Vikken trevlig dag !

Gårdagens sorgsna humör är som bortblåst. Idag sitter jag är nöjd över mina framgångar i spelandet. Sitter och sjunger med till typ varenda låt jag lyssnar på. Har ett sug av att röra på mig också ^^.
 
Var nyss på en promenix med Mari. Vi var både på Coop och ICA där vi strosade runt ett bra tag, svammlade och köpte både nyttigt och nödvändigt :P. Och lite extra också, haha. Btw, när är påsk nu igen, någon som vet? Hissen hade även fastnat på översta våningen också när vi kom tillbaka, så vi tvingades ta trapporna. Vardagsmotion, det är grejjer det ! :P

Längtar till morgondagens träning faktiskt. Har sånt sug sug sug. Och det är ju bra. Har även lite vardagsmotion planerat på onsdag också. Lite måste man ju faktiskt röra på sig varje dag tycker jag :).

I veckan tänkte jag även lägga ner mer energi på skolan. Känner att jag ligger lite efter, så det måste korrigeras, omgående ! ^^. Tror jag börjar med Samhälls, sen Psykologi-inlämningen, sen svenskan har ffs 2 böcker att läsa >.<. Sist hamnar naturkunskapen på prioriteringslistan, men.. What to do? Det finns en naturlig ordning till det mesta ^^. Tänkte iaf hinna klart dom två första i veckan. Sen ta det lugnt på helgen med böckerna. Läsning är ju ändå sådära lagomt rofyllt för det mesta :).

Och snart så blir det en lätt middag och nyaste Greys Anatomy, som jag har längtat ! ^^. Sen kanske mer spel, eller mer parlamentet, svårt att få nog av det :P.


Kommentarer
Postat av: Mari

Sötaste bilden ever!! O.O :D

2009-03-22 @ 23:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0