I'm in the business of misery

let's take it from the top

Misery Business - Paramore

Har fortfarande problem med att jag har ingen ork och jag hatar mig själv lite granna för det. Känns så konstigt att man inte bara kan rycka upp sig och ta tag i saker. Men det går verkligen inte. Får ångest för att jag ligger i sängen som ett litet apati-barn mest hela tiden och inte gör ett skit. Fan också.

Borde städa, borde diska, borde packa, borde skriva på uppsatsen. Borde bara fucking göra något. Men icket. Sjukt frustrerande. Varför går det inte!?

Nåja, vissa av er vill säkert tänka nu att jag visst kan göra dessa saker. Men men, känner ni inte till hur det är så är det väl svårt att förstå. Fucking jävla apati. Bryr mig så lite om saker. Så så lite. Ingenting gör mig upprörd. Den där jävla ångesten jag pratade om tidigare är lite överdriven, jag får känslan snabbt, den hugger till i magen och sen släpper jag den. För jag kan inte, orkar inte hantera det just nu. Så vad ska man göra?

Vill sitta här och skriva om de roliga saker jag gjort i veckan, om seglingen, om min sexiga näsbränna, men nä. Orkar inte. Det är inte sånt jag tänker på.

Så vad tänker jag på? Ja, det var ju det också. Inte ett jävla skit för det mesta!! Åååååh. Hatar detta så mycket. Kan någon bara ge mig en injektion av "jag bryr mig" så kanske jag kan göra lite vettiga saker. Men jag bryr mig inte, åh vad jag inte bryr mig. Är så avstängd fortfarande. Jävla psyke.

Jag vet att det är ett försvar, att det är för mitt eget bästa, så jag inte ska gå jävlat rakt in i väggen igen och bryta ihop totalt, men det är så sjukt frustrerande på samma gång. Jag vet inte vad jag ska säga.

Nä, det var inte alls det här jag skulle skriva nu, men det är så här det är för tillfället. Då vet ni.

Ta hand om er, jag försöker göra detsamma. Ha en trevlig kväll ^^.


Jag vet, totalt irrelevant till mitt inlägg, men kände för att avsluta med något helt annat ^^.

Skeppsholmens folkhögskola

Kursbeskrivning till Allmän Linje: Jag i Världen, (den kurs som jag går) + mina egna fina tankar och åsikter om det hela :P.

"Vi läser och diskuterar det som står i nyhetsmedier, skönlitteratur och facktexter"

Jaha, måste vara därför våran lärare kläckte ur sig för några veckor sen: "Så, vad tycker ni om situationen i Japan då?", (vad fan tror du vi tycker!? Det är fruktansvärt...). Utöver det så diskuterar vi inte nyheterna om vi nu inte ska basha på SD, det älskar våran lärare att göra, till den grad att SD, (alla?), tydligen är nazister, se där, hade jag ingen aning om.

Diskuterar skönlitteratur? Hm. Skulle man väl kanske kunna kalla det om man nu verkligen ska hårddra det....

Facktexter? Ja, nog har man väl sett ett par sånna passera, inte så mycket dock. Väldigt mycket lyssna och tro på allt dina lärare säger. I don't believe ;P.

Jag är ju iofs inte helt säker på vilka källor dessa kopierade papper brukar ha. Så, ställer mig skeptisk. Jag har lärt mig att vara källkritisk och ett vitt papper med svart text does not make me a believer! Sen att det oftast är hämtat från internet gör ju saken bara ännu värre, det är ju trots allt inte helt sant att allt som står på internet stämmer ;P. För 800kr/termin per elev kan man tydligen bara skriva ut / kopiera saker. Papper papper papper. För 800kr/termin per elev, bara massa papper, does that even make sense?


"Vi skriver mycket i olika former bland annat reportage, nyhetsartiklar, essäer, dikter och rapporter"

Få se nu.. Inte ett endaste reportage, nyhetsartikel eller essä, (dikt någon?), och EN rapport. Se där. Vad vi däremot har och älskar det är muntliga redovisningar, bokrecensioner till förbannelse och gärna powerpoint! Får inte glömma powerpoint! Måste väl nämna hemsidan man gör i google också, (vilket faktiskt enligt mig var ganska okej). Är dock spyless på bokrecensioner. Nåja, bara en till så är man klar!

Jag vet inte om vi skrev en dikt, vi skrev något extremt tramsigt där en vecka då vi skulle ha kreativt skrivande..

Vad gör vi egentligen på våran skola? Inte så mycket kan jag säga. Mest trams. Outvecklande och understimulerande trams. Inlämningar på en A4 utan källor fyllt med trams, ordbajs och mera trams.

Jag är faktiskt varken bitter eller negativ då jag skriver detta, trots det faktum att jag hatar livet lite för att jag inte kan sova. Tyckte mest detta var fantastiskt roligt och värt att anmärka.

Ni som förstår, förstår, ni som inte går på min skola förstår nog bara en del. Men så här är det i alla fall.

Nu ska jag försöka sova igen, wish me luck! ^^

Bild tagen i vårat klassrum förra året av mig. Borde bli bättre på att ta bilder på våran skola så ni får se men nu när kameran är halv-pajj blir det lite jobbigt :P.

Seg segare segast.

Migrän hela helgen, sööög rätt hårt. Orkar inte prata om det.

Gjorde kycklingsallad idag i hopp om en picknick, orkade dock inte engagera mig allt för mycket i om den skulle bli av, skickade bara ett sms. Men något gjorde jag iaf och inget svar fick jag heller ! :P

Så nu har jag massa mumsig kycklingsallad i kylskåpet, har såklart redan ätit av den till middag, sjuuuukt gott måste jag säga. I love min kycklingsallad ^^.

Annars så gör jag inte så mycket. Gömmer mig i mitt mörklagda rum och hatar solen och värmen lite granna. Imorgon är det skola. Sjukt opeppad, men det ska nog gå ändå, som vanligt. Hoppas Patrick dyker upp, då ska jag tvinga i honom lite kycklingsallad och hata lite saker i allmänhet sådära. (I'll tell you later!).

Borde tagit mer tid att göra skolarbete men är slö som satan och saknar självdisciplin, hoppas jag kan ta tag i det i veckan, det och lite annat stuffs. Måste börja packa och städa inför flytten, (vilken flytt !?), ja, det vet inte ens jag än. Ursäkta luddigheten, men det är faktiskt sant, jag vet inte, vet bara att det kommer ske i Maj.

Så har en del framför mig. Hoppas ni hade en trevlig påskhelg allihopa, vi hörs !


Nån annan gång maybe!

Jag skriver inte för att jag är upptagen med annat, men jag lever och jag mår ! :).

Ikväll och imorgon blir det Pretty Shitty Kjell II, kommer vara awesome ! :)).

Vi hörs efter helgen, om jag överlever x).

Ha det bäst peeps !


Random bild som jag hittade på min kamera efter att den gick sönder, haha ^^

Mer bilder :P

Tyckte den förra bilden var lite dålig, visade inte blåmärket i sitt fullo. Så här får ni se en ny bild ^^.


Nu kanske ni ser riktigt hur stort och hemskt det ser ut att vara? Inte så konstigt att jag blev lite rädd när jag såg det där x). Men ingen fara, det gör inte ont eller så.

En bild på mina ben, (tagen idag):

Alltså, är det bara jag som skrattar lite när jag ser denna katastrof? Känner mig inte snygg för fem öre, men samtidigt är det ju ganska roligt hur klantig en människa kan vara x).

Nåja, det tåls att nämnas än en gång: I'm not in any kind of pain. Hade jag varit det så hade jag inte postat sånna här bilder och skrattat. Jag kan göra det just eftersom att det är så harmlöst, ser bara hemskt ut :).

Another picture

Blev lite rädd idag när jag såg blåmärkena på mina anklar, trodde bara det var skrapsår på dom, men icket x).


Så vackert. Den andra är typ likadan :P.

(uppaterar inte om något annat för att jag är upptagen med att vila och ta hand om mig själv, inga känslo-yttringar här inte ! ^^).

Picture

Bild på mina anklar som jag skrapade upp i fredags. Det hade jag ju missat att berätta. Var lite ouppmärksam när jag skulle gå nerför trapporna längst bak i bussen på väg av. Ramlade ut ur bussen och slog mig ganska hårt x).


Sexigt värre lr hur? :P

I don't do relationships

I'm finding it hard to believe
The things I just can't see
Or feel anymore
Happiness, just not sure

Don't know if love is real
Cause that's not the way I feel

Doesn't matter how much I desire
I always get burnt by the fire
And I always drag someone with me
I just can't let it be

So I've learned, the hard way
That I can't stay
Cause if I do
There will be hell to pay

And I just can't walk that road any longer
It didn't kill me, but it didn't make me stronger
Knowing that I'm not the only one who suffered in the end
Just can't pretend

That it doesn't effect me, to see you cry
That it hurts you when we say goodbye
I'll just walk alone
It's the only way for me to keep strong

- I just don't do relationships -

Nothing, anything

Varför är det här mitt liv? Finns det någon rättvisa i det? Är det verkligen schysst att jag ska behöva leva just det här livet? Med så mycket sorg och smärta. Vad är poängen liksom?

Varför kan inte jag få vara lite mer som alla andra? Att ha levt lite mer normalt. Så att jag kan vara lite mer normal.

Vad är då normalt? Jag vet inte. Jag vet bara att det inte är det _här_

Det var allt. Vilar just nu. Det behövs.

If you feel so filthy

So dirty, so fucked up
If you feel so walked on
So painful, so pissed off
You're not the only one

Riot - Three Days Grace

Ah, den lediga dagen - idag.
Idag hade jag 4 planer:

*Söka jobb

*Diska

*Börja skriva på rapporten, (uppsatsen if you will)

*Duscha

1 och 2 is done and done. Orkade bara söka 5 jobb iofs. La mig ner och hatade livet en stund. Vred mig på något sjukt sätt så jag fick något som kändes som senadrag i nacken. Fy fan vad ont det gjorde ! :S Efter det hade jag svårt att koncentrera mig. Livet kändes hopplöst. Insåg att jag sökt sammanlagt 30 jobb nu den senaste månaden. Varit på två intervjuer. Inte fått något jobb. Men mitt i min hopplöshet så ringer min telefon. Vad kan detta vara? Jo, det var en karl som undrade om jag ville komma på en arbetsintervju imorgon, are you kidding me? SJÄLVKLART vill jag det ! Även om en intervju inte betyder ett jobb, så är det ju definitivt ett steg i rätt riktning. Så yeah !

Blev så glad och uppe i varv att jag bestämde mig för att diska. Sånt är alltid bättre att göra när man är pepp ^^. Fortsatte med att skura toaletten + handfatet och torka speglarna. Kändes nice att göra något bra.

När jag var klar med det tyckte jag att jag förtjänade lite mat. Fick den förbannade gas-ugnen att funka, creds till mig ! (Jag vet att det inte är så svårt egentligen - ssch!). Segat mig och tittat på Mischievous Kiss som är, gissa? Ja, en koreansk drama. Baserad på en av mina absoluta favorit-animéer: Itazura na Kiss, känner ni till den? Har sett två avsnitt än så länge, and I like it ^^. Blev klar med Boys Before Flower idag också. Han som spelar stackars killen som inte får tjejen har den manliga huvudrollen i Mischievous Kiss, den ni ^^.

Om jag råkar skriva något fel när det gäller drama och anime, så är det för att man inte alltid lyckats memorera alla namn, okej? Orkar inte googla varje liten sak jag ska skriva om :P.

Uppsatsen/rapporten. Inte påbörjad. Gör det sen. Ska duscha först. Måste dock göra klart det idag. Annars får jag frånvaro för onsdag. Se där. Onödigt. Dumt. Tror inte någon annan klass gör så. Dumt. Jag upprepar mig.

Tills vi hörs igen peeps ! Jag mår förresten fortfarande ganska bra, känns skönt. Har funderat lite mer på vad det är som gjort mig så upprörd. It makes sense. Personlighetsstörning och allt. Känns dock jävligt bra att jag blivit så duktig på att analysera och förstå mig själv, mina känslor, och varför jag reagerar som jag gör, men även också hur jag ska hantera det och komma över det fortast möjligt. Livet är en resa, eller hur? ^^


Det bästa med att titta på koreanska drama-serier, det är alla söta pojkar som är med ;) Hehe, mums!

Bara en dag

Jag är trött men mår ganska bra. Har varit duktig med Patrick idag. Vi var på biblioteket ^^. Kändes bra att se hans face. (Nä, ta inte åt dig, det är inte menat som en komplimang på något sätt! ;D).

Sen har jag bara tagit det lugnt. För jag vet att min kropp och mitt psyke behöver det. Känns skönt på något sätt. Ska vila imorgon också. Ledig från skolan. Så då blir det först och främst sovmorgon - asnice !

Åt en dunder-middag idag. Omelett med räkor, bacon, gröna ärtor och sparris. Det var riktigt mumsigt kan jag säga ^^. I love räkor, och sparris ^^. Kändes som att man åt en s.k kombinerad breakfast & dinner, (= brinner). Ni som sett Scrubs vet vad jag snackar om, ni andra förstår nog också säkert :P.

Har t.o.m ätit både kvällsmål och mellanmål idag. Hej och hurra. Jag kan jag också :). Måste ju säga att ingen av dom två bestod av mackor, haha, för er som undrade. Utan yoghurt och frukt. Ja, nu kanske vissa av er trillar av stolen av förvåning. Emma, äter något vettigt? Shit alltså.

Frukten var såklart skuren i bitar ;). "Jag äter inte frukt om den inte är skärd i bitar" - Jag "Vadå, är du mig när jag var tre eller?" - Patrick. Ett litet utdrag från dagens samtal ^^.

Jag har som ni märker inte så mycket att säga. Har bara haft en ganska vanlig dag.

Ska försöka sova nu tänkte jag, är som sagt ganska trött. Ha det bra peeps ^^.


Jag halkade på lite grus i lördags..... Vem är förvånad? Ingen, nähä :P.

I can't let myself fall down

I can't help myself right now
I can't let myself fall down
If I can't be myself
I fall down

Destination Anywhere - Sugarcult

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här. Men jag säger det just nu, (skriver för er som är petiga): Jag vill ta antidepressiva igen. Jag vill ha mina citalopram 20mg i min kropp.

Jag slutade ta mina mediciner augusti eller september 2007. Jag minns det så väl. Kan tycka att jag har gjort ett bra jobb fram till nu att sköta mig själv så att säga. Att gå framåt. Att må bra.

Just nu mår jag dock inte bra. Har inte gjort det på ett tag. Sover dåligt. Har koncentrationssvårigheter. Gråter av okänd anledning. Konstant utmattad. Trött, så trött.

Saker känns så fel, och jag vet inte varför. Det är som att något inte stämmer. All min gamla oro rörande människor som jag hade i mitt liv då, har nu överförts till dom människor jag umgås med nu. Det känns så konstigt och så fel. Jag har ångest. Jag inbillar mig att nästa sms kommer vara ett "du kan dra åt helvete" sms, till mig. Från någon av er.

Does it make sense? Absolut inte. Men får så dåliga vibbar av allt nuförtiden. Av er också. Sjukt konstigt och jag vet inte hur jag ska förklara det.

Tror jag blev mer skrämd än vad jag ville inse och erkänna av senaste tidens drama. Det triggade nog alla mina gamla minnen och känslor om svek. Kompisar som man trodde stod en nära som visade sig vara inget att ha. Kompisar som aldrig på riktigt älskade mig, eller ens visste vem jag egentligen var.

Jag vet inte hur jag ska orka med allt just nu. Jag vill ha mina antidepressiva. Jag vill må bra.

Jag får ju förhoppningsvis snart skriva mig på en adress här i Sthlm, ska försöka fixa saker då.

Men fram tills dess får ni nog ha lite tålamod med mig, jag är skör..


Insåg just en sak, på tal om det jag skrev om att gamla minnen och känslor spökar.
Kommer du ihåg Patrick när du sa att du uppmärksammade när min kropp "bröt ihop"?
Visste du att det var precis efter "du vet vilket"-drama?

Jag trodde att avsaknaden av känslor på det, var jag som hade kommit över det.
Nu inser jag att det var mitt psyke som "stängde av", för att jag orkade inte.
Jag orkar fortfarande inte, känner mig helt kall och tom när jag tänker på det. Ingen reaktion.

Är det inte lustigt hur våran kropp och hjärna funkar? När livet blir för svårt sätter den igång försvarsmekanismer så vi får "vila" upp oss ^^.

En dag som idag

Först och främst: Grattis Patrick på din födelsedag ! :) Tänker faktiskt inte ens skriva något uppkäftigt om det, idag är jag snäll ! ^^


Sen. Har jag haft en så skön dag.

Vaknade ganska många gånger så där förvirrat ni vet? Vilket är olikt mig och betyder att jag sover djupt och bra, det gillar vi ! :). Klev upp runt 10, det var nice. Kollade facebook. Såg ett avsnitt av den korenska versionen av Boys Before Flowers, (Hana Yori Dango). Orginalet är  bättre, blev riktigt sugen på att se om den nu. Men ska se klart den här först, den är faktiskt helt okejj.

Tog en powernap efter det, vaknade upp och såg att jag dreglat på mitt täcke, fan vad charmigt ^^. Haha. Sen så slöt jag mina ögon en stund till och vaknade av att min bror knackade på min dörr. Han skulle tydligen iväg nånstans, (klockan var nu bara runt 11.50). Okejj. Sen så sa han att han kanske sover borta inatt. Jag var fortfarande så pass förvirrad vid det här laget att allt jag kunde säga var "okejj". Så har ingen aning om vars han är och vad han gör. Haha. Men poängen var iaf denna:

Ensam hemma hela dagen ! Love it ! :). (Brukar ju iofs vara det varje lördag mellan 15-19), but still ^^.

Jag har tagit en dusch. Försökt hitta en klänning som jag ville ha på mig. Gick det? Nej. Slet jag ut alla mina kläder på golvet för att hitta den? Ja. Fanns den där? Nej. Så vars fan är den!? Helt sjukt..

Nåja. Tog på mig en annan klänning. Har sminkat mig. Nu äter jag min middag. Om man får kalla det så. En sån dära Keso mellanmåls-grejj-sak-typ. Ja, ni som vet, vet ju. Insåg iaf att jag inte tycker om Keso, yay. Nay. Men insåg även hur gott torkad frukt kan vara. Har aldrig tyckt om torkad frukt förut, men den här var fan riktigt god.

Helvete vad långt jag skriver om INGENTING, men men ^^.

Så vi slutar nu. Ska snart dra mig. Ska bara tvinga i mig min äckliga keso :).

Ha're !


Visst vet ni vid dete här laget hur mycket jag tycker om att klä mig i olika stilar och testa olika sminkningar?
Detta var iaf förra sommaren i Sthlm, rockabilly version Emma :P

Jag har inga ord

För den som undrade; det blev ingen redovisning idag för min del. Alla "du kunde väl ha gjort det själv"-kommentarer kan gå och dö. För den som inte förstår orkar jag inte förklara.

Satt och grät idag i Segelsömmarsalen, inför alla, känns ju.. bra... Eller så inte..
Tårar hjälper en iaf att slippa redovisa, alltid något.

Kunde knappt sova inatt, vilket bidrar en del till mitt humör, men inte så fasligt mycket.

Känner mig helt tom just nu. Vet inte vad jag ska tycka och tänka om saker.

Tänker inte säga så mycket mer om det. Skönt att det finns andra personer på skolan som stöttar en och säger hur duktig dom tycker att man är, och att dom förstår, det värmer <3.

Förvänta er en väldigt osocial Emma idag och ikväll, vill nog inte prata med någon för tillfället.


Ja, ni vet.

För mycket **** i mitt *******-omlopp. Ni vet.

Känner mig helt förstörd, haha, hungrig som ett djur och seg som ett as! Var inte hemma förrens efter 17 idag, fi fan. Öppet hus på skolan var ju lite av ett failure, knappt en kotte på besök. Sen var det dåligt med elever närvarande också. Hm.

Imorgon är det våran redovisning. Kommer ju behöva ta livet av mig om det bara är jag från min grupp som dyker upp, (ja varsågod och känn dig träffad Herr!).

Har iaf ett exemplar av våran pdf-tidning, kul att titta i den. Den blev fan riktigt bra :).

Funderar också hur jag ska orka göra mat just nu, men måste ju som så att man inte kollapsar. Sen borde jag ta en dusch också. Boka en tvättid, städa upp i mitt rum + diska. Men det kommer jag ju inte orka, förutom duschen då. That's life people!

Har inget att säga just nu, vet inte ens varför jag skriver ^^.

Ha're!

Rage på onödigt trams på facebook

Finns två event som cirkulerar just nu, idéen är den klassiska män mot kvinnor, kvinnor mot män, hur du nu vill se det. Copy paste från min facebook:
Killar mot tjejer, ska jag tvingas dra genus-kortet på er? Varför finns det ett sånt jävla behov att vinna över det ena könet? Är vi inte alla jämnlika? Nej, fuck that trams, vet bättre folk! :P (Jag är inte bitter, bara fundersam över hur vi låter detta leva kvar, denna kamp att visa att antingen killar lr tjejer är bättre, jag menar, varför?).
Är fruktansvärt medveten om att vi lever i ett icke jämnlikt samhälle där kvinnan fortfarande inte har samma rättigheter, men detta har inget med detta event som cirkulerar just nu att göra. Detta är oerhört okunstruktivt som bara spär på denna dumma jävla idé att antingen kvinnor eller män ska vara bättre. Ingen är bättre, vi är alla jämnlika!
‎(Möjligt att jag är för seriös just nu, men blir bara less på sånt här när det finns ett riktigt problem i vårat samhälle med ojämlikhet mellan kvinnor och män).
En gång till, denna idé, denna kamp att någon ska vara bättre måste dö. Nej tacka vet jag feminism, ALLA är lika värda, alla är jämnlika. Ingen är bättre än den andra, visst håller ni ändå med om detta? Det kan ju säkert verka som en kul grejj i mångas ögon. Outbildade ögon som kan skämta bort och tramsa kring detta egentliga, allvarliga problem. Vi lever i ett samhälle där det inte är jämlikt mellan kvinnor och män, vill ni verkligen göra det? Nej bryt dessa gamla mönster och ramar som ni blivit uppfostrade att passa in i. Det är inte speciellt konstigt att det är mycket mer tjejer än killar som bryr sig om detta tramsiga event. Killar behöver ju inte hävda sig, dom har ju växt upp med den vanliga manliga attityden, dom känner sig inte underlägsna. 

Just därför vill jag säga till er kvinnor: tänk efter, läs på! Ta er ut denna situtation där vi anses vara mindre värda, istället för att skämta bort det på facebook. Det är så oerhört okunstruktivt för kampen mot jämlikhet att skämta bort detta och leka i en "kamp" mellan män och kvinnor. Den enda kamp som ska kämpas är den för JÄMLIKHET, inget kön är bättre, ingen människa är bättre än någon annan. Kom igen nu, håller ni inte med ?
Lika? Right?

If only

Ja, tänk om?
What's up? Mår oförskämt bra idag tack vare gårdagen. Tänker inte gå in på det så mycket mer. Finns så mycket som jag inte längre orkar ta upp för alla nyfikna och dömande människor. Så struntar i det ^^.
Fick iaf klart alla recensioner till vårat projektarbete igår, fett nice. Så nu sitter Patrick och försöker pussla ihop alla texter och bilder snyggt i en pdf-tidning. Vi gör det ganska bra ändå. Redovisningen dock känns ju inte helt okej. Vill inte, men det vill ingen annan heller, så måste ju som. Omdömet hänger ju på det så :P.
Annars då? Inte så mycket, sitter hos Patrick & Kornelia och ska snart äta pizza - sweet! :). Sen ska vi vara allmänt glada och skutta runt för att en viss person fick glada nyheter idag - fett nice ! :D

Så det var allt. Har inte så mycket ork att skriva något vettigare idag, som vanligt. Jag vet iaf vad det är för fel på mig, alltid något ! :)
Ha det bra nu peeps, ta det lugnt och ta hand om er själva!

Från mitt hjärta

En ensam tår .. / .. försvann i natten
En ensam själ .. / .. försvann i allt

Det som ett hjärta bär .. / .. all smärta
som brinner .. / .. tårarna försvinner
I en natt så hård och kall .. / .. allt

Ser du mig nu? .. / .. Kan du höra mig?
Vad fan vet du? .. / .. om mig?

Du tog min hand .. / .. ledde mig bort
Mot en avgrund, en kant .. / .. så kort

Du bad mig hoppa .. / .. framför ett tåg
Så att du kunde ta allt .. / .. men jag gick därifrån

[och jag kommer aldrig mer tillbaka]

Ta min hand .. / .. vägen är inte slut än

.....

Skriven 28/3-2011 under inspiration av låten Dom Som Försvann av Kent
Märks det? :P

Vill påpeka än en gång att alla dikter jag lägger upp i min blogg är skrivna av mig om inte annat anges, okej? Vill ni läsa mer finns en hel kategori tillägnat detta: "Pjoeesi" :).

Save som face,

You know you've only got one
Change your ways while you're young

Smile Like You Mean It - The Killers

Har tänkt på att ha denna låt som rubrik ett tag. På tal om att man är ett "face" hit och dit :P.

Så nu är det söndag. Hur mycket bättre mår jag idag? Nja, inte så mycket. Är fortfarande seg av okänd anledning, har fortfarande problem med magen (av mer känd anledning). Känner mig lagomt ointresserad av det mesta just nu. Är bara i en sån period. Lite fundersam på varför, menmen. Ingen aptit har jag heller. Sover ovanligt lite.

Alla symptom på att man sörjer, men vad sörjer jag? Känns lagomt konstigt. Pressen blev väl för mycket antar jag, speciellt i kombination med en kropp som inte riktigt funkar.

Att det är redovisning på projektarbetet nu på onsdag hjälper inte heller. Trodde vi hade en till vecka på oss, varför trodde jag det? Åh, så jävla dumt! Så måste göra världens största ryck imorgon och skriva klart allt. KUL.

Förhoppningsvis behöver jag inte stå där ensam på onsdag....

Sen är det ju öppet hus på våran skola också den dagen. Känns ju mindra bra, varför just på redovisningsdagen? Är det inte illa nog att man ska redovisa inför hela allmän linje, utan även för random people också? Sjukt. Många som inte ens klarar av att redovisa inför sin klass, och nu ska man behöva stå ut med detta?

Än en gång, hoppas jag slipper stå där ensam och göra bort mig. Fy fan alltså. Om vi nu hinner klart med projektet, det kan ju faktiskt gå, så lär det ju inte finnas så mycket tid att planera redovisningen. Fuck fuck i fuck fuck. Åååååh ! Hur ska detta sluta !? Måste MÅSTE ju vara där. MÅSTE få godkänt på projektarbetet. Argh!

Nog om det, nu ska jag försvinna in i en koreansk drama igen. Verkligheten får vänta till imorgon, jag behöver fortfarande vila.

Ha det bra peeps !


En av sakerna vi gjorde under projektet, firade St. Patrick's Day.

På bilden: Patrick, (som är med i projektet) och Klara, (som inte är med i vårat projekt men som går på våran skola och bor vägg i vägg med Patrick och Kornelia, stackars tjej ;P)

Emma "the face" Engfors

Första gången jag skriver mitt efternamn i min blogg, visste ni det? Förmodligen inte. Men så är det. Ungefär som att jag aldrig skrev vars jag bodde heller, tills jag flyttade till Stockholm. Ville vara anonym för alla som inte kände mig direkt. Inte för att det spelar så stor roll, men liten stad + att jag är den enda med mitt namn i hela Sverige, gör att det blir ganska lätt att ta reda på saker om mig. Vilket jag inte ville.

Struntsamma dock, vem bryr sig? Inte så att någon av er kommer terra mig för det :P.

Men för att återgå till rubriken. Idag är jag ett face. The biggest face ever. Har ingen lust, har ingen ork, har inget av inget. Känner mig som en spillra av mig själv idag. Inget riktigt stämmer. Inget är riktigt okejj.

Fast jag är väl okejj, ändå. Bara en tuff period i mitt liv. Kroppsligt som själsligt.

Eller, idag är jag inte okejj. Idag ligger jag i min säng och gråter och trycker i mig godis, trots att jag inte har någon aptit. Det är sånt jag gör. Jag är en tröstätare, väldigt dålig vana. Vill bara äta och äta som att det på något sätt skulle kunna trycka undan mina dåliga känslor. Visst är det sjukt? Går som inte att förklara heller. Den som vet hur det är, vet, den som inte gör det kan nog aldrig förstå.

Ett öppet och ärligt inlägg bjuder jag på idag. Hoppas ni förstår och respekterar mina känslor denna dag. Jag söker ingen sympati, bara en släng av förståelse, för nog vet ni väl hur det kan kännas ibland?

Orkar inte skriva något mer nu, orkar inte heller vara social. Tar jag inga samtal eller svarar på fb lr msn, då vet ni varför. Jag bara orkar inte med något alls just nu.

Ska fortsätta se Koreansk drama och trycka i mig saker som jag inte borde äta, för det är sånt jag gör..

Ha det bra peeps, jag kommer snart tillbaka !


Senaste inlägget: 3 dagar och 6 timmar sedan

Så vad gör jag, var har jag gjort? Varför har jag inte skrivit något?

Har helt enkelt inte haft någon lust, tid eller ork. Logiskt va? :) Har vilat, det behövdes. 3 månader av "håll-i-gång" klarade jag av, innan jag gick "sönder" så att säga. Innan enough was enough och jag hade fått nog. 3 månader, hm. Om det inte vore för att jag mådde ganska dåligt (känslomässigt), under cirka 2 av dom 3 månaderna, så hade jag kanske inte kört på så hårt som jag faktiskt gjorde. Gjort är dock gjort, och här sitter jag, inte riktigt mig själv. Trött, sliten, men helt okejj ändå.

Känslorna över alla förändringar som kommer allt närmare är fortfarande ganska ångestframkallande. Jag försöker så gott jag kan hantera pressen, det går väl ganska bra tror jag. Ah, jag mår bra, oroa er inte.

Gör saker som är ganska olikt mig, p.g.a att jag inte orkar. Samtidigt så gör jag bra saker också. Gjorde kycklingsallad idag, med egen dressing, det var mums! Blev lunchlådor till imorgon, högskoleprovet väntar! :) Så, går inte fram i samma takt som förut, men det är en bra sak också. Framåt går det iaf fortfarande, tror jag. Hoppas jag. Har satt i mig själv några konstiga tankar om misslyckande. Att jag ska skita i att göra saker som är viktigt för mig, som jag gjorde förut. Bara för att jag inte kan tvinga fram min beslutsamhet som normalt alltid finns med mig. Konstigt. Ska inte prata mer om det dock,  det är mitt problem helt enkelt ^^.

Får återgå till att säga att allt är bra egentligen. Bara jag som måste möta några negativa känslor och tankar, och förhoppningsvis komma fram till det bästa resultatet :). Ni vet, som man måste göra ibland.

Ha det bäst nu peeps, och lycka till till alla er som ska skriva högskoleprovet imorgon ! :)


Min bakgrundsbild på mobilen :P.


"I don't care what you are doing, so much as the idiotic way that you are doing it"
- Vincent Valentine

Word.. (Till, ja, ni vet nog vem.. :P)


RSS 2.0