Vecka 12, 15/8 - 21/8

Relativt nöjd med denna vecka. Några skippade måltider men det har varit mycket den senaste tiden med nolle-perioden och så ^^.

Måndag: Frukost: 1 hårdbrödmacka och 3 skivor ost. Middag: nudlar och tonfisk. Efterrätt, (you heard me!): äppelpaj och vaniljsås :)).

Tisdag: Frukost: en riskaka med ost och skinka på. Middag: snabbmakaroner, (fullkorn), 4 bullens korvar och rostad lök :).

Onsdag: Frukost: typ en riskaka, men den spydde jag upp. Lunch: potatis och tomat-gratäng samt sallad. Lyckades hålla nere den så pass länge att det mesta passerade, men sen spydde jag >.< Middag: snabbmakaroner, (fullkorn) och 4 bullens pilsner-korvar

Torsdag: Frukost: fralla med ost och skinka. Lunch: potatissallad, kyckling, rostbiff och en fralla. Middag, eller mera kvällsmål: två ostfrallor med ost och skinka :).

Fredag: Frukost: 2 hårdbröd med linfrö. ost, skinka och färskost. Middag: en kyckling och broccolipaj samt lite bea

Lördag: Frukost: en snickers. Lunch: fullkornspasta, quorn, blomkål, paprika, broccoli och krossade tomater i matlagningsgrädde.

Söndag: Frukost: två hårdbröd med linfrö, skinka, ost och färskost. Middag: Sallad med tonfisk, rödlök, majs, ärtor, feta-ost, till det bröd, dressing och rostad lök. Kommer även äta lite godis under kvällen, för det är gott ! ^^

Har inga ytterligare kommentarer om den här veckan. It is what it is ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0