Herregud-

- Omg..

Om man nu inte vet hur ett program funkar. Måste man då pilla på det? Har man aldrig haft ett iTunes, måste man då tvunget gå och försöka, vad fan det nu än var som du försökte.. Jag fick iaf upptäcka att min "Lugna Låtar" playlist förökat sig som fan. Och vid närmare inspektion så finner jag.. Alla mina "Party"-låtar i den .. Hmm *tänker*.

Vad kan nu ha hänt?

Om jag minns rätt så smög Donne iväg till min dator när jag skurade och böt låt. Jag hörde han även säga: "Men nej, så där skulle den ju inte göra". Sen sa han att mitt iTunes är dåligt eller nå..
Undrar vem boven i dramat är??

Lite roar små-

- och ännu mindre roar mig ^^

Såg just Skönheten och Odjuret. Jag = Jätteglad! :D
Jag ääälskar den filmen :).

Mindre Utbrott -

Är såå sååå sååååååååå jäääävla less just nu.
Vem fan orkar ens försöka när den andra personen bara surar och gnäller och suckar hela jävla tiden. Och när man väl då ber den personen att bete sig för fan för man är så less att höra det. Ja, då blir den personen förbannad på en. Men jaja, tack för den. Jag som spenderat hela dagen med att köpa nya saker och inreda  din jävla lägenhet som du kallar den. Strykit gigantiska gardiner och till och med köpt blomjord. Blomjord! Vuxenpoäng plus typ 12 eller nå.
Och under den tiden. Vad får jag? Jag får gardinstångar som kastas i golvet och massa frust, pust och suck.
Är det ens konstigt att jag är irriterad?

Just nu måste jag bara säga det. FUCK YOU. Du beter dig som ett barn.. Okejj, jag kunde ha sagt det snällare. Men det är ju inte som att jag inte redan försökt få dig på bättre tankar idag.

Bilden är överdriven. Men gillar den ändå :P.

Julpynt!

Nu har det julpyntats för fulla muggar i ett par timmar. Kan säga att jag har ont i ryggen och är liiite less just nu. Allt blev inte fixat idag, men det tar vi imorgon istället.
Då ska granen upp och pyntas! :) Att pynta grannen måste ju vara en av de bästa sakerna ever ^^. Ska iaf säga att jag blev rätt nöjd med vårat pynt. Nya växter har vi också + nya krukor. Ser såå mycket bättre ut! :).

Googlade julpynt, det här var första bilden som dök upp. Fint var det! ^^

Mjoosic

Jag har nya favoritlåtar!
Och det är Britney Spears-låtar båda två. Haha. Ahja..
Det är iaf: "Out From Under" och "Unusual You", den sistnämnda äääälskar jag :).

Britneys nya album är såå bra! ^^.

Tips från coachen ^^

Underbar Gay-Manga.. Läs den Sophie! ^^

Den hittar du här: http://www.onemanga.com/Boys_Next_Door/

Kan säga att den här mangan berörde.. Jag tänkte på den i flera timmar efteråt.. Den sa så mycket på bara 3 Kapitel. Jag gillar den starkt. Är definitivt en av mina favoriter när det kommer till manga!

Kläder

Min nördiga t-shirt kom idag.. Jag beställde en M för jag var rädd att S skulle vara för litet..
Haha säger jag bara. Det är den största M jag någonsin sett i hela mitt liv. Mr. Lghtsinnehavare fick på sig den.. Så nu har jag en för stor töntig/nördig t-shirt. En del av mig ville tänka: Men jag kan ju ha den som sov-tshirt.. Really? Jag sover inte i kläder, punkt.
Men men, värre saker har ju faktiskt hänt. Har faktiskt köpt mig en tshirt idag på stan. Var på Cubus. Dom hade 30% rea på alla kläder. Fett naaaiiijjs säger jag :).
Köpte även en annan snygg topp, overknee-strumpisar, och en duo-ögonskugga. Försökte att inte gå lös allt för mycket eftersom jag ska försöka spara lite pengar. Dock när jag gick ut från Cubus så la jag märke till att Wedins hade 30-50% rea på ALLA deras skor. Så jag gick in och fann mig två par skor. Ett par för party, och ett par för vardag. Vart sååå kär i mina party-skor. Borde ta en bild och lägga upp. Lite sådär lagomt halvtöntigt.

Nu är jag smått trött och hungrig. Ska väl äta något och sedan ringa Elin :). Kanske ringer Elin först ^^.

Jag googlade rea och fann bland annat denna bild :P. Rätt het om du frågar mig ;).

Pung

Man tänker ju att någon ska reagera när man lägger in en bild på en getpung? Men inget.. Är det verkligen så idag att man gör lite allt möjligt och ingen tänker på det för ingen orkar? :P. Har vi blivit så vana?
Jag hade inte brytt mig så värst mycket om en getpung iofs. Men jag är ju van att prata om dom också :).

Googlar man pung finner man bland annat denna söta lilla fisk. Jag tänkte direkt på Elin när jag såg den! Undrar vad det kan bero på? O.o. Ahja, värre saker har faktiskt hänt! ^^

Ps. Jag är så leeeeess dåliga skräckisar nu.. Så då vet ni det ;).

Film och get :).

Nu närsomhelst så bär det iväg till Plankton igen :P.
Ska se dåliga skräckisar. Orkar inte ha några som helst förväntningar på dom eftersom 90% eller mer av alla skräckfilmer som finns är såååå dåliga ^^.
Kanske man blir positivt överaskad istället när man tror att det enbart ska suga getpung :).

Detta är en getpung. Så vet ni exakt vad jag menar :). Dom är rätt håriga!

Nu jäklar! :P

Klockan är sex och  jag har ännu inte hunnit lämna datorn. Enligt mig - Helt otroligt.
Är det så här livet ser ut? :P Jag har visserligen duschat. Men kom tillbaka hit ganska fort.. Kollar bara runt och tiden går. Borde sätta mig och spela, för jag är såå sugen. Men då inbillar jag mig att jag kommer bli störd mitt i allt. Haha. Värre saker har ju faktiskt hänt. Jag är hungrig också. Så jag borde göra något ätbart och sätta mig och spela en stund.
Nu är det bestämt. Nu blir det så :).


Det där är Sora från Kingdom Hearts och en del av Pooh-gänget :). Hur gulligt som heeelst!

Fringe! :).

Men goddag folk. Idag sov jag inte lika länge. Klev upp halv två faktiskt..
Svårt det där med att kliva upp tidigt tycker jag. Men det beror ju helt på att jag var uppe till 4 igen..
Tääskig ovana det där.

Såg ett avsnitt av Fringe. Jag gillar Fringe :). Walter är såå söt. Och Dounalds kommentar var ju oslagbar: "Var det där en ko?". Jag: "Haha, aah, det är en ko!". Han har inte sett serien så han är inte så insatt direkt :).


Plankton-Power!

Nu ska jag iväg till två söta plankton :).

Kanske skriver något sen ^^

Me likes:

Jag har på mig det halsbandet idag :). Jag gillar vingar har jag märkt. Har ett annat halsband med vingar och ett par örhängen med vingar också. Men dom är såå fina ! ^^.

Woho!

Jag älskar er: Elin och Sophie! Ni är så så såååå smarta.
Ni vet iaf vad jag menar! :D.

Jätteglad och jättetacksam,  jag kan nog finna min röst igen, det tror jag :).

Kingdom Hearts II och lite svammel :).

Jag har just  beställt en t-shirt. Nördigt designad av mig själv. Det ska ta 7 dagar för den att ta sig hit, så nästa vecka så tar jag en bild och lägger upp! :). Kan säga att den är Kingdom Hearts inspirerad.. Kanske skulle ha gjort en Axel-tshirt? Jag diggar Axel som fan ^^. Ni som inte har spelat spelet vet ju tyvärr inte vad jag pratar om. Men jag gillar Kingdom Hearts som fan ! Tänkte faktiskt sätta mig och spela det i nån timma innan jag hör av mig till Elin som jag sa att jag skulle göra, så då ska jag ju givetvis göra det också.
Måste säga att jag blev jätteglad när ni ringde igår Elin och Sophie. Hade ni sagt något tidigare så hade jag nog övervunnit  min lathet och krypt fram under filten.  Men jag antar att ni klarade er rätt bra ändå? :).


Det här iaf Axel, en av mina favoriter! :).

En annan sida av mig :).

Detta mina vänner är en halvtaskig bild på en karta av något slag. Vilket karta då undrar ni säkert inte ens för en sekund eftersom det ser relativt ointressant ut. Men jag kan säga er att detta är en karta på min "värld" som jag skriver om i en bok. Önskar att jag spenderade liiite mer tid på den faktiskt. Boken då, inte kartan. Jag kan inte rita så det är min kära syster som har gjort den. Jag säger bara till vars floder, berg, skog och städer ska befinna sig :P.

Lägger än en gång in en önskan om en laptop. Jag känner på mig att jag skulle få myycket mer gjort om jag hade en sån :). Well.. Någon gång i framtiden kanske. Har ju iaf gett mig själv 5 år att skriva bokjäveln. Den tiden lär ju dock förlängas en aaaning ^^.

Jag är så smart!

Min mobil har ju som tidigare nämnt inte mått så bra.. Högtalaren är pajj.. Så har alltid tvingats prata med högtalare på.. Ni vet så alla kan höra.. Det har ju inte direkt varit det roligaste. Men aj vad smart jag har lyckats bli i efterhand! Jag har ju kopplat in handsfree'n nu.. Att jag inte tänkte på det tidigare O.o.
Ett problem återstår ju dock.. Dom dära jäkla öronplopparna är ju för stora! Bara att fetglömma att man ska ha det där jäkla mjuka överdraget på dom, då går dom inte in överhuvudtaget. Knappt så dom gör det utan.. Så jag måste som ändå hålla i ploppen mot örat.. Men jag slipper ju iaf att ha på högtalare när jag ska prata i telefon. Alltid något! :D


En sån här telefon har jag, (och i den färgen också, finns i fler färger faktiskt). :)

Äsch..

Nu kommer jag inte ihåg vad jag drömde längre :S. Och drömmar som är så kul, (oftast). Ahja, får iaf trösta mig med tanken att jag har för mig att det var en rätt kul dröm :).

Kändes sjukt konstigt att gå och lägga sig och se sig omkring. För det var ju så rent och prydligt! Inte en enda kartong eller påse stod kvar. Ingen klädhög på byrån. Ingenting. Det ekade dock lite granna i sovrummet :P.

Jag och Mr. Lägenhetsinnehavare gillar det här bäddsetet. Det känns som att det skulle kunna tillhöra typ en 9årig pojke :P. Man känner sig så stoor och vuxen när man ligger i det ;D.

Duktigheter & Top Model :).

Oj idag känner jag mig duktig! Har äntligen städat upp röran i sovrummet och dammsugit varendra vrå! Måste dock påpeka att det är jobbigt att dammsuga under sängen.. Den är ju så stor så det är ju inte direkt så att man kan flytta runt på den hur man vill :S. Men jag tror jag fick upp det mesta dammet :). Lådor har hamnat i förrådet och gamla/unwanted kläder har slängts. Så nu är det iaf halvt i ordning tror jag ^^.

Har även tvättat sängkläder och dammsugit madrassen. Sånt är också bra att göra :). Kikade även under madrassen p.g.a en nojja om kryp som Elin och Sophie planterade i mitt huvud när dom pratade om tjejjen i Rent Hus, (hette det så?), som sov på pälsängrar tror jag det var? Såg iaf inga kryp där. Tur det antar jag. Jag är ju rädd för insekter så jag hade nog freakat ut totalt :P.

Nu snart är det dags för mat och finalavsnittet av Top Model säsong 11. Omg vad länge den serien har hållt på. Men jag gillar den. Säsong 10 var en besvikelse men säsong 11 vann tillbaka mig :). Lite småcoolt att en kvinna som föddes som man var med i tävlingen.


Foxtrot Uniform Charlie Kilo

"Marinate the nether rod in the squish mitten"

Fan vad jag diggar den här låten! Makes no sense at all. Och det mina vänner. Det är frickin underbart.. Ni som har missat detta så är det The Bloodhound Gang som gjort låten, (den som står i rubriken). Och den gör mig glad :).
Meningen som jag skrev högst upp är min favorit och får mig ofta att skratta. Vilket är lustigt för jag kan inte komma på så många låtar som jag faktiskt skrattar åt :P.

Ny-frillan! :)

För att jag är så snäll.. Så får ni en bild med den nya frisyren. Jag har dock inte bestämt mig än om jag ska behålla den :).

Luggen har jag redan förklarat krig med.. Så den ligger åt sidan.. Och sen har jag små tvivel om färgen.. Kan jag verkligen ha rödbrunt? Jag var inställd på chokladbrunt så länge.. Jag säger inte att färgen är ful eller nå.. Absolut inte.. Men jag vet inte om jag ändå vill testa mörkare brunt som jag tänkt på så länge ^^.

Happier Days!

Nu mår jag bättre! :)
Har duschat och tydligen lyckats skölja bort lite av det dåliga humöret. Eller så var det Mr. Lägenhetsinnehavare som gjorde mig glad. Jag vet inte.
Det jag däremot vet är att jag sjungit låtar från lejonkungen och "kyckling på fredag" låten om ni kommer ihåg den?

Sånt carefree stuff gör mig glad :).

Och nu lyssnar jag på låten från Skönheten och Odjuret, ni vet "Rörda av en ton.."-låten. Jag vet inte vad den heter :).

Otroligt fin låt och underbar film! Den har alltid varit min favorit av disneyfilmerna från när jag var liten ^^

Känner att jag måste se den snart igen. Var för länge sen nu. Vissa saker blir man aldrig för gammal för :).

Huvudvärk -

Ja ni.. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska säga.. Det blev lite jobbigt igår så känner mig lite halvers idag.. Kanske bara ska sitta och spela hela dagen eller nå..
Jag vet att jag borde jobba på min osocialitet.. Men när det är så lätt att roa sig själv när man är ensam.. Då är det svårt O.o.

Vore lite roligare om någon ringde mig för en gångs skull och frågade om jag ville komma förbi eller dom hit.. Fast nästan ingen av mina vänner har varit här sen jag flyttade hit så, (februari). Tänkte göra en ändring på det genom att ha en liten fest här 6 December, (eftersom jag fyller år 7 December). 7 December är en söndag och är alltså inte lika rolig att partaya på :P.

Jag menar absolut inte att klaga eller så. Jag säger bara att det vore trevligt om det kunde hända :).

Mycket är ju faktiskt mitt fel. Som tidigare nämnt så har jag ju tvingats jobba på min osocialitet. Btw så har jag ingen aning om vars den kom från och varför den så envist vill stanna... O.o

Hund!

Jag drömde om en sån här:

Vad tror vi? Betyder drömmen något och är en sån här hund en hund för lilla mig? :P

Fram mot helgen -

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka.. Eller vilja för den sakens skull heller..

Imorgon kommer en ny helg. Och vad ska jag göra?
Tror du jag har planer? Jag? Icket O.o
Vars denna onda spiral of not making plans then sitting home alone kommer ifrån har jag ingen aning om.
Det där var en lögn.. Jag vet.. Det hör ihop med att jag förr kunde fan inte planera framåt och att en viss person har lätt för att glömma saker. Så att göra planer kunde leda till besvikelse då den personen glömde bort en O.o.
Jag är nog konstig jag. Jag har mycket i mitt förflutna som "spökar" än idag.

Vad var det Elin sa... Hjärnspöken! Ja just det.. Jag har många hjärnspöken :).


French Affair - My heart goes boom & Iiio - Rapture.. Två gaaamla låtar som jag lyssnar på nu igen :).

Mage och Animé

Jag åt för ett litet tag sedan och nu har jag ont i magen. Det känns inte så stabilt för jag börjar känna mig smått illamående också :S. Undrar om det är kroppen som klagar på grund av den otillräckliga/dåliga sömnen?

Försöker iaf se på Bleach.. Men blir så fort less att titta på saker på datorn.. Om jag ändå bara kunde se det på ps3an... Men dumma ps3an har något emot animé och kan inte spela upp dom filerna O.o

Jag ska ska ska iaf försöka dra mig igenom den där säsongen.. Tror inte det är allt för många avsnitt kvar.. Säger jag.. Men vid närmare eftertanke så är det nog mer än 5 iaf O.o. Kollade just upp det och det är faktiskt 10 avsnitt kvar.. Usch säger jag.. Men fine.. Håll andan och tryck på play! :)


Hitsugaya Toushiro från Bleach. En av mina absoluta favoritkaraktärer :D. Whitey-Chan är såå söt ! ^^

Trött och grinig >.<

Idag är jag lite sur.. Inte sur på något speciellt vis. Mest bara cranky för att det var fan svårt att sova inatt... Tog som vanligt ett jäkla bra tag innan jag ens somnade. Och sen precis som igår natt så vaknade jag vid 3, halv fyra inatt faktiskt.. Måste upp för att dricka vatten och pissa... Vaknar av Mr. Lägenhetsinnehavares väckarklocka tidigt tiiidigt på morgonen. Har knappt hunnit somna om ens... Ligger vaken länge länge.. Sover bara små små stunder fram och tillbaka till elvatiden.. Jävla skit också.. Och jag vill inte ligga i sängen längre än så.. Så nu sitter jag och gäspar och känner mig lite cranky >.<

Jag vill ha varm choklad! Ska bara fixa det och sen ska jag fasiken försöka ta mig igenom säsongen av fillersepisoder i Bleach. :).

I saw the light!

Jag var uppe vid tolv, and I saw, (still seeing), the light!
Woho! Dagsljus ftw :).

Kanske inte var lika coolt som jag hade tänkt mig. Men vem vet. Det kanske till och med är snäppet coolare imorgon? :D. För då tänkte jag pressa ytterligare en timma och kliva upp runt elva ^^.

Nu är det måndag!

Och jag klev upp 13 idag. Ytterligare ett litet framsteg. Så framåt går det iaf!
En timma om dagen.. Så imorgon borde jag vara uppe 12, eller tidigare of course.. Vore ju skönt att få bukt med sovandet. Jag tycker verkligen inte om att kliva upp så sent. Pain in the ass om du frågar mig O.o. Och så blir jag så trött. Man missar ju solljuset totalt. Lagomt deprimerande. Om det nu inte var nog med minusgraderna och isen ute som vill mörda mig! :S

Haha, nej skämt åsido.. Jag gillar inte vintern speciellt mycket. Det är fint med snön. Sure. Men resten? Not so nice >.<.
Men alla vinterälskare ska ju också få något kul. Så okejj.. Men måste det vara så jävla kallt?? O.o
Ahja. Naturens lagar säger nog att det måste det fan visst det *lite surt sådär*. Så jag ger mig.. På med långkalsongerna och mössan! Det är bara att uthärda :P.

Slutet på en vecka-

-Början på en ny? :P

Idag är det söndag. Efter inget som alls övervägande så har jag kommit fram till att jag inte ska göra något vettigt idag! Känner mig fortfarande lite känslomässigt utpumpad så.
Har svårt att somna. Och jag lovar att det är irriterande O.o

Sov bara till 2 idag dock. Vet ej om jag ska kalla det framsteg eller inte.. Men vi säger så :). Ikväll så var det väl tänkt att läggdags skulle vara före tolv.. Får se hur många timmar jag ligger vaken då :P.
Jag önskar jag var en sån där människa som bara la sig ner och somnade på 5 minuter.. Vore fan underbart. Det gör jag bara om jag är trött och sover på dagarna. Då kan jag somna fort. Men då sover jag inte heller speciellt länge så ^^.

En lördag som inte riktigt är som de andra..


Idag har det gått 3år sen min käre storebror dog.
Kan bara säga att jag saknar han något så fruktansvärt mycket och att det gör ont och är jobbigt just nu :S.

That's all.

R.I.P Petrus Engfors - I love you!

Snabbt tillbaka!

Tog inte alls lång tid att fixa en jacka åt Mr. Lägenhetsinnehavare på stan. Så då kände jag att jag ville på.... Dollarstore! :P Oh herregud vad lyxigt va? ;). Väl där köpte jag två små prydnadstomtar, chokladkalendrar, värmeljus, två blockljus och en påse chips. Brukar alltid passa på att köpa lite chips när jag är där för att ha i snacks-skåpet. Så det finns om man vill bjuda lite :). Eller helt enkelt om man själv kanske får ett litet chips-sug :).

Nu är jag hungrig. Blir hamburgare till middag. Dock den hemmastekta varianten. Inte färdigköpes :P.
Ändå najjs :).

Ska försöka finna mig något som man kan se på när man äter :).

Fredag!


What's my plans? Trying to keep myself together O.o
Med andra ord så har jag inga planer. Är lite nojjig för hur denna dag kommer utveckla sig känslomässigt.

Men nu ska jag gå på stanis en liten svängis! :). Mr.Lägenhetsinnehavare ska ha ny vinterjacka och jag fick vara smakråd. Så snäll han är ;P.

En gammal dikt^

Someone just told me that I should wait

I just don’t know what I’m waiting for

For the right time he said

For the right day he said

I glanced quickly at my watch

What time?

I was thinking that tomorrow was sure to come

And that it would come soon

That the depth of every day held some answers

To that ”when”

As time passed

As days went on

And the answers fell short

I wondered
When was that time?

Before I realized it

Time was gone

Love was gone

Life was gone

And the only thing that moved on

Was that time

The right time

At the right day
----------------------------------------

7/1-2008

Paniken ökar -

- och dagen närmar sig.

FUCK säger jag bara.

Fredag kommer nog vara värst.. Jag vet inte dock hur lördag kommer se ut...

Jag kommer iaf att vara ett känslomässigt vrak och kommer nog inte vara bland folk. Skulle nog bli för jobbigt att hålla känslorna i schack. Och så vill man ju inte vara osocial och så. Vilket jag lär vara eftersom jag kommer att ha fullt upp att hålla mina känslor under kontroll.

Ska faktiskt erkänna att jag gråter just nu. Och att jag har en klump i magen och halsen. Paniken bara växer. Jag känner igen det allt för väl. Mitt hjärta kommer ihåg något som det helst av allt vill glömma. Men just den här tiden. Just den här tiden på året så kan den inte förneka sanningen.

Fuck vad jag hatar det!

^You think that I'm strong..

^.. You're wrong. You're wrong...
I'm singing my song. My song. My song..

Robbie Williams - Strong

Gillar den låten :).

Funderar mycket på hur man definerar det där. Att vara stark? Jag har hört att jag är en stark människa. Men jag anser mig själv inte vara det. Jag överlever bara. Och jag gör det inte speciellt bra. Så är jag stark för att jag tagit mig igenom allt och jag fortfarande lever? Men jag har ju inte tagit mig igenom det. Jag lever bara fortfarande. Priset jag fick betala för det var högt. Så jag gör mitt bästa för varje dag att vara en bra människa. Att lära mig leva normalt.
Men det är svårt O.o

I wish you all the best luck ^^ !

-v-

Jag älskar våra smarta diskussioner!

Jag älskar att sitta och surra med Elin och Sophie för dom är så smarta! Åh vad jag önskar killar hade ens en tredjedel av deras vett ibland >.< Det skulle göra livet sååå mycket enklare! :).

Jag har tyvärr inget vettigt att säga om denna dagen. Förutom att jag började gråta för jag knockade mig själv med en hundleksak. Haha. Det kändes så där lagomt klantigt :P.

För oss som har förlorat^

^Och för oss som vill finna det igen...

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att låta dagarna försvinna i ingenting. Kom inte ihåg sist jag lagade mat.
Nu är det dags att skärpa sig!

Fast samtidigt så vet jag hur spänd jag är i kropp, själ, hjärta och hjärna den här tiden på året.
Fuck fuck! Jag vill inte erkänna det? Varför inte? För att det är en sanning som jag fortfarande förnekar.

När någon nära en dör. Så kommer man aldrig över det. Aldrig. Det går inte. Det finns inte. Hjärtat kan inte acceptera det. Hjärnan är dock lite smartare. Man kommer aldrig över det. Man lär sig leva med det. Men personen som är borta. Han/hon är inte borta som i finns inte mer. Utan borta som i, jag får aldrig se den personen mer. Men han/hon finns kvar.
Så länge vi som älskar och saknar den personen finns kvar så finns också personen i fråga det. Våra minnen håller han levande. Petrus finns här hos mig, hos oss. Vi kan bara inte se han, träffa han nå mer.

Hopeless
I can scream
Shouting at the dark
I can cry
My tears lost in November Rain
I can bleed
My blood for yours
I can despair
Anguish gripping my throat
I can live in Oblivion
Never knowing – Never Truly Feeling
I can lose, and I can love
But I can never replace you

R.I.P Petrus

29/11-05 [01.15]

En av dikterna jag skrev till min bror. Denna endast 14 dagar efter det inträffade..

Darnit!

Jag fixade inte att kliva upp. Hade jag tvingat mig hade det nog gått. Men kände ingen motivation.
Kanske ska försöka imorgon igen. Men sen det jag hade tänkt göra kanske är bäst att göra på fredag. Då man har tid att strosa runt på stan :).

Ska se om jag hittar nyaste desperate housewives avsnittet. Sen ska jag och Mari se på Supernatural :D.
Har en stund i mitt liv då det känns lite si och så. Och då känner jag att jag vill vara hemma lite granna ^^.

Nästan Bed-Time :).

Nej nu är det dags att duscha. Lite sent kan man kanske tycka. Men idag är jag inte så brydd. Tror inte Mr.Lägenhetsinnehavares grannar vill mörda mig för det eller så :).

Ska verkligen försöka kliva upp 11 imorgon. Har lite saker som jag vill göra. Och så är det ju så jäääkla tärt att sova så sent in på dagen, (typ 13-14).
Roligare att vara vaken dom få soltimmar som vi nu faktiskt har :).

Ghost Stories :)

Fortfarande inne på det övernaturliga. Har glott på spök-dokumentärer hela dagen idag. Har även hunnit ta 2 naps. Nu inser jag ju dock att denna dag är i princip bortkastad. Fast det känns inte som att det gör så mycket. Tycker iaf att det är intressant med spöken och sånt. Mr.Skeptiker a.k.a Lägenhetsinnehavare jobbar kväll denna vecka så idag har jag umgåtts med min kära syster Mari. Hon spelar Flow just nu. Men subben beter sig som en crazy bitch så basen är rätt grov O.o. Det låter nästan lite läskigt härborta xP.


Har denna spända känsla i magen som räknar ner till lördagen. Då har det gått 3 år. Men mer om det på lördagen. Jag vet iaf att mitt humör brukar bli mycket bättre så fort den dagen har passerat :).

Grattis och R.I.P!

Idag säger vi grattis till min kära bror som skulle blivit 25år gammal idag. Tyvärr så finns han ju ej hos oss längre så måste inflika ett R.I.P också. Saknar dig storebror!
*Kärlek* :)

Typiskt :P

Det är ju inte lika kul att kolla på spök och annat övernaturligt tjaffs dokumentärer med en skeptiker >.<
Jag är ju en believer. Även om jag nu då dock inte tror på allt jag ser. Men jag tror fasiken att det finns iaf :P.

Btw så är ju U.S.A produktioner bland det värsta som finns. Bara dom kan ta en kvarts inspelningar och göra det till ett 40minuter långt avsnitt O.o

Sånt tycker vi inte om!
Hoppas bara att dom andra serierna som jag hittade var bättre :).

KH och KH II och spöken!

Bestämde mig för att fixa slutet i Kingdom Hearts idag så Donne kunde se och hänga med i början av Kingdom Hearts II. Jag skulle seriöst kunna spendera timmar och timmar med att spela det.
Fast nu är det ju lite tråkigt att bara spela om man inte är själv. Så jag försöker lokalisera några typ dokumentärer som handlar om spöken och övernaturligt tjaffs. Jag intresseras ganska mycket av sådant. Tror faktiskt på spöken och sånt :).

Söndag :)

Oj vad sent det blev igår!
Har knappt fått mig 8h sömn. Mr. Lägenhetsinnehavare lurade mig att sova länge. Men hade han inte gjort det så hade jag nog somnat på soffan iaf så. Så tror inte det spelar så stor roll faktiskt :).

Jag hade iaf jättekul igår. Jag och Hanna var ute och körde omkring med Mr. Lägenhetsinnehavares BMW. Lyssnade på musik och sjöng med, högt och falskt! Men det var lovely iaf -v- ^^.

Fars dag idag. Och om jag inte redan sagt det så har jag ingen far. Han dog för snart 3år. Och det är ingen tycka synd om grejj för sist jag såg han var jag 4. Så inte allt för många känslor där inte.

Ha en trevlig söndag alla. Jag ska då bara slöa. Spela och sen se film +/serie :).

Fortfarande^

^Så har jag ju då inte gått och lagt mig. Jag lyssnar på musik ^^. Jag älskar verkligen musik. Så så så underbart. Helt otroligt faktiskt :P.

Sena nätter^

^Enligt mig iaf :P
Jag är inte van att vara uppe så sent som jag har varit den senaste tiden. Gammeltanten i mig gnäller lite och tycker det är jobbigt. Säger även att man ska inte vända på dygnet! :)
Och det är ju faktiskt sant. Det känns så; "Hey jag är liten igen", när man vänder på dygnet. Känns inte speciellt coolt alls.
Men fakta är ju att det är roligare att vara vaken på natten än på morgonen? Är det inte så?

Såg iaf något galet idag. Folk som köar utanför krogen en halvtimma innan dom stänger. Varför 1.Köar man och 2. Betalar för en halvtimma? Det är ju helt crazy om du frågar mig O.o
(Ps. I denna stad stänger krogarna 02.00 under vintertid).

Nu ska jag gå och lägga mig. Funderar starkt på att tvätta bort sminket. Tycker det är sjukt härligt att göra det. Man känner sig så fräsch. Och så är det lite uppiggande också ^^

Godnatt! :)

-v-

I love WALL-E ! ^^

Cutest thing ever! :)

Fredag!

Och ingen fest idag ^^

Nu är det dags att ta det lugnt ett tag. Men hoppas alla har kul ikväll! :)

And off you go!

Actually off I go ^^
Dags att fixa middag. Sallad igen. Tycker om att låtsas vara nyttig och doppa brödet i dressingen ^^

Fast först ska jag vänta på mina bullar.
Maami har gjort bullar. Jag gillar maami ^^
Och jag gillar bullar. Oslagbart! :D

Fuck You Fuck Me ^^

All tvätt är klar! Det är visserligen kläder i torktumlaren. Men det orkar jag inte engagera mig i. Det får vara klart när det är klart. Tycker det är sååå skönt med tvättmaskin + torktumlare i badrummet. Man kan tvätta precis när man vill :).

Nu funderar jag på om det börjar bli dags att äta något. Har fortfarande inte ätit något. Roligt att jag säger det som att det vore något ovanligt? Jag är dålig på att äta på dagarna. Blir oftast bara en stor middag på kvällen. Och så ska man ju inte äta. That's bad :P.

Finns säkert andra saker jag kan svammla om men ids inte riktigt.
(Ids inte = Orkar inte).

Ha en bra kväll alla ^^

Isch..

Sista tvätten klar närsomhelst, tror jag, hoppas jag iaf ^^.

Har  nyss hoppat ur duschen också.
(Note. No actual jumping took place 'cause I would probably just slip and fall >.<)

Så nu ska man väl bara slänga på sig nå kläder och kolla om det är torrt i torktumlaren :P.
Orka vika och plocka undan det.

Sen ska jag föna håret och som vanligt... Fixa benan! ;D Kan inte leva utan den :P.

Tvättdag idag ^^

Idag är det en sån där rolig tvättdag. Har 3 omgångar att göra. Är inte så fasligt jobbigt faktiskt. Varje tvätt tar ca 40min. Jag råkar ju dock totalt om till 3h för jag gör lite dittan och dattan där i mellan. Tycker det är bra att passa på att städa upp lite. Idag har det faktiskt varit i sovrummet. Påsparadiset. Fråga mig  inte vars alla påsar kommer ifrån O.o
Vissa innehåller kläder som jag aldrig använt. Andra innehåller underkläder som jag aldrig använt. Jag har väldigt dålig koll på mina saker :P.

Sitter just nu och hoppas att första tvätten ska vara klar snart. Men jag hör ju centrifugen, (fult ord?), så jag misstänker att det är klart snart snart snart :D.

Diggar fortfarande min nya hårfärg + klippningen. Insåg att det är jättesött att ha håret i svans med luggen framme. Yes, jag har skaffat lugg! ;).

Min tvättmaskin gör konstiga ljud O.o. Nu ska jag dock plocka ut från torktumlaren. Tror ni Mr.Lägenhetsinnehavare gör det? (Hans tvätt). Svar; Nej ^^

Sleep-over ^^

Sov hos Elin igår/inatt. Kom på att det var likest med tanke på hur sent det brukar bli för oss :P.

Igår hade vi iaf rätt kul. Jag fick mitt hår färgat + klippt. Nu ska jag bara vänja mig vid den nya looken också. Men jag gillar den. Det är sött. Och jag vill som vara söt ^^. Så det passar ju perfekt! :D

Ska tillbaka till Elin och terrorisera henne lite granna. Men före det ska jag komma på vad man borde äta?
En sallad lät lockande faktiskt :).
Men har ingen aning om vad det kommer bli faktiskt. Orkar inte laga mat när jag bara är hemma en snabbis + att det fortfarande behövs diskas >.<.

Imorgon funderade jag dock på att tvätta. Får se hur det blir med det :P.

Försenad bild:

Bilder petiga människor ^^

Det här är då tårtan som jag och min syster gjorde från scratch till Dounalds 25års-dag :)
 

Still..

Fortfarande förkyld. Smått jobbigt. Men jag kan leva med det ^^
Kom ut ur duschen för inte så länge sedan. Funderar på om man ska ringa Pelin och kolla om hon lever än. Men hon är duktig så det borde hon göra ^^.

Har inget vettigt att dela med mig idag. Inte just nu iaf :P

Pink - So what
:)

And så det så ^^

Ett par timmar senare och jag lever fortfarande! Yay me ^^

Har bestämt mig för att göra INGET vettigt idag.. Iaf inte hemma. Känner ett snabbt litet gnagande av skuldkänsla; Hey du borde städa lite.. Men vet ni vad.. Jag tänker ignorera den känslan för det är söndag och jag har på mig mjukiskläder. Ska jag göra något vettigt så får det fasiken bli senare i veckan ^^

^^

Är nog lite piggare idag :P. Alltid något! :).
Är dock förkyld som en gnu. Det är inte så kul. Fick höra att min näsa var väldigt röd.. Det var den. Så jag var som Rudolf med röda mulen.. Fast Emma med röda näsan ^^

Fick också för mig när jag var hos Elin att sätta tigerbalsam under näsan.. Det är bra.. Men inte om man redan misshandlat den genom att snyta sig ett hundratal gånger.. Det sved som en mother-.! Men annars så gick det väl bra. Fräscht att sniffa på ^^

Igår hade jag rätt kul. Bakis, fast inte bakis, hängde med Sophie och Elin som var lite mer bakis. Vi såg film, diskuterade film. Och det var kul. Höll på att spotta 7up på alla när jag fick en skrattattack precis när jag drack. Det där rimmade till och med. Lät lagomt töntigt :P.

Jag gillar folk som man kan diskutera saker med. Inte bara se en film sen... Inget.. Utan att man kan prata om den, och annat efteråt. Sånt är nice ^^

:P

Too... tärd... to... skriva ^^

RSS 2.0