Just let me clear my head

I think I've had too much
You're so disappointing
But you make good use of it
As your world disassembles
Better keep your head up

Your name, your face
Is all you have left now
Betrayed, disgraced
You've been erased

I have erased you
I have escaped
The bitter taste of you


Bitter Taste - Three Days Grace

Känner att jag råkade göra på tok för 'emo' inlägg och började oroa folk. Nåja. Ni vet att jag kan vara rätt duktig på att ventilera känslor ibland så fort jag känner dom, (och då raderade jag ett helt inlägg plus en hel del text i dom andra två innan ni hann se det). Men vill bara säga att saker är mer chill nu i varje fall.

Först blir jag ledsen och förbannad. Sedan blir jag bara irriterad.

Jag tänker inte sitta här och ta åt mig och må piss över att en, (mja, kanske två), personer behandlat mig illa. Jag är så mycket bättre än så, så mycket starkare.

Helst av allt vill jag fortfarande vara med er i Sthlm, men, när det nu inte går så får man göra det bästa av situationen helt enkelt :).

Guld värt iaf att jag fått prata med Patrick och berätta om saker och ting. Blir omedelbart mycket lugnare. Så fort jag pratar med honom påminns jag om hur mycket jag älskar er där i Sthlm och hur mycket ni älskar mig, och då känns det helt plötsligt inte så illa längre. So what att två people's var respektlösa/'fittiga' mot mig, det är ju ni som betyder något. Det är ju ni som tycker om mig precis som jag är med dåliga sidor och allt. Ska definitivt träna på att bli bättre och höra av mig när jag är lite nere så att säga, för ni tar mig upp till stjärnorna igen <3.

Nej, vet ni vad? Life aint that bad. Jag är inte direkt på den plats där jag helst av allt vill vara, men, så illa är det inte ändå, tar en liten detour. Kommer snart tillbaka igen :).

ÄLSKAR ERA FACE'S! :)) <3 <3

Liten credit och massa kärlek till Mattias, du är helt underbar, tack så mycket för din kärlek och omtanke, det betyder massor, du är en av mina ljusglimtar här i Piteå ! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0