Svammlar-

Vem fan tror du att du är !?
Du ska inte tro att du är något. Du ska ta mig fan bara veta att du är något !
Och du är värd hur mycket som helst.
Helt enkelt bara därför att du är en människa. För att du sårar inte andra och gör inte andra illa med mening.
Du försöker, du gör ditt bästa.
Därför är du värd allt. Allt det bästa. Nöjj dig aldrig med mindre.
Du ska veta ditt värde.
Ditt värde som människa, person, vän.
För mig är du värd hela jävla världen och mer därtill.

Vet det min vän!

Och så här känner jag för alla mina vänner, så är det bara !
Ni är värda allt!



Jobbigt..

Jamen jisses. Snacka om att man är sliten idag.

För lite sömn, men fick ändå mer än vad det var tänkt, det tackar vi Mattias för ;). Dock inte allt för fasligt mycket så i tid hann man ändå till första lektionen. Har nitratjoner i skallen, kvävets jävla kretslopp, det ska man tydligen kunna, känns jobbigt. Men vill inte tänka på det alls. Andra lektionen var då svenska, lyckades chockera en lärare eftersom jag satt och stickade, han tyckte det var helt otroligt. Såg halva filmen Troja, den är faktiskt bra. Prov på antiken så fort jag känner mig redo för det. Men inte den här veckan.  Imorgon är det ju prov i Samhälls, ekonomi. Så det är det jag borde ha i huvudet. Nitratjonerna får bytas ut mot BNP och Iliaden får bli produktionsfaktorer istället. Är dock sjuukt trött. Så har ingen aning om hur länge jag kommer orka plugga. Tror inte jag satsar på ett högt betyg. Tror inte jag har ork och energi till det faktiskt. Vilket är synd. Men jag kan inte magiskt trolla fram ork om den inte existerar. Det är bara så. Alla orkar inte lika mycket. Finns inte så mycket att göra åt det.

Annars då?
Nja, jag vet inte. Är som sagt mest trött. Har varit och tränat, blev ett kort pass idag, (ca. 40 minuter). Förstår inte alls hur jag ska orka med resten av dagen faktiskt. Borde gå och handla också. Jisses. Jag vill inte ha fler saker att göra >.<. Klockan är redan fem, det känns skitmycket faktiskt. Får dra igång pluggandet snart. Har dock sagt att jag inte ska plugga längre än till 21, vilket är nog vettigt. Det får inte bli för mycket.

Dusch först kanske.. Men jag lär ju självdö i den, haha. Men kanske är en bra idé att göra det ett tag innan studerandet, samla krafterna lite ^^.

- - - - - - - - - -

♥"Nothing's the same as before, beautiful boy.... "♥

Weight Of The World - Sense Field

.. mer musik

Jag ♥ Sense Field. Verkligen superfina texter. Det är så inspirerande och vackert, supervackert.

"Pressure's mounting
I'm moving mountains
With my eyes closed
And both hands tied behind my back
Well if anything you're everything I want to be
Things that people only dream
Well if anything your everything that I am
I've got these dreams...
Stakes are high
I can fly
With my eyes closed
Both hands tied
I can fly and I,
Lord I can fly and I will
If anything you're everything I want to be
Things that people only dream
And if anything your everything that I am
I've got these dreams ...
Yes, I've got these dreams and you're in them all...
Singing the things that people are only dreaming about
Life and love...
"

Dreams - Sense Field

..musik

"I wanna break every clock
The hands of time could never move again
We could stay in this moment (stay in this moment)
For the rest of our lives
Is it over now hey, is it over now

I wanna be your last, first kiss
That you'll ever have
I wanna be your last, first kiss

Is it over now hey, is it over now
Is it over how hey, it's not over now

I wanna be your last, first kiss
That you'll ever have (that you'll ever have)
I wanna be your last, first love (that you'll ever have)
Till you're lying here beside me with arms and eyes open wide
I wanna be your last, first kiss for all time"

Inevitable - Anberlin

Nöjdast !

Jag är typ klar med min diskussionsfråga! Jag var som sagt sjukt opepp på den samt att självförtroendet var typ lågare än Glocalnet. Men jag gjorde klassiska: Tänk om, tänk rätt! / Gör om, gör rätt ! Så vad gjorde jag? Mjo, jag kollade igenom vilka frågor det fanns att välja på. Och jag valde en helt annan. Och det funkade superbra. Att dissa moderaternas politik har jag fan blivit grymmare och grymmare på genom månaderna. Så det gick ju jättrebra :). 3 sidor blev det inte. Men fan vad man ska svammla för att det ska bli så mycket? Jag är inte så mycket för svammel personligen. Mera rakt på sak, säga det nödvändigaste och lämna resten ^^.

Som jag sa till Emma och Mari en gång:
"I Norrland är det smisk och hårda ord som gäller !"

Så nu är jag på bra humör igen :). Ska givetvis kolla igenom allt en sista gång och lägga till /göra lite småförändringar innan jag är helt klar. Men för dagen har jag iaf gjort mitt. Har tittat på det på tok för mycket nu för att det ska gå att göra helt klart ikväll, blir ju lätt så om man sitter med det för länge :).

Så nu ska jag i lugn och ro njuta av min Loka Päron och inte tänka på det något mer ^^.

Dagens shopping dag 2!

Så hur gick det?
Mja mjo, jag tycker att det gick ganska bra :).

Dagens inköp blev iaf:

4 par matchande underkläder (bh+hipster/string), så det är jag supernöjd med. (H&M).
7pack strumpor.. Um, jag vet, jag har 77 par sockar nu O.o
2 Hårnålar med blommar på, 1 Svart Diadem, 2 par strumpbyxor och 1 par solglasögon (H&M)
Summa: Nära 1000kr faktiskt... Men man fick ett presentkort på 200kr, specialerbjudande som dom hade för tillfället, (för varje 400kr som man handlade för fick man 100kr i presentkort). Så det är ändå inte så illa om du frågar mig ;D.

1 par capribyxor, ett linne och 2 koftor (Cubus)
Summa: 577kr

Sen köpte jag smycken för 600kr till på lördag (ett halsband, ett armband och ett par örhängen). Låter lite smådyrt även för mig. Men nån gång får man faktiskt offra sig ;).
Jo, var givetvis på systemet och köpte vin, men det är knappt nämnvärt ^^.

I överlag är jag faktiskt ganska nöjd med mina inköp, kändes till stora delar vettigt. Men vem vet, jag kanske bara inbillar mig saker? Men en bra tröst är det iaf. Måste pyssla med skolarbete sen, och mitt självförtroende på den fronten är fan nära botten. Så behöver verkligen rycka upp mig med något.
Se där, behövde bara tänka på byxorna & linnet som jag köpte så blev jag lite gladare ^^. Dom är btw båda gula, sjukt nice ! Har även köpt ett underklädesset i gult, har alltid velat ha det. Mer gult till folket ! Gul är en färg som man blir glad av, så är det bara :).

Dagens shopping!

Jag har fått pengar.. Det är väl klart att jag har shoppat? ;D
Var på Backen idag, först på Barnes Hus. Vad hittade jag där? Jo, sällskapsspel såklart ! Har köpt mig ett nytt cluedo (hade bara resevarianten tidigare så detta blir mycket bättre), men även ett helt nytt spel. Blir nog kul ;). Så på fredag är det då planerat sällskapsspel-kväll, vill man komma så är det bara att säga till ! :) Köpte mig även en penna som är så hemsk så hemsk, så givetvis så älskar jag ju den. Den är supercharmig om du frågar mig ;). Han i kassan trodde nog att jag var riktigt störd som var så glad över den :P.

Vi var på ÖoB, men där fann jag inget av intresse. Vi knallade vidare till dollarstore, där fann jag mig lite saker, hårnålar, ett par örhängen, bjudchips och lite andra bra att ha saker. Försöker ju som sagt att hålla köpandet på en stabil nivå. Imorgon blir det iaf att gå på stan, ska bara hitta mitt bankomatkort först. Annars blir det jobbigt. Meeen, ska försöka vara duktig även då och bara inhandla: underkläder, en topp som jag hittade på H&M och ett par jeans, ett halsband och möööjligen ett armband aswell till på lördag. Men annars så ska jag nog kanske inte köpa allt för mycket mer :D. Vi får se imorgon helt enkelt hur det gick med det.

Nu är jag dock trött och lite sliten. Så nu blir det att lägga sig i soffan, slå igång parlamentet, kolla igenom nya Halenskatalogen, (finns ett par skor som jag vill ha), och bara ta det lugnt :).

Ha det bäst alla ni på våffeldagen ! :P

Funderingar kring studier och sånt

Skumma tankar cirkulerar i huvudet ibland. Funderar på livet och döden, det förflutna och framtiden. Det är nästan sådär att man känner sig lite djup idag. Men bara stundtals, inte hela tiden. Lyckades ha ett samtal med Mari idag där jag nämnde orden "bajs" och "bajsa" minst 5 gånger på 30 sekunder. Och då känner man sig inte alls speciellt djup eller ordligt välbegåvad.

Men vad funderar jag på just nu? Jo just det. Skolan. Förbannat också. Det känns som att jag fastnat. Den där jäkla diskussionsfrågan.. Hur ska man börja och hur fasiken ska man strukturera skiten !? Jävlar också. Jag vill ha några förbannade jävla riktlinjer. Inte några jävla dåliga frågor som man 1 ska besvara och 2 diskutera = 3 sidor vettighet.. Hur ska det gå till? :S. Nej usch, jag vill inte tänka på det.

Kan berätta att jag idag var på skolan 2h innan jag behövde (igen). Min psykologilärare är sjuk. Inte kul. Satte mig i svenska lektionssalen, (som jag alltid gör när jag har tid till övers), läste Metro, skrev ut papper till mig själv och min mamma, vad? Dikter, dom nyaste :). Sen svammlade jag lite, sen läste jag lite i samhällsboken och så avrundade jag mina 2h med att sticka lite, sedär. Jag stickade på skolan. Hur normal är jag ? Vi vet, inte alls ! :P

Samhällsprov nästa tisdag, jag längtar inte. Måste strukturera upp mitt pluggande. Antecka, dela upp och göra instuderingskort.  Vad menar jag med det kan ni då undra? Mjo, jag skriver huvudord på små kort och på baksidan en förklaring till dom. Målet är att man ska kunna det som står bakom genom att se ordet dårå. Kan man det, jamen då har man ju lärt sig något och riskerna för att man klarar provet ökar ;D.

Ja, jag kan vara väldigt ambitiös stundtals. Men det är bra. När det kommer till skolan så ska man fan vara det :). Samma sak med livet iofs, schemat och livsstilen och allt det. Gör så många förändringar i livet att det är svårt att hänga med. Men jag är rätt glad ändå, fastän det inte känns som att jag har så mycket tid över. Med tiden så blir det nog bättre, har fortfarande relativt dålig struktur, och mitt nya schema är inte ens klart. Men har ju som lagt om tiderna för träningen och det så. Tror dock vi fortsätter på dom här nya tiderna. Så nu är jag nog redo att lägga upp schemat, som nu även ska inkludera lördag och söndag, fast där händer det inte speciellt mycket, det kan jag lova ! ;)

Min nya klocka, jag älskar den ! Den är supersnygg och praktisk. Kollar på den ofta, och blir glad varje gång ^^. Önskar bara att det fanns mer tid. Men jag ska definitivt göra det bästa av den tid som jag har :).

Soool och kyla

Passar inte så bra i min värld. Jag vill ju ha sooool och värme! :D
I år ska jag faktiskt göra ett seriöst försök att bli brun också.. Ja, jag vet. Jag säger det varje år >.<. Men men.. Men jag har hopp nu.. Och planer.. Och och.. Och egentligen inget som jag inte hade förut.. Eller jo! Ökad livslust, mer energi och glädje ! :D. Vi får se hur det går med det, är ändå ett tag kvar iaf så ^^.

Vad händer idag? Jo nu ska jag snabbt fixa något att äta innan det bär av till träningen igen ^^. Träna är så kul så kul, inte alltid sådära superkul när man är mitt i ansträngningen, men mellan övningarna och efteråt är det s u p e r niiice!

Håller på att bubbla över av all glädje och optimism idag. Haha. Idag har jag även lärt mig att jag stavat ett ord på engelska fel hela jävla tiden, dvs jag visste inte ens om att det var fel. Men nu vet jag. Så jag vill tillägga att ni är inte så uppmärksammma när ni läser mina texter. Det heter ju completely inte completly som jag alltid har skrivit x). Men jag står för mina misstag, fastän jag skäms över dom ^^. Men nu vet jag ju det iaf, alltid något om inte annat :).

Ja just det ja, ätbart. Är faktiskt superhungrig!

Vi hörs :)

Men hallå!

Den här dagen är fortfarande superbra :).
Jag ler massor, för det är kul, och det gör mig gladare.. Är jag normal? Förmodligen inte.

Sitter just nu och äter havregrynsgröt som mellanmål, stadigt och bra. För idag blir det ju som sagt träning. Längtar ! ^^. Dock så är det gjort i micron, tydligen tycker Mari att det liksom är okejj. Jag antar att jag kan hålla med, om det nu skulle vara att jag var ett stort fan av mikrad slemmig gröt o.o. Vilket jag då inte råkar vara. Men vadå, mat är mat :).

Skrivlusten är också stor idag, har skrivit 2 dikter faktiskt. Men temat är sig likt. Fast en av dom är iaf liite annorlunda från senaste verken, alltid något. Mycket kortare var den också. Så utveckling är väl på g? ^^. Lägger upp dom någon annan dag dock tror jag. Tycker om att sprida ut det i bloggen och inte ha flera efter varandra. Säger jag, men ni som varit med ett tag vet att jag gjort det förut mer än en gång ;). Men man kan alltid ändra på sig ! Eller försöka åtminstone.

Oj.. Nu fastnade jag igen och glömde bort att jag satt och skrev. Hehe, ahja. Vi höres ! ^^

Skumma drömmar

Jepp, sånna har man ibland. Jag drömde att jag behövde noppa ögonbrynen, det var hemskt :S. Men så är det ju inte irl, jag har fina och välskötta bryn ^^. Var det allt jag drömde? Nja, jag drömde att jag var med Mattias också, det var nog en sanndröm ;). Hoppas jag iaf !

Så vad ville jag ha sagt med det här? Absolut ingenting. Men klev upp 08.15 idag, (vaknade 07.50, av mig själv O.o). Har hunnit konstatera att jag är inte så speciellt trött heller trots att jag somnade vid 01-tiden. Tror min nya livsstil har gett mig mer energi och ork faktiskt. Ni borde testa, det är underbart ^^.

Igår hann jag faktiskt inte spela något, snöade fast i dom 2 senaste Grey's Anatomy, sen blev det datorn ett tag innan läggdags. Jag älskar verkligen den serien, vill verkligen inte behöva vänta på resterande avsnitt av säsongen, (säsong 5 för er som undrade). Men det är ju en sån där sak som man måste göra, oavsett om man vill eller inte :P. Men spännande är det !

Imponerande nog har jag även lyckats få i mig lite frukost, det blev lite yoghurt, vi är inte förvånade säger jag bara ^^.

Nu fastnade jag heelt i tankeverksamheten. Men ska visa hur min frukost oftast brukar se ut:

Det är alltså då vaniljyoghurt, banan, kiwi och lite riven mörk choklad. Vilken frukost va? :P

Love without limits

Satt och lipade mig igenom stora delar av den här dikten. Ni som tror att det är bara ord som jag fint vävar ihop kan ju tänka igen. Det ligger oftast mycket känsla bakom/och medans jag skriver. Tappar jag känslan innan dikten är färdig blir den sällan avslutad. Därför har jag många ofärdiga verk. Skrivande är för mig direkt kopplat till hur jag känner. Det jag skriver är äkta, om inte annat medges. Så då vet ni det. Började skriva denna efter jag lyssnat på Beyonce's låt "Halo", den berörde och satte igång tankeverksamheten. Detta är resultatet :

Happiness always somehow managed to fall short
Until you came into my life, you are my life support
It keeps me going, keeps me strong, keeps me safe
I'm totally relaxed in your warm embrace

I seek comfort in your beautiful grace
I find true happiness in your smiling face
There is no end to this love that I am feeling
It completly devours me, every part of my being

For love I will stand, for love I will fall
But never in darkness, I'll rise through it all
In the darkest of places your light shines through
It keeps me warm, keeps me guided, keeps me true

Life is perfect when you're just holding my hand
This emotion is so strong, I don't think they could ever understand
Love could never be more strong and true
It's the way that I love you

Do you even know all the things you do for me?
Someday, somehow, I will make you see
You are my angel, my savior, my all
For you I will stand, for you I will fall

There is not much I wouldn't do
Through fire I would walk for you
It's such a wonderful dream, hard to believe that is is real
But there is no doubt about how I feel

If love is a single star shining bright
Then my love is like the sun shining with all its might
For your love I will stand, for your love I will fall
But never in darkness, your love will carry me through it all





En lista

Hur gammal är du om fem år? 26 år, isch vad gammalt det låter :S
Vem var den sista du träffade? Räknas Mari? Annars så var det Mattias ^^.
Vilken är den senaste filmen du sett? Pirates of the Caribbean tror jag iaf
Vem ringde senast? Emma :)
Hur löd ditt senaste sms och till vem?  "Hoppas du mår bättre imorgon. Älskar dig med, massor! Kram" Till Mattias
Vad är helgens planer? Ta det lugnt.. Och läsa, och säkert något mer, men det vet jag inte än
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
När såg du senast din mamma? I torsdags är jag ganska säker på att det var
När vaknade du idag? 08.00 på pricken ! ^^
Vad skrämde dig om natten som barn? Mörkret, sov med en lampa på i fleera år ^^
Vem fick dig verkligen att skratta senast? Komikerna i Parlamentet :P
Är du för ung för att äga vinylskivor? Yesbox!
Har du stationär eller bärbar dator? Stationär men vill ha en bärbar
Sover du med eller utan kläder på dig? Med kläder hos Mari, svart piteå-tshirt och rosa mjukisbyxor. Utan kläder hos Mattias (bara trosor)
Hur många kuddar har du i sängen? 4
Har du någon gång spytt på någon? Det tror jag inte
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor såklart ! :D
Vilken är din favoritglass? Vanlig tråkig vanlij :)
Tycker du om kaffe? Ja absolut, speciellt chokladkaffe ! -v-
Vad dricker du till frukost? Oftast inget, tycker yoghurten är nog "vattnig" x)
Sover du på någon särskild sida? Mot väggen (beror ju då på hur sängen är placerad), känns tryggt ^^
Kan du spela poker? Jodå, halvbra på det också ;)
Tycker du om att mysa? Absolut !
Är du beroendemänniska? Inte det minsta, jag måste anstränga mig för att hålla igång vanor
Har du någonsin åkt ambulans? Yes
Föredrar du havet eller en pool? Pool, hav är inte sanitära !
Äger du dyrbara smycken? Haha, nej inte ett enda ^^
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Yoghurt med banan och riven mörk choklad :)
Vad har du för ringsignal? Miss Murder - AFI
Har du kvar klädesplagg från du var liten? Nej
Flirtar du mycket? Försöker att undvika det
Vart togs din profilbild? I det som var "hemma" då
Kan du byta olja på bilen? Hahahaha, men icket! :P
Har du fått fortkörningsböter? Nej, men har ju inte körkort heller så xP
Prenumererar du på någon veckotidning? Nej inte det
Dansar du i bilen? Har väl hänt i ngns bil ngn gång :P
Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix
När var du i kyrkan senast? 7 December 2005, det var ett kapell, men antar att det räknas?

Vikken trevlig dag !

Gårdagens sorgsna humör är som bortblåst. Idag sitter jag är nöjd över mina framgångar i spelandet. Sitter och sjunger med till typ varenda låt jag lyssnar på. Har ett sug av att röra på mig också ^^.
 
Var nyss på en promenix med Mari. Vi var både på Coop och ICA där vi strosade runt ett bra tag, svammlade och köpte både nyttigt och nödvändigt :P. Och lite extra också, haha. Btw, när är påsk nu igen, någon som vet? Hissen hade även fastnat på översta våningen också när vi kom tillbaka, så vi tvingades ta trapporna. Vardagsmotion, det är grejjer det ! :P

Längtar till morgondagens träning faktiskt. Har sånt sug sug sug. Och det är ju bra. Har även lite vardagsmotion planerat på onsdag också. Lite måste man ju faktiskt röra på sig varje dag tycker jag :).

I veckan tänkte jag även lägga ner mer energi på skolan. Känner att jag ligger lite efter, så det måste korrigeras, omgående ! ^^. Tror jag börjar med Samhälls, sen Psykologi-inlämningen, sen svenskan har ffs 2 böcker att läsa >.<. Sist hamnar naturkunskapen på prioriteringslistan, men.. What to do? Det finns en naturlig ordning till det mesta ^^. Tänkte iaf hinna klart dom två första i veckan. Sen ta det lugnt på helgen med böckerna. Läsning är ju ändå sådära lagomt rofyllt för det mesta :).

Och snart så blir det en lätt middag och nyaste Greys Anatomy, som jag har längtat ! ^^. Sen kanske mer spel, eller mer parlamentet, svårt att få nog av det :P.


Slutet på en helg

Men början på något mindre roligt? :P

Så vad gjorde jag igår då? Jo, jag spelade som sagt Final Fantasy 8, och inte kom jag långt inte. Nej, tid är bra. Lyckades strula till min SeeD-exam lite granna, men tog examen med en rank 7, och det tror jag faktiskt är personbästa för mig, så nöjd är man iaf ! :D
Sen då skulle man ju iväg till sitt första mission, men inte jag inte ! Jag har större planer än så. Så jag dräpte Squall och lät Selphie och Zell levla upp mina gf's, (det är så här att man ska undvika att levla upp för mycket i spelet fram till dess att man fått vissa abilities, så därför gjorde jag på det här sättet eftersom det ändå alltid slutar med att jag använder Irvine och Rinoa så fort dom finns tillgängliga). Irvine och Rinoa är mitt A-team, superbäst och superbra. Strålande kombination. Och ni får tjaffsa om det bäst ni vill, men här är mina motargument:
Zell: Störig unge (damp?), hans limitbreak suger GET och är allmänt jobbig
Quistis: Steeeel, och tråååkig. Behöver inte säga mer.
Selphie: Jag älskar verkligen Selphie, det gör jag. Hon är definitivt min favorit bland mina "rejects", hennes limitbreak är bland det bästa, (The End, Full Cure osv.), men varje gång man gör "do over" så går det ju tid! Och hittar man inte det man söker snabbt så kan man råka ut för plågsam död, och det har hänt mig tillräckligt många gånger för att man ska känna att man inte riktigt orkar med det O.o

Mina för-argument
Irvine: Hans limitbreak says it all, Piercing armor shots? Ja tack !
Rinoa: Come on, hon är söt, gullig, supercharmig och har en hund! Wishing Star är btw den näst bästa limitbreak'en, och nej, det går inte att argumentera mot, isf så har ni ju missat hela poängen.

Det jag gillar med spelet är bl.a dess förmåga att ta fram "tänkaren" i mig. Att komma på fiffiga lösningar för minimal ansträngning är ju faktiskt ganska kul ;D. T.ex:

Denna lösning kom jag på när jag ville draw'a Protect och Shell från Granaldo & Raldo.
Att man måste draw'a magi går inte att komma ifrån, men man måste inte heller sitta och göra det manuellt. Bara man håller någorlunda koll så att man kan byta magi när man har fullt så :).

Funkande superbra när jag slogs mot Diablos, att draw'a Demi tog 3 år, (fail, draw 1, fail, fail, draw 3), ni förstår nog. Orkade till slut inte fixa 100 till alla, men fick ihop 250 iaf ^^. Alltid något ! Kom bara ihåg att göra blind på han. Jag satt och la en patiens på mobilen och kollade upp ibland bara. På bilden har jag ju mobilen som en del av min konstruktion men bytte ut den mot en kortlek, fungerade lika bra ^^.

Jag vet, nu är det säkert någon som undrar ändå hur jag lyckades med detta? För ni tror att man MÅSTE klicka ner cursorn två steg, välja och sen välja för att det ska gå. Men så är inte fallet. Och jag är så elak att jag tänker inte berätta hur man gör för att bara behöva hålla in X och få det gjort ;). Mohahahaha!

Just nu i spelet så spelar jag en hel del kort. Har lärt mig card mod, (dvs jag kan göra mina kort till items), det är superkul just nu bara att samla ihop massa grejjer så jag kan uppgradera mina vapen, (även dom som jag inte fått tidningar på än, det ni ;P). Jag är verkligen en nötare av rang ! Ska kolla upp hur många speltimmar jag har sen, och hur lite jag kommit i själva storyn. Ni blir nog förvånade, om ni känner till spelet dvs ;D.

Nu blir det frukost och två avsnitt av Parlamentet, sen börjar nötandet om igen ! ^^

Triist

Usch vilken dålig dag. Fortfarande ont i både rygg och mage, och humör därefter. Trist. Och sen så har man då inte heller några planer för kvällen vilket gör det ännu värre. Är väl bara att bita i det sura äpplet antar jag.

Men hoppas alla ni andra får en bättre kväll, kram på er ! :)

Lite att göra..

Som ditt förnamn sätter du ditt andra namn och ditt efternamn tar du av din närmaste granne. Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av mamma. Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen sånt som du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om. Du har lika många barn som piercingar ( örhängen räknas). Din hårfärg är samma som skjortan/toppen du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna.

Jag heter Rebecka Westerberg. Jag bor i Skellefteå och är 56 år gammal. Jag jobbar som fängelsepräst och på fritiden brukar jag diskutera politik med likasinnade moderater. Jag har 2 barn. Min hårfärg är svart och mina ögon är blåa.

3 saker

Tre namn som du har:
1. Emma
2. Pemma,Slemma? ;D
3. Syster Eld

Tre namn som du har använt på internet:
1. Paine
2. Aeonis
3. Aeo

Tre saker du har gjort den senaste timmen:
1. Duschat
2. Städat
3. Klätt på mig :P

Tre saker du inte gillar med dig själv:
1. Min kropp
2. Mina psykiska problem
3. Att jag älskar så lätt och villkorslöst

Tre städer som du har viss härkomst från:
1. Stockholm
2. Piteå
3. Typ Älvsbyn, därikring iaf ^^

Tre saker som du är rädd för:
1. Mörker
2. Insekter
3. Livet O.o

Tre saker som du har på dig precis nu:
1. Jeans
2. Tubtopp
3. Hoodtröjja

Tre viktiga saker som du äger:
1. Min dator
2. Min älskade iPod
3. Ps2an måste jag nog säga ^^

Tre av dina favoritband:
1. Linkin Park
2. Coldplay
3. Dashboard Confessional

Tre saker som gör dig glad:
1. Musik
2. Kärlek
3. Mina vänner

Tre av dina favoritlåtar just nu:
1. Make this go on forever - Snow Patrol
2. Lonely - Deep Spirit
3. You Make It Real - James Morrison

Tre saker du ångrar:
1. Orkar inte ångra saker..
2.
3.

Två sanningar och en lögn (inte nödvändigtvis i den ordningen):
1. Jag har en My Little Pony ritbok
2. Jag tycker jag har förtjänat det lidande jag upplevt i livet
3. Jag blir lätt sårad

Tre saker på utsidan som du tänder på hos det motsatta könet:
1. Ögonen
2. Magen
3. Bröstkorgen

Tre saker på insidan som du tänder på hos det motsatta könet:
1. Intelligens
2. Uppkäftighet/dryghet
3. Självsäkerhet

Tre saker som du inte kan göra:
1. Blunda med ett öga
2. Simma tillräckligt bra för att ta simdiplomet >.<
3. Rulla tungan

Tre saker från det förflutna som du saknar:
1. Glädjen från min barndom (upp till ca 5-6års ålder)
2. Alla dagar i köket med vänner, cigg och skitsnack till tusen ^^
3. Min bror

Tre saker du önskar dig:
1. En bättre kropp!
2. Mer tid, till allt
3. Saker som gör mitt liv lättare, t.ex. en laptop ^^

Tre saker som du gillar att göra på fritiden:
1. Skriva
2. Spela
3. Umgås

Tre saker som du verkligen vill precis nu:
1. Få en massage
2. Att kvällen ska kunna gå att rädda..
3. Gråta, men då förstör jag sminket, så det ska jag inte göra!

Tre saker som du vill bli:
1. Smalare
2. Smartare
3. Publicerad författare

Tre ställen som du vill besöka:
1. Japan
2. Italien
3. U.S.A

Tre saker du vill göra innan du dör:
1. Gifta mig
2. Skaffa husdjur
3. Leva lyckligt i minst 50 år! :)

Listie

Din Kill-sida

[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[ ] hundar är bättre än katter
[ ] en pojkkudde du har haft hela ditt liv, och nu. (Någon som kan svara på vad det är ens?? O.o)
[x] det är kul när någon gör sig illa, (fast bara lagomt såklart :P)
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[x] du har x-box, wii/nintendo, eller liknande spel
[x] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli en brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[x] du kollar på sport på TV (Formel 1 och Hockey :D)
[ ] våldsamma filmer är bra
[ ] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[ ] du tycker det är coolt med baggy byxor
[x] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[ ] sport är kul
[x] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers

Poäng: 11

Din tjej-sida

[x] du använder läppstift
[x] du älskar att shoppa
[x] du använder eyeliner/kajal/ögonpenna
[x] du bär färgen rosa
[ ] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[ ] du älskar att få manikyr och pedikyr
[x] du gillar att bära smycken
[x] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar inte filmerna star wars
[ ] du har gått i dans eller gymnastik
[x] det tar dig ca en timma att göra dig iordning
[x] du har fler än 3 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjej underkläder
[x] du lekte med dockor som barn
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes skull

Poäng:14

Mera tjejjpoäng än killpoäng, låter vettigt faktiskt ^^.

Liten lista :)

ÄR DU:
1. Är du singel?: Nej
2. Är du lycklig?: Oftast
3. Är du uttråkad?: Nej
4. Är du ledsen?: Nej
5. Är du italienare?: Skum fråga, nej
6. Är du cooling?: Oftast ;)

SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Ja, delvis
2. Har du någon gång blivit sårad?: För många gånger
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Givet!
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Jajjemän
5. Har du strulat med någon under de två senaste veckorna?: Lustigt ordval, men javisst har jag det ! ;)
6. Gillar du någon just nu?:  Yes

SENASTE:
1. Telefonsamtalet du fick?: En väldigt trist undersökning som handlade om det orange kuvertet som jag tyvärr inte vet något om, det var nästintill pinsamt faktiskt xP
2. Personerna/personen du var med?: Mariiiii
3. Roligaste grejen som hänt?:  Träningen ! :D
4. Personen du smsade: Mattias
5. Du tillbringade natten med?: Teddy, min björn som aldrig sviker ! ;)
6. Du kramade?: Mattias

Nu äre helg!

Sådärja. Nu så var man då hemkommen från skolan ^^. Började dagen med samhällskunskap, konkurrens, så spännande ;). Men lärorikt om inte annat. Fick iaf veta hur den där jäkla diskussionsfrågan "typ" ska se ut. Personligen så föredrar jag ju att skriva efter en mall, och det här kommer vara första gången jag skriver något liknande, så det är nervöst och spännade på samma gång ! :P. Min lärare bedyrade iaf sitt förtroende för mig, han är övertygad om att denna sortens uppgift passar mig med tanke på dom argument jag för i klassrummet och hur jag gör det. Tror det var så han sa iaf ^^. Så det är ju fint att läraren tror på mig. Nu ska jag bara lyckas med det också ! O.o

Sedan över till .. Svenska ! Såg klart Hamlet, jisses vilken film att se. Tung är den, och svårsmält. Men känns som att jag greppar konceptet iaf ^^. Synd bara att min rygg nu gör ännu mer ont. Sate säger jag bara.. :/

Skrev ner kapitelupplägg och stödord/meningar till en av böckerna som jag funderar på att skriva. Det blir en kort bok, och då menar jag verkligen kort. Lite sådära faktabok, fast personlig, från min synvinkel. Ahja, kanske berättar lite mer utförligt någon annan dag. Vet inte än om/när jag ska skriva boken iaf så :).

Så vad ska man då göra nu då?

Ryggbesvär åt sidan, jag ska till gymmet ! Fast inte förrens om en timma eller så. Orkar inte hålla på och mesa mig för småsaker. Ska dock självklart ta det lugnt ^^.

Men vi höres, ha en bra helg huvven ^^.

Morgonvanor

Godmorgon ^^.
Sitter här och funderar. Tror jag. Isch, jag är trött. Och så har jag så satans ont i ryggen, inte kul alls !
Jag förstår mig inte på folk som äter på morgonen, det är något så gud så jobbigt. Har suttit en halvtimma med min yoghurt, och då var det ändå inte överdrivet mycket till att börja med :S.

Ska snart gå iväg till skolan där jag hoppas att min lärare befinner sig, blir så trist att vara där liksom 2h innan man behöver i sånna fall >.<. But I have hope !

Vad händer idag då? Fråga mig inte, har som vanligt minmal koll på det mesta här i livet ^^.

Ta hand om er idag och under helgen era vilda spånhuvven ! :)

Inget vettigt än så länge

Oväntade källor.. Musik är en bra inspiration till skrivandet. Så har lyssnat på massa musik och försöker hitta budskap och texter som tilltalar mig och mina känslor för tillfället. Jag bara såå måste ta en dag snart för att skriva av mig allt allt allt ! ^^

"I'm dead from all the loneliness and this is how i feel,
Understanding everything has never been my deal,
Maybe you have crossed my path to live inside of me
Or maybe you're the reason why I'm losing all my decency

But i believe that you and me
We could be so happy and free
Inside a world of misery
"

The One - Limp Bizkit

Hade en period då jag lyssnade mycket på Limp Bizkit. Och lite oväntat nog så är deras musik del av det som inspirerar idag. Kärlek är ett tema som cirkulerar mycket i mitt huvud, även den till familj, vänner, intresssen och så vidare.

Skrivpeppen är på max, passar ju bra att det är helg snart då. Men det är ju en viktig detalj kvar. Men tänker inte skriva vad det är :P. Men förhoppningsvis så ska det gå att lösa :). Fick fakiskt en idé till en bok idag när jag stod i duschen, vore kul att spåna lite mer på den tanken och så.


Varför skriver jag inga vettiga inlägg idag? Bra fråga, jag har faktiskt ingen aning själv ^^.
Nu ska jag dock se på Parlamentet, det är fan kärlek för mig -v-.

Kärleken som man känner

Mjo.. Vissa beskriver det så bra:

"Maybe I'm amazed at the way you love me all the time
Maybe I'm afraid of the way I love you
......
Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
who's in the middle of something
that she doesn't really understand

Maybe I'm a girl and maybe you're the only man
who could ever help me
Baby, won't you help me understand
.....
Maybe I'm amazed at the way you're with me all the time
.....
Maybe I'm amazed at the way I really need you"

Maybe I'm Amazed - Jem


Jag har ett sånt sug att jobba på mitt skrivande, verkligen. Men vars finner man tiden, och motivationen? Eller ja, den har jag nog. Motivation alltså. Det finns så mycket att skriva om. Borde verkligen verkligen försöka finna tid för det. Jag älskar verkligen att skriva. Det är så underbart. Dikter, noveller, svammel, och min bok såklart. Allt det där. Som är mitt liv egentligen. Det är faktiskt svårt att fokusera på skola när ditt drömyrke är något som är så svårt att nå, och inte är akademiskt betingat. Så jag satsar på att skaffa "ett sidan om"-yrke. Men det är ju inte det jag vill göra helst. Aj, jisses. What to do liksom?
Men ingen fara. Jag löser det på något vänster ! :P

???

Är det inte lustigt ibland
Hur folk kan ta ord
Och göra något alldeles speciellt med dom
Dom kan få dig att känna saker
Att tänka saker
Att tycka saker

Dom kan få dig att ändra åsikt
Att fundera på vad som är rätt och fel
Dom kan göra dig yr
Dom kan snurra orden hit och dit
Och med ord kan dom göra nästan allt

Med ord kan dom trycka dig bakåt
Trycka framåt
Trycka ner

För vem blir inte påverkad av ord ibland?
Visserligen så är det inte alltid dom får dig att tänka efter
Att reagera, att känna
Ibland lämnar dom dig likgiltig
Men likgiltighet klassas som en känsla

Så oavsett vad orden är
Vad dom är avsedda för
Vad dom egentligen betyder
Så gör dom något

Dom kan leka med meningar
Få saker att betyda nya saker
Skapa konflikt
Skapa rädsla
Skapa gemenskap?

Ja, ord kan göra så mycket
Och det man kan göra med ord är ännu mer

Så vad känner du just nu?
Skapar mina ord en tanke?
Hänger du med?

Ord kan tappa bort sig själva
Tappa bort dig
Vars var jag nu igen?

Dom kan ha "little sense"
Och ibland betyder fan orden ingenting
Men orden är
Och dom finns överallt

Det går inte att komma ifrån
Det går inte att gömma sig ifrån dom
Ord definierar vem du är
Ord är vem du är

Och vem är då jag?
Vilka ord ska vi använda?

Och ska vi trycka upp eller trycka ner?

Ja, ord  har en fantastisk kraft
Och alla kan nyttja den
Vissa bättre än andra
Det går att utveckla

Vill man ha något sagt
Då använder man ord
Vill man påverka
Då använder man ord

Varje dag, i allas liv
Ord betyder så mycket

Vad betyder dom för dig
Och hur tänker du göra för att nyttja dom på bästa sätt?
Alla kan
Jag mer än vissa andra
Men jag kan dela med mig av min gåva
Eller välja att ha den för mig själv

Vad är då gåvan?
Ger jag er något när jag skriver?
Vad tycker ni?

Ger mina ord er något?
Eller lämnar det er likgiltiga?
Att skapa en känsla är inte lätt
Att påverka den är inte lätt
Att ändra den är ännu svårare

Men allt går att göras med ord!

Några tankar som behöver ventileras

"I am
Vindicated
I am selfish
I am wrong
I am right
I swear I'm right
Swear I knew it all along
And I am flawed
But I am cleaning up so well
I am seeing in me now
The things you swore you saw yourself "

Vindicated - Dashboard Confessional



Det finns ingen som har gjort rätt hela tiden. Som varit perfekt från början till slut. Det finns ingen som inte begått misstag och gjort fel.

Men jag har alltid försökt göra mitt bästa. Faktiskt. Har aldrig medvetet sårat eller gjort illa mina vänner, (och nu pratar jag åldern 15+ så ni vet). Men jag har gjort det iaf. Jag har gjort fel, sårat och gjort illa folk som jag bryr mig om.
Men jag bryr mig. Och där är väl skillnaden egentligen, kan jag göra ett fel rätt, så gör jag det mer än gärna, oavsett vad det krävs av mig. Men om ingen kräver, om ingen ber om det. Hur ska då jag kunna göra något åt det? Det är ju så svårt. Och det är en sån fin linje. Men jag är inte en dålig människa. Och det vet jag. Det finns inget ni kan säga som övertygar mig om motsatsen. Trots att jag stundtals tvivlar så vet jag ändå djupt inom mig att jag är en bra människa och att jag förtjänar bra saker här i livet. Mer än vad livet givit mig så här långt.
Det har varit mycket tårar, ilska och besvikelse. Frustration, hopplöshet, ångest och förtvivlan. Det har funnits väggar och återvändsgrändar överallt. Men genom allt detta så har jag ändå behållit en sak, jag har haft mitt mål, fokus på det som är viktigast. Jag har försökt att ta hand om dom som står mig nära. Och många gånger känt att det inte funnits något som jag kan göra. Och just på grund av dåligt självförtroende och dålig självkänsla har jag ofta inte ens försökt.

Varför erbjöd jag mig aldrig att komma över, stanna, finnas där när vissa hade det svårt? Helt enkelt för att jag trodde att jag betydde så lite, det jag gjorde var så meningslöst, det var ingen idé helt enkelt. Och det är sjukt jobbigt såhär i efterhand, för hur förklarar man en sån sak? Vem tror på det?

Jag har blivit anklagad för en hel del saker i mitt liv. En av dom är att inte bry sig. Men vem kan ställa upp för andra när man själv känner att livet, ens egen existens är i princip meningslös? Men en annan sak som jag blivit beskylld för, det är just att ljuga, att ändra på sanningen så den passar mig bäst. Så hur blir man trodd?
Har även fått  höra att min depression är påhittad, att det är något som jag gjort mot mig själv. Jag vill må dåligt för att få uppmärksamhet. Hur rättfärdigar man en depression när man är mitt inne i en ?

Det finns så mycket som jag skulle kunna säga. Men känner att jag förlorar mig helt i tankarna, så kanske fortsätter en annan gång. . .

Tröstshopping!

Har varit på stan ett par timmar, (rättare sagt 4.5h), och tröstshoppat lite och druckit latte med chokladsmak ^^.
Typiskt jag att slösa upp min sista tusenlapp bara sådär. Men wtf, jag påstår att det var nödvändigt. Har haft ont i armen. Förmodligen mycket mitt eget fel, man kanske inte ska springa på stan och härja, byta kläder, lyfta påsar, svänga armen fram och tillbaka hit och dit ^^. Tydligen är jag inte så klöver, för det är tydligen rätt underförstått att man inte ska hålla på allt för mycket med den från början... Därav instruktionen att jag inte fick träna = inte anstränga armen, som man nu då faktiskt kan göra på flera sätt. Det vet jag nu iaf ^^. Tur man har tröstshoppingen som stundtals gör en glad igen dårå :P.

Nu då? Antar att man borde snickra nå tröstmat, fast nyttig sådan såklart. Och se på parlamentet. Det låter superbra.

Ta hand om er huvven och spån! ^^

P-stav och frukostsvammel

Hej hej på er ! :)

Nu så har man en p-stav i armen. Och det var inte sådära superfarligt, jag lever iaf fortfarande ^^. Känner mig superskum för tillfället, men det går nog över snart hoppas vi :P Jag gillar barnmorskan, hon hade dreads, så fräänt ! Dock så var det inte så kul att sitta i ett väntrum och bara se gravid-tidningar överallt, läskigt ! O.o Man känner sig iaf mer nöjd över beslutet att skaffa sig ett bra preventivmedel, det kan jag ju dock säga.

Nu får jag inte träna armarna på ett par dagar. Trist. Och jag som skulle till gymmet imorgon. Kanske är lika bra att skippa helt så man inte råkar göra ngt med stackars armen (vore ju såå typiskt mig eller hur?). Men att inte träna på så många dagar. Jisses. Hm. Får se hur vi löser det där :).

Nu ska jag komma på vad jag ska ha på mig idag och även äta frukost. Vaniljyoghurt med banan, mums ! Orkar faktiskt inte plåga mig själv med filen ngt mer. Jag tycker verkligen inte om fil, och jag struntar i om det är bra för magen :(.

Ha en strålande dag alla, är ju sånt superfint väder ! :D

Hudvårdssvammel

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag gillar verkligen träning, sjukt nice ! ^^
Dock så blir man lagomt sliten. Och nu så har jag känt mig på gränsen till feber dom två senaste dagarna igen, inte kul. Imorgon blir iaf vilodag, lagomt passande faktiskt :).

Var och hämtade ut ett paket från Yves Rocher idag, jag har alltid gillat dom, bra grejjer ! Har bl.a. köpt ett stärkande nagellack och en hand+nagelkräm,  har varit så torr senaste tiden, så förhoppningsvis så ska det bli bättre nu.
Köpte även en duschcreme och ansiktsrengöring till Mattias. Killar är  generellt dåliga på att välja rätt produkter för deras hud/hy. Så förhoppningsvis är ju dom jag köpt bättre, och jag är ganska säker på att dom är det. De flesta killar inser inte att deras hud är inte som tjejjers, och att dom därför bör köpa produkter som riktar sig specifikt mot män. Så då vet ni det manliga läsare. Det är inte alltid Coca Cola Zero vs Coca Cola Light-effekten, just när det kommer till hudvård ska man använda produkter avsedda för sitt eget kön. Så är det bara ^^. Och en sak till, var uppmärksam på vad problemet för just din hud/hy är, är den torr, blandad, fet, glansig, mycket pormasker, eller vad det nu kan vara och köp rätt produkt! Annars gör man bara saker värre. Man ska t.ex. inte använda schampoo mot mjäll om man inte har mjäll, då ökar istället risken att man får det, man ska inte använda schampoo för fett hår om man inte har det, då brukar man istället få det osv. Ni förstår nog poängen?

Tur att jag är bra på sånt där ^^. Jag är ju dock ett dåligt exempel för jag är själv väldigt dålig på att ta hand om min hud/hy. Men börjar faktiskt bli bättre på den fronten :).

Skrev längre än vad jag tänkte om det. Nu är det iaf hög tid för en dusch. Vi höres ^^.

Det är tisdag!

Och jag har saker att göra.
Laga mat, äta mat, fara och träna.

Så nu måste jag sätta fart. Ska försöka skriva något senare :).

Kramo på er !

Fastnade i en känsla

Är det någon som förstår?

Finns det någon som vet hur det känns. Någon som vet hur ont det gör att förlora?

Är det någon som förstår vad jag skulle göra om jag kunde ge denna person tillbaka livet? Är det någon som förstår att det finns knappt något som jag inte skulle göra?

Är det någon som kan förstå att om han levde. Så skulle jag kunna strunta i om jag någonsin fick se honom igen. Jag skulle ta att varje gång jag pratade med han så var han otrevlig, om vi ens skulle prata alls. Jag skulle strunta i alla dagar som jag inte fick se honom. Jag skulle låta han vara precis hur som helst om jag ens fick se honom.

Allt det och mer skulle jag ta. Bara han fick leva. Om han kunde få leva så skulle han få göra det varsomhelst med vemsomhelst och hursomhelst.

Tänk på det nästa gång ni klagar över hur sällan ni ses. Jag hade varit villig att inte få se han alls. Hur ont det än skulle göra. Men smärtan av hans bortgång klår inget. INGET. Det finns inget värre. Jag lovar er. Det mörkret är så stort och djupt att jag starkt beundrar alla som tagit sig igenom det.

Och jag? Jag försöker fortfarande. Men så finns det sånna här konstiga dagar då man gråter över det ändå. 3 år har gått men inga sår har läkt. Jag gör verkligen mitt allra bästa att leva mitt liv på ett bra sätt. Så att han kan vara stolt över mig. Och jag hoppas verkligen att han är det. Trots mina fel och snedsteg, så hoppas jag att han kan se att jag verkligen försöker. Jag saknar honom så otroligt mycket. Jag tror inte att ni förstår.

Och alla er som bara såg hans glada sida. Hans lättsamma personlighet och busiga uppsyn.
Jag har sett han gråta. Jag har hört han skrika av ilska och frustration. Jag har hört honom ljuga. För er. Tro det om ni vill. Jag kommer aldrig glömma dom dagarna då jag satt i soffan och han låg med huvudet i mitt knä. Jag strök honom på huvudet, och han var så sårbar. Allt han ville ha var närhet och kärlek. Men kärlek visste han inte riktigt hur han skulle hantera. Så han ljög, överdrev, skämtade och var sällan seriös. Men ni älskade alla honom så.

Jag älskade honom alla andra dagar. Då han släppte masken, då han gav utlopp för sin ilska och frustration sin ledsamhet och irritation. Vi hade våra bråk. Men vem annars skulle han ta ut den energin på? Mamma var ett hopplöst fall. Hans vänner? Nope. Vi fick ta allt, och jag fick ta mest.

Många känner till att jag försökte ta livet av mig en gång, eller rättare sagt 2 gånger. Någon som vet vad som hände dom två dagarna?
Första dagen så hade jag ett bråk med mamma, jag försökte få henne att lugna ner sig lite när det gällde honom. Att vara snällare. Att ge han mera kärlek och respekt, för det förtjänade han. Jag grät och jag skrek för hon vägrade lyssna, och jag tyckte så synd om honom. Jag kände mig så hjälplös. (Jag var redan deprimerad såklart, bara ett bråk gör inte att man går så långt).
Andra dagen. Han som jag försvarat tills all min energi tog slut sa till mig något som jag förträngt helt. Det är ett minne som min hjärna, mitt hjärta har valt att inte ha kvar. Men jag vet på ett ungefär vad det handlade om. Han förstod mig inte, han förstod inte att det hade gått så långt. Han var rentutav elak om det.

Jag vet inte vad jag ska säga.

Jag vill ha tillbaka min storebror..

R.I.P Petrus Engfors, för evig och för alltid älskad -v-

Och det här är sanningen: Han knarkade ihjäl sig. Det finns inget ni kan säga som ändrar på det. Droger stal min bror, och jag kommer aldrig att förlåta dom för det. Eller idioterna på sjukhuset som stal min sista tid med honom. Fy fan säger jag bara.

För guds skull, ta hand om er alla huvven därute. Vad ni gör mot er själva är en sak. Men tänk på vad ni gör mot dom som älskar er. Oförlåtligt..


The older I get 
Will I get over it 
It’s been way too long for the times we missed
I didn’t know then it would hurt like this but I think 
The older I get 
Maybe I’ll get over it 
It’s been way too long for the times we missed 
I can’t believe it still hurts like this



 The Older I Get - Skillet 

Mera kärlek !

Har funnit en till ny kärlek i livet... Chococat ! ^^


I'm totally digging this kitty, hur söt som helst ! Jag vill verkligen ha :).

Ibland..

Så funkar minnet. Ibland inte. Komihåg att gå på apoteket idag +1 till minnet.
Glömde ta med mitt armband till träningen -1 till minnet.

Träningen var som vanligt mycket nice, svettades mängder ! Yes, osexigt som fan. Men nog trevligt i längden :P. Jättekul att märka att man orkar mer redan andra veckan. Det är helt fantastiskt. I love träning. Det är en ny kärlek här i livet ^^.

Hämtade ut min p-stav idag alltså på apoteket. Den ska sättas in på onsdag. Längtar inte. Men samtidigt så är det ju bra i längden. Minipiller är ett sjukt dåligt alternativ för mig. Jag och komma ihåg saker? Ja, ni ser ju där uppe, ibland, ibland inte O.o

1. Där nånstans ligger själva p-staven, det är inte så fasligt stor egentligen.
2. Har ni sett spetsen på den där saken? Inte blir man direkt sugen på att få det gjort :S.

Här har ni den i förhållande till Maris arm. (Komihåg, själva p-staven är mycket mindre!).

Första dagen på en fin vecka, hoppas jag :)

Jag hoppas alla förstår att jag tar det inte seriöst. Så ni behöver inte ta det seriöst heller ^^.

-

Idag är det då måndag. Har varit på skolan och hade rätt så kul på morgonen. Våran NK-lärare är supertrevlig, vi pratade böcker, fantasy bl.a, det var nice ^^.

Sen hade jag då svenska, där jag nästan dog O.o. Ngn i rummet brevid hade så mycket parfym på sig, att varje gång dörren öppnades så höll jag på att kvävas i ett parfymmoln. Seriöst, det tårades i ögonen. Jag fick ta min allerginässpray, började blöda näsblod och sen fick jag väärsta hostattacken så t.o.m min lärare undrade vad som stod på :S.
Vad är det med människor idag? Jisses liksom.

Nu måste jag börja röra lite på mig. Ska laga mat sen en sväng på schtaan för att köpa lite saker. Senare blir det träning - yay ! :D Har faktiskt sett fram emot det :).

Um.. Möjligt att jag skriver något vettigt senare. Vi får se ^^.

Ha det bäst alla ni !

Kärlek + Matematik = Sant?

En liten kärlekskalkulator, sådära lagomt töntigt, men kanske lite gulligt ändå?
Kul att testa om inte annat ? :P

http://www.secret-loves.com/index.php?test=1596124

Hittade den på Jennies blogg ^^.

Btw. Jag tar inget ansvar för de resultat som ges, komihåg det ! ;)

Lörjdaaag!

Jag skriver oftast fel med flit. Men vadådå, lite variation har sällan skadat :).

Nu så var det då lördag. Och igår var det då fredag.
Jag lyckades tyvärr inte skriva ett endaste inlägg igår. Inte som att det känns som att jag var busy hela tiden, men hade en del att göra. Städa osv :). Iofs så är dom flesta mer upptagna under helgerna, så tror inte mina inlägg saknas allt för mycket faktiskt.

Ikväll så blir det då att se på melodifestivalen, rakt av ! Finalen nu jue :D. Jag och Mari hejjar på E.M.D, dom är bäst, så är det bara, älskar deras låt Baby Goodbye ^^. Vi tänkte t.o.m rösta, så mycket tycker vi om den ;P.

Lyssnar just nu på Harder, Better, Faster, Stronger av Daft Punk, gammal men funkar fortfarande så väl. Me likes !

På tal om gamla godingar så kan jag inte längre lyssna på Scooters låt "Posse".. Tänk er bara denna, vad är han, tysk? Sjunga: "We want some poooooosse". Förstår ni min poäng? Jag har väl aldrig riktigt lyssnat på låten egentligen, och nu när jag då har gjort den så är den ju helt förstörd. Det blir bara så så sjukt, och så så fel. Huvva ! O.o

Jag har egentligen inget vettigt att skriva just idag tror jag. Orkar som inte ens fundera riktigt. Det är helg, då kan man slöa på alla fronter, även i huvvet ! :P

Avslutar detta inlägg med en liten låttext:
"What you waiting
What you waiting
What you waiting
What you waiting
What you waiting for

Tick-tock, tick-tock
Tick-tock, tick-tock

Take a chance you stupid hoe"

What You Waiting For - Gwen Stefani

Hoppas alla förstår vad jag menar med denna text och att ingen tar illa upp ^^.

Puss på er !

Superbäst lista!

Till alla er killar som blir förvirrade i vissa situationer:

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!

När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!

När hon är tyst - Fråga vad som står på!

När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!

När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!

När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!

När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!

När hon är rädd - Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!

När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!

När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!

När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!

När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!

När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!

När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan

När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!


Roliga småsaker stulna från ze internetz!

Story nummer 1, verkar vanlig, tråkig, men vänta till slutet ! ;D
Tjejen: Hej!
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt..
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner mig väl?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja, älskling.
Tjejen: Älskling...

När killen tröttnat på tjejen..
Nu läser du nerifrån och upp...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tre kvinnor samlas; en singel, en förlovad och den tredje är gift. De bestämmer sig för att ta reda på hur man bäst förför en man. Samma kväll ska de ta på sig en body i svart läder, höga klackskor och ha välmålade ögon som en överraskning till sin partner.

Dagen efter samlas de igen för att höra hur det har gått... Singeltjejen, som haft en blind-date:
- Så fort han öppnade dörren och såg mig i utstyrseln skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger på raken, direkt på golvet...
Den förlovade tjejen:
- Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig sexigt, men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken, så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben. När han kom hem, öppnade jag pälskappan så att han kunde se vad jag hade under. Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till sovrummet och älskade två gånger på raken.
Den gifta tjejen:
- Ja du (med en besviken ton), jag tog också på mig läderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig snygg. När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog TV-kontrollen i handen och sa:
- Hörru Batman, vad blir det för mat idag??


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tänk dig att du är en av ett fåtal utvalda som ska välja en
världsledare, en president som ska styra över vår jords alla länder
och frambringa fred och välmående bland såväl människor som djur.
Du har tre kandidater att välja emellan. Men först vill jag att du
svarar på följande fråga:
Om du kände en kvinna som var gravid och hade åtta barn redan,
varav tre utav dem är döva, två är blinda, en var efterbliven och
kvinnan själv har syfilis. Skulle du rekommendera henne en abort?
Så vidare till de tre kandidaterna där du ska välja en:

KANDIDAT 1
Han samarbetar med mutade politiker, konsulterar astrologer
och har två älskarinnor vid sidan om. Dessutom kedjeröker han och
dricker ett tiotal glas Martini varje dag.



KANDIDAT 2
Han har fått sparken från två arbetsplatser, sover alltid
till klockan tolv på dagen, rökte opium under sin ungdomstid vid
universitetet
och dricker en hel flaska whiskey varje dag!


KANDIDAT 3
Han har fått en hjälteutmärkelse av sitt land, är vegeterian,
röker inte, dricker inte och har inga skandaler bakom sig.
Vilken av dessa kandidater skulle du välja?
Svara på frågan innan du läser vidare.








Kandidat 1 heter Franklin D Roosvelt
Kandidat 2 heter Winston Churchill
Kandidat 3 heter Adolf Hitler
Man ska således inte döma folk efter deras vanor......
Jo, en sak till. Angående aborten, svarade du Ja?
Grattis! Då har du just tagit kol på Beethoven!

- - - - - - - - - - - - - -

 En dam kommer in i en zoo-affär för att köpa ett djur till sina döttrar. Efter att ha gått runt lite ser hon en papegoja och bestämmer sej för att köpa den. Expediten sa att den hade tidigare bott på en bordell så den kan ha snappat upp sej ett par snuskiga ord. Men kvinnan sa att det var lugnt, hon var inte känslig och hennes döttar var gamla nog för att tåla ett par fula ord.
När hon sen kommer hem med den och tar av duken över buren så säger papegojan:
- Wow, ett nytt bordell hus och en ny bordell mamma!!
Kvinnan tar inte illa upp utan skrattar bara.
Sen kommer döttrarna hem och då säger papegojan:
- Wow, ett nytt bordell hus med ny bordell mamma och med nya horor!!
Döttrarna blir först lite förvånade men skrattar sedan.
När maken kommer hem så säger papegojan:
- Wow, ett nytt bordell hus med ny bordell mamma och nya horor, men samma gamla kunder!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Finns ett ex antal versioner av den här berättelsen som har typ samma mening. Men dom får mig typ alla att skratta, det är faktiskt rätt kul ;).


Det var en varm och solig dag i Kolmårdens djurpark.
Erik och Sara, ett par som varit gifta några år, är där och tittar på alla djuren. Hon bär en ganska kort, ärmlös, rosa klänning som får en del män att vända sig om och beundra hennes solbrända ben. När dom passerar apburen får en gorillahanne spel. Han slår sig för bröstet och utstöter diverse gutturala läten. Han slänger sig upp mot gallret och håller sig fast med en hand och två fötter, samtidigt som hans lediga hand fortsätter slå på bröstet.
 Erik säger till Sara:
- Jag tror fanimig att han har blivit pilsk på dig. Sexa till dig lite och reta honom så får vi se hur han reagerar.
Sara putar med läpparna och kastar slängkyssar mot gorillan. Sen lyfter hon bysten, tittar under lugg och blinkar med ögonen.
Gorillan frustar som om han blivit tokig.
- Släpp ner ett av axelbanden, älskling, föreslår Erik.
Sara låter ett av banden falla ner och på Eriks förslag låter hon klänningen glida upp längs låren.
Gorillan utstöter ljud som skulle kunna väcka en död och håller på att förgås av kåtslag.
Då tar Erik tag i sin hustru, öppnar burdörren och kastar in Sara till gorillan:
- Nu kan du ju försöka få honom att tro att du har migrän!


- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kärlek = Helhet?

Upptäckte för en liten stund sen att det står "jobba självständigt med diskussionsfrågan" på min planering för idag. Se där, fick helt plötsligt mera fritid. Så vad gör man ? Jo givetvis så läser man ju igenom diskussionsfrågorna. Intressant, stundtals på tok för överambitiöst. Kan berätta mer om det ngn annan gång.
Lyssnar på Seether och läser en text. Helt plötsligt så dyker det upp en tanke i mitt huvud, och jag känner ett behov av att tala om vad det var.

Såhär är det, för ett ex antal år sen så såg jag på Oprah. Bra skit faktiskt, ibland dvs :P. Dom talade om att känna sig "hel" och att många människor inte gör det, och att många som gör det, gör det med hjälpa av någon annan. Dvs en annan människa har gjort dom "hela".
Snubben på programmet sa sedan: Att man ska inte behöva någon annan för att känna sig hel. Det är fel. Man ska kunna känna sig hel själv.

Och jag håller med fullständigt. Man ska inte behöva någon annan för att känna sig hel. Kärleken i ens liv ska vara ett plus, en bonus, the cherry on top of the regular cherry on the sundae called life, inte en nödvändighet. Det är superbra att den finns. Men man ska kunna stå på sina egna två ben och känna sig nöjd med sig själv och med livet. Och innan man gör det så är det svårt att älska en annan människa, på rätt sätt dvs. Det blir mer av ett behov, och kärlek är något som man inte ska behöva.

Var och när folk blev så besatta av att ha någon annan, det vet jag inte. (Och nej, jag påstår inte att jag är ett dugg bättre på den fronten). Men just det där med kärlek, det strävar alla efter. Klart man gör det, man mår ju bra av det? Som med allt annat är det ju dock på gott och ont. Inget får dig att sväva så högt, men det finns inget som får dig att falla så hårt heller så.

Klart som fan att man kan vara glad och vara en funktionell människa singel. Det tycker dom flesta som är just det, singel. Men när man har ett förhållande så tappar många bort det där. Det som fick dom att fungera när dom inte hade kärleken. Tappa inte bort dom små sakerna, dom är minst lika viktiga. Dina egna intressen, din egna tid, tid för dina vänner. Kärlek är en bra sak, men låt den inte ta för stor plats i ditt liv. Har du hittat den rätta, så är det ju ändå meningen att ni ska leva resten av era liv tillsammans? Låt det ta tid. Och om det nu av någon anledning inte skulle fungera, då har du ju kvar allt det där som gjorde ditt liv helt innan kärleken.

Innan du börjar jaga efter kärleken. Känn efter. Är ditt liv "helt"? Och svarar du nej på den frågan. Ta dig istället tid att ta reda på vad som saknas i ditt liv, vad du behöver för att känna dig hel, utan en "käresta". Sen när du kan svara "ja", då är det sen upp till dig om det fortfarande känns sådära superviktigt att finna sig en pojkvän/flickvän. Dom flesta brukar dock ha lugnat ner sig på den frågan vid det laget. Kärlek söker man inte, den finner dig.

Ibland får man höra: "Men varför hittar inte jag någon?"
Mitt svar: "På grund av det du just sa"
Vill man för mycket, söker man efter något som är nästintill omöjligt att bara hitta, då finner man sällan det man vill ha. När det känns bra och redo, då kommer kärleken att dyka upp. You got to keep an open mind though. När man söker något specifikt så missar man oftast den stora bilden. Och just "din person" kanske stod där nere i högra hörnet medans du bara tittade rakt fram och missade honom/henne.

Kan nog fortsätta svammla en del om detta. Men det ska jag inte göra. Hoppas jag fick fram någon slags vettig poäng iaf ^^.

Morgonlycka!

Alltså, vet ni vad. Det är sååå konstigt. Vad är? Min kropp! För det första upptäckte jag att jag gör saker mycket fortare utan att det känns mera jobbigt. Och när jag är nyvaken så brukar det liksom vara det direkt motsatta O.o. Jag känner och upplever min kropp på ett annat sätt nu. Det är superskumt! Men coolt :).

Jag ska förklara mer sen. Som sagt, deghjärna på morgonen ^^.
Nu ska jag göra frukost och fortsätta vara lika glad. För glad det är jag, superglad ! :D
Ska faktiskt till och med offra mig och äta fil, givetvis med bananer i, kanske äter en kiwi också. Och rostade mackor. Och en kopp vidrig snabbkaffe ;).

Hoppas alla är lika glada som jag idag :D.

Dagens mat!

Tänkte göra ett till dagens mat inlägg, är faktiskt rätt kul. Hoppas att ni håller med :P.

Kycklingfiléer, lite olja och krydda på dom, sen in ugnen som igår. Bladspenat, röd lök, grön paprika och sockerärtor. (Ignorera mjölken, den bara råkade komma med på bild :P).

Broccoli, gröna ärtor och färska champinjoner. Till sallad/garnerning så har vi än en gång ruccola och morot och idag även ekologiska rödbetor :).

Basmatiris och Quinoa, mums! Hacka svamp, lök och paprika. Sockerärtorna brukar jag skära i 3 bitar. Quinoan och riset sätter jag igång när jag gjort klart med grönsakerna (hackat och tinat osv.). När vattnet kokar och riset är i så startar jag med nästa moment:

Stek svamp och lök i nån minut bara. Ner med paprikan och krydda! Jag använde salt & peppar och forest blend (det gör jag alltid kan jag tillägga). Låt steka ca 7-8 minuter.

I med broccolin, (som jag tinat upp lite i förväg). Efter några minuter så är det dags att ha i ärtor, sockerärtor och lätt hackad bladspenat. Låt steka ytterligare några minuter.

När kycklingfiléerna börjar få fin färg så skär jag ett par snitt i dom. Detta för att försäkra mig om att dom blir genomgjorda men även för att dom ska bli lite torrare. För jag gillar torr kyckling :). När quinoan är klar så kan man krydda den lite lätt med valfri krydda. Jag använde blandkryddan Pasta Rossa, det fick en väldigt intressant smak, gott var det ! :) Använde även den kryddblandningen på kycklingarna, (och salt såklart), ibland måste man tänka utanför ramarna. Pastakrydda kan vara gott till annat än just pasta, om man gör det rätt ^^.

Det var jättegott det kan jag lova er. Och enkelt är det. Min filosofi i köket är just att hålla det enkelt och fräscht ! Färska grönsaker för det mesta, utan konstiga tillsatser. Creme Fraiche är ett minne blott i vårat kök. Det är så gott det här som det är. Behövs inga såser eller sådant. Och vet ni hur nyttigt det är? Massor ! :D

En flock av drama-llamas

Jag har sagt det förut, till många människor, och jag kan säga det igen nu till er:
Folk vill ha på tok för mycket. Speciellt i sina relationer, det ska vara spänning, passion och drama till bristningsgränsen.
Och varför ska det vara så? Är det meningen att varje gång jag tänker på "min kära" så ska jag nästan spricka av alla känslor i mig, blandade känslor at that. För det gör jag inte. Det är lugnt och stillsamt han träder in i mina tankar, oftast skänker det mig ett gulligt litet leende på läpparna, men det är allt. Känner jag lite då?

Finns förmodligen någon som svarar ja på den frågan. Till er vill jag bara säga. Ni vill ha på tok för mycket från livet. Jag mår superbra utan allt drama, utan att det ska vara något hela tiden, (good and bad).

Man ska inte behöva kärleken hela tiden för att vara glad och lycklig. Den ska göra en så pass stark i sig själv att man känner glädjen och kärleken när man inte är med varandra också. Inte till den gräns då den blir jobbig. Utan bara sådär alldeles lagomt. Som jag känner det. Det där gulliga lilla leendet. Eller att jag inte kan låta bli att tänka varje gång jag är med om något "det där vill jag berätta för honom".

Folk försöker för mycket. Vill för mycket. Och det blir till slut för mycket för alla involverade. Jag tar det hellre lugnt. Det behöver inte vara så svårt faktiskt. Acceptera att äkta kärlek känns minsta lika bra när man är ifrån varandra som när man är med varandra. Är det inte så, så är det oftast uppmärksamhet och bekräftelse det som står i fokus. Tro mig, det är inte det som ska stå i fokus. Jag älskar inte honom för att han är underbar mot mig. Jag älskar honom för att han är underbar, punkt!

Mitt råd till andra är: Ta det lugnt. Stå still och andas ut ett tag. Det är oftast enklare än vad man tror. Tappa inte fokus på det som är viktigast i livet/relationen. Prata om det som är fel. Att ge tankar och känslor ord brukar hjälpa massor! :)

Jag har väldigt många bra och goda råd på lager när det kommer till kärlek också. Ms. Amatörproblemlösare = Jag. Så det är bara att fråga om det är något som ni undrar över/vill ha hjälp med. Folk påstår att jag är rätt smart ibland ^^.


Ny kärlek !

Jag hade det på känn. Har ju nött och älskat Broken Strings och You Make It Real av James Morrison. Lyssnar på hans album nu, och det är vackert, själfullt och underbart. Så Morrison är min nya kärlek här i livet. Så otroligt fin musik. Lugn och behaglig att lyssna på. Guld ! ^^

På tal om tidigare och annat

Funnit mig en text som typ förklarar det jag pratade om att inte räcka till ibland. Så här kan det faktiskt kännas ibland:

"And it hurts when you’re lonely
And I’m standing right beside you there
And it hurt when you told me
That you told me that you tried this on your own

Hope you never hurt
Hope you never cry
Hope you never lose your way tonight
Hope you never crumble
Hope you never fall

It hurts when you need me
And I can’t break your fall
It hurts when you can’t see
And it hurts"

Hurt - Thousand Foot Krutch

Det finns mer saker att säga om ämnet egentligen. Men nu sätter jag punkt. Hoppas ni förstår vad jag menar?

Jag glääänser

Det är svettdropparna.. Doh! O.o

Nej men seriöst, andra dagen för träning, det känns fortfarande syyyyperbra, (nej inte super, syyyyper!), :P. Synd dock att man aaaldrig någonsin kommer att vara het när man tränar, svetten rinner, ansiktet är rött, och kikar man ner så ser man fort att vikterna är gode så låga ! ;). För att inte tala om när man cyklar och tar i sista spurten, då låter det nästan "grr" från mig. Men så är det antar jag ^^. Bara att leva med. Så vill ni se mig extremt not hot, då vet ni när och vars ni ska kolla ;D. Har just nu mer träningsvärk än igår, och känner mig som vanligt febrig, (det har jag gjort i flera dagar). Hoppas att det går över snart, annars blir jag ju orolig att man ska bli sjuk på riktigt.

Kan bara tillägga att en timmas träning går fort ! Fort fort, så minst 1½h varje gång, annars känns det ju inte riktigt som att man uppnår något jue ^^. Mari var med för första gången idag också, även hon har positiva intryck och vi har båda typ samma favoritmaskin; Chin up, det är bara såå coolt, svårt att förklara. Try it !
En till sak som jag tycker är helt awesome är att kunna säga: Se där, jag cyklade 4.2 km på 10 minuter, det kan jag säga er att det trodde jag aldrig att jag skulle kunna säga ! :D Dock så är min heartrate alltid crazy high. Jag förstår knappt hur jag lyckas med det? Mari hade svårigheter att få upp pulsen, jag att få den att gå ner vid nedvarvningen x).

Snart en tripp till Ica, var där igår, men givetvis så finns det ju alltid saker som man glömmer, tror dom flesta har det problemet faktiskt. Jag är fortfarande väldigt på G så känner att jag vill som inte riktigt sitta stilla. Men kanske skriver sen,  who knows.

Tack till alla er, ni vet vilka ni är ! :D Eller så vet ni inte det, men jag lär väl berätta det någon gång ^^.


Du är helt jävla underbar

Dagens mat:


Råvaror. Ni ser nog vad allt är ^^. (Ignorera bananerna, dom bara råkade komma med på bild :P).


Krydda kycklingen och stoppa in i ugnen på ca 200-225 grader. Ovanför ser ni även mina favoritkryddblandningar. Använde alla dom i min mat idag, och även salt och peppar såklart, det ska man alltid ha ! :)

Hacka löken, svampen och paprikan och stek sedan svamp och lök i olja.

Blanda i paprikan. Nu saknas det lite bilder, för sedan så hamnade det 4 ägg och lätt hackad spenat i stekpannan. När det var typ klart så tog jag ur mina kycklingfiléer ur ugnen, dom var superfina ^^.

Min äggröra gömmer sig under kycklingen. Fullkornspasta gjord med dinkel runt om, garnerad med morötter, ruccola och ett par blad av babyspenaten ^^. Enkelt, snabbt, supergott och jättenyttigt ! :D

Till detta så blev det även en multivitamin tablett och dom dära, vad var det nu igen? Fiskolja? Strunt samma. Jag känner mig iaf supernöjd nu. Nu så är det snart dags att göra sig redo för dagens workout. Ser fram emot det ^^.

Konstig lång och skum förklaring

Vet ni vad? Jag börjar mer och mer tappa intresset för min blogg. Och detta helt enkelt för att jag upptäckt att jag tycker mer om att prata om dom viktiga, djupa sakerna här i livet än att skriva dom. Detta gör att jag sällan orkar gå in på djupet, diskutera och förklara saker i bloggen. Detta i sin tur leder till en "ytlig" och väldigt vinklad blogg. Skriver bara liksom pang på vad jag känner här och nu, och ibland gör jag knappt det. Bara snuddar vid ämnet. Detta kan ibland leda till felaktiga tolkningar av mina texter. Så därför ber jag er att inte läsa in allt för mycket vid mitt skrivande. Det är så förenklat och snabbt skrivet så det är inte värt att läsa in saker i det. Det går oftast att förkorta så här, (menar i första hand texter som tar upp känslolivet), "jag är ledsen idag", "idag så spökar gamla minnen" & "idag är bara en sån där dag då det mesta känns bara blä".

En vacker dag kanske jag skriver på djupet hur mitt liv är, känns och ser ut. Men den dagen kommer nog dröja ett tag. Blir så fort less att skriva nuförtiden. Ber om ursäkt för det. Men sen så har min blogg aldrig handlat om något annat än just mig och det jag känner/upplever för tillfället. Min livshistoria och varför jag känner som jag gör får vänta till en annan dag. För det är så mycket.

Notera: Jag har en personlighetsstörning som gör att jag tar åt mig mer än vad man borde av diverse saker här i livet, detta är grundanledningen till min depression som varat nu i snart 5 år. Det går upp och ner, det är en jäkla berg och dalbana, men det är först och främst gamla saker som gör sig påminda dom dagar som jag är ledsen och nere. Det är dom gamla såren som spökar. Dom senaste åren förutom relationen som gjorde mer skada än nytta så har det faktiskt inte hänt så överdrivet mycket negativa saker, speciellt inte på vänner-fronten. Hjärnspöken kallas dom, det är dom som får mig att må dåligt oftast.

Så se det som en vana att inte ta åt er av mina negativa texter, det är bara saker som jag måste få bearbeta. Lika bra att förtydliga det åt er. Just nu är mitt liv okej, inte superbra, men jag har mycket själv att göra. Ibland orkar jag inte med hela tiden, då kommer dessa dåliga känslor fram och jag blir ledsen. Jag påminns av dom saker som jag varit med om tidigare och får svårare att orka med "just nu" och " just idag". Detta skiftar starkt från dag till dag, vecka till vecka.

Men det jag verkligen ville säga var: Jag uppfattar saker annorlunda. Jag känner saker annorlunda, jag reagerar annorlunda. För vi är inte helt lika, och jag har även ngt som puttar på olikheterna ytterligare. Det är bara jag. Och jag jobbar verkligen på för att vara lite mer som andra när det kommer till just känslor och reaktioner på dom.

Jag vill verkligen lägga det förflutna bakom mig, kunna gå framåt. Just nu känns det dock som att jag mest står nervöst och stampar på samma ställe, det förflutna har inte släppt taget. Men jag är redo att släppa taget om det nu iaf. Min uppväxt och de negativa saker som jag upplevt genom åren.

Skolan just nu är för mig första steget framåt. Men att släppa de gamla tankarna, låta dom gamla såren äntligen läka ihop går hand i hand med det. Och det kanske inte låter mycket. Men jag har fullt upp att få ordning på livet, jag lovar. Vissa dagar sviktar jag, så är det bara. Jag är en människa med massa bagage, och jag är inte ensam om det. Och det finns säkert folk som sköter det bättre än vad jag gör. Men jag gör det jag kan. Jag försöker verkligen. Jag vill växa och bli en bättre människa. Det är bara så.

Den stora frågan i slutet av dagen är för mig alltid: Hur ska jag orka med allt? Hur ska jag kunna räcka till?

Tvivel och sviktande självförtroende är något som jag får kämpa med rätt ofta. Gradvis så blir det bättre. Och tack till er som uppmuntrar mig & ger mig bekräftelse på att jag duger som jag är. Och att jag gör något bra här i världen, i livet. Det behövs verkligen ibland. Som sagt ibland blir man lite emo och det logiska tänkandet vägrar ta kraft.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nu ska jag laga mat, bra, nyttig och hälsosam sådan, det kan jag lova. Om jag kan ge er inspiration och motivation för att förändra era liv, tänka mera positivt, leva mer sunt så blir jag superglad. Och jag vet att jag redan sått ett par frön i ett par huvven. Bara fråga om det är något ni funderar över eller något som ni vill ha hjälp med. Jag finns här, och det stärker mig när jag kan hjälpa andra. Då mår jag bättre med mig själv, så det är faktiskt så att ni även gör mig en tjänst om ni undrar över något :P.

Nu så :)

Jag uppdaterade aldrig igår efter Öjebyn, men fastnade i andra saker helt enkelt :).
Igår var då alltså första träningsdagen, det gick bra och kändes bra. Väldigt upplyftande måste jag säga. Idag har jag dock lite träningsvärk, men inte allt för farligt, det gör ont i magen när jag hostar :P. Idag är träningsdag nr 2. Målet är att vi ska träna 3 dagar i veckan, får se hur det kommer att gå. Än så länge är jag optimist för att jag tycker att det är kul ^^. Så dagarna för träning är mån-tis-tors.

Ska så snart som möjligt rita upp mitt nya veckoschema och lägga in en del ändringar. Tar nog ett par veckor innan jag har kommit in i rutinerna, men efter det så är det nog möjligt att ha lite mer tid för social-livet, just nu tar skola + planering upp typ hela min tid O.o. Men det är bra, att skaffa struktur på sitt liv får ta tid. Så är det bara. Det är inte bara skola, tid för studier och tid för träning som ska planeras, utan även saker som mat och tid för det privata skrivandet så att säga.

Rutiner är bra, planering är bra. Try it ^^.

Love love love

Let me fall into your arms tonight
Hold me close, hold me tight
I surrender my heart to you
Keep it strong, keep it true

I feel so helpless and your love is the only way
For me to find any comfort this lonely tiring day
There is so much going on in my head right now
It's so hard to see any answers, I just don't know how

So let me fall into your arms tonight
And keep me safe until the morning light
My love for you grows stronger every minute, every hour I spend with you
The one thing that never changes, the one thing that always stays strong and true

There will never be enough words of gratitude
For saving me from darkness solitude
The amount of understanding, I can never comprehend
That's why my love for you will never reach an end

True love - Meant to be - You and Me


Just something

A beautiful dream I see before me
A beautiful love, a beautiful life

Maybe it isn't real?
Maybe I made it up, based on how I feel?

Maybe I want it far too much
Completly captivated by your every touch?

Maybe your lips speaks poison to me
And I'm so high on the feeling, I let it be

Maybe your love comes with a price
Maybe your truth is hiding your lies
~
Skriven för en vecka sedan

På tal om det

Jag överlevde provet iaf. Fick börja det tidigare så var typ klar när alla andra kom för att skriva sina, in your faces ;). Nej skojja ju bara. Det var ett rätt kort prov, och jag har knappt ens pluggat, så jag svarade då inte på allt. Men jag har inga ambitioner på den fronten, ett G kan jag känna mig nöjd med. Om det krisar senare så har jag iaf tid att fixa till det, om jag vill ha ett högre slutbetyg dvs.

Så nu fick jag tid över, turligt nog. Så nu hinner man äta något innan det blir att fara till Öjebyn :). Får se hur det kommer sluta. I will tell you later anyways.

Kan iaf tillägga att dagens humörsvängningar inte är att leka med. Ojoj! I det stora hela så är jag iaf stundtals irriterad eller stundtals mest ingenting. Är så trött i kropp och själ just nu så finns inte så mycket plats för annat.


"I will never surrender, never give in
You can't break me"

Deghjärna idag

Jag har verkligen inte kunnat sova inatt. Känns som att det är något som gnager i mig. Men jag kan som inte riktigt lista ut vad problemet är. Tror det finns mer än ett faktiskt. Jag vet en sak som gnager, men resten är en gåta.

Nu ska jag sleepdeprived och med ont i magen göra mig iordning för skolan. Tvinga i mig en banan typ. Om jag hinner och inte är döende senare så ska jag iväg till öjebyn också, så en ny uppdatering kan dröja.

Hoppas alla får en trevlig dag iaf.

Oldie Poem

Everything to you, to me

 

For everytime you said hello
For everytime you watched me go
Too much of not enough, too much of not enough
For everytime you held my hand
For everytime you refused to understand
For everytime you made me hurt
Too much of not enough. Too, too much
For everytime you claimed I was your entire world
For everytime you said a cruel word
For everything you’ve said and done
Remember them when I’m gone
For every single thing
You, you, you my everything
Too, too much of not enough

13/1-07 [13.55]

Skrivet till en person som sårat mig mycket och djupt.


Emoooooooooh

Det känns verkligen som att känslorna inte riktigt hänger med. Som att jag inte hänger med.
Det känns som att jag alltid gör mitt bästa, men att jag i slutet av dagen ändå inte räcker till.
Det känns som att hela mitt liv så har folk alltid tagit mig för givet.
Och det jag ger, det får jag aldrig tillbaka.
Jag duger aldrig åt er.
Och jag förstår det verkligen inte.
Vad är det som är så annorlunda med mig?
Varför trampar ni alltid på mina känslor?
Varför skiter ni i mig?
Varför snackar ni skit bakom ryggen på mig?
Varför ljuger ni för mig?

Varför i hela fridens namn finns det bara 1 person som aldrig gjort det. Som alltid ställt upp. Som ändå är den person som säkert fått ta mest skit från mig. Varför står hon ensam på den listan?
Är det så jävla svårt att vara människa. Är det så jävla svårt att vara ärlig och respektera varandra. Är det så sjukt svårt att visa vanligt jävla folkvett?

Är det så svårt att tycka om mig, för den jag är. Inte för den jag kan vara, inte för den jag har varit. Utan för den jag är, här och nu, fel och brister till trots. Är det verkligen det?

Hos vem ligger felet? Varför duger jag aldrig åt er? När det inte finns något mer jag hellre vill. Bara vara den bästa som jag kan vara.

Just nu är jag väldigt känslosam, och jag tänker skylla på att det är "that time of the month", så då vet ni det. Jag kommer säkert vara mycket gladare imorgon igen. Så ni behöver inte oroa er, jag behöver bara ventilera.

För er som undrade vem min fasta punkt genom livet har varit så är det min syster. Hon har bitch-slappat mig ett par gånger, men det är fan inte mer än rätt. För hon har alltid funnits här för mig, och jag påstår att jag har gjort det jag kunnat. På gott och ont. I'm not a saint. Men det är ingen.

Det gör ont. Riktigt ont. För jag är en bra människa, det vet jag. Jag är snäll, generös, omtänksam, stundtals rolig, öppensinnad, varmhjärtad, fördomsfri, en bra lyssnare, ställer alltid upp om jag kan, vill alltid ställa upp om jag kan.

Duger jag åt er?

Ngt skrivet idag

~~
Dream a dream for me
Keep me safe at night
Open up my eyes so that I can see
The difference between wrong and right
Hold my hand and keep me steady
Tear down the walls, make me weak
Support me until I feel ready
Teach me a new way to speak
With words of honesty, the good and the bad
Things that makes me happy, and the things that made me sad
Kiss me passionate and true
And I swear, my love will always belong to you
~~

Jag vet inte riktigt faktiskt

Har inte så mycket att säga just nu faktiskt.
Kramp i magen och känslor i obalans. Men så fort jag lugnat ner mig så ska ni få ett vettigt inlägg, jag lovar ^^.

Prov imorgon! Jisses, allvaret har börjat ;P.

Hoppas att alla hade en trevlig helg :).


"There you are, standing right in front of me (x2)
All this fear falls away, you leave me naked
Hold me close, cause I need you to guide me to safety"


Signal Fire - Snow Patrol

Musik

   "The last girl and the last reason to make this last for as long as I
could
The first kiss and the first time that I felt connected to anything

The weight of water the way you taught me
To look past everything I had ever learned

The final word in the final sentence you ever uttered to me was love"

Make This Go On Forever - Snow Patrol



A, B, C - stulen av Jennie ^^

Välj ut bokstäverna som finns i ditt namn och se vilka specialiteter du får ;)

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.


E: Damn good kisser
M: Best kisser ever
M: Best kisser ever
A: You like to drink

Kisses and alcohol, där ser man ! Man skulle haft ett längre namn, har ju nästan inga egenskaper ju :P.

Gudomlig fredag!

Var verkligen på topp igår. Social och trevlig som sate. Lyckades få i mig i princip hela mitt vin, (750ml). Detta var dock för mycket för stackars kroppen så jag slutade kvällen framför toan hos Mattias. Jag höll mig iaf klar så pass länge att jag gick över dit innan det blev för illa, creds för det om inte annat :P.
--

Började skriva detta inlägg för typ 1.5h sen O.o. Fastnade i helt andra saker. Haha. Städar lite och sminkar mig, inte samtidigt dock ^^.

Ikväll blir det att testa mina nya sällskapsspel, kul! Synd att du inte kunde komma Emma, det hade varit kul, men nästa gång ! Jennie ville ju också testa så ^^. Får väl bli i samband med drink-night antar jag :).

Nu måste jag fortsätta med det jag höll på med, skulle bara slå på en bra låt; The Fame av Lady Gaga, hörde den igår hos Hanna och blev kär direkt :).

Ni får ha en supertrevlig lördag alla ! :D

Jag vill ha ! Men den får aldrig växa upp ;D.

Sorry, skitinlägg x)

Hej igen !
Där ser man. Jag hade rätt ännu en gång ;D.
Har dock inte så mycket som jag kan göra för tillfället. Mari lockar mitt hår så jag måste sitta rätt still. Men skriva går bra ^^. Meningen var att jag skulle vara klart drygt 16.30, jag funderar dock nu på om detta är möjligt. Jag har iofs inte allt för mycket kvar av sminket, det hänger nog mest på hur snabb Mari är med locktången. Så inte förväntar jag mig allt för mycket inte x).

Ska bli trevligt att träffa lite folk igen, kändes som ett tag sen sist O.o. Och för att inte nämna vinet. Me loves vin ^^.

Tyvärr så har jag nog inget vettigt att skriva för tillfället dock .. Så det kan gå. Men hoppas ni alla har en trevlig fredag iaf ! :)

Stressad som vanligt :P

Minnet hängde inte med hela vägen, så glömde ta bilder igår x).
Men så kan det gå !

Kom just hem från skolan, höll på att dö av tristess. Vi såg den sjukt dåliga filmen "Korpen Flyger" på svenskan. Som tur var så räddades jag av ett roligt sms. Tack Kubert ^^. Skulle nog inte överlevt annars ;).

Ikväll: Så är det fest faktiskt. Länge sen ! Så nu ska jag då genast sätta igång och fixa mig, börjar med en dusch. Känner mig faktiskt lite stressad. För det kan ta sjukt lång tid för mig att bli klar O.o

Tänkte hämta ut paketet på coop idag, eftersom vi inte gjorde det igår, mina skor var livsfarliga så vi bestämde oss för att inte göra det, men känner att jag inte har tid. Kändes dock inte det minsta lockande att göra det imorgon då det finns en risk att man kan vara bakis. Men man får väl offra sig helt enkelt :P.

Men vi höres. Slänger säkert iväg en uppdatering innan jag far. Brukar trots allt sitta framför datorn och sminka mig ^^.
Kram på er ! :)

♥  Mattias ♥

Fundersam dag idag !

Hej igen ! :)
Dom gjorde tydligen psykologiprovet idag, inte i tisdags, så jag var då på skolan 2h innan jag behövde vara det. Kul. Satte mig i svenskasalen och läste och lyssnade på musik istället dårå. Sen var det då dags för ännu en svammelslektion (samhälls), ekonomi är så sjukt intressant, tror inte ni förstår alltså. Men jag gillar det, a lot! :)

Funderade även på vad folk måste tro om mig när dom ser mig ute och vandra här i världen. Med ett stort leende på läpparna, gungande steg och vickandes på huvudet. Nästan på gränsen till smått dansandes ibland, (det har jag faktiskt gjort, speciellt när det snöar eller då det är sommarregn, det är mysigt ^^). Men jag är så glad. Det är hur härligt som helst. Musiken som jag lyssnar på gör mig glad. Det faktum att jag lever, är uppe på dagen och gör något vettigt gör mig glad. Så när jag går hem från skolan så strålar jag typ ^^. Man känner sig verkligen på topp just då.

Nu så ska jag då fixa ett par saker. Jag har en rätt kul outfit idag, ska tvinga Mari att ta kort så ni får se det typ imorgon eller nå. För idag tänker jag då inte lägga upp det. Kalla mig lat om ni vill ;D.

På tal om tidigare inlägg, (Groteskt lång lista), då jag berättade att jag inte drömmer om saker och blev således tvungen att ändra den delen av testet helt. Tycker ni att det är konstigt av mig? Drömmer ni om saker?
Jag kan förklara för er varför jag inte har "drömmar" om ni inte alls förstår vars jag kommer ifrån. Kom på en bra formulering också för det idag när jag var ute och gick ^^.

Men ni får ha det så bra så länge. Nu ska jag spela Bubble Shooter medans Mari fixar mitt hår :).

♥ Älskar dig ♥

And off I go!

Good morning!
Slänger iväg ett kort inlägg innan jag går. Vaknade 08.40, hade sjukt svårt att få upp ögonen, men det gick så jag klev upp redan 08.42, jepp, jag gillar att hålla koll på tider :P.
Har sett mig själv i spegeln, jag har väldigt mörkt hår nu O.o. Men det är säkert snyggt som sate, måste bara vänja mig. Och yes, jag kommer fortfarande ihåg att jag ska ta en bild :). Men nu måste jag packa det jag ska ha med mig i väskan och sen kila iväg till skolan, ska inviga mina nya hörlurar ^^. Jag älskar dom verkligen så -v-. Hade likadana förut, men lyckades ju på något vänster och vis spränga dom... Där ser man.. Och sen dog dom. Den norrländska kylan blev för mycket för stackarna. Men det är ju varmare ute nu så + att jag lärt mig att ha sladden innanför jackan, den blir så roligt stel annars x).

Vi höres senare ^^. Kram på er !


♥ Älskar du ♥

Efter 3e dagen på stan ^^

Idag kom mina nya hörlurar, najjs! En dag, dom jobbar snabbt, me likes :D. Jag gillar verkligen in-ears, mycket för att dom läcker typ inget ljud alls, så människor runt omkring en slipper veta vad man lyssnar på ^^.

Snygg förpackning kom dom i också. Me -v- Skullcandy.
Dom är rosa, vem är förvånad? ;D

Köpte även en locktång idag. Den jag har fungerar verkligen inte så känns bra med en ny ^^. Men nu är det på hög tid att sluta slösa pengar på random stuff. Synd bara att det är så kul att köpa nya saker ;P.

Emma och jag planerade även för våran framtida träning, så måndag, tisdag och torsdag kväll är bokade för träning i framtiden. Börjar på måndag ^^. Ska bli kul tror jag. Säkert as-jobbigt från början. Men nog fan är det värt det. Så var beredd på att jag kommer vara mör som sate dom närmaste veckorna x). Men förhoppningsvis så kan vi sätta ett bra exempel och hjälpa till att motivera dom andra att komma igång också :).

Så nu då? Snart blir det matdags, Cardcaptor Sakura och färgning av håret. Hög tid att säga hejdå till det röda, även om det var rätt sött ^^. Ska även ta mig ett glas vin, ni förstår inte hur sjukt sugen jag är. Har ju som sagt varit nykter i en månad nu. Och jag gillar ju trots allt alkoholen, så inte har det varit helt lätt alla gånger inte ^^.

Men ni får ha en trevlig kväll. Kanske skriver ett par rader senare. Imorgon ska jag försöka komma ihåg att ta bilder så att ni får se mitt hår :). Kramo!

Groteskt lång lista ;D

10x10 heter denna lista, är alltså sammanlagt 100 punkter att fylla i, kul va?

Jag har gjort om den lite från originalet då jag insåg att jag 1. Drömmer inte om saker och 2. Inte känner till 10 personer värda att beundra. Seriöst, jag beundrar inte folk, för mig känns det som att det är att medge att man inte kan klara av det själv, och jag anser att folk kan mer än vad dom tror. Och ja, det finns massa saker som inte jag kan klara av (elit-sporter osv), men jag är inte heller intresserad av att kunna det så jag beundrar inte dom som kan det heller så ^^. Är jag konstig nu när jag säger sådär? :P


Jag är:

1.Omtänksam

2. Generös

3 Smart

4 Klantig

5.Vimsig/Svammlig

6. Romantiker

7. Söt

8. Rolig

9. Social

10 Lättskrämd

 

                Författare som jag läser/läst och vilken genre:

1. Robert Jordan (Fantasy)

2. Maggie Furey (Fantasy)

3. Ursula Le Guin (Fantasy)

4. David Eddings (Fantasy)

5. C.S Lewis (Fantasy)

6. Sarah Ash (Fantasy)

7. Terry Brooks (Fantasy)

8. Jean M. Auel (Roman)

9. Henning Mankell (Roman)

10. Dave Pelzer (Biografi)

 

               Jag vill:

1. Klara av skolan med bra betyg

2. Få ordning på kroppen !

3. Få tid för att skriva på min bok men även inspiration

4. Att alla som jag bryr mig om ska ha det så bra som möjligt

5. Att det ska bli sommar

6. Kunna slippa oroa mig över allt och alla

7. Kunna äta sötsaker ibland

8. Ha mer tid helt enkelt, till allt..

9. Göra en förändring, inte bara för mig själv

10. Kramas med världens mest underbara kille ^^

 

                Låtar jag blir glad av:

1. Foxtrot Uniform Charlie Kilo – The Bloodhound Gang

2. Bumblebee  – Bambee

3. Basket Case  – Green Day

4. I Love You Always Forever – Donna Lewis

5. She Hates Me – Puddle Of Mudd

6. Dare – Gorillaz

7. Disney musik, och låtarna till Nightmare Before Christmas är guld!

8. Toybox låtar brukar fnuka ^^

9. For Fruits Basket – Ritsuko Okazaki

10. En hel del 50/60tals musik, fungerar nästan jämt !

 

               Jag gillar att:

1. Läsa fantasy

2. Skriva; blogg, bok, poesi

3. Lära mig nya saker

4. Surra med folk/socialisera

5. Läsa manga och se anime

6. Spela spel, sällskapsspel och tv-spel (helst RPG)

7. Lösa korsord

8. Shoppa !

9. Lyssna på musik, jämt och alltid ! ^^

10. Hjälpa andra, verkligen, så det är bara att säga till om ni behöver hjälp med något :).

 

                Filmer man kan se flera gånger:

1. X-men, ettan är bäst men dom andra sevärda as well

2. Matrix, men bara ettan

3. Filmer som; Fight Club, Seven och Snatch

4. Sagan om ringen-filmerna

5. Disneyfilmer i överlag

6. Nightmare Before Christmas

7. Pirates of the Caribbean

8. Sjätte Sinnet

9. Den gröna milen

10. Amistad

              

               Jag gillar inte:

1. Folk som vägrar sätta sig in i andras situationer men ändå kritiserar och kommenterar om det. That’s just stupid!

2. Missförstånd, har dock haft massor av dem i mitt liv >.<

3. Falskhet, stå för dina åsikter människa !

4. Förkylningar och andra sjukdomar

5. Min kropp

6. Negativitet, folk som ger upp innan dom ens har försökt

7. ”De blåa” if you catch my drift?

8. Tiden, den går som sagt på tok för fort ibland L

9. Folks på tok för höga krav och förväntningar på allt i livet. Life’s a bitch and then you die. Så är det bara ! Se bara till att göra det bästa av situationen medans du kan

10. Att det finns saker som oavsett hur gärna man vill kunna ändra på inte kan

               

               Saker som, genom/i sitt yrke, imponerat/gjort intryck på mig:

1. Steve Carell – Absoluta favorit komiker ^^

2. Johnny Depp - Skådespelare

3. Tim Burton - Filmskapare

4. The Last Night – Låt av gruppen Skillet

5. Gruppen Snow Patrol – deras musik har berört, mycket!

6. Sex and the City – Tvserie

7. Kill Me Kiss Me, Skip Beat, Boys Next Door och många många fler - Mangor

8. Elfen Lied, Lovely Complex, Hikaru No Go, Fruits Basket, Naruto, - Animéer

9. Greys Anatomy - Tvserie

10. Måste säga dom från mitt förra jobb, och självklart kursen Ung Resurs

               

               Saker som jag vill ha/önskar mig, ytligt, enkelt eller stort:

1. En klocka

2. Crisis Core till psp:an

3. Granstream Saga (ps1), måste jag finna någonstans!

4. En laptop, ska jag också skaffa inom en snar framtid

5. En gul diamant, gärna i ett halsband -v-

6. Den vita väskan som jag inte kan sluta tänka på >.<

7. En perkulator :P

8. Fler animéer att se på ^^

9. En stödlärare som hjälper mig att ta uti med skolarbetet O.o

10. Världsfred.. Haha, skojjar bara, kommer ju ändå inte att hända, men jag vill gärna ha en egen lght, det vore nice :P

 

                Jag äter gärna:

1. Kyckling

2. Grillat

3. Potatisgratäng & Potatissallad

4. Vilt, torkat renkött är lovely ^^

5. Fruktsallad

6. På stan/restaurang i trevligt sällskap

7. Grön paprika, röd lök och broccoli – stekt!

8. Sockerärtor – mums mums megamums ! :D (både stekt och som den är)

9. Palt ffs, höll på att glömma bort det x)

10. Mattias mat, 1 jag slipper laga den själv och 2, den är god och 3 nyttig! ^^


Just for fun ^^

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12- I killed

Välj datumet du är född på
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig
White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I’m a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I’m gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D’s
Green - because I’m good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to

Min är då : I killed Barney the Dinosaur because the lil people told me to ^^

Annars då? Superviktiga saker !

Den där jäkla medicinen funkade ju inte riktigt som den påstod att den skulle göra. Effekt efter 6-12h, yeah right, tog fasiken 25h ! O.o. Blir att ta ett gäng tabletter till ikväll. Förhoppningsvis ska magen bli bra snart ^^.

Idag var förresten en väldigt intressant dag på skolan. På samhälls började vi med ekonomi, och även om det är knepigt så är det sjuukt intressant. 80 minuter räckte fan inte till, vi gick över tiden idag t.o.m. ^^. Ska nog inte svammla om det dock.

Däremot så har jag många fler intressanta tankar om politik nuförtiden också. Jag vet exakt hur jag ska rösta. Även till europaparlamentet nu i sommar (7 Juni). Håller ni koll? Och tänker ni rösta? Ska bara tillägga att det finns för mig bara 2 val; Miljöpartiet eller Piratpartiet, inte en chans att jag röstar på sossarna efter att dom ställde sig bakom IPRED, det känner jag så starkt för att det blir nolltolerans. Grönt eller Svart, det är dom nya färgerna ^^.
      
Demokrati är så otroligt vikitigt och jag vill att fler folk ska inse det. Om man inte röstar så har man inte heller någon rätt att klaga över de saker i vårat land som staten styr över. Så läs på om partierna, hitta erat val. Och i värsta fall, rösta blankt. Men ni måste för guds skull rösta. Superviktigt ! Jag hoppas att alla som läser min blogg förstår vikten av detta och röstar i kommande val.

I Love:

Shopping!
Fasiken också, jag skulle vara en grym lyxhustru ska ni veta. Försökte att hålla tillbaka på shopping-fronten och har således bara spenderat 2000 kr idag. Hur mycket brukar ni handla för på stan?
Dagens inköpslista såg iaf ut så här, och vars det köptes skriver jag också;
2 par väskor (Åhlens och Umbrella)
2 par vantar, ett par rosa och ett par gråa (Lindex), tappade bort en vante idag >.<
2 spel (Megastore)
2 sällskapsspel (Worldofboardgames.com)
2 par hörlurar (ena är till Mari) (megastore även här)
1 par örhängen, 2 halsband, 1 armband och 5 ringar (H&M och Glitter)
1 blus (H&M)
1 router så jag kan ha internet hela tiden istället för ibland och 1 kortlek, (Clas Ohlson)
1 mascara och 3 par trosor (Lindex)
1 inflyttningspresent (ska dock inte skriva vad ;P)

Det är liksom 24 saker, 4 är till andra personer, så det är 20 saker till mig själv. Så här i efterhand så låter det ganska mycket x). Men jag är nöjd och månadens shoppingbehov känns ganska uppfyllt. Jag är alltid sån, när jag får pengar så går jag på stan 1 kanske 2 dagar och sen tar jag det lugnt med pengarna resten av tiden :).

Som sagt, jag försökte verkligen vara så vettig som möjlig. Hittade en supersnygg väska på Umbrella för 400kr, den är vit och jag blev verkligen helt förälskad. Men insåg att en svart väska skulle tjäna mig bättre så jag köpte inte den. Och det mina vänner, det är svårt, när man är riktigt kär i något. Har ju som sagt redan köpt en del "ego-saker" så det får vara. Så inte är jag helt oförståndig inte ^^.

Jag har på känn att detta spel kommer vara både roligt och intressant. Och ja, detta är ett av de 2 sällskapsspel som jag beställt ^^. Så det måste vi fasiken testa så snart som det är möjligt efter att det dykt upp :D.

New Shoes ! :D


Där har ni 3 av mina nya skor, den längst till vänster är mer rosa irl, färgen blev lite skum på kameran bara ^^.

Huvudvärk..

Jag finner fan inga ord för tillfället.
Ge mig ett täcke, något varmt och dricka och ett par tröstande ord.
En kram också när vi ändå är igång.

Jag skyller på att jag är trött och att det har hänt så mycket den senaste tiden. Folk verkar ju inte ha någon förståelse. Bara för att jag verkar glad oftast så betyder det ju inte att det är jobbigt som sate... Att inte ha ngt eget hem, folk som sviker, sen ska man ju orka med skolan och diverse annat också. Det tär på krafterna milt sagt. Oftast så klagar jag inte heller, egentligen. Men det finns stunder som denna då det verkligen känns tungt.
Överlever, det gör man alltid iaf så !

Missed me? ^^

Uppdaterar sjukt dåligt under helgerna, men brukar som inte sitta vid datorn om jag ens är hemma alls :P. Umgås ju som mest med världens sötaste gullungar ^^.
Men för er som undrade:
Fredag - Sällskapsspel. Um. Finns nog inte så mycket att säga? Det hann läggas lite pussel också. But we're not normal people so thats cool ;).
Lördag - Men melodifestivalen såklart ! Och sladdrig svamp, och Shaun of the Dead, bra film :). Jag och Mari har redan våran favorit som vi vill ska vinna. Mer om det en annan gång.
Söndag - Mys med världens bästa Mattias. Som vanligt, lugnt och skönt och lite humor och bus också ^^.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nu är det en ny vecka. Och inte blev man direkt sådära jätteglad och superpigg av att vakna upp och se snöstorm utanför fönstret O.o. Lyckades inte äta frukost innan jag for til skolan men tog med mig ett äpple som jag åt mellan lektionerna :). Kom in på en intressant diskussion med min svenska lärare. Sånt ska man göra. Då tycker dom om en, om man visar sin smarta sida och intresse för litteratur. It never fails, believe me ;). Snöstormen hade iaf lugnat ner sig när jag skulle hem, alltid något. Lyssnade på Foxtrot Uniform Charlie Kilo, den låten gör mig glad, och så är den bra också ^^. Och har ni inte hört den, då har ni missat något !

Gick på stan med Mari en sväng. Köpte nya skor på Din Sko, najjs. Lånade en hunka av Mari och köpte 3 baslinnen på Gina Tricot. Man måste ju älska reor, eller hur? ^^. Vi gick även på Wedins som är i slutfasen av sin rea, och där köpte jag faktiskt 3 (!) par ballerina-skor. Rosa, gula och guldiga, totally cute ^^. Dom kostade bara 19kr/paret. Inte fan är det illa inte ^^. Har även varit på apoteket och köpt medicin för stackars magen, orkar seriöst inte ha ont längre >.<.
Tjejjer vet fan hur man shoppar, 4 par skor och medicin för under 500kr, sen 3 linnen för precis under 100 ;). Mari bjöd på sen lunch/tidig middag på Subland också, kycklingsallad - mums ! Drack apelsinjuice till det, that's the new life vet ni :). Vi avslutade med en tripp på ica där quinoa inhandlades och även hårfärg. Nu är jag less på att vara rödhårig faktiskt. Vill ha en lite mer naturligare hårfärg :).

Och nurå så är jag hemma. Ska ta mig en dusch och ett litet bad, behöver tina upp och slappna av. Efter det så tror jag att jag ska se någon animé och sen börja läsa på min bok till svenska. Ska faktiskt läsa Arn. Det var antingen det eller Tristan och Isolde, men det lät fruktansvärt trist om man får dra det dåliga skämtet :P. Hoppas alla haft en trevlig helg och en bra början på den nya veckan ^^.

Jag är sugen på att spela som fan faktiskt. Hm. Kanske? ^^

RSS 2.0