over again

 

But life, so old so new

Is full of things I want to do

But not for you, or anyone

This time I'll do it on my own

 

It will take time, but I will try

I will reach out and touch the sky

Even if I have forsaken love

I'll find my way to the heavens above


Bjuder på den ;P

Hittade en gammal dikt på min laptop, så tänkte dela med mig av den. Den är skum som fan, haha, men tyckte den hade ett par schyssta rader iaf ^^. Undrar vad jag tänkte här egentligen?:

Tanken jag tänkte

Fylle poesi

Innan jag blir full

Låt mig ta en stund

Och berätta vad jag känner

Det fanns en stund

Då jag tänkte på dig

Det finns mer än en stund

Då jag tänker på dig

Det gör mig glad

Trivs med tanken

Men tänker inte så mycket mer

Tänker inte så mycket alls

Annat än på dig

Bara för en stund, bara för en stund

Så hej, idag, innan jag blir full

Låt mig säga vad jag tänker om dig

Inte så mycker mer, inte så mycket mer

Än just det idag

Tanken, tankarna, tänkte just på dig

And that's all

Tanken, tankarna, tänkte på dig igen

Men inte så mycker mer

Än en tanke

Inte så mycket plan

Inte så mycket mening

Inte så mycket annat

Än tanken jag tänkte om dig

[21/12 - 2010]


Just an ordinary day

Tack Kippster för infon om champinjonerna! Till det vill jag bara säga att jag skrev "bruna champinjoner" just för att jag inte kommer ihåg vad dom heter egentligen :P. Men nu vet jag, så nästa gång ska det bli rätt ;P. Ska tillägga att jag tycker fan vanliga champinjoner är godare, iaf om man grillar dom :).

Fick mitt schema till Peace & Love för en timma sen, (udda tid?). Första två passen är som Patrick, men det sista sög ju hårt som fan. 10 timmar på fredagen mellan 18-04, det vill man ju helst inte göra :/. Så har frågat om jag kan byta ut det passet, don't want it.

Nu ska jag berätta om min dag antar. Denna dag har också varit härligt nördig. Började se på en ny anime som heter Sekai-ichi Hatsukoi, älskar den!  Handlar om en kille.. och en annan kille... och... eh.. Ja, det är det den handlar om ;) Tänker inte säga något mer om det!

Vid 19 stack jag till medborgarskolan och hängde med lite kreativt folk. Själv satt jag och stickade på min legendariska halsduk, kände mig härligt gammelmodig då ^^.

Jag och boysen som jag hängde med förra veckan drog till Simon för att han fyllde år, (igår blir det ju nu, past midnight). Drack lite kaffe, fikade och sen spelade vi tv-spel. Hade ett awesome moment där jag vann i Mortal Kombat, kändes riktigt bra ! :D Sen spelade vi Mario Kart, det var kul men stundtals lite svårt. Tyckte jag lyckades ganska bra iaf, 5 totala segrar av 16 möjliga, (till saken hör ju att Simon vann 10 gånger).

Det var min väldigt trevliga och nördiga dag :). Orkar inte slänga in 5000 bilder i detta inlägg, det får ni klara er utan :).

Hoppas ni haft en bra dag ni också och att ni får sova underbart gott i natt ! :))


En bild från December, denna är tagen på en toalett på Arlanda, vars jag skulle? Till Piteå såklart! Ibland saknar jag mitt långa hår bara för att jag vill kunna ha flätor igen ^^.
(Och ja, jag vet Patrick, lite halv-fjortis bild / töööölv :P)

Otaku for life ^^

Vad oerhört skönt och trevligt det är att nörda en hel dag :). Love it!

Först såg jag senaste avsnittet av Naruto, det börjar bli spännande igen ! ^^

Längtar till nästa avsnitt, hoppas det inte blir tråk ^^

Sedan så såg jag och Mari på de två senaste avsnitten av Gosick, som också är en väldigt bra animé. Den går ut på att lösa mysterier, och än så länge har jag aldrig lyckats lista ut dem själv helt, vilket enligt mig är ett tecken på att dom gjort ett bra jobb med att skriva den :).


Efter det såg jag senaste Game of Thrones, älskar den serien, den är så mysig ^^. Dany, (Daenerys Targaryen), är min favoritkaraktär, hon är söt och badass! :)


Hann även med att se ett avsnitt av Maria Holic Alive. I korta drag handlar den om en lesbisk tjej som börjar på en skola för tjejer i hopp om att finna sitt livs kärlek. Problem uppstår dock när hon får reda på att en av tjejerna faktiskt är en kille (!). Det slutar med att dessa två börjar dela rum och en hel del annat trams händer, orkar inte gå in på det. Maria Holic Alive är andra säsongen i serien ^^.


Självklar fanns det ju tid för mer nörderier. Så det blev lite mer Zelda hos Mattias, mycket trevligt. Mari var även där och hjälpte till lite medans jag åt middag :P.

Införskaffade mig en söt häst först och främst, (Epona). Innan jag drog vidare och besökte Dampé the gravekeepers grav. För besväret fick jag en hookshot och nästa destinaton var Forest Temple:

(Mja, for förbi Lake Hylia och rekryterade en fågelskrämma först :P). Forest temple är mysigt, håller ni inte med? Älskar verkligen musiken. Fortfarande rädd för händerna i taket dock x). Jag och Mari lyckades dock med konsstycket att vara två retards där ett tag och fattade inte alls vad vi skulle göra/vars vi skulle gå tills jag vände mig om och stirrade rakt in i en stege, duh! (Försökte hitta den i flera minuter xP)

Vidare mot Fire temple. It was hammer time ! ;D

Dödade en cool drake och där avslutade jag för dagen :).

Man kan hinna med mycket nörderier på en dag! :D Love it. Geek for life ^^

Sov gott nu mina små barn, hoppas ni haft en alldeles underbar (nördig) dag :)

Vecka 2, 6/6-12/6

Matdagboken vecka 2! Har inte lika bra minne den här veckan, men jag gör så gott jag kan.

* Måndag: Till frukost blev det en riskaka med skinka på. Är ganska säker på att jag åt 5 kakor också :). Senare på kvällen åt jag lite lax och quinoa hos Mattias.

* Tisdag: ? Förmodligen en riskaka på morgonen. Undrar om det här var dagen då jag åt lite kyckling-gryta med typ quinoa som Mattias bjöd på?

* Onsdag: Två riskakor, kanske bara en under dagen. Lite chips på kvällen. Sen lite öl och sprit. Kanske inte världens bästa idé, men det var iaf roligt ^^.

* Torsdag: Ett mjukt bröd som jag inte riktigt vet vad det heter och lite tonfisk blev det till frukost. På kvällen blev det fullkornspasta, tomatsås med lök, tonfisk och räkor såväl som ett par bitar vitlöksbröd, det är mums ^^.

* Fredag: Lite tonfisk till frukost och det där mjuka brödet igen. På kvällen blev det grillat, fan vad gott det var! Kyckling, majskolvar, bruna champinjoner, halloumi och så lite potatissallad till det. Lätt veckans bästa :)). Det blev ett par glas vin och några öl på kvällen.

* Lördag: Har inget minne av någon frukost, men ett bröd av något slag kanske? Till middag blev det iaf en sån där fryst paj, kyckling och broccoli. Senare på kvällen blev det ett par öl och några glas vin. Fyllemat blev kebab, (vilket jag ångrar >.<).

* Söndag: Vet inte om jag åt någon frukost.. På kvällen blev det iaf, (det som börjar bli samma gamla), fullkornspasta, tomatsås med lök, tonfisk och räkor ^^. Åt även lite chips.

Det var min vecka i mat, (och alkohol), nu igen. Ska väl tillägga att jag dricker ett glas te varje morgon och att jag då och då även dricker en kopp kaffe, men det kändes inte så viktigt att skriva in dag för dag :).

Ser iaf bättre ut än förra veckan, middag nästan varje dag ! :)


Workaholics

Första inlägget i en helt ny kategori som går under det fina namnet: "Emma snackar trams". Här jag samlar jag mer eller mindre vettiga tankar om saker och ting. Först ut är tv-serien "Workaholics" som började sändas nu under 2011. Laddade hem flera avsnitt men efter att ha sett första avsnittet så hamnade resten fort i skräpkorgen. Låt oss börja. Detta är Workaholics:

Den här serien förvirrade mig från första början. Man kastas in i en scen som går ut på att de två idioterna till höger på denna bild ovanför lurar idioten till vänster att ta en bild på sin snopp och skicka den till en tjej. Dessa killar skickar sedan bilden vidare till "alla". Ja just det, dom verkade ha en fest också.

Sen sitter dom på ett tak och det framkommer att dessa killar är halvdumma, (hel-dumma?), knarkare också.

Härnäst ser vi dessa 3 killar på sitt jobb och jag försöker förstå om början av första avsnittet var en flashback, till när dom var unga och dumma ? Nej. Det var tydligen IGÅR. Så här har vi tre omogna dumma idioter till knarkare med ett jobb. Imponerande.
(Not a flashback)
Så vad gick första avsnittet ut på? (Varning för eventuella spoilers). Jo, att det var dags för drogtester på deras arbetsplats, men, det finns ju ett problem. Dessa killar knarkar! Så vad gör man? Efter en hel del tramsiga dialoger och inte ett dugg roliga händelser så lyckas dessa killar till slut lösa sitt problem genom att låta idioten på bilden här ovanför att kissa i allas urinprov så att de alla visar positivt. En slutkläm verkar ge intrycket av att chefen ska försöka lyckas genomföra drogtestet en annan dag. Detta får mig att tro att hela den här serien kommer att gå ut på att dessa tre idioter inte ska åka fast för sitt bruk.
Vad tänkte man när man gjorde en sådan här serie? Finns det verkligen en publik för en serie som går ut på att tre vuxna män som är omogna knarkare inte ska åka dit för sitt bruk? Den är i övrigt inte snyggt filmad och inte ett dugg rolig.

Jag vet att skämt om tramsiga knarkare faktiskt kan vara roliga, (tänk: Get Him To The Greek, som iaf jag tyckte var rolig), men här funkar det inte, alls.

Nåja, det var det. Någon som har sett serien? Andra synpunkter? Vill ni se den nu? ;P

Ibland är livet bara enkelt

Jag har inte glömt bort det jag sa om att smått recensera tv-serier jag följer. Så ni vet. Har bara inte haft tid att sätta mig och göra det ordentligt bara. Men det kommer ! Tills dess kan ni få en lista på nya serier, och några lite äldre som jag tänker skriva om:

* Workaholics

* Teen Wolf

* Love Bites

* Franklin & Bash

* Camelot

* Game of Thrones

* Pretty Little Liars

* Vampire Diaries

* Fringe

Ser ju på en hel del fler serier, faktiskt. Men tänkte börja med dom där och om jag orkar så fortsätter jag med resten ^^. Känner jag mig totalt ambitiös så slänger jag in ett par koreanska och japanska serier också :P.

Om någon ville veta om min dag i övrigt så har den varit lugn och fin. Suttit hemma hos Mattias och spelat Zelda: Ocarina of Time. Mys ! Fick en utmaning att ta mig till "stora" Link innan Mattias kom hem igen. Tyvärr så lyckades jag inte. Satt jävlat och stirrade rakt i Jabu Jabu's sexiga face när Mattias kom genom dörren. Jag skyller mitt misslyckande på att jag sprang omkring och gjorde massa småsaker i spelet också ^^.

Det var min dag ungefär. Om cirka 6 timmar kommer min syster hit - lovely ! :))

Godnatt peeps ! Jag lär ju vara vaken ett tag till dock på grund av att jag sov så länge idag ^^


This world will never be what I expected

And if I don't belong, who would have guessed it?

Never Too Late
- Three Days Grace

Seeeg natt. Kunde inte sova, ville inte sova. Störde mig på allt. Typ. Låg vaken till kanske 5, (kanske senare, slutade kolla på klockan vid 04.30), yay. Kanske inte det roligaste. Så tog mig inte upp ur sängen förrens 12, fan åh. Jag tycker inte om att sova så sent på dagen. Nåja. Vad ska man göra. Måste ju som sova ibland har jag hört ^^.

Annars då? Mja. Har duschat, tagit på mig kläder och sminkat mig lite granna. Så känner mig fräsch och redo att möta dagen, (lite sent kanske, men ändå). Har även lyssnat på bra musik så man känner lite extra pepp för livet :P. Fast, det är ju måndag idag. Lär ju inte vara så mycket som händer. Men men. Imorgon kommer iaf min syster upp, pretty sweet ! :))

Skulle behöva lite vettigt internet så jag kan ladda ner lite saker som jag vill se. Sitter på ett lame mobilt bredband från 3 just nu. Hastighet på upp till 7mbit utlovas. Hur det funkar? Mja, sist jag kollade hade jag 0.5 typ. Wo -inte så värst- ho >.<

Streama funkar om man har lite tålamod och låter det ladda en stund innan man ser. Så har iaf kunnat se på lite anime. Kikade på senaste avsnittet av Deadman Wonderland, bra serie, fast lite för mycket blod för min smak, blir lite lätt illamående när jag tittar på det faktiskt. Trodde aldrig jag skulle vara så känslig, speciellt inte när det är tecknat, men det spelar inte så stor roll tydligen :P

Nu undrar jag om jag faktiskt hade något som jag ville säga. Men jag tror inte det. Har redan fått ur mig de "tunga" sakerna så nu äre ganska chill.

Ha det bäst peeps ! Jag är hungrig så jag ska nog springa över till Mattias och laga lite mat, (har ett mat-stash där nämligen). ^^


The drugs don't work

They just make you worse
But I know I'll see your face again

The Drugs Don't Work
- The Verve

Hade väl egentligen massor med saker som jag ville säga. Fast inget som jag orkar säga just nu. Den här helgen har varit lite upp och ner. För det mesta ganska awesome. Förutom sluten. Fredag kväll slutade i tårar och bark, har ett blåmärke på magen. Fick en stol kastad i mig :/. Lördag kväll slutade också i tårar. Gamla minnen revs upp och jag mådde allmänt kiss. Satt ute på en bänk och grät och ropade på Petrus, att han skulle komma och hjälpa mig, för jag vet ta mig fan inte vad jag ska göra med dessa känslor, igen.


Knark är det värsta jag vet. Skulle aldrig någonsin igen klara av att stå vid sidan om och titta på medan någon man älskar går ner sig djupare och djupare, för att till slut förlora sitt liv till droger. Jag vet, (åh vad jag vet), att det behöver ju inte sluta så. Vissa klarar av det finfint att bara röka på då och då. Men. Jag klarar ändå inte av det. Kan inte vara i närheten av det. Inte när det är du, förstår du inte det? Jag brukade se upp till dig, men snart har jag ingen respekt kvar för dig.

Du borde förstå min smärta, du borde veta? Men du skiter ju fullständigt i mig och mina känslor tydligen. Den mannen jag kände, som jag älskade, skulle aldrig utsätta mig för det här. Men du gör det, tydligen utan en enda eftertanke? Jag skulle aldrig någonsin vara så respektlös mot dig. Bevisar ju bara än en gång hur du känner för mig. Jag är väl inget värd längre för dig.

Det här är jobbigt för mig att skriva, det gör ont. Har mått kiss hela den här kvällen också. Ångest så det räcker och blir över.

Önskar jag inte brydde mig. Men det är ju klart att jag gör. För sån är jag.

Jag vill ha en kram.. Lr flera.

Ha det bäst peeps, håll er borta från drogerna. Orkar inte skriva mer just nu.

Och Petrus? Saknar dig min bror, vila i frid <3. (Jag tar mig igenom det här, oroa dig inte).

Wondering

Känner mig inte riktigt på topp just nu. Sitter inte och gråter, men är inte helt glad heller, om ni förstår vad jag menar?

Samtidigt som jag försöker att inte fastna i mina tankar så försöker jag övertala mig själv att det faktiskt är okej att tänka på det. Saker måste ju som bearbetas för att försvinna helt.

Förstår inte riktigt hur jag ska få mitt liv att gå runt just nu. Nåja. Vad brukar man säga, det löser sig? Ja, det får vi hoppas att det gör. Min arbetsförmedlare är i varje fall väldigt trevlig och tillmötesgående, alltid något.

Mest av allt vill jag ha mitt schema till Peace & Love. Så jag vet när jag ska jobba. Skulle kännas som en mindre sak att behöva tänka på.

Borde köpa frimärke och posta mina betyg + omdöme snarast till antagningen imorgon. Ingen idé att skjuta upp det liksom :). Fast, samtidigt, så kommer jag inte ha några kopior kvar att visa upp på arbetsförmedlingen nästa vecka, men det får vara lite skitsamma. Man måste ju som prioritera ! :)

Annars då? Om jag kommer ihåg detta imorgon, (idag), så ska jag ta mig tid att skriva små recensioner på alla nya serier jag testat se under min tid i Piteå. Det kanske vore lite intressant att läsa? Så ni vet vad som är värt att titta på eller inte. Fast det kanske ni inte vet ändå, jag menar, jag har ju stundtals en lite udda smak när det gäller tv-serier ^^. Skulle kunna göra en hel serie om det, recensera alla 3 miljarder tv-serier jag tittat på / tittar på. Hm.

Det vore ju dock inte första gången jag sagt att jag ska ha en löpande serie av inlägg om ett ämne. (Förr var det FF, det blev ett inlägg av det tror jag ;P). Nu när man har så mycket fritid så kan man ju träna sig på att skriva lite. Borde även fortsätta på min bok.

Nåja, nog om detta, vi höres ! Sov gott peeps ! ^^


Bild tagen hemma hos Mattias där jag satt ikväll och kikade på serier, (bilden är ju dock ofc från en helt annan årstid vilken man kan se genom fönstrena :P). Feta katten Bill sitter och tittar ut :)

Life goes on

Det händer inte så mycket i Piteå, fast samtidigt händer det väl en hel del.

Igår hade jag fantastiskt roligt. For och umgicks med några människor som jag aldrig hängt ensam med, och det var lovely. Var nervös och orolig att jag inte skulle göra ett bra intryck, det var lite knakigt från början men efter ett par öl så funkade det finfint. Hann få ett par trevliga komplimanger så jag är väldigt nöjd.

Annars så har jag malt tankarna kring Mr. Svin en hel del. Är fortfarande lite velig om vad jag ska göra. Känns lite Voldemort-grejjen all over again. Fast med en stor skillnad. Mr. Svin har jag känt i 4 år och förlåtit om och om igen. Så det jag vet nu är, att Mr. Svin inte är en riktig vän. Riktiga vänner behandlar inte en så som han har gjort. Men vars går man från det?

I'm taking the high road igen. Jag är trevlig, men där går gränsen. Orkar inte säga mer om det, känns ganska privat med tanke på den långa historian vi faktiskt har mellan oss. It kinda makes you sad.

Jag försöker få fram mer saker att säga, att skriva, men kommer som inte på något.

Maybe later, and by that I mean tomorrow!

Eller jo, förresten, en awesome sak hände ju idag! Fick mitt studie-omdöme från skolan på posten idag. Wiho! Wiho för att jag fick en 4a, eller "utmärkt studieförmåga" som det betyder :D. Sjukt nice.

Nu ska jag bara komplettera min ansökan till Universitetet och sedan hålla tummarna!

Ha det bra peeps ! :)


Vecka 1, 30/5 - 5/6

Första inlägget i matdagboken, och så här såg min vecka ut, (som jag kommer ihåg):

Måndag: Åt ett och ett halvt hårdbröd, (utan något på), och drack en Gainomax till frukost. Senare under dagen var det dags för lunch. Thomas köpte en sallad, som jag dock inte tyckte speciellt mycket om. Åt lite av den men mest satt jag och doppade brödet som man fick med i dressingen, omnomnom. Det var allt.

Tisdag: Frukost blev en hårdbrödmacka, (utan något på). Detta var väl runt 10-11 tiden kanske. Runt 21 på kvällen blev det dock en (riktig) middag - Vit fiberpasta och lök + räkor + skinka i tomatsås, detta serverades med vitlöksbröd, vääärsta ;D. Åt lite godis som jag köpt, (lösvikt för 20kr).

Onsdag: Till frukost åt jag upp det som var kvar av mitt godis. Till middag blev det en hamburgare i varje fall.
På kvällen blev det 5 öl och 1 glas vin.

Torsdag. En hamburgare blev det till frukost om jag minns rätt. Middag runt 20.00, det blev kyckling, friterade räkor, ett par skivor skinka och potatisgratäng, åt inte upp allt men blev mätt ändå. Åt även lite vitlöksbröd.

Fredag: Minns inte någon frukost den dagen. Sen blev det en kyckling och broccolipaj till middag, (en sån där man köper fryst ni vet).
Drack cirka 4-5 glas vin.

Lördag: Åt ett tunnbröd till frukost och drack en Gainomax. Sedan åt jag två riskakor med skinka på till middag. Lite senare på kvällen åt jag 1 skiva skinka och 3 skivor ost, tog även en tugga av en bit lax. Åt lite choklad, (ni vet sånna där 3 för 10kr choklad-kakor? Åt en sån).
Drack cirka 8 glas vin utspritt över dagen, (med start vid ungefär 14-15.00).

Söndag: En riskaka med skinka på till frukost. 5 chips på eftermiddagen. En halv förpackning skink-crepes till middag. Sen tjockade jag mig som fan med 5 Ballerina-kakor, lite chips och en 'rad' så att säga av en chokladkaka.

Det var min vecka i mat. Jag trodde jag hade ätit mindre än så, känns helt okejj faktiskt att jag lyckats stoppa i mig föda :P.

Undrar hur jag ska lägga upp det där med maten nu i veckan. Har ju trots allt ett mål att nå när det gäller viktnedgång i sommar. (Alla kommentarer om träning kan gå och dö, tro mig när jag säger att jag redan är förbannat insatt i kost och motions-frågor!).

Har börjat äta ett kosttillskott för viktnedgång nu igen i varje fall, R-ALA heter det. Önskar jag hade min favorit: CLA. Men detta får duga, (och jag äter det bara för att jag hade en burk kvar från tidigare då jag åt runt 6 kosttillskott per dag).

Helst av allt vill jag beställa min favorit måltidsersättning så att jag kan dricka det till frukost, känns väldigt mer givande än en macka liksom ^^. Nåja, vi får se. Nästa inlägg kommer väl nästa måndag :).

Tråkelitråk

Tråkar idag. Men det är skönt att tråka ibland, och viktigt ! Visste ni det? Våga tråka people, man mår bättre av det i längden :).

Så vad har jag gjort idag lite mera exakt? Suttit på min 'säng', frysit om fötterna och haft laptop:en i knät. Råkade fastna på flashback, sånt som händer ^^. Intressant att läsa folks syn på och uppfattningar om olika personlighetsstörningar. Tänker inte prata mer om det dock.

Har tänkt börja föra en matdagbok, kan nog vara vettigt att 'se' vad man äter på en vecka. Så om jag kommer ihåg det så ska jag imorgon skriva allt jag åt under förra veckan. Bli inte chockade och döm mig inte om ni tycker att det låter hemskt ! Gör ni det så slutar jag nog skriva om det, för jag vill inte provocera.

Det är kallt hos mamma, hon har typ alla fönster öppna + balkongdörren. Hon tycker det är behagligt. Hon kan ju inte vara frisk O.o

Nåja. Vi hörs.

Just let me clear my head

I think I've had too much
You're so disappointing
But you make good use of it
As your world disassembles
Better keep your head up

Your name, your face
Is all you have left now
Betrayed, disgraced
You've been erased

I have erased you
I have escaped
The bitter taste of you


Bitter Taste - Three Days Grace

Känner att jag råkade göra på tok för 'emo' inlägg och började oroa folk. Nåja. Ni vet att jag kan vara rätt duktig på att ventilera känslor ibland så fort jag känner dom, (och då raderade jag ett helt inlägg plus en hel del text i dom andra två innan ni hann se det). Men vill bara säga att saker är mer chill nu i varje fall.

Först blir jag ledsen och förbannad. Sedan blir jag bara irriterad.

Jag tänker inte sitta här och ta åt mig och må piss över att en, (mja, kanske två), personer behandlat mig illa. Jag är så mycket bättre än så, så mycket starkare.

Helst av allt vill jag fortfarande vara med er i Sthlm, men, när det nu inte går så får man göra det bästa av situationen helt enkelt :).

Guld värt iaf att jag fått prata med Patrick och berätta om saker och ting. Blir omedelbart mycket lugnare. Så fort jag pratar med honom påminns jag om hur mycket jag älskar er där i Sthlm och hur mycket ni älskar mig, och då känns det helt plötsligt inte så illa längre. So what att två people's var respektlösa/'fittiga' mot mig, det är ju ni som betyder något. Det är ju ni som tycker om mig precis som jag är med dåliga sidor och allt. Ska definitivt träna på att bli bättre och höra av mig när jag är lite nere så att säga, för ni tar mig upp till stjärnorna igen <3.

Nej, vet ni vad? Life aint that bad. Jag är inte direkt på den plats där jag helst av allt vill vara, men, så illa är det inte ändå, tar en liten detour. Kommer snart tillbaka igen :).

ÄLSKAR ERA FACE'S! :)) <3 <3

Liten credit och massa kärlek till Mattias, du är helt underbar, tack så mycket för din kärlek och omtanke, det betyder massor, du är en av mina ljusglimtar här i Piteå ! <3

Too much of not enough

Det var länge sen någon fick mig att känna mig så här värdelös. Så jävla oälskad och oviktig.

Att komma hit var det största misstaget jag gjort på länge. What's up with me, varför kan jag alltid bara välja fel vägar att gå, fel saker att göra, fel människor att lita på. Fel människor att bry mig så mycket om.

Du vill ju inte ens vara med mig, varför bad du mig att komma hit? Varför sa du att du saknade mig? Vad fan var det du saknade ens? It doesn't make any fucking sense då du så uppenbart knappt bryr dig om mig.

Varför i min vildaste fantasi trodde jag för en enda jävla sekund att allt skulle bli bra? Varför?

Det gör ont att vara så långt borta från de människor man helst av allt vill träffa just nu.

I'll make it work. I always do.

Den här sommaren kommer vara långt ifrån den trevligaste upplevelsen i mitt liv, men man gör vad man måste för att överleva, så enkelt är det.

Hoppas ni har det bra allesammans, kommer kanske vara utan internet ett tag så sakna mig inte allt för mycket om så vore fallet, och om ni gör det ändå så är det bara att slå en pling eller skicka ett sms, jag är alltid tillgänglig ! :)

How much is too much?

Jag vill vara med mina underbara vänner i Stockholm som får mig att må bra och trivas. Som gör mig lugn. När jag är med dom så är det inte så mycket annat som spelar roll. Dom får mig aldrig att känna mig ovälkommen, och aldrig fan heller skulle dom vara respektlösa och inte visa hänsyn till mig och mina känslor. Ibland skäller jag på Patrick för att han är dålig på att höra av sig när han ska, men det är ju då verkligen det största problemet vi har, och det är knappt ett problem egentligen.

Nej fy fan för folks mentalitet här, (såklart inte alla), men i min värld så visar man helvetes mycket mer hänsyn och respekt till folk, oavsett vem det gäller. It's common fucking courtesy people, lär er det.

Klockan är snart 01, börjar det inte bli dags att gå och lägga sig? Är ju liksom torsdag, eller "söndag" if you will. Efter den här helvetesdagen, fysisk såväl som psykisk, så börjar jag få nog.


Jag flyttade härifrån av en anledning. För att jag kände mig mindre än en människa. Någon som inte var så mycket värd. Jag ville finna mitt eget-värde, min plats på jorden. En plats där jag kan känna mig trygg i mig själv. En plats where I make sense. Och det gjorde jag ta mig fan. Nu sitter jag tillbaka här och känslorna från förr strömmar över mig.


Nåja. Vad ska man säga. Finns ju som inget att göra. Bara acceptera att vissa saker aldrig ändras och att jag definitivt gjorde rätt som lämnade den här staden när jag gjorde.

Ångest smakar illa

Har en ångest-attack, hatar livet lite granna. Jag vet inte, det känns bara konstigt just nu.

Kan kanske skylla det på att jag var bakis som fan. Spydde galla imorse, det smakade inte jordgubb om man säger så. Sen huvudvärken jag hade, ojoj. Sov cirka 3 timmar innan jag vaknade och började spy. Otrevliga detaljer, jag vet. Men vadå. Trodde mitt huvud skulle sprängas alltså. Fiiii fan. Somnade iaf om vid 12 och sov till 14. Tog ett tag innan illamåendet gick över och jag kunde äta frukost.

Åt middag för en liten stund sedan. Men att äta gammal kyckling och potatisgratäng är ingen god idé. Mår illa som ett as nu igen, och ångesten gör det inte bättre. Hoppas jag inte kommer börja spy igen, det vore jobbigt. Och när jag säger gammal kyckling och potatisgratäng måste jag förtydliga att det var fryst. Men att det legat i frysen på tok för länge. Friterade räkor i olja med kryddor, det smakade iaf bra. Nåja. Jag vet inte.

Borde kanske gå härifrån. Men då kommer jag inte kunna hålla tårarna borta, så det kändes inte så lockande. Hatar den här känslan. Känner mig oviktig och ovärd. Känns som att man blivit bemött en aning respektlöst också. Vem är jag som du kan behandla på det här sättet? Är jag ingen för dig? Förtjänar jag inte lite common courtesy? Jag menar, just nu känner jag mig som en ovälkommen gäst. Är det inte bättre att man bara säger det då? Så jag slipper sitta här och må skit. Igen. Hatar känslan och jag kommer nog aldrig bli van den. Fast det finns det ju ingen anledning till heller.

Nåja, känner mig inte det minsta önskvärd. Så utav respekt för mig själv borde jag väl fara. Men har ingen ork, lust eller energi för det. Men vad är alternativet egentligen? Att inte bli respekterad och må dåligt över det?

Sen vet jag ju också redan att det är bara jag som ser på den här situationen på det här sättet. Eller jag antar i varje fall det. Känns mest logiskt. Så vad gör man?

Jag har inget bra svar på det. Får tänka på det ett tag och återkomma!

Don't know why



Det bästa med kvällen var att jag fick prata med Patrick, det var awesome och välbehövligt :).



Raderar onödig text så att bara en mening står kvar. Varför inte, det är sånt jag gör ^^.

Tack till alla face:s ! :)

Först vill jag säga tack till er som skrev dom två fina kommentarerna till förra inlägget:
Patrick - jag skrev ju först i din blogg, så du vet väl, älskar ditt face i varje fall! Om några dagar kommer ett sl-kort dimpandes ner i ditt brevnedkast, använd det väl! :)

Linda - Tack så mycket, blir glad när jag får en så fin kommentar. Glöm inte bort att jag tänker komma tillbaka i Augusti, så jag hoppas vi ses då ! :))


Vidare till något annat. Vad händer och vad görs? Själv har jag just druckit upp min andra öl. Solen lyser och jag njuter! Underbart att Dounald har en inglasad balkong, riiiktigt mysigt :). Gick in för att hämta en till öl men kände för att kolla bloggen, och då såg jag era två fina kommentarer och vart som lite tvungen att svara :P.

Livet är som sagt inte fy skam trots att jag redan saknar era underbara face:s ! Hoppas ni rockar på riktigt ordentligt och njuter och mår! :))

En liten hyllning till Kippe, Kornelia och Emilinn också förutom ovanstående två nämnda. Ser redan fram emot tills vi ses igen, (Peace and Love motherfucker!) :D.

Nej men, en till öl och ut på balkongen igen, (som jag skurade igår så det ser fint ut igen), ha're! :)


Göre! :) <3

Tusen minnen, tusen dofter

Tusen skäl att sakna dig här
Tusen skäl att hålla andan
Och lyssna till musiken


Jag hör musiken igen - Uno Svenningsson

Ja nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev. Fast de flesta av er förstår nog varför. Livet har varit kaos den senaste tiden. Men nu känns det bättre :).

Det är ganska svårt att beskriva hur det känns att se den trygghet man byggt upp i 10 månader rasa ihop framför ens ögon. Att varje dag mötas av panik, ångest och kaos när man kommer hem. En dag var sängen borta, kvar stod två madrasser på golvet att sova på. Badrumsskåpet blev tömt och alla mina saker stod i en låda på golvet. Inget kylskåp fanns kvar heller, (tillhörde inte lghten till att börja med), och inget fanns att äta. Det som var kvar var min dator. Sen packades även den ner. Då fanns bara två madrasser och en resväska med kläder.

Till frukost drack jag ljummen Gainomax och åt lite godis, vilket var det minst jobbiga med situationen.

Som sagt, kanske är svårt att förstå det jobbiga i situationen om man inte vet hur det känns. Nåja. Så kom sista dagen för att säga farväl till mina älskade vänner, (söndag), så det gjorde jag. Var inte speciellt ledsen då faktiskt, hade börjat acceptera situationen och haft peptalks med mig själv. Så det var inte så illa till slut.

Så på måndag flög jag till Luleå där jag möttes av en av mina bästa vänner här i Piteå, Donne, och han hade med sig Jörgen som fick en smärre chock när jag sa att han fick sitta fram i bilen.

Jag har förändrats sen jag flyttade, det är ganska klart. Jag är mer omtänksam. Jag sågs som en ganska omtänksam människa förut, men tror det var lite felaktigt. Snäll har jag alltid varit, men också väldigt egoistisk. Inte för att jag haft så mycket val, man blir lätt så när livet är en ständig kamp för överlevnad och välmående. Men nu när jag funnit ro i mig själv, och i min plats på jorden. Blivit mer säker. Så kan jag tänka mer på andra och de små sakerna som kretsar kring sociala relationer, som att låta någon sitta längst fram i bilen :).

Låter kanske konstigt? Jag vet inte. Men. Kanske kan skriva mer om det en annan dag, detta inlägg börjar bli lite långt. Tänkte bara säga att jag lever och att livet inte är fy skam här i Piteå :). Jag har ju trots allt aldrig hatat Piteå, och speciellt inte de underbara människor jag känner här :).

Ha det bra allesammans, för det har jag! Puss och kram och extra mycket kärlek till er i Sthlm! <3


RSS 2.0