Is this how it feels to be special?

I wanted to kill you the next day

Nixon
- Tiger Lou

Kommer alltid älska Tiger Lou <3.

Jag har tyvärr inget vettigt att skriva, som jag vill skriva alltså. Allt är bara en enda deprimerande sörja. Det känns inte så bra med andra ord.

Jag är fortfarande ledsen och jag har fortfarande en del ångest. I tisdags fick jag en ganska kraftig ångestattack, det var inte så trevligt...

Sen har jag knappt sovit i veckan så är typ konstant trött och har huvudvärk. Jag vet inte. Saker känns bara i allmänhet jobbiga.

Det värsta är känslan av att vara otillräcklig, oduglig, inte tillräckligt bra. Så känns det. Jag känner mig som en förbrukningsvara, som fyllde sitt syfte en tid, men sedan blev bortkastad.

Helt ärligt, det är så det känns. Och det gör helvetes ont kan jag säga. Jag förstår inte hur en annan människa kan få en att må på det här sättet.

Så jävla uselt. Jag känner mig så jävla usel.

Kan inte göra annat än att hålla andan och vänta på att den här känslan ska försvinna. För jag vet såklart att den kommer att göra det, (så det behöver ni inte säga till mig).

Just nu gör det dock ont, punkt.

Som jag sa, har inte något vettigt att skriva. Är bara allmänt deprimerad och jag har inte pratat med någon om det i veckan. Vet som inte riktigt vem jag ska vända mig till.

Jag hoppas ni andra har det sjukt mycket bättre än jag just nu. Massa kärlek till mina lovelies <3


En gammal goding. 'Nuff said.

Idioten som är en idiot, är en idiot

Typ.

Känner mig lite halvt dum i huvudet. Kanske inte halvt utan mera helt.

Vill så gärna vara stark så inbillar mig själv att allt är okejj.

Allt är dock inte okejj. Fuck.

Har ingen lust att utveckla det just nu. Hade tänkt skriva en hel del men satte mig istället på balkongen och drack ett par öl, rökte några cigg, lyssnade på musik och grät som bara den.

Så är livet ibland, tyvärr. Inte så mycket att göra åt.

I helgen tänkte jag göra vettiga saker. Kanske orkar göra en vettigare update då.

I övrigt vill jag bara säga att jag saknar mina lovelies från Stockholm as-super-mycket just nu. Ni är dom bästa som finns, så är det bara !

Idag fick jag iofs träffa en annan av de allra bästa, (jag menar dig Emma!), och det är inte alls fy skam. Synd bara att när vi träffas så är det så snabbt och i så vardagliga former att man hinner som inte riktigt gå igenom alla de djupa sakerna här i livet. Dock ändå guld värt, livet blir såååå mycket trevligare! <3

Snart har jag min lägenhet, har massa planer för den, kommer nog bli ganska så nice :).

Tills vi hörs igen hopppas jag ni alla har det awesome !


And baby, this I know

Orkade inte skriva låttext idag heller, typ. Förutom att rubriken är en bit av en låttext, men det är oviktigt ^^.

Så. Vad har hänt idag?

Sov typ inget i natt, var ju inte så jättekul. Klev upp, åt en hamburgare till frukost. Såg taiwanesisk drama, (säger man så?), nåja. Sen diskade jag. Tog en dusch, tvättade. Åt en hamburgare till. Såg mer drama. Spännande dag jag hade va? :P

Pratade med Jörgen på fb och antar att han tyckte lite synd om mig som hade tråkat så mycket så vi bestämde oss för att se film. Att komma ut ur lägenheten och få träffa en annan människa var dock sjukt välbehövligt, mår massor bättre nu :). Vi såg Due Date, riktigt rolig film, I do recommend ! ^^

Ser inte fram emot att kliva upp skit-tidigt imorgon, men ser fram emot att få träffa folket på LTU, speciellt min "homegirl", haha ;).

Kan verkligen inte sluta lyssna på Väldigt Kär Obegripligt Ensam av Linnea Henriksson, jag har blivit beroende ! Jag antar att folk skulle kunna tolka det lite sådär tramsigt att det har något att göra med mitt liv personligen som det ser ut just nu. Men så är det inte, jag relaterar inte texten direkt till mitt egna liv för tillfället, (klart att man alltid till en viss del kan relatera, men ni fattar nog). Så tro inte att det är typ en "Jag tycker synd om mig själv"-grejj nu :P

Jag vet inte varför jag förklarar detta. Eller jo, det vet jag. Har ju berättat om mitt allra största fel tidigare. Kan verkligen inte sluta bry mig om vad (vissa) folk tycker och tänker om mig. Kommer nog alltid vara sån.

Mitt andra fel jag har är att jag bryr mig på tok för mycket om folk som kanske inte direkt har förtjänat det, för det blir ofta så att jag gör det på min egen bekostnad. Är dock så snäll att jag inte kan låta bli ^^.

Nog om det. Det blev ett ganska långt inlägg i alla fall. Undviker dom djupa personliga tankarna och känslorna för tillfället just nu. Vill ni veta what's upp så får ni ringa, sms'a, skriva på msn eller fb :).

Love you lovelies. Vi förtjänar alla att få vara lyckliga, även om vi måste trampa på ett par tår på vägen dit.

Om någon hann undra om jag droppar små hint:ar till just dig när det gäller en viss sak, sluta undra, för det gör jag ! Min obotliga super-snällhet och omtanke gör att jag inte kan låta bli att försöka få dig att må bättre på alla de små sätt jag kan. Sån är jag :). I care. Jag finns här för dig, det sa jag till dig. Du kan alltid luta dig mot min axel, du kan alltid säga de saker som är så svåra att säga i vanliga fall. Du kan säga allt det där du tror att du inte kan säga till någon, till mig...


Be with who makes you smile.. Can I help you smile again?

Nej, inte idag


Kan inte sova. Kan inte stänga av tankarna.

KAN INTE SKRIVA VAD JAG TÄNKER ! (ursäkta caps men fan..) Vill undvika konstiga missförstånd. Så vad ska jag skriva då?

Humpty Dumpty sat on a wall,
Humpty Dumpty had a great fall.
All the king's horses and all the king's men
Couldn't put Humpty Dumpty back together again.

En saknad pusselbit. Oroa dig inte, den kommer fram till slut.

Take care lovelies


Wisdom tells me, "Turn away"

Broken once
It's all the same

My arms will grow
My chest expanding
Of all the boys you could have landed why'd it have to be me

You
Can't take my eyes off of you
You
Can't take my eyes off of you

Can't take my eyes off you
- Cary Brothers


Har hållt mig ganska upptagen de senaste dagarna, på gott och ont. Har svårt att varva ner och slappna av, har därför svårt att somna. Är även sjuk nu igen vilket suger massor. Speciellt när man är hemma hos mamma, mer svinigt kallt än vanligt tack vare att det är höst nu igen, typ.

Har problem med ångest och känner mig inte riktigt i balans. Beror säkert delvis på att jag är i nästan konstant rörelse nuförtiden. Har problem med andra saker också.

Dock en hel månad kvar innan jag får min lght, vilket borde hjälpa lite, I guess. Fast samtidigt så kommer jag mest troligtvis inte vara ensam då heller. Så. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det.

Börjar närma mig min "breaking point" nu. Behöver en kram, kan jag få en kram? :)

Jag vill ha kaffe också. Så det ska jag fixa, (och en anledning att gå ut). I min hjärna cirkulerar bara choklad, kaffe och kramar just nu. Det blir som så när man är lite deppig. (Ingen större fara dock!).

Vet inte riktigt vad jag skulle behöva just nu. Ett par dagar jätte-lugn och ro kanske. Finns det någonstans? Här finns den inte i alla fall. Nåja. Ska sluta klaga nu. Har fastnat lite i tankarna. Är typ gråtfärdig, men skyller det på att jag är tröttare än vanligt denna vecka.

Ha det bäst lovelies -v-


RSS 2.0