Strrrress !

Det känns som att jag har miljarders med saker att göra.. Men det är väl bara att göra det antar jag ??
Suck. Bita ihop och sug hårt och länge på det sura äpplet.. Det är ju iofs självvalt, men det gör det inte mera kul och mindre stressigt..

För er som undrar så är det massa skolarbete som måste göras. Jag ligger efter, och det är mitt eget fel ! Imorgon är det dessutom prov i Samhälls, Internationella relationer, och jag har inte ens börjat på diskussionsfrågan som ska lämnas in i samband med det imorgon.. Fy på mig ! Har bara slöat hela helgen. Usch. När ska jag lära mig?

Snart så bär det även iväg till veckans första träning. Har slöat med det också... Jisses. Så nu är det på hög tid att göra ett ryck på mer än en front. . .

Hoppas ni har det bäst alla ni andra och att ni är bättre än mig på att planera och genomföra viktiga saker ;).

O.o

Min nya söta mobil dog någon gång i natt / på morgonen. När jag vaknade 7 var den stendöd O.o.
Där ser man. Snacka om kortvarig lycka ! Så den ska lämnas igen.
Antar att det kanske inte var mobilen för mig, maybe it's a sign? ;)

Måste säga att det är jävligt drygt att vara uppe nu.. Bara sitta och dega och vänta på att klockan ska bli 09.30, jävligt länge kvar tills dess ! >.<
Får väl hitta något att se på för att fördriva tiden... Och äta frukost så att man blir lite piggare :).

Vi höres kanske senare, det finns en liten risk att jag beger mig på stan för att köpa en ny mobil senare idag iaf ^^.

Jag har shoppat ! :D

Jag har köpt en ny mobil idag, *superglad* ! ^^
Det blev en Nokia 7310 Supernova:

Musik ^^.

Jag har sagt det förut, men det tåls att säga igen. Jag älskar Sense Field. Speciellt deras album Tonight And Forever, den är bara så sjukt bra ! :)

"You're tired of running so you turn to fight,
It's you up against yourself,
Now you can see in your eyes there's a light,
A love that you've never felt...

Take you away from the things that you knew before,
Beautiful boy, carry the weight of the world, Beautiful girl
Nothing's the same as before, Beautiful boy..."

Weight Of The World - Sense Field

Denna dedikerar jag såklart till min hunny, the one and only for me ^^.

I love my Emma ^^


Jag snackar skit, och jag står för det !

Jag mår mycket bättre idag !
Men igår var det fan galet. Skulle se Hells Kitchen innan jag skulle sova. Så var det tänkt iaf. Men jag orkade ungefär 7 minuter sen blev jag tvungen att stänga av tv:en. När jag la mig i sängen så hade jag så ont i huvudet att jag började storböla. Kände mig sådära lagomt töntig. Men det gjorde verkligen sååå ont ! :S

Har faktiskt gjort klart en inlämning till Naturkunskapen. Tyvärr så kanske det inte blev sådära superbra. På den sista frågan skrev jag bl.a "fråga en expert" istället för att själv svara... Men vad fan vet jag om att köpa bil ?! Vad man ska tänka på? wOOt? Inte vet jag.. Att den är bra ? Jisses :P. Men men, satsar på ett G, orkar faktiskt inte så mycket mer än så. Tänkte börja på min andra inlämning men insåg att mitt kollegieblock är hemma..

Jaa.. Vars betyder det att jag är just nu då om jag inte är hemma men ändå vid en dator? Jag sitter faktiskt inte allt för oväntat hos Mattias. Det var rätt soft att sitta här och skriva. Men blir halvt cp på jävla Vista för jag fattar fan ingenting. Nej jag föredrar gamla goda XP :) Lite ovanligt att skriva på ett vanligt tangentbord också, jag är så van mitt platta. Sånna här låter mer, det är lite störande faktiskt. Lyssnar faktiskt på RIX via internet dock. Lagomt nostalgiskt och en blandning av lite bra, lite okejj och resten dåligt ;).

Nu ska jag dock börja dra mig hemåt. Fixa lite saker innan jag får träffa världens gulligaste Emma ^^. Jag ser fram emot det ! Har lite att prata om faktiskt. Prima skitsnack som behöver luftas ! xD Men helt seriöst, det är jävligt skönt att få prata av sig, även om det nu skulle handla om andra människor ibland. Sånt hjälper mig att släppa dåliga saker och gå vidare. Och mina kompisar har iaf vett nog att veta att jag bara behöver ventilera ibland, det betyder inte att den jag pratar om är nödvändigtvis en dålig människa på något sätt. Bara att den människan kanske har gjort något fel. Men fel det gör vi alla ! Så dom hjälper mig att förstå, få klarhet, ibland kanske att tagga ner? Att det kanske inte alltid är så farligt. Så vet ni vad. Alla pratar om andra någon gång. Och jag är väl en av de få som också står för det ! :)

Men vi kanske höres senare :)


♥ Tack till dig Mattias för att du är världens bästa ! ♥

Sad panda

Jag har så ont i huvudet, ni förstår inte. Känner mig nästan gråtfärdig :/. Usch !
Tur att det finns ngt positivt här i livet iaf: Värktabletter, chokladsojamjölk och Hells Kitchen sen på tv ^^.
Men ser absolut inte fram emot ännu en ensam natt. Har iaf ingen skola imorgon så kan unna mig sovmorgon. Men hur givande är det om man inte ens sover? >.<

Förhoppningsvis så mår jag bättre sen alternativt imorgon. Ska faktiskt träffa Emma. Och eftersom att hon är så söt och go så lär man ju automatiskt bli lite piggare ;).

Vi hörs !

Piratpartiet


Läste just en skrämmande sak.
Visst är det rätt kul och häftigt att Piratpartiet har ökat så mycket och så snabbt. Visst är det bra att de jobbar för frågor som jag själv tycker är viktigt, (ipredlagen t.ex.).
Men så läste jag detta (taget från deras hemsida piratpartiet.se):
"Vi är beredda att stödja såväl en socialdemokratisk som en borgerlig regering."

Detta kan tyvärr inte jag acceptera. Jag är total helt och fullständigt emot den borgerliga regeringen. Den borde inte existera och jag hoppas att dom aldrig blir återvalda. Faktiskt. Så jag kan inte stötta Piratpartiet. Dom får inte min röst för i mitt hjärta finns det bara plats för en socialdemokratisk regering. De borgerliga partierna gör Sverige illa, det anser jag.

Vad tycker ni?

Rött/Grönt, Svart eller Blått? Spelar det någon roll? Kan man rösta på Piratpartiet och sedan inte bry sig om de i slutändan blir "blåa" (dvs stöttar de blåa partierna) ??.

I miss my hunny!

Jag är trött. Sov fasiken superdåligt inatt. Var vaken halva tiden och halvsov den andra, inte så mycket till vila där inte ! Vaknade t.o.m. 20 minuter innan väckarklockan skulle ringa strax efter 8. Hur mycket kan jag ha sovit inatt, 4h? Och det är inte ens djup sömn. Blä !
Hoppas att det går bättre inatt. Men det är som ovanligt att sova ensam.. I don't like it >.<.

Har haft skola idag. Psykologi och Samhälls, mina två favoritämnen :). Det är superintressant ska ni veta. Fick även reda på vad min diagnos som jag fick när jag sjukskrivdes -06 egentligen betyder, (damn läkarspråk), och shit vad förvånad jag blev! Snacka om att bli feldiagnosterad !? Men det är väl så. Dom bryr sig inte om att gräva i djupet och de ordentliga orsakerna, de kommer på första bästa sjukdom och sen ger en medicin och en terapeut att prata med. Så så såå fel! Har ju dock sagt upp kontakten med psykvården för länge sen. Känns sådära lagomt lustigt irriterande att jag nu vet mer än vad dom gör om vad som är fel med mig. Det har jag fått lära mig på egen hand. Min diagnos har jag ställt själv. Man kan ju iofs diskutera om det är rätt att göra så, eftersom man uppenbarligen inte är utbildad i området. Men slutsatser kan man ändå dra, och min är att dom har fel och jag har rätt ;).

Nästa vecka är det prov i Samhälls, veckan efter det är det prov i Naturkunskap. Jag har ett prov i svenskan som bara väntar på att göras + ett grammatikprov som nog bör göras nästa vecka.. Det börjar bli mycket !

Måste fasiken strukturera upp det här nu på något fiffigt sätt.

Men nu snart så är det dags att fara och träna. Ska passa på att göra lite prima thinking på löpbandet som jag alltid gör ^^. Ni får passa på att ha det superbäst så länge :).

Jag saknar även min Hello Kitty ballong ^^.

Senare än tänkt, men ändå!

Nu så skriver jag ^^.

Vad köpte jag idag på stan dårå?
2 Par jeans (Gina Tricot)
1 svart klänning och 1 svart linne (Gina Tricot)
1 Gul kjol (Cubus), I love it !
8 par trosor (Lindex), lät det mycket? :P
1 bh+stringtrosor-set och 1 svart balconett-bh (H&M)
1 Svart halsband (H&M)

Det var allt, det var väl inte så fasligt mycket? Blev bara ca 1600kr iaf så :). And I love my new jeans, so it's all good ;P.

Har inte gjort så mycket annat idag. Sett Americas Next Top Model (säsong 12), jag gillar det. Har redan ett par favoriter, och ingen som man direkt superhatar denna gång. Det är ovanligt. Spännande att se hur det går. Ska fortsätta se imorgon, efter träningen då såklart. Skippade ju att träna idag, var inte alls pepp. Men nu har jag köpt nya träningsbyxor (igen), så nu ser jag fram emot det :D. Visst är jag skum? Men som sagt, jag lägger ganska stor vikt på de små detaljerna. För om man har tid att lägga märka och uppskatta dom så kan dom förgylla ens vardag, massor ! Det gör det iaf rätt ofta för mig. Så se inte ner på de små sakerna. Det är faktiskt dem som får livet att gå runt ^^.

Nu har jag dock lite saker att fixa med innan läggdags. Men vi höres imorgon igen ^^.




I miss my hunny !


Snabbt in sedan ut igen ! ;D

Har skrivit prov idag. Tror att det gick bra, men vi får se ^^.
Härligt väder iaf :D.

Ska snart dra en sväng på stan och shoppa lite. Skulle behöva lite uppmuntran och så. Man ska alltid unna sig om man presterat något bra ! I detta fall provet dårå. Jag vet ju att jag klarade. Frågan är ju, hur bra klarade jag det? :P.

Så det ska nog göras nu på en gång. Orkar inte vänta på bättre tider. Nu är en superbra tid !

Vi hörs senare, jag lovar faktiskt att jag ska uppdatera sen :).

Nej...

Jag har inte så mycket att säga just nu!

Eller egentligen har jag alltid massa massa att säga. Men jag gör sällan det.. Så det kan gå ^^.

Men nu måste jag iväg och träna. Har så sjukt mycket träningsvärk att jag fasiken snart inte kommer kunna röra mig alls om det inte blir bättre >.<. Träna bort träningsvärken som det heter :). Hoppas det funkar, för jag lovar, det gör verkligen ont O.o.

Skriver kanske ngt senare?
Men ha det bäst iaf ! ^^

Skrev lite idag..

Your life, my words

You fall
You dream
You reach
You scream

You lie
You laugh
You smile
You cry

I see
I sense
I feel
I know

You love
You hate
You try
You grow

You fight
You hold
You conquer
You let go..


Skriven idag under samhälls-lektionen, hade tankar på lite annat håll tror jag ^^.

En bra dag

Det är det faktiskt idag. Solen skiner, it's lovely :)

Försöker få tag på Elin, men hon har då supit bort sin telefon, (på riktigt). Ville ju verkligen träffa henne idag, men svårt när man inte får tag på skitungen ;). Så det får väl vänta :P.

Ska snart iväg till träningen i vanlig ordning. Önska mig lycka till. Tänkte verkligen försöka pressa ännu mer än vanligt. Jag börjar bli mer motiverad + ha mer ork. Så det är ju som nice :).

Ha det bäst alla ni andra :).

En av mina favoritbilder på Elin, vill ni veta vad hon har gjort?
Äsch det blir roligare om ni får komma på egna svar på den frågan ;).

Nu får ni veta ! :)

Hur det gick på samhällsprovet :).

Jag fick faktiskt MVG, yay ! Är supernöjd. Min lärare skrev faktiskt att jag skulle bli en bra finansminister, (provet var om Ekonomi), och även "imponerande". Han var imponerad. Det värmde ska ni veta. Jag var superglad hela dagen :). Finansminister, kanske är en karriär man ska satsa på, vad tror ni? ;)

Inte så länge kvar till nästa prov, internationella relationer. Undrar hur det kommer gå..

I never said this would be easy..

Jag älskar på nytt Hawthorne Heights, dom må vara "emo", men deras musik är underbar ! Albumet If Only You Were Lonely är GULD, jag lovar ! Texterna + musk = så så bra ^^.

Annars då?
Idag fick jag veta hur det gick på mitt första samhälls-prov.. Det ni.. Men jag tänker inte avslöja resultatet riktigt än :P. Det är för att det finns någon som jag vill berätta det för innan resten av er får veta. Men det blev inget IG, så mycket kan jag säga. Och får er som läser detta och samtidigt har koll på min facebook emellanåt, ja jag vet att jag redan skrivit där hur det gick. Men jag antar bara att personen som jag tänker på (som jag vill berätta för) inte kollar in där speciellt ofta x).

Nu ska jag packa gymmis-kläder och sen fara och träna såklart dårå. Måste dock lösa ett litet problem. Nämnde ju översvämmningen igår? Så måste duscha någon annanstans, men jag har en plan. (Och nej jag tänker inte duscha där på gymmet, USCH!!).

Men vi kanske mest troligtvis inte hörs något mer idag... Faktiskt.. Men ha det bäst så skriver jag imorgon hur det gick på provet :).

Jag är en klant!

Men ibland är det faktiskt inte mitt fel ! O.o
Lyckades fixa översvämmning i badrummet, det rann ut till hallen :S. Jisses amalia. Hehe. Men ändå lite typiskt jag på något vänster och vis ^^.

Men kul att se att dagen besitter någon slags överaskning iaf som det stod i horoskopet. Nu ska jag klä på mig, sedan fara och handla lite stuffs för den kommande detoxen :). Vi höres, ha det bäst !

Astrologi!

Kärleksmatch mellan Skytten och Skorpionen

När en Skytt och en Skorpion träffas bör de ta det lugnt, ta sig tid att lära känna varandra på ett djupt och betydelsefullt plan. Annars riskerar de att gå för fort fram och relationen kan vara över innan de ens förstått att den börjats! Deras tålamod kommer att bli rikligt belönad. Skytten strävar efter förändring, efter det nya och spännande. Skorpionen önskar endast att komma närmare och stärka de känslomässiga banden. Tidigt i relationen kan Skytten känna sig hämmad av Skorpionens höga förväntningar på kärlek. Om Skorpionen kontrollerar sina känslor kan dessa två förvänta sig tillfredsställelse och spänning.

Det bästa med relationen är säkerheten och samtidigt flexibiliteten de kan ge varandra. Då de öppnat sig för varandra och lärt att uppskatta varandras olika livs- och kärleksfilosofier finns potential att skapa en djupt rotad och het relation som bygger på respekt. Så länge de kommunicerar och uppskattar varandras olikheter kommer förhållandet att vara passionerat.


Partnerhoroskop ställt på födelsedatumen för oss båda:
Interplanetära aspekter

363 Konjunktion Solen - Merkurius
Positiv aspekt: God förståelse mellan de två personerna och gemensamma intellektuella intressen, samma typ av nyfikenhet. De är gjorda för att passa ihop, att uppskatta varandra.
157 Konjunktion Venus - Jupiter
Positiv aspekt: Detta äktenskap kommer att vara fullkomligt framgångsrikt. Ett par som gläds åt att vara i livet, och att leva tillsammans, med trevlig familj och trevligt hem, totalt förtroende för varandra (och på goda grunder), intellektuell förståelse, likartad smak.
140 Konjunktion Solen - Uranus
Positiv aspekt: Solen kommer att berikas av detta förhållande med Uranus, vilket kommer att leda till upptäckten av en ny värld, originell och full av förändring. De kommer att passa bra ihop, men Uranus är vacklande och säkerligen för oberoende för att inträda i äktenskapet.
94 Konjunktion Venus - Neptunus
Positiv aspekt: Lovande äktenskap, de har samma artistiska smak gemensamt, deras liv kommer ibland att vara fyllt av fantasi.

Detox = bra lr mindre bra?

Jag har ingen aning. Men har amatör-detoxat tidigare. Kommer dock inte ihåg om det gav så mycket. Jag är så envis så jag kan verkligen svälta mig själv om jag känner för det. Kommer ihåg att jag åt en hel jävla massa bananer och äpple iaf. Hm.

Har hur som haver bestämt mig för att testa en detox-diet i 1-2 veckor (beroende på hur det går, man ska dock aldrig detoxa längre än 2 veckor). Får se om det hjälper min trötthet, som det påstås att det kan göra. Dock så skulle man helst börja på en fredag eftersom dom första dagarna tydligen ska vara värst. Men jag är optimist så jag börjar nog redan idag :).
Ska försöka hålla uppdaterat om hur det går och vad jag äter osv.

Saker som är väldigt bra att äta under en detox är:
* Apelsiner
* Grapefrukt
* Vitlök
* Broccoli
* Spenat
* Lök
* Kål
* Morötter
* Rotfrukter
* Linser

Att dricka: Juice, grönt te / örtte & vatten med citron i :).

Önska mig lycka till. Förhoppningsvis så överlever jag utan kyckling & pasta ett par veckor ^^.

Vet ni hur länge sen det var jag drack cola? Inte jag heller.. Men tippar på Januari O.o

Bläbläblä

Hur ska man förklara något som är svårt att förklara?

Min dag har inte börjat bra. Har varit sjukligt irriterad, förbannad och ledsen. Jag är ledig idag, men än så länge så har jag inte fått ut något nöje av det.
Som vanligt så krockar det mellan mig och min pojkvän. Det gör det alltid. Och har alltid gjort, oavsett vem jag varit tillsammans med.
Dom kan inte förstå att jag inte tycker det är charmigt när dom spenderar tid framför datorn som jag vill spendera med dom. Men hey, kanske ska skylla mig själv för att jag inte är tillräckligt intressant?
Det är väl klart att om man spenderar ett helt gäng med tid med varandra att man kan få sitta framför datorn i ett par timmar medans den andra personen gör något annat utan att det ska vara ett problem.
Men sådär direkt på morgonen så finner jag det sjukt osocialt/otrevligt. Och sen ska vi ju inte nämna det faktum att jag blev ofrivilligt tvingad att kliva upp när jag inte alls kände för det, (jag var nämligen supertrött eftersom jag var uppe halva natten för att jag inte kunde sova). Det var inte så kul. Men kände inte direkt för att ligga på med tv:en störandes i bakgrunden. Det är inte heller så trevligt ! Och sen tystnaden. Jisses. Jag förstod ingenting, och så var jag sur. Och då hjälper det inte att kommunikationen är på nivå noll. Hur löser man det?

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med denna ilska/frustration/ lite besvikelse också. Egentligen det man ska göra är att prata med den personen som det berör.
Men jag blev tvungen att gå därifrån. Kunde inte stanna, kändes som att man kvävdes långsamt i den obehagliga stämmningen. Nu vet jag inte alls vad jag riktigt ska göra..


Den stora frågan är ju dock egentligen: Om alla mina tidigare pojkvänner (+ den nuvarande) gör detta, så kanske det är jag som gör fel? Det är kanske jag som egentligen inte borde bry mig alls om deras sociala nivå = eremit då och då. Maybe?

Don't hate on me - Vincent

I like that song :), och "Miss Blue" för den delen också.

Glad Påsk på er alla ! Hoppas ni får en supertrevlig helg.

Personligen så gillar jag påsken. Mest för färgerna dårå, gult är sjukt nice ^^. Och att vara ledig ett par extra dagar är inte så illa :).

Sitter här och lyssnar på musik och sjunger för fulla muggar. Har ett stort behov av att röra på mig idag så har dansat omkring lite också. Supertöntigt men superkul. Tur att det bara är Mari här då som kan se det ;P. Men jag lovar er att ni missar säkert en del roliga dansmoves. Jag är inte direkt supergrym på att komma på rörelser, men jag gör det med mycket inlevelse och en skopa charm så ^^. Hehe.

Nu ska jag faktiskt dansa omkring lite mer. Man blir jätteglad av det ! :D

Ha det bäst !

♥Mattias♥

Jag ♥ Lifehouse

Ett helt gäng med fina låtar :).

"Forgetting all I'm lacking, completely incomplete
I'll take your invitation, you take all of me now

I'm falling even more in love with you
Letting go of all I've held on to
I'm standing here until you make me move
I'm hanging by a moment here with you
I'm living for the only thing I know
I'm running and not quite sure where to go
And I don't know what I'm diving into
Just hanging by a moment here with you

There's nothing else to lose, there's nothing else to find
There's nothing in the world that can change my mind

There is nothing else
There is nothing else
There is nothing else
"

Hanging By A Moment - Lifehouse

Om träning, (från Aftonbladet)

* Du tränar inte bara för i dag eller nästa vecka, du tränar för livet. Du sviker ingen annan än dig själv om du låter bli. Om motivationen är som bortblåst: Påminn dig själv varför du har bestämt dig för att träna.

* Det är bättre att göra någonting än ingenting. Och vad är det som säger att du inte är trött i morgon också.

* Genom att träna minskar du risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Träningen håller igång ämnesomsättningen vilket hjälper dig att gå ner i vikt.

* Du blir piggare och gladare av att träna. Det är antagligen för att du inte tränar som du inte orkar.

* Håll ut: Det tar ungefär sex månader att lägga till en vana.

* När du kommit igång med en rolig träningsaktivitet är målet att utmana dig själv att bli bättre.

* Det är kul att träna. Tycker du inte det måste du hitta en aktivitet som är så rolig att du inte kan låta bli.

* Slutligen: En sak som funkar för de allra flesta är att boka tid med sig själv. Avsätt tid för träning i almenackan.


Inspiration!

Det finns så många fina ord, jag älskar det.
Och jag älskar att jag ibland kan ta dessa ord och skapa något vackert av det.
Jag avgudar det faktum att jag kan beskriva en känsla med ord.

Ord ord ord. Ord är bland det bästa som finns. Vad skulle jag göra utan mina ord?
Att skriva, det är så naturligt, det är så jag. Det går nog inte att förklara.
Det känns verkligen som mitt syfte här i livet. Ni förstår inte.
Att skriva gör mig glad, ledsen, arg, eftertänksam, på bushumör och riktigt irriterad ! Jag kan göra alla dessa saker med mig själv bara genom att skriva ner mina egna ord. Är jag knäpp? Jag är förmodligen det. Men jag älskar det !
Jag älskar alla mina känslor som snurrar runt runt.
Jag älskar att jag är knäpp, tokig, glad, virrig, charmig och helt underbar ! För det är jag. Jag är en sjukt bra människa. Det kan ingen ta ifrån mig. Det vet jag att det är sant. Jag förtjänar bra saker.
Jag förtjänar uppskattning och förståelse. Jag gör det.

Inte kärlek för att jag vill ha den. Inte kärlek för att jag behöver den. Utan kärlek för att jag känner den. För att den finns och för att den bara är. Väldigt enkelt och väldigt sant. Jag behöver inga ord för att beskriva den, för att försöka få er att förstå. Det är kärlek och den finns bara där. Den är en del av mig, helt naturligt. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det bättre.


Jag svammlar så jävla mycket idag ! Haha, men det är charmigt, erkänn? ;)

Orginalbilden är helt svart/vit, jag la till det röda och gröna själv. Amatörpaint kan vara rätt kul ändå :).

På tal om det..

Nämnde Everlast i det senaste inlägget. Jag bara älskar deras låt "What it's like". Den berör !:):
~
"Mary got pregnant from a kid named Tom that said he was in love
He said, "Don't worry about a thing, baby doll
I'm the man you've been dreaming of."
But 3 months later he say he won't date her or return her calls
And she swear, "God damn, if I find that man I'm cuttin' off his balls."
And then she heads for the clinic and
she gets some static walking through the door
They call her a killer, and they call her a sinner
And they call her a whore
God forbid you ever had to walk a mile in her shoe
'Cause then you really might know what it's like to have to choose

Then you really might know what it's like...
Then you really might know what it's like...
Then you really might know what it's like...
Then you really might know what it's like...
"
~
What It's Like - Everlast

Litet simpelt test

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

1. Vad heter du? Emms
2. Ett ord på 4 bokstäver? Edda
3. Flicknamn? Emilia
4. Pojknamn? Erik
5. Yrke? Ekonom
6. Färg? Eeeeh... Eldrött? x)
7. Klädesplagg? Kommer inte på något >.<
8. Mat? Enchiladas
9. Sak i badrummet? Etanol? Why not? ;)
10. Plats/stad? Eskilstuna
11. Orsak att vara sen? Eldsvåda
12. Något man skriker? Ey yo ! ;D
13. Film? Eternal Sunshine of the Spotless Mind
14. Något man dricker? Ekologisk mjölk, tog ett tag, men jävlar, jag kom på det ! :)
15. Band? Everlast
16. Djur? Ekorre
17. Gatunamn? Eriksgatan
18. Bil? E-type (Jaguar :D)
19. Sång? Eternity - (av Robbie Williams)


Ja det gick inte sådära superbra.. Men wtf, jag har en svår bokstav :P.

Consuetudinis magna vis est

(Översättning: Vanans makt är stor).

Jag börjar fundera på om jag har ett problem. Shoppar jag för mycket? O.o

Men det är ju så svårt ! Har min älsklingsfavorit-butik på internet som har superbra produkter. Alltid massa schyssta rabatter, pröva på priser och premier. Det är ju liksom alldeles superbäst :).
Beställde just ett schampo, en lotion och 1 kroppscreme (jag vet, det är typ samma sak, men olika märken, ville testa), en dagcreme och en duschgele. Najjs. Och även 10 doftprover, kanske kan hitta ngn ny favoritparfym? ^^.

Nödvändigt? Jag påstår det ! Iofs så är ju allt relativt. Allt. Så det så :).

Varför gör jag detta just nu? Fråga mig inte.. Borde ringa vårdcentralen men drar mig för det.. Blä ! Borde jag? Eller ska jag skita i det? Jag är så kluven :/.

Säg det på latin :)

Några ord om kärlek:

Amor vincit omnia et nos cedamus amori -  Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken

Fides, spes, caritas, maior autem horum est caritas - Tro, hopp och kärlek, och störst av dem är kärleken.

Nulla salus sine amor - Ingen frälsning utan kärlek.

Omnia vincit amor - Kärleken övervinner allt.



Påsklov ! :)

Nu har inte jag några fler lektioner denna vecka. Hade faktiskt inga lektioner alls idag. Synd att jag inte visste det när jag vaknade på morgonen ;D. Men trevligt med en liten promenad iaf :). Nu så tänkte jag faktiskt plugga lite granna. Det lutar mot psykologi faktiskt, göra klart inlämningarna till de 3 första kapitlen. Det vore ju som bra.

Sen blir det då ett försök till en vettig lunch innan träningen :). Och nog tror jag att det ska kunna gå att genomföra. Har ju som sagt mycket tid för en gångs skull. Det är trevligt. Behöver inte stressa eller så. Nej, just nu känner jag mig faktiskt sjukt nöjd och ovanligt lugn. Det är myyycket najjs ! ^^.

Jag skriver säkert något senare :P. Ha det bäst!

Det ser inte bra ut!

Nej inte alls faktiskt.
Igår vaknade jag upp efter en powernap och upptäckte att jag hade feber, det var skumt! Nån timma senare + 2 värktabletter så var den dock spårlöst försvunnen. Alltid något. Men känner mig allmänt svag och konstig i huvudet idag. Mer konstig än vanligt dvs ;P. Var precis så man orkade allt på gymmet idag, men fick ta ett par pauser och andas ut lite för att det skulle gå.
Och sen så klämde jag, (med hjälp av Mari), fingret i toadörren. Det gjorde satans så ont ! O.o Så nu sitter jag mest och funderar över vad som kommer hända härnäst...

Håller på att laga lite mat nu igen. För äta ska man göra före och efter träning. Proteiner, det är bra skit ! Så har lite kyckling i ugnen just nu :).

Sen då? Bra fråga. Mitt huvud fungerar inte riktigt så jag kan inte tänka typ. Men ni får ha en bra kväll! :)

= Sant !

Vars är den ?!

Vad ?! Jag vet inte, jag har tappat bort det helt O.o.

Nej men helt seriöst, tid. Jag behöver mer sånt. Hur är det tänkt att jag ska hinna med allt? Ja, jisses. Det är full rulle. Vet ni en av dom sakerna som är jobbigast? Att äta. Helt seriöst. Ska man äta flera gånger om dagen, och vettig mat? Ja då krävs det en effort, faktiskt, helt seriöst. Det är ett jävla jobb O.o

Nej , jag känner att jag är skum i huvudet just nu. Så dålig tid för att skriva. Men jag finner ju aldrig tid för att skriva. Ja.. Det är jobbigt och mycket just nu. Men jag ska försöka få ordning på karusellen :P.

Hoppas ni alla andra har det bra :).

Den här bilden är en favorit i repris, jag gillar den fortfarande skarpt ! Jag googlade "honesty" och fick då fram bl.a just denna bild.

Ibland så..

.. Måste man anstränga sig för att saker ska hända
.. Göra saker som man inte vill, kanske för att det gynnar någon annan?
.. Ställa upp och umgås när man inte känner för det
.. Vara med på aktiviteter som man normalt sett inte skulle välja själv, om man hade ett val
.. Måste man ställa sig upp och säga: "JA! Det där är jag gärna med på", bara för sällskapets skull
.. Måste man vara med folk som man kanske inte gillar till 100% för någon annans skull


.. Måste man bara helt enkelt visa på något sätt att man ställer upp och är med, oavsett sällskapet och aktiviteten för kvällen.


Dvs. Om man vill vara VÄN med den person som det berör. Annars funkar det inte. Och man ska absolut inte känna några tvång eller måsten, men ibland så ska man bara kunna frivilligt göra dessa saker för någon annans skull.

För mig så är det iaf så. Ni får ju givetvis ha era egna åsikter om saken.

Men det jag menar är, man måste visa att man är intresserad av att vara vänner, även om det innebär saker som man inte känner sig 100% pigg på, men bara ibland. Inte varje gång. Men nån gång. Tänk på det.

Och ingen orkar fortsätta bjuda in någon som ändå alltid bangar eller hellre gör annat. För hur mycket värd känner man sig själv? "Jag skulle kunna vara med, om det nu inte är så att jag finner något som är mer intressant att göra. Eller helt enkelt för att det ni gör är inte intressant nog". Hur uppskattad känner man sig? Inte så mycket alls !

2 Poäng

Går direkt till mitt icke-existerande minne. Hade totalt glömt bort att betala en räkning för lite stuffs >.<. Jag är inte skillad! För tankspridd för mitt eget bästa ibland. Men så är livet när man är Skytt ! Och ja, jag tror rätt mycket på astrologi, köpte faktiskt en ny bok i ämnet igår, den var jättefin :). Köpte även en bok om spådomar, hur man kan spå på olika sätt, superintressant! Vad mer? Jo, ett litet kortspel :P. I love sociala spel ! :D:D

Skulle nog lätt kunna skaffa mig någon slags tatuering för att symbolisera mitt stjärntecken någon dag. Kanske en sån här enkel, eller möjligtvis en liten mer grafisk bild, who knows :). Kanske t.o.m tatuerar in tecknet för Skorpionen någon dag, dom har betytt rätt mycket i mitt liv ett par stycken av dom ^^.


Karusell

Livet spinner vidare som vanligt. Tiden försvinner fort. Och vad gör jag egentligen?
Jag sköter skolan, inte missat en endaste lektion sen jag började - bra jobbat ! Har klarat prov och skrivit inlämningar - Ännu bättre !
Träningen då? Den har jag skött felfritt ! Har varit alla dagar som jag sagt att jag skulle träna på + en extra, jag har gjort alla övningar och i lika antal. Jag har ökat på vikterna, jag har pressat och kämpat för att göra mitt yttersta. Jag försöker även att äta vettigt innan träningen så att orken ska finnas. Jag klarar det rätt bra med andra ord.

Fritidssysselsättningar? Nja, det är väl dom som fått stå tillbaka lite. Mitt skrivande och mitt spelande bl.a. Försöker vara bättre med tiden så det hinns med mer. Men samtidigt så är det ju så att ibland får man göra vissa uppoffringar. Istället försöker jag så ofta som möjligt göra det som jag mår bäst av:).

Jag försöker verkligen att hålla alla bollarna i luften, men det är faktiskt inte alltid lätt. Jag hoppas att ni kan förstå det och att jag ofta saknar energi och ork till det sociala livet, som btw i princip inte existerar längre. Och det beror nästan helt på mig. Jag har inte tid helt enkelt. Men jag ser en ljusare framtid därborta vid horisonten. En framtid där man lärt sig hantera tid och uppgifter på ett bättre sätt. En framtid då det finns mer ork och energi helt enkelt. En framtid då jag är en starkare människa, både fysiskt och mentalt. Då det kan finnas mer saker i mitt liv utan att det tömmer mig helt på energi. Jag längtar faktiskt..

På tal om något annat så hade jag faktiskt inte så mycket mer att säga just nu :P. Ska hoppa in i duschen nu, (har ju som sagt tränat idag). Jag är fan duktig, men det är svårt att känna sig det när man är så slut O.o.

RSS 2.0