Tv-serier är inte bara tramsigt


Många vettiga och ovettiga citat har man fått ut av dem genom åren :P.

Nu senast var det: At least I tried. På tal om misslyckade förhållanden. Kändes väldigt vettigt :).

Mindre vettigt är: That seems to make a reasonable amount of sense. Är det bara jag eller är inte den här meningen väldigt konstigt? Den sades seriöst också ska jag väl tillägga, men visst låter den tveksam? Förmodligen därför den känns konstig. Nåja :P.

Bäst är: I didn't lose, I was semi-victorious ! ^^

Den som vet vars dessa tre meningar kommer ifrån är fan bäst ! Men då jag tvivlar att någon kan svaret så kommer dom nu... Redo? Läs inte om du vill fundera en stund först på vad det är !

Skriver svaret längst ner i inlägget ^^.

So, what's new? Inte helt oväntat har jag hatat den här dagen som jag sa föregående natt. Sov knappt något så idag har jag haft kramp i magen nästan hela dagen som känts hela vägen upp i bröstkorgen samt vääldigt mobbade ryckningar i mitt högra ögonlock. Inte helt oväntat så känner jag mig inte särskilt trött just nu trots att jag varit i princip döende sen klockan 18 ikväll. Sucks!

Hann i alla fall med att göra ett par saker. Var på Orka. Sen på minnesstund i stan. Vidare till banken. Var på biblioteket med min mama och läste Populär Arkeologi, (visste inte att det fanns en sån tidning). Till sist gick jag till VLC för soc öppen mottagning. Massa folk där ! Fick vänta i nästan en timma, men det var det värt. Blev så glad av det besöket :). Jag är inte sarkastisk ! Kommer att ha lite mer att leva på den här månaden som kommer, vilket är nice, även om det är lite :).

Sen var jag på så sjukligt dåligt humör att jag var tvungen att ta en dusch, (makes sense?). Att ta en dusch är det närmaste ensamtid jag kan komma i den situationen jag befinner mig i just nu, så. Sen eftersom jag var på mitt allra bästa humör och kände mig sexig som satan, (NOT), så traskade jag över till mitt ex i mina ljusblåa mjukisbyxor, utan sockar, i min sov-tshirt, ingen bh, samt en oversize tröjja som bara ser löjlig ut över en t-shirt. So so sexääh ;P Inte ofta jag visar mig sådär bland folk, tur han bor riktigt nära! ;P Jag vet.. ni önskar ni hade fått se det ;). Haha, sorry guys, super-osexiga-Emma är bara till för vissa speciella utvalda folk :P.

Nåja, godnatt peeps ! :)

Rätt svar är (i ordning):
Från ett Chuck Lorre vanity card, som dom kallas, i slutet av ett avsnitt av The Big Bang Theory

Pretty Little Liars, (s02), Emilys mamma droppar denna underliga kommentar.

Den sista är från en anime som jag tyvärr totalt förträngt namnet på. Var någon kort serie om en super-super-super jävla energisk tjej. Känns det bekant? Illa att jag inte själv kan svaret, antar att jag inte är bäst ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0