Tv-serier är inte bara tramsigt


Många vettiga och ovettiga citat har man fått ut av dem genom åren :P.

Nu senast var det: At least I tried. På tal om misslyckade förhållanden. Kändes väldigt vettigt :).

Mindre vettigt är: That seems to make a reasonable amount of sense. Är det bara jag eller är inte den här meningen väldigt konstigt? Den sades seriöst också ska jag väl tillägga, men visst låter den tveksam? Förmodligen därför den känns konstig. Nåja :P.

Bäst är: I didn't lose, I was semi-victorious ! ^^

Den som vet vars dessa tre meningar kommer ifrån är fan bäst ! Men då jag tvivlar att någon kan svaret så kommer dom nu... Redo? Läs inte om du vill fundera en stund först på vad det är !

Skriver svaret längst ner i inlägget ^^.

So, what's new? Inte helt oväntat har jag hatat den här dagen som jag sa föregående natt. Sov knappt något så idag har jag haft kramp i magen nästan hela dagen som känts hela vägen upp i bröstkorgen samt vääldigt mobbade ryckningar i mitt högra ögonlock. Inte helt oväntat så känner jag mig inte särskilt trött just nu trots att jag varit i princip döende sen klockan 18 ikväll. Sucks!

Hann i alla fall med att göra ett par saker. Var på Orka. Sen på minnesstund i stan. Vidare till banken. Var på biblioteket med min mama och läste Populär Arkeologi, (visste inte att det fanns en sån tidning). Till sist gick jag till VLC för soc öppen mottagning. Massa folk där ! Fick vänta i nästan en timma, men det var det värt. Blev så glad av det besöket :). Jag är inte sarkastisk ! Kommer att ha lite mer att leva på den här månaden som kommer, vilket är nice, även om det är lite :).

Sen var jag på så sjukligt dåligt humör att jag var tvungen att ta en dusch, (makes sense?). Att ta en dusch är det närmaste ensamtid jag kan komma i den situationen jag befinner mig i just nu, så. Sen eftersom jag var på mitt allra bästa humör och kände mig sexig som satan, (NOT), så traskade jag över till mitt ex i mina ljusblåa mjukisbyxor, utan sockar, i min sov-tshirt, ingen bh, samt en oversize tröjja som bara ser löjlig ut över en t-shirt. So so sexääh ;P Inte ofta jag visar mig sådär bland folk, tur han bor riktigt nära! ;P Jag vet.. ni önskar ni hade fått se det ;). Haha, sorry guys, super-osexiga-Emma är bara till för vissa speciella utvalda folk :P.

Nåja, godnatt peeps ! :)

Rätt svar är (i ordning):
Från ett Chuck Lorre vanity card, som dom kallas, i slutet av ett avsnitt av The Big Bang Theory

Pretty Little Liars, (s02), Emilys mamma droppar denna underliga kommentar.

Den sista är från en anime som jag tyvärr totalt förträngt namnet på. Var någon kort serie om en super-super-super jävla energisk tjej. Känns det bekant? Illa att jag inte själv kan svaret, antar att jag inte är bäst ;D

Only when I sleep

I'm not sleeping..

Spenderar för mycket tid med att tänka på trams. Som vanligt. So I can't sleep, som vanligt. Kommer vara trött och hata världen imorgon, som vanligt ^^.

Nåja, vad gör man?

Maybe I'll just let it go. Är det inte så, att den enklaste vägen är ut? Man släpper det och går vidare. Lämnar det bakom sig. Slutar tjorva om saker som förmodligen är ganska onödiga.

Känslor har man av en anledning, men man behöver inte alltid följa hjärtet. Hur mycket har jag växt de senaste åren? Att en dag skulle komma då jag använder mitt förnuft mer än mina känslor, helt otroligt ^^.

För alltid singel? I think so. Inte för att vara negativ och bitter eller så. Men stannar jag här i Piteå så känns risken för (bra) kärlek väääldigt liten. Men inte gör det något. Jag är ju som sagt inte förhållande-typen. Eller någons typ överhuvudtaget, är väl lite för speciell för det ^^.

Sen att jag inte direkt har en typ själv spelar ju också en viktig roll i sammanhanget. Någon som är lika speciell som mig kanske :P.

Är kärlek ens nice? Alltså. Hm. Jag tycker ju som inte det, inte just nu i alla fall.

Kanske bara borde återvända till Stockholm och lämna allt bakom mig, igen. What good will come from me staying?

Sen samtidigt så mår jag så bra nu när jag äntligen lyckats få folk att tycka om mig här ^^.

Men vad kan man göra i en liten stad som Piteå? Det är frågan. Finns det ens anledningar att stanna? Annat än mina awesome vänner?

Men vad hjälper det i en sådan här liten tråkig stad där det inte händer något och man inte utvecklas typ alls på  grund av brist på sådana möjligheter?

Jag har svammlat tillräcklig för en stund tror jag. Nighty-night!

Now I know

But I don't know anything.

Vilken konstig helg detta har varit. Först världens mest underbara kväll typ ever. Sen lördag som var riktigt jävla nice alltså. Fylld av komplimanger och uppskattning för mig. Det kändes konstigt, när började alla tycka att jag är awesome? Kändes riktigt bra i alla fall :)).

Fastnat i tankar kring saker. Säkert onödiga saker. Konstiga saker. Ska man strunta i det? Mja.

Fast samtidigt så förstår jag inte riktigt. Hur man kan vara och bete sig på ett visst sätt och sen säga motsatsen. Det är lite frustrerande. Är det bra så är det bra, tills det blir dåligt. Behöver det vara mer komplicerat än så?

Hm. Andra saker då. Min situation känns mer och mer jobbig och jag ser inget ljus i slutet av tunneln så att säga. Saker känns hopplöst. Hur hamnade jag i den här situationen nu igen? Suck..

Keep strong and move on ! Jag gråter inte i varje fall, även om jag kanske skulle behöva det. Hm. Någon som har en axel som man kan gråta mot? Nä, sånt är jobbigt, visst? ^^

Godnatt på er. En ny vecka har börjat. Kram !


Vecka 8, 18/7-24/7

Redan på vecka 8. Tiden går fort ^^. Helt klart en bättre vecka än förra, det gillar vi ! :)).

Måndag: 2 riskakor, en med ost och den andra med ost och skinka. Middag: nudlar med kyckling

Tisdag: Rågbröd med ost på. Middag: Nudlar med kyckling. 2 glas vitt vin samt 4 (33cl) öl :).

Onsdag: 1 riskaka, sen åt jag 1 rågbröd med ost. Till middag blev det, potatis, lök och morötter gjorda i ugn och till det grillade champinjoner och pepparbiff samt fresh island dipp och lite bea. Helt sjukligt gott ! ^^

Torsdag: 2 rågbröd med ost och skinka. Middag var en halv, (extra-stor), ost och skinkpaj med broccoli. 3 glas rött vin.

Fredag: Frukost var typ 8 skivor ost, en skiva skinka, 4 potatisklyftor, 1 rågbröd samt dipp ;P. Middag var fisk och potatis. Lite chips och ca 5 glas rött vin på kvällen.

Lördag: Frukost: 1 rågbröd med ost på, mer ost och dipp x). Middag: Ramen med ägg, kyckling och räkor, (som jag gjorde själv), riktigt gott ! :)) Ett minimål från Sunes, när man blir bjuden säger man inte nej ! :P

Söndag: Frukost: ingen. Middag: nudlar och grillad kyckling. På kvällen blev det chips och dipp ^^

Caturday ! ^^

Även känd som lördag.

Är en aning trött och seg. Sånt som händer. Igår var jag hos Jens och jag fick mumsig mat :). Sen såg vi på film och åt lite chips. Sen eftersom det var så äckligt varmt inne så satte vi oss på balkongen med tända ljus och drack lite rödvin och surrade, mycket mysigt ! ^^.

Idag har jag än så länge inte hunnit göra speciellt mycket. Typ inget alls. Har planerat dagens middag i alla fall, det blir ramen med ägg, räkor och kyckling. Hoppas det blir gott x). Har aldrig testat göra det förut, googlade bara fram något och tänkte: ja men varför inte! :P. (Ramen är nudlar för den som funderade ;P).

Ikväll tänkte jag göra något nördigt med Simon, för nörderier är det bästa jag vet :).

Det var allt för tillfället. Är inte på humör att dela med mig av några djupare tankar och känslor ;P.

Ha det bra peeps !


And friday it is !


Vissa saker blir man bara less. Som att säga "på den tiden när vi fortfarande umgicks med varandra" iofs så börjar det sprida sig allt mer bland folk som känner dig. Synd. För folk tycker om att umgås med dig.

Less att tycka att du är självisk. Men jag förstår. Jag var likadan en gång i tiden, är väl något som man går igenom liksom :).

Less på att hela tiden inbilla mig att du har riktiga känslor av den varma sorten i dig, istället för det kalla, empatilösa "I don't care så mycket". Det slutar aldrig att vara konstigt, och lite obehagligt O.o.

Less att jag tänker och bryr mig för mycket om dessa saker som jag är less på. Borde sluta ^^.

Skriver btw om 3 helt olika personer. Inte för att det spelar någon roll kanske, men tänkte försöka undvika att någon skulle super-ta åt sig. Fast tar man åt sig så kan man inte gnälla på mig heller, det är inte mitt fel om någon känner sig träffad ! ^^

Vad mer? Kanske ska prata om den senaste tidens trevligheter, men var som inte riktigt på det humöret. Så tänker istället skriva om den senaste tidens jobbigheter, är inte misär mer intressant? ;P Egentligen har jag inte så mycket att säga på den fronten heller annat än att jag sovit asdåligt i flera nätter. Känner mig inte riktigt på topp om man säger så.

Nåja, vidare till trevligheter ändå! Var på stan idag med min syster och hon var så snäll att låna lite pengar åt mig så att jag kunde köpa en ny bh + trosor, (thank you!), dom är super-rosa och super-fina ^^. Drack en latte och satt och chillade utanför Småstaden. Då traskade Leo och Simon förbi, så då satte dom sig också ner för att chilla och surra en stund :). Gjorde typ upp planer med Simon för imorgon, väldans trevligt :)).

Nu är jag då, som ganska ofta, hos min moder, som idag blev väldigt billig måste jag säga. Men samtidigt så ska jag väl inte klaga då hon trots allt varit så snäll och låtit mig sova här så länge. Tacksam det är jag, men skulle ändå gärna vilja slippa onödiga förolämpningar som inte har stämt in på mig sen jag var typ 12.. Typ. Är inte längre en liten skitunge som tycker att det är "jobbigt" att gå ut med soporna. Jävla idioti.

Nä men okejj, nu ska vi inte vara sånna, för ni känner ju inte till så mycket om min barndom. En sak kan jag i alla fall säga, om man frågar snällt så kommer man ganska långt.. Just saying..

Har gjort fler trevliga saker idag också, som att lösa korsord med Jens. Vi löste ett helt korsord, from start to finish! Vi hade lite hjälp av google, men bara liiite ;D. Jag är ju lite konstig så jag tycker faktiskt det är trevligt och till och med lite roligt att lösa korsord ^^.

Nu återstår bara vad som händer ikväll. Jag har inte helt bestämt mig på den fronten än, något lugnt lär det ju i alla fall bli :).

Ha en trevlig helg peeps ! :)).

Inget fan av situationen just nu

Så äre !

Alltså, varför är det så svårt att få bostad i Piteå? Visst, det är inte svårt om man kan tänka sig att bo långt bort åt helvete.. Men det vill man ju som inte... >.< Stått i bostadskö i snart 3 år här, men det räcker inte till lght centralt, vill inte bo annat än centralt.. Så vad gör man? >.< Tänker sura över det ett tag och vid ett senare tillfälle göra något vettigt och konstruktivt åt det ^^.

Är det gudarnas sätt att säga åt mig att inte stanna här? Who knows. Nåja, jag har fortfarande inte kommit fram till något speciellt på den fronten så. Det är svårt det där :).

Too bad I'm starting to fall in love with the thought of the easy comfort of right here right now.

Alltså.. Hm.

Lyssnar på Mari som pratar i telefon med bbb kundservice, får mig att tänka på CSN's kundservice av någon anledning. Världens sämsta kundservice mind you.. Nåja. Kom ihåg en sak folk, när ni ringer till kundservice: artikulera ! Att säga "Pite" översätts inte i allas huvud automatiskt till Piteå till exempel ;P. Detta gäller ju såklart också om du jobbar med kundservice. Kommer aldrig glömma snubben från Göteborg med sin breda dialekt som pratade alldeles för snabbt för att man skulle kunna uppfatta något ^^.

Nåja, vem har inte en kund-service historia att dela med sig av? ^^

Håller på att tvätta just nu, så spännande va? Haha, struntsamma. Nu ska jag hoppa in i duschen, spel-kväll väntar borta i horisonten. Måste bara "vinna" över en viss person först ;P.

Ha det bra peeps, imorgon äre fredag ! (Och jag är ledig från Orka, sweet ! :D)


Jag och Mari tramsar i Parken med den andra Emman (som tog bilden dårå)

Something old something new something borrowed

Something blue?

Vad är gammalt? Allt det vanliga antar jag, händer inte så mycket i denna trötta stad. Kom fram till att Piteå står för vardagstristess. Hade en dröm om det, att jag hatade det. På sommaren är Piteå okejj, på vintern är det bedrövligt. Finns som aldrig något att göra. Liten stad, alla känner alla typ. Tråkigt !

Vad är nytt? Jag har mina tvivel och funderingar. Jag är inte så säker längre att jag vill stanna här. Vill jag stanna här? Vill jag inte? Vad ska jag göra? Jag vill, men jag vill inte. Har sagt det förut men.. Arkeologi eller Antikens kultur och samhällsliv, hur intressant är inte det på en skala?? Det är ju lite av en dröm.. Kommer jag ångra mig om jag inte far? Blä. Hjälp mig någon, jag vet inte vad jag ska göra.. Fast ingen har ju svaret utom mig, jajja.

På tal om något annat, varför blir jag så kärleksfull när jag är full? Varför blir jag så jobbig med folk? x) Sms'ar folk, skriver konstiga saker, säger konstiga saker, saker blir bara konstiga x). Nåja, hade riktigt trevligt igår i alla fall ! Lyssnade på awesome musik, (Varggrav), hängde med awesome folk, (för många för att lista). Sov relativt bra inatt vilket var najjs. Råkade dock försova mig lite, men jag kom inte sent ändå ! :)

Så vad ska man göra denna dag? Funderar på att inte göra så mycket alls, isolera mig lite, återhämta mig. Fundera riktigt ordentligt på saker och ting :).

Nåja, don't be a stranger peeps ^^


Write me a lovesong

(För jag orkar inte leta upp en text att skriva upp xP).

Hamnat i någon form av röra, så ovanligt, så så ovanligt. Lagomt självförvållat också, det är det ju som alltid, inte helt, men delvis:).

Lovade mig själv en grejj idag, bröt mot det löftet, jajja ^^. Sånt som händer antar jag. Det är bara det att det kliar så mycket i fingrarna, varje dag, flera gånger om dagen ! Vad talar jag om? Det får ni inte veta :). (Det är iaf inget snuskigt för er som har dirty dirty minds ;P).

Ja ni. Jag har svårt att uttrycka mig i ord. Möjligt att jag går nerför en väg kantad av felaktiga val nu igen, men men, livet är till för att levas. Tror ju som på ödet så.. Allt blir nog bra i slutändan :).

Well.. Jag har egentligen, som vanligt, inget vettigt att säga. Skulle kunna skriva om min totalt ointressanta dag men. Ni slipper det ^^.

Ha det bra peeps, försök göra bra val i livet ^^.

Vecka 7, 11/7 - 17/7

Har haft en ganska dålig vecka på matfronten. Vet inte vad jag ska säga. Det har varit mycket kaos och då är det svårt att komma ihåg att man ska äta och så, det är som inget man tänker på.

Måndag: Frukost: En riskaka med smak av ost och gräslök med ost på, haha, never stop cheezing ;D Åt även ett sånt dära mörkt rågbröd med ost och skinka :). Denna dag drack jag ungefär 2-3 glas vitt vin och en öl :).

Tisdag: två mörka rågbröd med ost och skinka, ingen middag. Fick i mig ett x antal vinglas av olika sorter, öl och sprit.

Onsdag: 2 ostriskakor och 1 rågbröd med ost och skinka, kommer inte ihåg att jag ska ha ätit middag. På kvällen blev det iaf två hårdbröd med ost och kalkon på, courtesy of Mattias ^^.

Torsdag: 2 rågbröd och 2 ost-riskakor, middag blev en kyckling och broccolipajj. På kvällen drack jag 2-3 glas vitt vin och en öl.

Fredag: Frukost var två mörka rågbröd med ost och skinka. Ingen middag, på kvällen blev det chips och dipp ^^

Lördag: Ett mörkt rågbröd med ost och skinka, det var nog allt. Drack 4-5 glas vitt vin och en öl.

Söndag: Hann först med att tugga på några chips. Sen blev det en riskaka med ost och skinka och ett paket nudlar till middag :). Senare på kvällen blev det ytterligare två riskakor, en med ost och skinka och en med bara ost. Åt även en snickers, omnomnom ! :)

Veckans lista är inte helt korrekt, jag kan inte komma ihåg vilken dag jag åt kyckling och broccolipaj, någon dag var det, men vilken ? O.o Nåja, det blir ju som rätt ändå om man ska räkna ihop allt :).

Kom ihåg att jag är ett sjukt dåligt exempel på vad man ska äta och så. Ta inte efter mig ! :)

Söndag, slödag

[Stod det något här? Can't remember ;P]


Cute guys are cute, enough said ^^.


Vad hände då igår, och vad har hänt idag? Ja ni. Igår var det fest på Klubbgärdet, väldigt trevligt. Sedan var det utgång på Kalles, även det väldigt trevligt. Stötte på mycket roligt folk och det var bara awesome helt enkelt. Svek mitt löfte och dansade till och med, fy ;P. Men kul var det !

Vaknade upp vid halv fyra, fick lite ångest och studsade upp. For förbi Simon en sväng, såg på en bra serie och surrade lite granna, mycket trevligt :). Sedan mötte jag upp min kära syster och vi for på ICA. Lever äkta fattigmans-liv nu så köpte nudlar. Yeah x). Fick ett sånt nudelsug, (fint ord), så var som tvungen. Nudlar är inte så illa ändå, visserligen är det ju ganska ovettigt på sitt sätt men innehåller ändå bara 110kcal per 100g, det är faktiskt inte så illa :).

Nu ska jag nog slå på något att kika på och sedan försöka sova. Imorgon börjar "Orka", en kurs av något slag, spännande ;P. Har iaf sovmorgon så klagar inte ! :)

Vi hörs, ha det bäst peeps !


'Cause I liked you better before

I loved you
I liked you better before, before
'Cause I liked you better before I loved you

White Flag
- September

Så var det lördag ^^. Ikväll ska jag vara med två av mina lovelies från Piteå: Emma och Jennie, awesome :). Saknar våra fester alltså. 3 inte så typiska tjejer ;P.

Har inte gjort så mycket det senaste dygnet. Att sova var intressant, att försöka sova iaf. Klockan 4 ringde Patrick, gullunge, jag var dock inte helt vaken då, fast jag sov inte direkt heller, någonstans mittimellan ^^. Före det hade dock Kippe ringt för att berätta vilken underbar människa han är och hur mycket vi ska rocka när han kommer till Piteå, you know it ;D.

Vaknade upp nån gång vid 06 i panik, undrar vad som hände där? Drömde säkert något roligt eller råkade väcka mig själv på något konstigt sätt. Dock så blev det jobbigt uppenbart att jag inte orkat ställa ett glas vatten brevid sängen när jag gick och la mig, något jag faktiskt inte kan leva utan, (don't ask me why, törstig människa xP), så var tvungen att krypa upp och hämta det för att sedan somna om i lugn och ro, (ha ha). Vaknade upp vid 8, 10, 11, 12 och sist vid 13, skönt att somna om ;D.

Igår såg jag bara på en film och So You Think You Can Dance. Filmen var "Swinging with the Finkels" som jag från början gillade väldigt mycket, hade fullt med komiska awkward-moments men som ändå var gjort snyggt, inte som i tramsiga komedier, men sen blev filmen mer seriös, vilket kändes konstigt. Nåja, det var ju en romantisk komedi så det ska ju finnas lite sånt också. Anyways, sevärd om man gillar sånna filmer :).

Idag har jag nog inte gjort något annat än att klippa luggen, värsta spännande dagen. Ne, men nu ska jag fixa mig och lyssna på lite trevlig musik så man får igång både peppen och tagget för kvällen ^^.

Hoppas alla har en trevlig helg ! :)

Everyone in this town

Is seeing somebody else
Everybody tired of someone
Our eyes wander for help

The Feel Good Drag
- Anberlin

Halla där alla uttråkade barn. Nä okej då, det är jag som är smått uttråkad. Vet inte varför jag är så förbannat rastlös nuförtiden, eller ah, det kanske jag vet.. Men jag tänker inte prata om det !

Kaos kaos kaos. Mitt liv med andra ord. Ordning är trivialt, mästaren behärskar kaos ! Vilket alltså borde göra mig till en mästare i världsklass ;P.

Annars då? Funderat mycket på det där med benämningar på saker och ting. Frihet och annat trams. Folk har så mycket ursäkter för saker. Folk borde bara slappna av och låta saker och ting i livet vara mer enkla :).

Don't take life too seriously peeps !

Igår var det iaf riktigt trevligt, vi spelade sällskapsspel, och även fast jag inte vann en enda gång så var det roligt :)). Sen skulle jag dricka en öl med en annan kompis på Durrnäs, blev inte så långvarigt eftersom klockan redan var så mycket ^^. Så for tillbaka till Jens och sov där, orkade inte gå hem, (laaaat xP).

Vaknade upp idag och kände mig som ett första klassens cp. Det var riktigt konstigt, kände mig typ speedad, haha. Kan ju vara någon efter-effekt av gårdagens panik och ångest, vem vet. Vet iaf att jag pratade i 180 samtidigt som jag kände mig rastlös, kroppen hade lätta skakningar och det ryckte i mitt öga, haha, det är faktiskt sant x). Så då förstår ni vad jag menar kanske? Kändes ju inte speciellt normalt x). Några teorier om vad det skulle kunna vara? ^^

Nåja vandrade hem till slut iaf och då gick jag först förbi Mattias och surrade lite, håller han alltid uppdaterad om vad som händer så han kan ge mig hans syn på saken ^^. Sen gick faktiskt förbi Dounald också, hämtade 7 av mina sällskapsspel, så nu är dom fan ganska utspridda. Lämnade 4st hos Jens, har runt 5-6st kvar hos Dounald och 7 just nu här, inte illa :P.

I love my sällskapssel alltså. Synd att jag aldrig träffat någon som är lika stor fantast som jag. Men spela är roligt ! Fast sen har jag ju haft titeln "lekledare" ett tag nu också. Har även fått höra att jag är som ett vandrande ölspel. Well that's just me, a lot of fun and games ;). Något som är kul, (Emma rekommenderar), är att köra sällskapsspel samtidigt som man dricker. Där har ni det ! ^^ Väääldigt socialt och en extremt bra isbrytare :).

Take care peeps, orkar inte skriva nå mer trams nu ^^. Puss & Kram

Framtiden

Hej och hallå.

Sov ungefär två timmar i natt, riiiktigt underbart.. Eller så inte. Var som vanligt på KAP kl 09, drack kaffe, inte så mycket mer. Hade dock brutalt ont i magen, (vilket jag får av sömnbrist), så jag for hem och la mig och sov cirka 3 timmar, det var skönt ^^.

Annars är jag mest uttråkad eller fundersam. Things don't make sense.

Livet är en resa, eller hur? Men jag skulle gärna vilja stå stilla ett tag, tröttsamt att rycka upp sitt liv med jämna mellanrum. Stabilitet vore nice. Plus den där tryggheten.

Stockholm lockar, men Piteå känns som det säkrare valet. Frågan är ju dock om det är dags att börja fega nu? Frågan är om man vågar. Vi pratar ju om 3 år här. 3 år där, eller 3 år i Piteå. Är inte det läskigt så säg? Definitivt den längsta planen jag någonsin haft i mitt liv, jag tycker inte ens om att planera helgerna :/.

Iofs så kan jag inte ens börja göra dessa planer förrens jag fått antagningsbeskedet som ganska nästan helt säkert borde komma imorgon. Fy fan vad läskigt! Kommer nog inte kunna sova O.o

Jag hade fel! Antagningsbeskedet har kommit. FML. Kom in på mitt förstaval; arkeologi. Men.. Man blev tydligen struken från allt annat då, inte ens så mycket som en reserv. Varför ändrade jag inte prio-ordningen på min ansökan? Lr ja, förmodligen för att jag fortfarande var väldigt inne på Stockholm. Jag har dock tackat nej till den utbildningen och gjort en återanmälan på det jag var sugen på att gå på LTU.

Kanske har jag gjort ett helt tokigt tokigt val just nu och kommer jag inte in, (som är en stoooor risk med sen anmälan), så känns ju mitt liv lite fucked... Fan åh fan åh fan åh.

Paniken, åh paniken ! Höll på att börja gråta. Så i stundens hetta valde jag Piteå. Jaha. Så... Finner inga ord. Ska ta mig ett glas vin och en cigg och försöka lugna stackarns nerverna.. :S

(What have I done?)

Now that it's all said and it's done

I blame you
I don't know just what it is
I feel asleep and woke up with the piece of mind
To tell you that it's over

With Friends Like You
- Brandston

Typ så kändes det.

Nu känns det bättre, antar jag. Fast. Det är fortfarande jobbigt. Är livrädd för att bo ensam. Ensamhet är som inte min grejj! Nåja, återstår att se vad som händer.

Har iaf äntligen fått gråta en skvätt. For till Mattias och lättade lite på hjärtat, grät lite granna. Fick mackor, te och en fotmassage. Underbara människa. Min oas i denna ibland förjävliga värld :).

Vi kikade på trams på internet och inte så mycket mer, det var trevligt. Hann gulla lite med tjockis-katten också.

Så nu borde jag sova, ska upp 08 som vanligt. Men känner inte riktigt för det. Iofs så är det ju sällan jag gör det, (känner för att försöka sova alltså). Men men, måste jobba på det där x).

Ahja, jag hade egentligen inget att säga. Take care peeps :).

This looks like a job for the drama llama!

Människor älskar drama, haha.  Nåja.

Över till något annat.

Är så sjukt deprimerad just nu så finner fan inga ord. Varför är livet aldrig enkelt en stund?

Allt är så  upp och ner just nu. Nästan jag med, ligger med huvudet på armen och tittar snett på skärmen när jag skriver, lagomt udda, fast det funkar :P.

Tillbaka till det seriösa. Jag vill gråta, men är aldrig ensam, så kan aldrig gråta. Fast jag måste. Det måste komma ut, måste bearbeta. Göra upp nya planer.

Gör om, gör rätt.

Så det verkar som att jag inte tänker återvända till Stockholm. Om inte mina lovelies finns där, vad är då poängen? Orkar som inte börja om från början igen, lära känna nytt folk, skaffa nya vänner. Jag vill inte ha nya vänner, dom jag har nu är ju så fucking awesome!

Men vad ska man då göra.. Åh... Jag vet inte.

Alla mina stuffs är ju där nere, kommer vara lagomt jobbigt att fixa det.

Jag vill, men jag vill inte.

Finns underbara människor här i Piteå. Har ändå lyckats ganska bra med det jag hade tänkt göra..

Det är svårt helt enkelt. Får fortsätta tänka på saken..

Ha det bra peeps, hoppas era liv känns enklare än mitt just nu ^^.

Ännu ett svar :)

Hej och hå till personen som kommenterade mitt senaste inlägg.

Jag vet faktiskt inte att jag bitchat på någons blogg, brukar faktiskt inte kommentera bloggar. I sånna fall måste det ha varit länge sen, men påminn mig gärna :). Jag har inga problem att stå för det om jag nu faktiskt gjort det. Men har inga som helst minnen av att något sådant ska ha skett den senaste tiden.

Man kan spåra ip-adresser, faktiskt. Men nä, du har rätt, jag drar mina slutsatser på en ungefärlig location + hur personen skriver + vad den personen skriver om :). Jag trollade faktiskt lite när jag skrev det där, haha ^^.

Men kollar jag upp din ip-adress t.ex så står det att den tillhör Go Excellent här i Piteå.

Jag kan ha fel, det är inte omöjligt ^^.

Fast jag är ganska förvirrad över det där om att "bitcha på någons blogg", jag läser knappt andras bloggar. Bara ett par stycken, och det är alla folk jag känner i Stockholm. Kommentaren var från någon i Piteå så.. Som sagt, förvirrad.

Är det inte möjligt att det kanske inte var jag som skrev vad det än är som det syftas på? Jag vet inte. Men som sagt, bloggar, don't read them och ännu mer sällan kommenterar dem. Om det nu inte var typ för ett år sen ^^.

Hur som haver, lät ändå som onödigt drama. Ber om ursäkt om jag gjort någon upprörd, men samtidigt, varför ta åt sig så mycket? Var glad istället, det är roligare :).

Eeh.. Svar på tal x)

Fick just världens roligaste kommenter av, (kan inte säga vem, nog för att jag fattade ganska fort vem det var och ip tracker är min bästa vän ;P). Men personen skrev iaf under namnet "Rui", detta var kommentaren:

"Haha, relationsinavel, fy fan! Skönt att någon mer känner som jag och helst ligger med främligar. Jag skulle aldrig heller ha sex eller va tillsammans med nån jag känner, så där är vi på samma ruta! Du är ju lite av en pionjär och ledstjärna på den fronten, det är coolt! Fler borde vara som du, gå på krogen, bara blunda och ta nån på måfå! Eller bli ihop med nån liten grabb man just träffat, vafan, ge han en chans lixom, om han visar sig oduglig kan man ju dumpa efter nån vecka och ta nån ny! Peace out!"


Alltså, det där är bland det sjukaste jag hört..

Jag vet inte ens hur man ska svara på något så sjukt x). Sa iaf inte att man inte ska vara ihop med någon som man inte känner. Sa bara att man kan ju träffa nya människor nån gång istället för att ligga runt i sin kompiskrets, that's all. Det är min högst personliga åsikt som jag står för. Vad är felet med det? :)

Och one night stands hade verkligen inget med relations-inaveln att göra. Sen rekommenderar jag verkligen inte att man tar någon på måfå. Något som jag faktiskt aldrig har gjort. Sen gör vi alla våra misstag ibland, men visst är livet för kort för att ångra saker?

Det gäller att lära från sina misstag och fortsätta att växa och utvecklas som människa :). Jag är inte perfekt, men vem är det? Livet är en resa ^^.

Behandla andra som du vill bli behandlad själv. Antar att du tycker det är okejj att snacka skit om andra och skriva kommentarer i äkta bitter-fitta stil till folk. Kul för dig. Jag håller dock inte på med sånt, så av mig kommer du inte få det tillbaka :).

Jag har aldrig...

En populär lek på festerna. Fast det var inte det jag tänkte skriva om ;P.

10 saker som jag har sagt att jag aldrig ska göra, (eller göra om), fast, såklart, gjort ändå! :

1* Ha en KK. Har alltid tyckt hela grejjen med att ha en KK är sjukt. Ett one night stand är en sak, bara sex. Men att upprepade gånger ha sex med samma person utan något annat? Iofs så brukade jag kramas och mysas med min KK. Jag hade känslor för han från början också. Men då jag insåg att det aldrig skulle bli något så styrde jag om mina tankar, och helt plötsligt så verkade en KK inte så illa iaf ;D.

2* Göra abort. Alltså. Det behöver jag nog inte ens förklara? Nåja. Drabbades av graviditetsdepression och nu är tanken på att vara gravid ungefär lika lockande som att låta en alien-parasit bo i min mage och rulla runt.. Lr vänta nu, är inte det typ samma sak? ;P Äh, ni fattar ^^.

3* Ha en trekant ! Är det inte tacky så säg? Eller, jag har alltid tyckt att det är tacky. Fast jag tycker nog fortfarande det. Så why? Vet inte, var väl lockande att ha sex med en tjej I guess ;P Trekant med 2 killar är dock super-super-tacky. Med 2 tjejer är det heeelt okejj. Med 1 tjej och 1 kille så kan det vara tacky, men behöver inte vara det. Haha.

4* Strula med en kille som man vet har flickvän. FY ! Så fel. Vissa kan tycka att man inte har några skyldigheter till den andra personen om man inte känner denna. Men det är sååå fel! Behandla andra som du vill bli behandlad själv, visst? Samt försök ha lite moral i kroppen och självrespekt för dig själv. Jag vet själv hur jävla illa det känns när någon varit otrogen mot en... Nåja, inge strul med upptagna people's igen !

5* Bli kär... Haha, kom igen, vem har inte varit där? Kärlek är trams, vi skiter i det.. Så: BAM! Vad fan x).

6* Att inte skriva kärlekstrams på bloggen när det rör en person som man INTE är ihop med. Så så fel. Personen i fråga kan läsa din blogg och det blir bara konstigt, så så konstigt O.o

7* Börja röka ! Min mamma tycker fortfarande att det här är roligt ibland. När jag var liten så sa jag att jag aldrig skulle börja röka, men vem har inte sagt det? (Typ?).

8* Att aldrig mer dricka: tequila, vodka, hb, öl, cider, alkoläsk, rött vin, vitt vin, you name it, jag har nog sagt det ! Samt klassikern: Jag ska aldrig dricka igen. Yeah, right ;P

9* Att aldrig mer prata med en person som varit ett svin. Forgive and forget, right? Man ska förlåta, (ibland), man ska dock aldrig glömma. Glöm varje gång någon varit dum och du kommer bli trampad på hela livet.

10* Ah. Jag ska aldrig mer äta: vad det nu än var som man spydde upp / fick en att bli riktigt risig i kistan ;D


Och det var 10 saker som jag sagt att jag aldrig skulle göra eller göra om. Hur många punkter känner ni igen er på? Finns säkert fler, men kom  faktiskt inte på fler än 10 just nu. Någon som vill bidra med en punkt lr två? ^^

Nåja. Tror jag ska dricka en öl och ta mig en cigg nu, (på tal om att aldrig dricka lr röka ^^).  Oroa er inte för vad klockan är, ska bara dricka en öl, blev lite sugen som man kan bli ibland :)).

Ha det bäst peeps! Ikväll blir det att hänga i parken och mysa med trevligt folk samt att lyssna på lite punk-musik, lovely :).


Hm hm hm

Ja du ja du ja du.

Eh.

Sugen... ;D

Det är allt jag har att säga ^^.

Bra dag btw, riktigt bra dag ! :))


Vecka 6, 4/7 - 10//7


Jag har blivit duktig på det där med att dokumentera vad jag äter :P. Har inte ätit mitt kosttillskott på flera dagar, vilket märks, känner mig hungrig mest hela tiden :/. Nåja, får skärpa mig med det :)

Måndag: 2 hårdbröd med leverpastej och ost. Middag: 3 pannkakor

Tisdag: 2 hårdbröd med ost. Middag: 3 pannkakor med en krämig ostsås som gjorde mig spyfärdig sen, men gott var det ! :)

Onsdag: 2 mörka mjuka bröd med ost och skinka. Middag: kyckling och broccolipaj. På kvällen blev det 4 glas vin och tre öl.

Torsdag. Ingen frukost. Middag kl 20.30: 4 skinkcrepes. Sen åt jag lite chips

Fredag: Frukost: 2 ost-riskakor med ost, haha, ost ost ost ! Middag: 2 skinkcrepes och två ostriskakor. På kvällen blev det lite öl och vin, inga stora mängder :).

Lördag: Frukost: ingen. Middag 4 bullens korvar med bröd, ketchup och rostad lök. Sen lite Cheeze twisterz samt Stjärnor. Tjockis-dagen !

Söndag: Frukost; en ostriskaka med ost på samt ett mörkt typ rågbröd med ost och skinka. Middag blev 4 bullens korvar än en gång med ketchup och groteska mängder rostad lök ;P. Har även naffsat på lite chips under dagen.

Jag har värdelös kost minst sagt, haha. Nåja, nu har jag iaf lite pengar så har köpt lite vettigare mat :). Säger jag men.. Tänkte iaf börja äta mer sallad, alltid något ! :))

So tell me now

If this aint love then how do we get out?

Savior
- Rise Against

Well. Låt oss ha ett till öppet, djupt och ärligt inlägg. Kanske dödar jag all mystik, men läs inte då ! ;P Jag har ett behov av att skriva av mig.

Så den här dagen har varit intressant på tankefronten. Var på så sjukt dåligt humör tidigare idag, (och då menar jag faktiskt inte det att jag började gråta). Utan mera irritation.

Fast, det var inte det som jag tänkte på just nu.

Vet ni ibland känns det bara så självklart, vad man vill göra, vad man tänker göra. Men så rasar allt. Saker vänds upp och ner. Sen vet man inte längre.

Det är just det som jag vill komma till. Jag vet inte längre.

Att flytta till Sthlm var jobbigt från början, men kändes bra till slut. Jag kände mig trygg. Det var länge sen jag kände mig trygg.

Sen rycktes den tryggheten ifrån mig.

Nu är jag inte trygg längre. Jag känner nästan ingen trygghet i mitt liv alls. För det finns nästan inget kvar i livet som jag litar på.

Litar inte på "hem" litar inte på människor..

Så vad ska man göra då? När mitt hem i Sthlm försvann så sa jag på en gång: jag kommer tillbaka, ses till hösten osv.

Men jag är inte så säker längre. Jag är inte säker på någonting. Så vad gör man?

Jag vill ha ett hem.. Jag vill ha trygghet..

Vars?

Jag har iaf ändrat min ansökan till universitetet. Tog bort ett av valen och gjorde ett par sena anmälningar till LTU, (Luleå tekniska universitet). Vet inte varför jag inte hade mer än ett val av skola till att börja med. Eller jo, jag vet varför, för att då var så självklart att det var det jag skulle göra, ville göra, inget annat.

Tiden i Stockholm var underbar, tills den tog slut, så där jätte-hastigt. Så man knappt hann göra planer. Bara packa en resväska och dra tillbaka hit.

Det gör ONT. Vad ska jag säga. Kanske fegar jag ur nu på grund av det. Det plus att Piteå ändå har visat lite trygghet där i horisonten. Lurar jag mig själv nu? Vem vet.

Men.. Hur i hela helvete ska jag kunna leva utan mina lovelies och min bff??

Jag behöver nog bara lite tid att mala dessa tankar i mitt huvud ett tag. Det brukar hjälpa. Jag kommer ju inte kunna komma fram till något vettigt just nu i alla fall. Fast har iaf ventilerat lite :).

Det som gör hela grejjen ännu svårare är ju att jag hatar inte och har aldrig hatat Piteå. Jag vet att många flyttar härifrån av den anledningen, men jag har inte så mycket emot det faktiskt. (Visst, lite väl lite att göra ibland, speciellt på vintern, but still).

Det är svårt :).

Do you still believe in all the things that you stood by before?

Are you up and on the front lines or at home keeping score?
Do you care to be the layer of the bricks that seal your fate?
Would you rather be the architect of what we might create?

Architects
- Rise Against

Rise Against's senaste skiva är sååååå bra. Låten Make It Stop, (September's Children), gav mig gåshud, ruskigt bra ! :) Var det det jag satt och tänkte på just nu? Förmodligen inte, men. Jag kom av mig :).


Nämen okejj. Vi tar en stund och är seriösa då. Det är ju liksom min grejj då och då. Så.. Tänker på Mr. Svin. Inbyggd trevlighets-gen som gör det omöjligt för mig att vara annat än trevlig fast jag innerst inne vill spy en hel del galla och annan skit på honom. För min karma är det bättre. Men samtidigt.

Någonstans på vägen förtjänade jag väl att kunna vara ärlig med dig? Men jag kan inte det. Du skulle 1. Inte förstå och 2. VÄGRA förstå, ens lite. Lr säga 3. Att du förstår, (fast det gör du inte), och sen inte göra ett skit åt det för att 4. trots att du säger att du bryr dig, så gör du inte det.

Du är en av de kallaste människorna jag någonsin känt. Det är som att du kan stänga av dina känslor när det inte passar dig. Hur fan funkar det?? Jag vet inte. Kom fram för länge sen iaf att det är inte normalt, någonting är ju fel med dig, (och jag menar det ändå inte så överdrivet negativt), men så är det bara.

Det slutar aldrig att göra ont. Varför slutar det aldrig att göra ont?

Varför bryr jag mig fortfarande, varför har jag fortfarande känslor för dig?

Hur kan jag sitta här mitt på en söndag och tillåta mig själv att gråta över dig?

Det är inte rättvist. Det är ta mig fan inte rättvist !!

Varför brydde du dig bara medan du fortfarande ville vara med mig, och nu när vi äntligen kan vara bara vänner, då är jag inte värd ett skit längre i dina ögon?? Då är vi knappt vänner. För saker har "förändrats".

Åååh. Vill bara kunna be dig dra åt helvete.

Det gör ont för att jag pratade med dig igår. För varje gång jag pratar med dig kommer jag ihåg vilket stort svin du är och varje gång vill jag skrika / skriva något extremt otrevligt. Men jag gör inte sånt. För sån är inte jag. Inte längre. Är så mycket bättre än så.

Men samtidigt. Precis som med Voldemort. Jag kan INTE prata med dig längre. För det gör ont och du är inte värd det. Jag kan inte ändra på mina känslor, men jag kan åtminstone göra val som låter mig slippa känna dom så mycket som möjligt.




Världen skulle vara enklare om människor slutar vara så komplicerade.

Livet är svårt. Kärlek är enkelt. Människor är enkla. Relationer är svåra. Känslor är enkla men svåra. Förstår ni vad jag säger? Detta hade ju dock inget med inlägget att göra.. Men, det var en annan tanke som jag hade ^^.

The thought of just one dream it consumes me

Numbers on the clock turn back, my pills are having no affect
The beating of my heart keeps the time going

Back and forth I toss and turn
It feels like strings are holding up my eyes

I'd kill to fall asleep
I'd kill to fall asleep

I'd kill to fall asleep
- New Found Glory

Well, hej och hå! Nu var det länge sen jag skrev. Har äntligen internet, woho!

Som tur är är mitt liv inte så överdrivet superintressant. Kort update:

Måndag: Inget, trams och tv-spel

Tisdag: Samma som måndag

Onsdag: Fest, vin, vänner och trevligheter samt ett besök på krogen!

Torsdag: Bakis, bakis, mera bakis + lite bakis. Inget mera sagt om det :P.

Fredag: Sol och bad, vin och lite andra drycker, trevligt sällskap osv.!

Lördag: Serier, en film, och inte så mycket mer.
'
Så.. Nu skulle jag vilja sova en stund. Men tänker inte göra det för vill se ett avsnitt av något först ^^. Struntar lite i vad klockan är, har ändå inga höga förväntningar på att jag kommer kunna somna. Råkade sova till 15 nånting idag :P.


Är btw fortfarande förvirrad vilket fortfarande är lite jobbigt, fast bara lite. Är väl mera konstigt än jobbigt antar jag.


Med denna skumma slutsats så avslutar jag detta inlägg. Hoppas ni har det bra allesammans :).


Bilden har ingenting med något att göra, men den är fin :)

Vecka 5, 27/6 - 3/7

Vecka 5, lite mer varierad mat denna vecka :).

* Måndag: 2 hårdbröd med ost och skinka. Middag: vit fiberpasta med räkor och 1 ägg. 1 äpple. Ett hårdbröd med mjukost.

* Tisdag: 1 hårdbröd macka, potatismos 2 bullens korvar. Middag: Thaigryta med blandade grönsaker, räkor och potatis samt ris.

* Onsdag: Frukost: Åt en skiva lingongrova tror jag det heter? Ost och skinka på den iaf :). Middag: grillat kött, färskpotatis samt pepparsås.

* Torsdag: Frukost: åt lite potatisgratäng och drack ett glas juice. Middag: grillad kyckling, champinjoner, halloumi och rödlök samt pepparsås.

* Fredag: Ingen frukost, ingen middag. Lite chips på dagen och lite chips senare på kvällen.

* Lördag: Frukost; två hårdbröd med ost och skinka. Middag: grillad lax, skruv-potatis (?), champinjoner och en sallad samt ngn sås som var typ aioli med lime? Var inte så uppmärksam, men gott vare ! :).

* Söndag: Frukost, 2 hårdbröd med leverpastej och ost. Middag: 2 hårdbröd med ost & leverpastej

Tycker jag ätit mycket denna vecka trots att jag hoppat över 2 middagar typ, (räknar inte mackor som mat). Önskar jag inte älskade ost så mycket, men jag och ost är oskiljaktiga. Ett liv utan ost är fan inte värt att leva x). Nej men seriöst, trots sitt höga kcal-innehåll så kommer jag aldrig kunna sluta äta ost ^^.

Ons-tors-fre-lör

Tar det så snabbt jag kan x). Finns bilder också, men dom är på mobilen så orkar inte föra över dom nu.

Onsdag: På tisdag kväll ringde Kippe och frågade om jag skulle med ut till Villvattnet och mysa. Osäker som jag var på om jag skulle kunna fixa pengar så sa jag kanske. Dagen efter så lyckades jag dock få låna pengar av min kära syster. Så lite hastigt sådära for jag till Skellefteå där jag mötte upp grabbarna och sedan for vi vidare till Villvattnet. Mitt ute i ingenstans typ. Mysigt var det dock till tusen! Vi grillade, drack öl och vin och hade allmänt roligt.

Torsdag: Vaknar upp och är bakis som satan. Trodde jag skulle dö nästan. Spyfärdig var jag, fast jag spydde aldrig. Låg och sov till fyra nånting istället. Var dock fortfarande riktigt seg när jag vaknade. Vi grillade igen, omnomnom, sen vågade jag dricka en grogg. Sen vidare på vinet och jag lyckades komma i form igen. Patrick däckade först, fast han vaknade till liv sen igen. Vi spelade ölspel och hade det allmänt trevligt sådär ^^.

Fredag: Vaknar upp, är seg, fast inte så farligt. Ser fram emot att få fara hem x). Alla är dock lagomt sega så innan vi hade hunnit städa upp våran två-dagars fest och diska så hann klockan ändå bli en del. Jag diskade.. Två dagars gris och grillfest, med kallt vatten dessutom, shiesus, inte det roligaste x).
Kommer tillbaka till Piteå kl 20.00. Far hem, duschar, sminkar mig och klockan 21 befinner jag mig på en fest i stan. Lyckas bli gode så jävla onykter på 2 groggar för jag hade glömt bort att äta något under dagen, (åt bara lite chips), inte så lyckat ! Det var dock trevligt :). For 'hem' ganska tidigt ändå. Inte för att jag for hem. Men ändå :P.

Lördag: Vaknar upp, lite seg, far hem. Är hemma cirka 4 timmar, sen for jag till Jens för dom skulle grilla och se film. Det var trevligt :) (Allt den här veckan är tydligt trevligt xP). Men skönt iaf att ta det lugnt. Kände att min kropp inte riktigt var i skick längre efter den här veckan. Var på dåligt humör också, ville typ skrika på någon av ingen känd anledning, det var lite skumt :P.

Somnade efter 6 nån gång i morse, jäkla trist. Klev upp vid 13.

Sen idag har jag bara sett på anime och inte gjort något vettigt alls förutom att äta frukost. Borde väl äta middag också men är inte så sugen / har ingen lust att laga mat. Kan ju dock kanske äta en macka lr så.

Ska till Mattias om ett tag. Lämna igen det mobila bredbandet tillfälligt, så kommer vara utan internet till onsdag kanske torsdag. Hur ska jag överleva? x) Haha. Nåja, det löser sig ^^.

Så om jag inte skriver på ett tag igen så är det därför, då vet ni! :)

Ha det bäst nu, för ni är bäst!

I'm still alive apparently!

Jag har inte dött, men har som inte varit hemma!

Har varit hemma nu sen klockan 23. Innan dess hade jag bara varit hemma 5 timmar sen onsdag eftermiddag, har lyckats hålla mig så upptagen x).

Ska försöka skriva om det imorgon, men jag lovar ingenting !

Nu är jag förbannat trött i alla fall. Har sett på anime och läst manga i 3.5 timmar nu, yikes! Borde ha lagt mig för lääääänge sen.

För den som undrar så såg jag först Fairy Tail tills jag kom ikapp i tittandet, måste vänta nu på resterande avsnitt, joooobbigt! Sen såg jag senaste avsnittet av Deadman Wonderland. Blev inte alls illamående, vilket är ju nice, funkar bra när man bara ser ett avsnitt åt gången :P.

Sen skulle jag läsa en "kort" yaoi-manga tänkte jag.. Eh.. 8 kapitel och cirka 150 sidor senare så var det inte så kort kanske, och då är jag inte ens klar x) Två kapitel kvar! Den heter iaf Doushitemo Furetakunai, den är bra, rekomenderar den till fellow yaoi-fans.

Önskar det fanns mer shounen-ai anime på sidan som jag alltid kollar på. Det är så jäkla gulligt på nå vänster och vis ^^. (Yes, jag vet att yaoi och shounen-ai inte är exakt samma sak, men yaoi finns inte på anime-sidan, där är det shounen-ai + ecchi man får söka på om man vill se anime i det stuket).

Hur många av er fattade inte ett skit av det jag just skrev om? Nästan alla? Ah, förståeligt. Emmas snabba ordlista kommer här! :

Yaoi - Även känd som Boys Love, säger väl sig självt? Kärlek mellan två killar, nu vet ni!

Shounen-ai - Även det manlig kärlek, fast mindre snusk än yaoi.

Ecchi - borde ju då vara .. typ snusk, eller hur? För att shounen-ai + ecchi = yaoi, (typ, graderna av ecchi varierar ju som)

Sen ska jag väl kanske tillägga att det är en väldigt stor skillnad mellan ecchi och hentai, (som de flesta vet är porr). I alla yaoi-mangor jag läst så har jag aldrig sett ett enda kön. Bara bara överkroppar och så. Så då vet ni. Jag läser inte porr! Utan det är romantiken jag fastnat för, och att det är mellan två väldigt söta killar, är ju som inte helt fel ;P.

Och hur många av er tycker nu att jag är konstigare än vad ni tyckte förut? :P

Nåja, blev avbruten i mitt skrivande för Mr. Trams himself, (Patrick), ringde just och ville surra lite. Stackarn var ensam på en väg någonstans på väg hem. Det är dock alltid lika underbart att höra hans röst, den är så trevlig ^^. Hoppas han kommer till Piteå, snart-snart! :))

Fucking ljust ute och kyligt. Mammi har som vanligt alla fönster + balkongdörren öppen, jag förstår det inte ! Tramsiga mamma...

Tänkte sova 3. Det gick bra. Godnatt på er allesammans ! ^^

RSS 2.0