The end of an era

Nolle-perioden är nu över,  fast ett kvar aktiviteter finns kvar närmaste veckan men imorgon börjar allvaret ! Våran första lektion, spännande ! :)

Men men:

Helt sjukligt trött är jag, och ont har jag också !

Så jag hade tänkt sovelisova nu. Det borde gå, är helt slut efter denna helg ^^.

Men hursomhelst. Uppdatering bör komma imorgon, kan som vanligt inte lova något, men, ska försöka ! :))

Godnatt alla glada. Lurv ya lurvlies ;D

Pain is only a pulse if you just stop feeling it

You might be able to use the very thing that makes us up

......

Time consumer, time consuming, consume me

Time Consumer
- Coheed & Cambria

Blev nyss påmind om att jag gillar Coheed & Cambria. Var ett tag sen jag lyssnade på dom ^^.

Funderade starkt på att radera största delen av gårdagens inlägg, men jag skiter i det. Folk får acceptera att jag skriver vad jag tänker och tycker, (när jag tänker och tycker dom), ibland. Att ventilera is the shit ^^.


Idag har jag varit på LTU och varit på en helt grym föreläsning. Elaine Bergqvist var där och pratade om det hon är expert på: att snacka snyggt. För er som inte förstod så handlar det om retorik. Det finns mycket från den föreläsningen jag tar med mig till framtiden. Helt galet bra ! :))

Att beskriva någons kläder först som en nyhetsläsare, sedan kärleksfullt och till slut som en sportkommentator var väldigt roligt må jag säga x). Att få höra 3 fördomar om en själv baserad enbart på ens utseende är också väldigt intressant. Detta kom fram: Jag röstar på Vänsterpartiet, lyssnar på Thåström och "dylikt" samt att jag ej tror på gud. (Det var 3 styrda frågor, parti, musik och tro på gud, så ni hänger med).  Vad säger ni, stämmer det? Vet ni något om mig eller inget alls? ;)

Hann även med att prata om en plats jag älskar och säga hur mycket jag hatar den och varför, (skulle alltså ljuga så mycket jag bara kunde), helt galet vad dåligt det gick. Andra gången gick det bättre, men kunde inte låta bli att le i slutet. Svårt att ljuga ibland ^^.

Föreläsningen handlade såklart om så mycket mer, men skulle jag skriva allt så skulle detta bli typ världen längsta inlägg, så vi skippar det :P.

Var på en annan föreläsning efter lunchen, (som var gratis, yay!), men den var inte lika intressant. Efter det for jag hem och har bara chillat sen 16-tiden. Skönt. Imorgon ska jag inte till skolan utan göra ett par ärenden istället, vilket också känns ganska vettigt och bra.

Just nu dricker jag ett glas vin och gör typ inget alls. Bra dag med andra ord ^^. Resten av kvällen kommer bli lika chill, kanske ska gå och köpa cigg, but that's it :P.

Ha det bra lovelies <3


Saknade saker är saknade. Always -v-
För att detta inte ska tolkas allt för deprimerande så är det ju Herr Patrick Linderberg aka Fuckface på bilden, han befinner sig för tillfället i Skeå, och jag saknar honom! ^^ Något positivt är ju att det iaf inte är döds-cp-länge tills jag får se hans gulliga face igen ! ;D


I'm counting the seconds until you break the silence

So please just break the silence

A Twist In My Story
- Secondhand Serenade

And I'm longing, for words to describe how I'm feeling.



Med andra ord så är det inte så mycket kommunikation som äger rum. Vilket kan vara ganska negativt. Finns så mycket som man inte kan anta är "så" eller "så" eller "uppenbart" och "självklart". Det som händer då är att jag blir osäker. På tok för ofta, och funderar och tvivlar då och då. Vilket inte känns så bra. Alternativet är ju att säga något, men, det är jag ju också rädd för.

Det är inte ofta jag hamnar i sånna här situationer, men när jag väl gör det så är det svårt att bryta mönstret. Problemet är att någonstans i ens huvud har osäkerheten fått en plats, och den andra personen har fått, (såklart helt omedvetet), övertaget.

Jag är ju en ganska stark människa.. Men.. Jag tar åt mig på tok för mycket av vad folk säger, tycker och tänker ibland. Skulle vilja påstå att det är mitt största fel faktiskt, och då trivs osäkerheten ännu bättre och vill inte lämna mina tankar i fred. Dumma osäkerhet.

Samtidigt finns det så många stunder då allt känns så självklart. Så egentligen känner jag mig bara dum i huvudet för att vara helt ärlig.

Fast.. Jag har nog all rätt att vara rädd och osäker med tanke på dom saker jag gått igenom. Jag vill bara inte hamna i en sån situation där jag känner mig underlägsen igen, man går sönder, så hårt, och gudarna ska veta att det tar lång lång tid innan man fått ihop bitarna igen. Vem kan glömma 2008? Om det nu var någon som läste min blogg då, oerhört deprimerande.

Jag borde egentligen inte skriva dom här sakerna antar jag. Någon tar väl kanske åt sig. Men det här handlar ju bara om mig, och jag har rätt att ventilera saker om mig själv på min egen blogg.

Jag är fortfarande oftast vettig och så, men då och då, ja, ni fattar nog ^^.

Det här var ju såklart verkligen inte det jag skulle skriva om, men men, så kan det gå :). Nu byter vi till de saker jag egentligen skulle ta upp ^^.

--

Hade en ganska dålig dag igår. Vem hade kunnat ana att ett begravningstema skulle vara sjukt deprimerande och ångestframkallande? Alltså jag vet, sjukt uppenbart kanske. Men jag hade ingen aning ! Men när folk började prata om kistor, gravstenar och alla var klädda i svart.. Då blev det för mycket. Mitt humör hoppade ner i ett mörkt svart hål och ångesten var inte sen att ta dess plats. Så vart tvungen att rusa iväg mitt allt och hoppa på första bästa buss hem. Det var riktigt jobbigt. Som tur är finns det underbara människor i mitt liv som finns där sådana stunder, thank you ! ^^

Idag har jag bara tagit det lugnt, kände att det behövdes. For inte till skolan utan tog det bara chill på morgonen med ett par koppar kaffe och lite tv. Sen för att säga tack till tidigare nämnda person så diskade jag åt honom och sen skuttade jag iväg hemåt. Drog med mig Mari ut i solen, så vi har legat i södra hamn och solat, lyssnat på musik, sjungit falskt och bara haft det allmänt trevligt :)).

Ikväll blir det bio, Harry Potter yo! ^^


Ha det bäst lovelies! :)


Här har vi något jag gillar, mys med ljus ! (Bild tagen i Sthlm i mitt rum som jag hade då). På tal om det, från att vara en "gäst" hos olika folk i 3 års tid till att snart (1/10) ha en 2:a ! Life is fucking nice sometimes ^^

Honest hearts are undercover

We are shadows on our own
We lose ourselves in open waters
Always swimming back to shore

Bleed Like Me
- Trapt

Länge sen man skrev men har inte haft många tillfällen för att göra det. Har varit mycket denna vecka med nollningen på LTU. Hur kul som helst ! Sen har jag umgåtts med en annan person också så har inte haft så mycket lugn och ro, inte göra så mycket tid så att säga.

Det har dock tagit ut sin rätt. Är helt slut i kroppen alltså. Så ska bli skönt att ta det lugnt imorgon också, precis som idag. Ska inte till skolan men däremot till KAP. Ville fortsätta med det i veckan så att jag tar mig upp typ samma tid varje dag, kändes vettigt :).

Har glömt bort att ta mig tid för att "landa" lite, som man bör göra ibland. Många nya intryck och upplevelser att bearbeta, tror hjärnan gått på högvarn nu sen i onsdags ^^.

Det är inte bara skolan som fyllt på hjärnan. Men det ska jag inte gå in på. Det är mer av en irl-sak. Vill ni veta så vet ni säkert hur ni ska ta reda på det också :P.

Sjukligt trött så ska lägga mig i sängen nu och se senaste Project Runway samt Pretty Little Liars. Efter det kanske man sovelisover som en bäbis, vem vet, vore najjs. Ska trots allt upp 08 ^^.

Hoppas alla haft en lika trevlig helg som jag ! :) Love you lovelies ^^.


Thoughts

I have my doubts about you

About everything to say the truth

What is real in reality

Is it just comfortability

To rest in each others warm embrace

The care we see in each others face

A longing of love in the end

Do we just pretend

To reach what seems so hard to achieve

Do we just dream?

Is the future really ours to keep

Did we take a risk, make a leap

Into something that is more than a wish

Lingering in each and every kiss

Did we miss what we really should see

Did we ignore what really should be?

 

But maybe, just maybe, this is real

And the truth is the things we feel

Maybe, just maybe, this is true

The dream, the wish, to be with you

 

Skriven idag under inspiration av textraderna: I have my doubts. I have my doubts and so does everybody else. Låt: Bleed Like Me av Trapt

 


Vecka 12, 15/8 - 21/8

Relativt nöjd med denna vecka. Några skippade måltider men det har varit mycket den senaste tiden med nolle-perioden och så ^^.

Måndag: Frukost: 1 hårdbrödmacka och 3 skivor ost. Middag: nudlar och tonfisk. Efterrätt, (you heard me!): äppelpaj och vaniljsås :)).

Tisdag: Frukost: en riskaka med ost och skinka på. Middag: snabbmakaroner, (fullkorn), 4 bullens korvar och rostad lök :).

Onsdag: Frukost: typ en riskaka, men den spydde jag upp. Lunch: potatis och tomat-gratäng samt sallad. Lyckades hålla nere den så pass länge att det mesta passerade, men sen spydde jag >.< Middag: snabbmakaroner, (fullkorn) och 4 bullens pilsner-korvar

Torsdag: Frukost: fralla med ost och skinka. Lunch: potatissallad, kyckling, rostbiff och en fralla. Middag, eller mera kvällsmål: två ostfrallor med ost och skinka :).

Fredag: Frukost: 2 hårdbröd med linfrö. ost, skinka och färskost. Middag: en kyckling och broccolipaj samt lite bea

Lördag: Frukost: en snickers. Lunch: fullkornspasta, quorn, blomkål, paprika, broccoli och krossade tomater i matlagningsgrädde.

Söndag: Frukost: två hårdbröd med linfrö, skinka, ost och färskost. Middag: Sallad med tonfisk, rödlök, majs, ärtor, feta-ost, till det bröd, dressing och rostad lök. Kommer även äta lite godis under kvällen, för det är gott ! ^^

Har inga ytterligare kommentarer om den här veckan. It is what it is ^^


The day we said hello

And the rest was history. I hope ^^

Tisdag idag, en väldigt vanlig och tråkig dag. Har alltid ogillat tisdagar :P. Vädret är inte det roligaste heller, nåja. Idag har jag först varit på Orka, vilket alltid är trevligt. Sen har jag tvättat, det kändes som att det tog typ 300 år och nu är jag grymt uttråkad, och klockan är bara barnet än O.o.

Inte helt oväntat så kunde jag inte somna igår. När jag väl slappnat av efter 02 så höll hostan mig vaken till närmare 4, inte det roligaste direkt. Stupid hosta. Tror knappast det hjälper att det är iskallt här inne som vanligt. Fast idag hade jag inte tänkt gnälla, nog för att det tåget redan gått ;D.

Imorgon bitti kommer jag vara stendöd, ska upp 06 för jag ska till Luleå och göra lite vettigt stuffs. Man skulle ju kunna hoppas att jag skulle kunna somna vid 23, men, haha, vi får väl se ^^.

Annars då? Inte så mycket. Har valt kläder för morgondagen. Funderade på att röka en cigg. Tänker på en viss person, men inget allvarligt. Skön känsla, bara att ha en tanke, lugn och fin ^^.

Hoppas det blir spelkväll imorgon, det vore helt galet nice. Hm. Det var nog allt :).

Ska väl tillägga att det ibland kanske inte är en så bra idé att lyssna på musik i tvättstugan och dansa, folk kan ju faktiskt se ;P. Nåja, jag skäms inte ! Jag är en tramsig människa, och det vet ni ! ^^


Pöss på dig sötis ;) (Det där kan vi kalla en liten pik till en viss person ;P).

Till er andra; hoppas ni har en roligare tisdag än jag lovelies ^^.

Vecka 11 8/8 - 14/8

Känns verkligen inte som att det är 11 veckor sen jag började med matdagboken ^^. Jag har slutat skriva upp vad jag dricker när det gäller alkohol. Detta är inte på grund av att jag inte vill att någon ska veta, eller för att jag har dålig koll. Utan för att jag tycker det är onödigt. Kanske kan utveckla det också någon annan gång, men inte idag. Denna lista bör iaf stämma, har försökt att vara duktig och anteckna nästan varje dag ^^.

Måndag: Frukost.. Hmm, jag vet faktiskt inte kanske en hårdbrödmacka med ost på. Middag: en hårdbrödmacka, en burk tonfisk samt 9 skivor ost. (jag är konstig, jag vet)

Tisdag: Frukost: räksallad. Lunch: räksallad, (jag vet, lunch! Omg!) Middag: en varm macka med bara ost på :).

Onsdag: Två varma mackor med ketchup och ost. Middag blev skräpmat, en s.k Bio-tallrik, (strips, fläskfilé, beasås, champinjoner och paprika). Åt lite ostbågar på kvällen, men inte vare särskilt mycket ^^.

Torsdag: Frukost: omelett med räkor på toast samt bacon :). Middag: Eh, hur man nu ska stava det, blojta? Haha, tunnbröd som man tillagar i varm mjölk. Äts med smör och falukorv, iaf i vårat hushåll ^^. På kvällen åt jag lite chips.

Fredag: Omelett med räkor på toast till frukost. Middag blev grillad regnbågslax, curly fries samt en rom-sås, riktigt gott vare ! :))

Lördag: Frukost: toast med ost och rom-sås, (inte på samma då xP). Middag: tacos! Ni vet nog vad det brukar innebära.

Söndag: Frukost: 1 hårdbrödmacka och 3 skivor ost. Middag: rester ! Taco day two ^^

Kan inte ta någon creds för att jag ätit så pass vettigt som jag gjort denna vecka, all creds går till den gulliga killen som jag bodde hos under denna vecka. Fast frukosten tar jag lite ansvar för själv, jag är nöjd med dom framsteg som jag gör. Det där med mat känns väldigt mycket enklare nuförtiden. Att äta frukost och middag varje dag har nästan blivit en helt bestående vana, något jag är väldigt nöjd över, och det är inte framtvingat eller så, utan bara jag som lyckats bli vettigare :).

Take a chance

Hittade en rolig text i mitt anteckningsblock idag, tänker inte dela med mig av det dock, för det är nog bara jag som finner det underhållande :P. Lite fylletrams om en viss persons planer som jag tycker suger, haha ^^.


Nu är jag iaf hemma hos mammi igen, (har iofs varit hemma i sen 4-tiden, men inte varit oooonline). Det har varit en trevlig och intressant vecka hemma hos, vad ska jag kalla honom? Den tursamma killen som fick dras med mig i 9 dar ;D. Stannade en natt extra faktiskt, var så upptagen med att se klart alla Harry Potter-filmerna, (alla utom den allra sista såklart). Så den sista borde man gå och se på bio snart. Synd dock att ekonomin råkade hoppa över ett stup ner i ett djupt djupt hav, med massa klippor på botten... Yä.. Jag super-failade på den fronten den här månaden. Not proud of myself. Speciellt inte eftersom jag har ingen som helst jävla aning om vad fan jag gjort med mina pengar. Borde egentligen kolla upp det, men vet inte om jag riktigt vill, haha x).

Annars då? Ska man utveckla vad som varit intressant denna tid away? Nja, kanske inte. Jag lär mig allt mer om människor som jag umgås med, enough said ^^. Om det är en dålig sak? Of course not ! Ju mer man förstår, desto bättre :).


Jag känner mig djup idag, eller gjorde iaf för en liten stund sedan. Satt ute på balkongen och tittade på månen samt lyssnade på musik. Fast vad kom jag fram till? Blandat, som vanligt. Det är svårt att riktigt veta säkert hur man ska förhålla sig till vissa saker, hur man ska tänka och så.

En ny tid, en ny dag, ett nytt jag. Så kanske man skulle kunna sammanfatta det. Fast det vet ni nog redan, hur jag tänker kring det. Just keep moving forward. Nu har iaf flera awesome saker hänt på kort tid, känns helt underbart. Det var på tiden också ! Efter allt strul och drama. Nu hoppas jag att det håller i sig också. Det vore nånting. Speciellt eftersom hösten närmar sig. Ni som känner mig väl vet vad hösten innebär för mig. Jobbiga tider. Men i år kanske är första året på 5 år som det inte är så jobbigt? Jag ska iaf göra mitt bästa för att se till att det blir så, även om jag själv kanske inte har så mycket kontroll över det. Men man måste ju som försöka åtminstone, inte bara acceptera det dåliga :).

Det känns som att jag skulle kunna skriva forever egentligen. Jag har mycket att säga, och har ganska lätt för att säga det också. Men får väl spara resten till mina memoarer, (nej, jag håller inte på att skriva dom). Kanske borde ;P. När jag blir rik och berömd måste jag ju ha en självbiografi på G, så är det ju bara ^^. (Ta det där med en nypa salt) ^^.

Nyaste True Blood och försöka sova kanske, även om jag redan nu är övertygad om att det inte kommer gå. Men man ska ju inte vara negativ eller så. Ska än en gång försöka hålla ett löfte som jag inte lyckades med för ett tag sedan, wish me luck ^^.

Godnatt på er lovelies, hoppas era liv äger ! :))


Something very old

Från September 2008, konstigt nog. Hittade den idag i ett inlägg som inte låg under pjoeesi-kategorin och vill som ha lite ordning på mina skriverier, så lägger upp den nu igen ^^.

Her fairytales seem so real,
Something you can touch, something you can feel.
In her dreams you will loose your sanity.
All to live a life in fantasy.
Her loving gets you high,
Get you longing, reaching for the scarlet sky.
Her aerial presence seduces your mind.
Her captivating beauty makes you blind.

- 2008 -


You shouldn't be with me

It doesn't make any sense....


Hej och hallå ! Fortfarande jävligt förkyld, I hate it.. Nåja ^^. Så vad är nytt sen senast? Inte så mycket faktiskt.

Spelkvällen var väldigt lyckad tyckte jag. Vi var hela 6 pers, rekord ! :). Blev en del lagspel, vilket var trevligt. Har inte så mycket mer att säga om det.

Kvällen slutade i tårar och kaos. Något jag kände av väldigt mycket igår, var inte på speciellt bra humör. Var hos mammi och åt middag med henne, moster och Mari. Sen spelade vi plump. Hann bli på bättre humör även fast sjukan drog ner energinivån lite granna. Men sen blev jag ganska nedstämd igen.

Idag är jag fortfarande inte helt glad. När jag stod ute på balkongen och lyssnade på bra musik och såg en vacker fjäril flyga förbi, då kände jag mig ganska glad faktiskt :). Tog det som ett gott tecken, fjärilen alltså, man måste ju få tro på sånt trams också ibland, eller hur? ^^

Tog en dusch, fixade mig och mötte upp Mari i stan, vilket var trevligt. Vi tog en kaffe på ICA och surrade lite. Gick förbi mamma, men dom skulle äta middag med min morbror så vi var bara där som hastigast. Efter det satte vi oss vid en busshållplats i solen och väntade på sista bussen till Öjebyn, (går löjligt tidigt, stupid sommartidtabell). Nu är jag back där jag var innan :).

Mitt humör suger, men det har mest med min sjuka och taskiga ekonomiska situation att göra så.

Nu har jag drömt dåliga saker om dig två gånger på en vecka, första var till och med en mardröm, vaknade upp och mådde inte så bra. Andra var inte lika hemsk, men fortfarande inte trevligt. Varför drömmer jag dessa saker? Jag har ju mina aningar såklart, nåja, some other time ^^.


Ha det bäst lovelies, undvik förkylningarna, they suck !!

Om en dröm

Hur kunde jag låta dig såra mig så?
Hur kunde jag förlåta

Hur kan jag sitta med ditt halsband på

Och fortfarande gråta?

 

Jag drömde inatt att färgen inte var äkta

Silvret tappade sin glans

Det var inte riktigt guld på ditt hjärta

Hade vi någonsin en chans?

 

Drömde jag att någon sa

Varför har du halsbandet kvar?

Är det något som jag vill ha?

Eller bara ett minne av vem jag en gång var?

 

Jag kan inte göra mig av med mitt hjärta

Inte börja om igen

Inte utsätta mig för risken av smärta

Men om jag inte gör det nu, vad ska hända sen?

 

Om jag skärper mig nu

Och väljer dig

Kan det då vara du

Som väljer mig?

 

11/8 – 2011 [14.16]


Horoskop

What's the dealio? Jag tror ju inte på dom, egentligen. Men kan ändå inte låta bli att bli lite orolig när jag läser dom x). Jag är en ganska tramsig människa, hell yeah!


Lyssnar på Barbados - Allt som jag ser, och sjunger med högt. För sånt gör jag ibland. Sjunger högt till dansbandsmusik. Mm.

Jag har varit sjuk sen i söndags så har mest super-slöat i soffan. Jag är fortfarande inte frisk men tänkte låtsas som att jag är det för att det är spelkväll i kväll. Så. Min hals är dock fortfarande fucked up och min kropp har typ nästan ingen energi. Känns som att man blir typ febrig och svimfärdig om man försöker göra något som ens liknar något ansträngande. Nåja, I'm still alive anyways ^^.

Nu ska jag lyssna på lite Uno Svenningsson istället, Uno is the shit ! ;D

Annars har jag mest iakttagit, fascinerats och förundrats över vissa saker i livet just nu. Hm. Kan inte utveckla den delen för er än dock, kanske inte någon gång. Men det är lite struntsamma, är vi goda vänner får ni höra det irl nån gång om ni vill ändå så :).

Jag hatar min hals just nu.

Tanke-verksamheten är ungefär lika låg som min energinivå så nu ska jag ta en kopp silver-te istället och fortsätta försöka leka frisk. Wish me luck ^^.

Hoppas ni mår bra lovelies, bättre än mig iaf ^^


I time every journey to bump into you, accidentally

I charm you and tell you of the boys I hate
All the girls I hate
All the words I hate
The clothes I hate
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life if you did the things you like

The Dark Of The Matinée
- Franz Ferdinand

Så var det lördag. Dag 2 hos mitt tillfälliga boende hos en very lucky guy ;D. Är iaf så snäll att han fick en present, för att balansera att jag är en ganska uppkäftig människa ^^.

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Varit på systemet, varit och köpt en present till min maama samt varit på Coop. Fick ansvaret över dagens middag, yay? Kändes inte så lockande just nu men eftersom att jag vet att det kommer bli fantastiskt gott så äre värt det :).

Ikväll blir det birthday-bash hos Niklas, fun fun! Lyckades vara duktig och bjuda in en del folk också ^^.

Så utöver det så har jag inte så mycket att säga. Trivs ganska bra för stunden där jag är och hur livet ser ut exakt just nu :).

Nu ska jag snart, när jag orkar, börja sminka mig och ta på mig min nya klänning. Yes, jag ska ha på mig en klänning, en som är ganska feminim också, hör och häpna ! Samt det faktum att jag faktiskt har målat mina naglar, i en färg, inte genomskinligt O.o Värsta wooh ;D.

Nämen jag hoppas ni har en helt underbar helg mina lovelies. Lurv ya !


Life is a game, (del av en läxa jag fått).

When life lost its reason

Så att ... ööh....


Jag har flera saker på min komihåg lista:

Skaffa numnret till Måtta, borde börja dricka med honom :P

Lär dig ljuga bättre

Lär dig sluta svammla så förbannat i fyllan

eller varför inte: lär dig hålla käften om vissa saker? x)

Jaja, man kanske lär sig av sina misstag nån gång ^^.

Livet tutar på som vanligt. Spelkväll igår, alltid lika trevligt :D. Känns bra att det till slut lönat sig att ha köpt så många sällskapsspel ^^.

Idag ska jag bege mig till mitt tillfälliga boende där jag ska stanna en vecka. Hur ska detta sluta? Haha ^^.

Jag gillar att man kan, om man är skillad, upptäcka vilket humör jag är på baserat på vilka smileysar jag använder, när och hur ofta. Just nu använder jag nästan bara ^^ och jag kanske är den enda som vet vad det egentligen innebär? ^^

Svårt att packa för en vecka btw, väskan är ju redan full och jag har ju saker kvar att packa ner :P. Som min laptop, smink, smycken och skor. Hur skall detta gå? ^^

Klockan är kring 2isch, dags för en öl kanske? Ska sminka mig först iaf och packa klart. Får ju inte glömma tonfisken ! (Var jag seriös där? Hmm..)

Ha det alldeles jättebra mina lovelies ^^

Anledningen till att jag så sällan lägger upp bilder nuförtiden är för att det går så förbannat segt om det ens går överhuvudtaget, och jag har inte tålamodet för att vänta och hoppas på att det ska gå ^^. Så sorry about that ^^

Älska, hata

Visst är det svårt?

Har pratat med Patrick idag, finns det något som är bättre? Fuck no. För er som inte visste det så är Patrick jävlat säkert den absolut bästa vän jag någonsin haft och det finns inte ord, och har aldrig funnits tillräckligt med ord för att beskriva hur jävla mycket jag älskar denna karl, ever !! Love you, always and ever ! Snart är du iaf närmare mig, kanske inte tillräckligt nära som jag skulle vilja, men iaf närmare än förr, vilket är guld värt ! Både du och Kornelia, och hon älskar jag också i obeskrivvliga mängder, om du nu inte visste det!

Annars då?

Grät igår, vill inte gråta idag, även om det är för helt olika anledningar.

Då lyssnar man på Landon Pigg, vilket inte hjälper alls egentligen, men man kan ju låtsas ^^.

Godnatt på er, ska sluta tramsa med er nu ^^

Baby, goodbye

300 år sen jag skrev senast, typ ^^.

Har hållt mig upptagen med Orka på dagarna, umgänge på kvällarna och nu senast ö-liv fredag till söndag :).

Brukar försöka sysselsätta mig så gott det går så att man inte är "hemma" så mycket. Det är för det första ganska tråkigt och för det andra så vill jag inte vara i vägen så mycket. Har ju trots allt våldgästat här ett ganska bra tag nu och det ser ut som att det kommer att bli ett tag till. (1 oktober, om jag har tur..)

Från och med fredag och en vecka framåt ska jag iaf våldgästa någon annan tursam person ;D. Min moster kommer på besök och då får inte jag vara här. Förutom kvällen då vi ska spela Plump. Kvällen som går ut på att ha så mycket tålamod och taktkänsla som möjligt. Det är inte alltid så lätt att hålla sig på god fot med två fulla kärringar med hetsigt temperament ^^.

Kärringar säger jag btw med all kärlek. Jag har alltid kallat min mamma för kärring, så ni vet ^^.

Annars då? Ja ö-livet, så var det. Sjukt kul! For ut fredag eftermiddag med Leo, Simon, Jörgen och Jens. Vi har solat, badat, bastat, grillat och druckigt ohyggliga mängder vin ^^. Det enda negativa med resan var ju ute-dasset. Det undvek jag dock som om det skulle ge mig aids. Jag försökte gå på det en gång, men nej. Jag har en gräns och jag drog den. Spyflugor. Där.

Nu är livet back on it's normal tracks om man bortser från andra saker som verkar sakta växa och utvecklas. Vad jag tycker om det lämnar jag än så länge osagt. Jag är ju å ena sidan en förespråkare av enkelhet typ: känns det bra, så är det bra. Så då kan man fortsätta göra det tills det slutar kännas bra, och då slutar man bara.

Vad det är, är oviktigt, vilket namn det har, också oviktigt.

Jag har sagt en del saker som jag gärna skulle vilja ha osagt. Men trots att jag alltid kämpar för att växa och utvecklas samt att vara så vettig jag bara kan, så är jag ibland ovettigt och säger dumma saker. Men så är det bara. En del av livet. Blir ju som tråkigt om det inte finns utrymme för att växa något mer :).

Nu har jag dock svammlat tillräckligt.

Love you guys ! ^^



Vecka 9, 25/7 - 31/7

Har inte skrivit på nästan en vecka så en matdagbok först också. Denna var klurig att komma ihåg då jag inte fört några anteckningar under veckan, men med hjälp av min syster fick jag ihop det till slut. Tror denna stämmer någorlunda förutom att någon frukost kanske blev lite fel ^^.

Måndag: 2 riskakor till frukost. Middag: kyckling och ett halvt paket nudlar.

Tisdag: Exakt samma som måndag när det gäller frukost och middag.

Onsdag: 1 rågbröd med ost. Middag: en halv fryst jävla fet-pizza :)

Torsdag: Säkert 2 riskakor med ost till frukost, eller ett rågbröd, nånting utav det. Middag: grillat ! Kött, potatisgratäng, majs, ost, champinjoner tror jag. Det vanliga :P. Vin, ingen koll på hur många glas, inte allt för många iaf.

Fredag: Till frukost blev det 2 riskakor med ost. Middag var grillat kött, potatissallad, ost, champinjoner, paprika och majs. Riktigt gott ^^. Vin och öl i ospecifierade mängder.

Lördag: Åt lite kött och potatissallad till frukost. Middag blev potatissallad, grillad kyckling, ost och majs. Hann äta lite chips och dricka vin, öl och lite alkoläsk.

Söndag: Frukost var, (konstigt nog), lite kyckling och ett korvbröd. På kvällen åt jag hela 6st skinkcrepes, (dock inte på en och samma gång). Sen lite Doritos Nacho Cheese, (favvochipsen), salsa samt lite choooklad ^^.

RSS 2.0