Nu är det nära ! :)

Imorgon drar jag iväg till Stockholm. Blandade känslor angående det dock. Givetvis så kommer det vara hur kul och mysigt som helst att återvända till sin födelsestad och hälsa på brorsan, gå på bröllop och besöka affärer som har massa skojj som inte finns här :). Men jag kommer sakna alla, fakiskt. Folk kan klaga på denna stad hur mycket dom vill men jag tycker det är mysigt här och jag älskar mina vänner som finns här. Vi har så jävla mycket kul så inte fasiken spelar det någon roll vars vi är ^^.

Folk som klagar känns ofta i mina ögon otacksamma.. Ja menar, det hade ju kunnat vara sååå mycket värre? Kunde bott i en redneck-håla i U.S.A där knappt hälften kan läsa och det inte finns någon sexualundervisning och bara massa jävla kristna moralkakor som man tvångsmatas med varje minut av varje dag :P.

Undrar ni varför jag nämner sexualundervisning? Tjaa.. Det hör väl ihop med det kristna antar jag? Eller så svamlar jag jag på tok för jäkla mycket. Det sistnämnda stämmer nog rätt bra ^^.

På tal om annat..  Ha en bra dag alla ! Ska försöka uppdatera medans jag är borta :P



  ▲
▲ ▲ Jag har en triforce, har du en triforce? Nörderier är det bästa som finns ! :)


Idag är vi glada :)

Idag har Emma:
* Njutit av att inte ha något som måste göras till skolan. Sjuuukt jävla skönt :P.

* Testade spela Shadow Hearts, var ett tag sen, kan lugnt säga att jag helt tappat greppet, nåja, får väl återkomma till det någon gång så att man kan spela klart det, har ju faktiskt hunnit en bra bit in i spelet.

* Har även packat min väska, blev liite mer än halva, så har plenty of space för inhandlade saker så att det inte blir som sist då man fick tvångsmata den med saker och sitta på den för att den skulle gå att stänga.
Har på bara en dag och en halvtimme till och med lyckats få hela 10 applåder på poeter.se, det kallar vi starkt jobbat ! Har endast varit medlem i 4 dagar och har redan fått sammanlagt 20 applåder, inte illa pinkat alls måste jag nog säga :).

* Nostalgiskt myst framför Kingdom Hearts för det är ett riktigt mysigt spel. Spela det och myyyyys ! Helst på kvällen, faktiskt helst på vintern, såååå mysigt :D. Nog om det nu...

* Det var allt jag har gjort idag. Snart blir det mat och se Sarah Connor Chronicles, gillar det faktiskt än så länge ^^.

Ha en bra dag !

Jag skriver nog inte allt för ofta

Men antar att jag har varit busy? :P Kommer inte på någon vettigare förklaring iaf.
Tänkte precis sätta mig ner och skriva färdigt min sista inlämning, dock 3 dagar försenad, men så blir det ibland ! :)

Har fått fin feedback på vissa av mina dikter på poeter.se, sjukt nice, så jag är glad ! :) Ska försöka fortsätta lägga upp dikter regelbundet där, just nu lägger jag bara upp gamla verk, men har ju som inte direkt skrivit mycket på senaste tiden heller så ^^.

Stockholm är bara 3 dagar kvar, så det börjar bli sista chansen att säga till om ni är sugna på något därifrån, och då menar jag något REALISTISKT :P. Till Mattias ska jag iaf köpa en bok + lite färg så han kan börja nörda sig igen med sina små figurer ^^.

Ha det bäst alla ni för nu ska jag skriva tills jag blir jävlat säkert klar ! :)

Men gladast är nog räven ! :)

Jag är också rätt glad. Kom nyligt hem och har skrivit mitt sista prov :). Det var även min sista dag sådära allmänt. Sjukt najjs att vara ledig ett tag nu :). Har fortfarande en inlämning att göra klart, men den gör jag fasiken på söndag, nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att det finns inget att stressa över ! :D

Känns inte som att jag hade så mycket annat att säga, ta hand om er huvven ! ^^

>.< Awesome >.<

Vid typ 7 imorse somnade jag för första gången.. Väckarklockan väckte mig 10.00. Jag har bara en sak att säga: Jag är trött ! ;P Kan ju som inte hjälpas dock, det är bara att ihop. Ska iväg till skolan snart och skriva ett prov i Svenska. Det är mitt sista prov i svenskan och mitt näst sista prov överhuvudtaget. Sista provet skriver jag imorgon för Samhälls. 2 inlämningar kvar också varav en är 2/3 klar och den andra opåbörjad.. Hur ska detta sluta?? Vi gör ett sista ryck idag och gör klart allt, skriver sista provet imorgon, sen väntar härlig ledighet ! :D

1 vecka kvar till Sthlm nu, har ni kommit på något som ni är sugna på? Jag ska iaf köpa saker till Mattias. Så bara säg  till om ni är sugna på något ;).

Idag kommer jag, som ni nog förstår, inte vara speciellt social. Efter imorgon dock, då jävlar ! :) Ta hand om er huvven ^^.

Uppmärksamhet tack !

Jag älskar den verkligen ;D. Seriöst, vem gör inte det? Jag söker den dock för bekräftelsen. Även om man är legendariskt sämst på att ta emot komplimanger så är det något som är rätt så underbart när främlingar ger en en. Folk jag känner, irl? Det är nog fasiken det jobbigaste. Finns ju som inget annat att säga än tack, och ett tack känns ofta otillräckligt. Håller ni inte med?

Blev just medlem på en sida för "poeter", (man kan lägga upp andra texter än bara poesi). På typ en halvtimma har jag fått tre "applåder", det betyder att det finns personer som tycker om mina texter. Personer som inte känner mig, som inte måste säga att dom gillar dem, men gör det ändå. Jag blir sååå glad ! :D Ni förstår nog inte. Som tidigare sagt, jag lever för mitt skrivande, det är min dröm, min livslust, min passion, min glädje och min sorg. Så bekräftelse på den fronten är värt så sjuuuukt mycket ! ^^

Nu måste jag plugga... Surt >.<. Vi höres, puss på er sötnötar ! :)

Hur mår vi idag dårå?

Jag kan börja berätta.. Min fot är bättre, yay, men fortfarande öm så tänkte inte gå några längre sträckor idag inte ^^.
Annars så är det same old, har skolarbeten att göra. 3 inlämningar och 2 prov kvar. Vi närmar oss slutet med stormsteg !

Och nästa vecka blir det ju som bekant en sthlmsresa också :). Kan ju påminna er än en gång, ska ni ha något så säg till :).

Har börjat se på Elfen Lied igen, nästan halvvägs igenom serien nu. Den serien är så underbar. Vacker, dramatisk, sorglig, intensiv och rörande. Jag rekommenderar verkligen superstarkt ! Finns bara 13 avsnitt, (+ ett specialavsnitt). Se !

Tror inte jag hade så mycket på hjärtat faktiskt annars. Är lite småtrött men tänkte väl försöka komma igång snart med en inlämning, denna gång till Psykologin ^^.


After midsommar

Lever alla fortfarande? :P

Det har varit en spännande helg måste jag säga. Festade fredag-lördag, dock så var det rätt lugnt på lördagen. Det blev dock en hel del kalabalik för vissa, det är ju som lite trist. Förutom det så hade iaf jag kul ! ^^
Jag hann få fina komplimanger och surra en del med nya människor. Dock så har jag ju då lyckats med en grejj som inte många människor lyckas med. Jag har ju då ett skärsår på högra foten som blivit infekterat. Igår blev det så illa att jag inte längre kunde stödja mig på foten och det kan jag än i dag inte heller göra. Det gör ont som fan. Jag skuttar fram som ett litet mångo nära tårarna hela tiden om jag måste på toan. Annars är jag rätt stilla.. ja inte stående men sittandes :P. Jävligt typiskt.. Jag är handikappad >.<. Får väl som bara hoppas att det går över snart O.o.

Hur har helgen varit för er andra dårå?

Jag funderar..

Hej och hå alla ! :). Hur står det till?

Med mig är det iaf rätt bra, sitter och skriver på ett svenska arbete. Hjältesynen under antiken, medeltiden och idag. Har väl kommit omkring halvvägs. Mest analys och diskussion kvar. Vilket lördagsnöje va? Det måste ju som göras så jag klagar inte egentligen, tar inte allt för lång tid iaf. Vad skulle man annars gjort just nu? Iofs upptäckte jag just att det ser ut att vara fint väder.. Men men xP

Btw, till er människor som brukar använda google till att söka fakta och information, det finns något som jag stör mig på så himla mycket ska ni veta. Tänkte kolla om ni håller med. Jag tycker att nuförtiden när man söker efter något så får man ofta fram flera sidor av bloggar ! >.< Det är för fasiken inte fakta. Det var typ omöjligt att hitta något om 40års kriser eftersom ett x antal människor hade ju berört det ämnet i sina bloggar. Det är störande ! Kan tycka att dom ska uppdatera google lite så att alla dessa bloggsidor, blogg.se, blogspot and so on hamnar separat.. Typ "hej jag vill söka på bloggar" är separat. Vad säger ni, har ni haft det här problemet eller är det jag som är för dålig på att söka? :P

En till sak.. Vad händer idag? ^^

Snart äre midsommar ! ^^

Och jag är mest sugen på att se Kung Fu Panda, det är på grund av att jag till skillnad från er är fullständigt normal och inte ett dugg psycho ! ... ... ... *host* ... ... ...

Hur som haver.. Kom just hem från Elin, lika underbar och charmig som alltid när hon klöser sårskorpor i näsan ^^. Men det är faktiskt ett fint minne/tradition när det kommer till Elin, jag lovar :P.
Jag och Elin som ibland är på ungefär samma nivå när det gäller normal har mumsat på varsin pirog och sett Kirikou, för den som undrar vad Kirikou är så råkar det faktiskt vara typ världens bästa film... och den bängaste, det svär jag på! Jag rekommenderar den starkt iaf, förutom om man är hög, tror det blir risk att saker och ting spårar ur totalt annars. Tänker då främst på diverse psykoser som kan inträffa O.o.
För extra nöje bör man även lyssna på Kirikoulåten på danska. Så där har ni iaf veckans filmtips från Emma et Elin ^^.

Tror det sammanfattar min dag ganska bra.. Fick veta att jag fick MVG på mitt samhällsarbete, det är ju najjs :D.

Ha det bäst alla och trevlig midsommar om jag inte skriver imorgon ! Puss !


Kirikou filmomslaget och även en bild från spelet som jag just upptäckte existerar x)

Dagens topic är ... ja vad är det?

Jag är ganska säker på att jag hade något jag tänkte skriva om idag? Sidan har ju varit nere så nu har jag totalt glömt bort det O.o

Jag är hursomhelst fortfarande rätt stressad över skolan. Nu återstår 2 prov och 4 inlämningar. Var egentligen tänkt att jag skulle skriva ett prov idag, men hade inte mina böcker här, typiskt >.<. Det återstår faktiskt bara 4 skoldagar och då ska allt vara klart, det ni ! Jäklar också vad rolig denna helg kommer vara. Har ju dock ingen annan att skylla på än just mig själv så det får jag väl också göra. Jag har dock lärt mig min läxa, till hösten ska jag definitivt vara mera tidseffektiv och faktiskt få saker gjort på helgerna istället för att spara allt till slutet. Det är döds, det kan jag lova ! :S

Kommer dock påminna er folk i varje inlägg nu i två veckor att är ni sugna på något från Stockholm, säg till så ska jag försöka fixa det. Denna tjänst gäller även bekanta, så var inte rädda för att fråga ! :) Det är ju inte som att jag har så mycket bättre för mig x). Plus att gamla stan och scifi-bokhandeln mer specifikt är alltid the main event av Sthlmsresor :D.

Nu ska jag dock ta det lugnt för kvällen, har skrivt klart ett arbete plus påbörjat ett annat. Blir förhoppningsvis klar med ett arbete imorgon. Har även lektioner på morgonen och en dejt med världens bästa kompis, så det så ! ^^ Jag klagar dock inte, har man satt sig själv i en pissig situation så är det bara att bita ihop och offra kvällen för skolarbete. Kommer dock känna mig jävligt nöjd när jag är klar :).

En dag närmare avgrunden..

Eller friheten. Beror ju på helt hur man ser på saken :). Jag ser fram emot att bli klar med skolan för nu, men samtidigt är det rätt tärt med allt som man faktiskt har kvar innan man får njuta av en månads totalslöande.

Inte länge kvar nu alls innan det bär iväg till Stockholm, 2½ vecka. Kom i håg att om ni är sugna på något som finns i storstaden så är det bara att ni hör av er så ska jag försöka fixa det när jag är där :). Jag kommer ju hänga en del på SciFi-bokhandeln i vanlig ordning och ett par andra mysiga ställen ^^.

Annars då? Ska ta itu med ännu ett arbete och sen ska jag plugga till ett prov som jag har imorgon. Men sen efter det är jag iaf klar med en kurs av 4 iaf :). Alltid något !

Ni får ta hand om er sötisar, puss ! ^^

Fårskallar är vi allihopa..?

Folks dubbelmoral och trångsynthet sluter aldrig förvåna mig. Det är helt otroligt och det finns överallt runtomkring en hela tiden. Det kan vara något så oväntat som en kommentar på omslaget av en film. Ibland är den en artikel på t.ex. aftonbladet. Nån gång hör jag det i klassrummet, eller av en vän. Jag ser det på folks bloggar, jag hör det i deras samtal.

Om jag står över, om jag är bättre? Nej, det är jag nog inte. Dubbelmoral är ett spel som jag spelat fler gånger än vad jag önskat vore sant, speciellt i förhållanden. Just det är dock en sak som tjejer är expert på. Vi vrider och vänder på saker tills det inte längre går att kalla dubbelmoral utan att "det bara är så" och att det är "rätt".

Ja jisses, vi människor idag. Är inte vi ett komplicerat släkte så säg? Vi har förmågan att ljuga, lura, manipulera och bedra. Vi sårar varandra till höger och vänster, och ibland oss själva också. Ibland räcker det med ett feltolkat sms, ett inlägg på facebook eller något vi hört av någon som fick veta av någon annan att.. 

Är vi människor allihopa bara en skock får? Varför lyssnar vi så mycket på andra, varför tar vi åt oss så mycket? Alla rykten som går, de saker vi får höra om andra, varför accepterar vi det så ofta som sanning? Visserligen så bryr vi nog oss inte oftast. Vi säger typ: "Va?! Nä, är det sant !? Shit också..." Sen är det i princip bortglömt. Om det nu inte handlar om någon som vi faktiskt känner, någon vi faktiskt umgås med. Då brukar reaktionen stanna lite längre och göra sig påmind när vi träffar den personen igen. Om vi nu ens fortfarande vill träffa den personen efter det vi hört?

Ja, visst är det otroligt. Jag blir dock alltid så förvirrad, jag är så van min super relation där trots att det bråkas, trots att man är irriterad och kanske säger små taskiga saker att så fort den där irritationen lagt sig så är det som att inget hänt. En relation där det är okej att man inte alltid håller med varandra. Det skadar den inte på något sätt. Man får sitta tyst och sura en stund, sen så hittar man på något annat att göra eller prata om. Jag önskar fler relationer var så. Inget skitsnack, inge gå bakom ryggen för att man är sur, utan bara en snabb andningspaus innan man fortsätter med det man höll på med. Kanske är det omöjligt att ha sånna relationer om man nu inte står supernära, men oavsett så är det så jag känner för alla mina vänner. Deras snedsteg, irritationer och fel rör mig inte i ryggen. Dom är som dom är och jag älskar dom. Ibland håller jag inte alltid med, men jag blir sällan förbannad och skulle jag någon gång bli arg så går det över rätt fort också.

Är det någon annan som är intresserad av dessa relationer? För det är så jag funkar, det är så jag känner. Jag kan inte hata någon som jag älskar och jag kan inte heller hata någon som jag inte känner. Dom jag älskar, dom älskar jag som familj och avsett vad dom gör slutar jag aldrig att älska dom eller slutar bry mig. Ni finns i mitt hjärta alltid, oavsett vad ni gör. Jag bara önskar att ni förstod att det var så...

Studenten , idag ?!

Jamen hej och hallå. Gud vad kul för er iaf. Själv har man ju som tidigare sagt en del kvar att göra ^^.

Hur många av er tog studenten ? Vore kul att veta.. Jag tog studenten men ändå inte riktigt.. Hade inget slutbetyg och bestämde mig för att skippa studenten. Tyckte mest att det var ledsamt att sluta. Jag ville fortsätta. Jag älskade att gå i skolan och jag älskade min klass, helt underbara människor ! :) Så studentfirandet lockande inte speciellt mycket, det var därför jag inte gick. Plus att jag hängde med Emmelou som inte tog någon student. Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde förutom att löka och supa. Men det var trevligt det med :).

Idag är verkligen en sån där dag då man inte känner för att göra något skolarbete what-so-ever. Jag har visserligen gjort ett prov idag och surrat med min svenskalärare om både ett prov och en inlämning som ska göras/vara klara nästa vecka. Jag känner dock absolut inte för att skriva klart min romanrecension eller påbörja något annat arbete. Dock ska jag mejla iväg två arbeteten som varit klara sen förra helgen men som jag känt mig osäker på. Det återstår dock fortfarande 5 inlämningar att göra färdigt på två veckor. Så resten av helgen ska jag väl försöka göra minst 2-3 stycken iaf. Vi satsar högt och hoppas på att vi inte landar hårt ! ^^

Får se vad som händer och sker denna kväll, personligen är jag sugen på film och chips! :)

Jag är så kär !

I min nya mobil. Den är söt, gullig, charmig och heeeelt underbar ! ^^
Jag tror aldrig jag gillat en mobil så här mycket, men det är klart, spenderar man över 2000kr på en telefon så är det nog säkrast att man tycker om den :). Jag gillar även min nya kamera skarpt, även om den ser nästan lite för lila ut och inte riktigt så rosa som jag tänkt ^^.

En bild på min mobil får ni här, (tagen från internet);

Jag har då köpt den första, den vita, men har redan bytt skal till nummer 4. Man fick med ett extraskal, och så kan man både köpa nya / designa sin egen. Kul va? Ska definitivt satsa på att designa något sött och rosa att ha som skal i framtiden, ska bara kolla upp hur mycket det kostar. Är inte miljonär än ! ;D
Och detta är då Sony Ericsson w508, and they kick ass ! :)

Har varit duktig idag och skrivit grammatik prov, satsdelar. Reflekterar nu hur ofta jag skriver fel, dock oftast med flit för att jag vill att texten ska se ut på ett speciellt sätt. Punkter skapar sin egen sorts dramatik, håller ni med eller är jag helt skum i bollen? ^^ Jag vet att det andra svaret stämmer nog bäst. Jag är rätt svammlig men jag har iaf hjärtat på rätt ställe som vissa skulle uttrycka det xD.
Har även läst ut min bok till svenskan och tänkte nu, snarast, påbörja min bokrecension. Drygt 2 veckor kvar av skolan med 4 prov och 5 inlämningar O.o. Så det är bara att lägga på ett kol !

Vi hörs sötnötar, puss på er !

Lite musik till er alla :)

Jag och Mattias kom på en rolig låt medans vi tog en dusch och jag rakade hans huvud :P. Ni vet väl alla den där låten: "On the first day of Christmas my true love gave to me one ****" Osv. Right? Ni känner till den ? Här är iaf våran låt, som jag för enkelheten skriver från sista dagen för att slippa alla upprepningar :P.

On the last day of Christmas my cancer kid gave to me:
12 IV's,
11 good vitals
10 cardiac arrests
9 bloody diarrheas
8 new surgeries
7 new doctors
6 hospital sheets
5 urine bags
4 nasty tumours
3 chemo therapies
2 throw ups
And hair that fell of his heeeaaaad !

Denna låt vill vi dedikera till alla er som rakat huvet :P.

Ska förtydliga min poäng lite:

1. Jag tror inte att någon gjort ett medvetet val att vara taskig/såra någon annan därför

2. Vill jag att det ska bli känt att det som skett uppfattas som taskigt/sårande

3. Antingen håll med om att det är taskigt eller förklara att "Nej det var inte taskigt för att...".

Som sagt, jag är inte arg eller sur på någon. Men jag anser fortfarande, (oavsett vem det hade gällt), att något taskigt har skett. Om detta gör mig taskig, okej. Då är även jag taskig. Jag kan be om ursäkt för detta. Det svär jag på.

Jag är öppen för både diskussion, argumention och andra förklaringar. Det är absolut inte "my way or the highway". Det ni känner i frågan är också viktigt. Men jag står fast för det jag har sagt. Jag tycker att det var taskigt och dålig stil.

Om någon inte känner att det som skett var taskigt på något sätt, då är det din åsikt och absolut att jag respekterar den. Men varför kan ingen respektera min åsikt? Det var inte som att jag sa hemska saker om någon annan och kallade folk för si och så. Jag menar helt enkelt att ett fel har begåtts. Och inte mot mig, inte på något sätt.

Allt jag vill är att öppna upp diskussion mellan dom som detta faktiskt inträffade. Och att jag tycker att någon gjort fel är inte att välja sida. Jag hade tyckt det oavsett vem det hade gällt. Visst förstår ni det?

Detta handlar inte om att peka ut vissa människor eller förklara hur "hemska" eller liknande dom är. Jag tror stenhårt på att det inte uppfattats att något fel begåtts. Att det absolut under inga omständigheter var med mening. Men jag anser ändå att någon felat mot Mari och att hon förtjänar en ursäkt.

Om detta gör mig till en dålig människa? Det tycker inte jag iaf. Skulle inte ni gjort samma sak? Eller skulle ni bara svälja orättvisan som begåtts mot någon som står er nära?

Jag tror absolut att ni bryr er. Jag sa inte att ni inte gjorde det. Jag menade bara att ni inte visat det. Så visa det bara?
Det krävs inte så mycket och ingen är sur eller arg. Förutom ni nu då. Men jag hoppas verkligen att ni förstår att jag menade inget illa mot er direkt även om mitt blogg-inlägg kanske hade en liten ilsken ton. Det ber jag om ursäkt för, för det var inte riktigt så jag menade och min ursprungliga poäng kom nog bort lite i argumenterandet.


Än en gång: Jag tror inte någon varit taskig med vilje.
Jag vill bara att alla ska vara sams och glada. Som sagt, jag tror inte någon är elak med flit.

Tv, mobil och skola!

Ser just nu på Greys Anatomy, inte världens smartaste dock. Lipar som en bäbis för tillfället. Jisses, jag tål verkligen inte sorgliga serier O.o.

Ska snart iväg och hämta ut min nya mobil iaf, som jag har längtat ! Givetvis så är det ju en Sony Ericsson, jag är trogen mitt favoritmärke ^^. Så det ska bli kul att utforska den. Men det får jag inte göra allt för länge, har trots allt skolarbete som väntar.

Ska skriva klart 3 inlämningar och göra 2 prov denna vecka, kan tillägga att jag även skrev ett prov idag. Ordklasser, gick inte så värst bra eftersom jag inte pluggat alls, och då menar jag verkligen inte alls. Jag vet vad ordklasserna heter iaf men resten gissade jag hej vilt. Undrar inte om min lärare kommer få sig en smärre chock av allt som jag blandat ihop x).

Men nu åter till min kära serie. Vi höres ! ^^

Nu måste jag få berätta hur jag känner

Planerar man en fest hos någon annan än sig själv, då ska man ta mig fan också fara på den !

Jag brukar inte ta sidor, vilket jag inte heller gör i detta fall. Men måste ändå hålla fast vid att det var sjukt dålig stil av er som planerade att fira Mari, hos Mari, vilket inte hon bestämt utan NI bestämt, och sedan kan INGEN komma för att EN person blir sur på grund av ETT missförstånd. Det är väl för fan hennes eget jävla val då? Ni ställde ju upp med villkoren för att ni trots allt lovat att dricka med henne, men om hon sedan själv inte vill fara, då är det ju inte längre erat ansvar att ni lovat eftersom det fanns både tid och plats att infria det löftet.

Hur kan ni inte se det? Om det nu inte är så att ni inte tycker Mari är lika mycket värd. För man skiter för fan inte att fara på sin egen jävla fest. Det var inte hennes fest. Det var NI som planerade den. Det var alltså ERAN fest.

Emma kontrade med: Men vad skulle DU säga OM ....

Jag säger till er: Vad fan skulle DU säga om jag övertalade DIG att ha en fest hemma hos dig för att fira att du fyllt år bara för att sedan dagen före kontra med: Ingen tänker komma.
Hur jävla schysst hade ni tyckt att det hade varit ??

Personligen så struntar jag fullständigt i festen, jag var knappt med i planerna. Så man skulle kunna säga att det faktiskt inte angår mig så värst mycket. Vilket det inte heller gör, det är mellan er, jag har tar inte sidor men jag påpekar orättvisan, det gör jag. Om ni tjaffsar om något, fine, jag lägger mig inte i. Men den här gången snackade vi fan ren outrageous respektlöst beteende från eran sida. För att inte tala omoget.

Gör man planer får man fan stå för dom också, eller fixa alternativ/prata om det. Vilket ni inte gjorde. Trist att man ska behöva påpeka i efterhand att man kanske ska prata direkt med personen som festen faktiskt gällde i allra högsta grad?

Jag skulle inte vilja påstå att jag är arg eller så på någon av er personligen. Men jag vill få er att förstå att ni hade ett ansvar, ett ansvar som ni sket fullkomligt i. Och jag tycker definitivt att ni ska be Mari om ursäkt för det här jäkla jippot för att inte nämna en gottgörande fest. Visa att ni bryr er om henne också? Annars handlade ju hela festen om någon annan och snacket om att fira Mari blir bara skitsnack, obetydligt, ett svepskäl bara för att festa hos henne? För det verkar ju onekligen så.

Än en gång, jag kan verkligen inte förstå hur man kan planera en fest hos någon annan som man sen skiter i.

Jag hoppas ni hör av er till henne snarast och förklarar att ni inte alls skiter i, trots att era handlingar säger annorlunda.

Och vill nu någon bli arg/sur eller irriterad på mig för att detta är min åsikt, då får ni bli det. Men jag hoppas verkligen att ni är mogna nog att se att ni faktiskt gjorde fel i det här fallet, även om ni inte förstod det från början kanske. Jag håller iaf inget agg mot någon, men jag vill se rättvisa skipas om man får vara så skum och säga så?


Hoppas alla haft en bra dag iaf ! ^^

Era lata jävlar !

Nu rör vi på oss lite granna ^^.
Vad snackar jag om nu då? Jag har ingen aning. Men att skriva rubrik är inte alltid lätt ska ni veta !

Har just kommit ut ur duschen så nu fryser jag lite granna. Får dra på mig lite kläder så är den situationen löst. Sen ska jag över till min maami för mitt paket har kommit - superyay! Är så glad. Har behövt en ny mobil ett tag och kameran som jag köpt är bara bonus. Ska ta ett kort på min kära nya älskling sen när tillfälle ges, men kan ju som inte fota min egen kamera så den får jag nog lägga upp en bild på från internet :P

Kollade just upp den och tror faktiskt inte att jag får den nu.. Dom har säkert delat upp det.. Ahja. Så länge som jag får mobilen så ^^.

Härliga Fredag !

Och idag hade jag bara en lektion, det var najjs. Min samhälls-lektion började dock mer som en arkeologi-lektion där vi diskuterade bronsåldern? Lagomt skumt det dära ^^. Men som vanligt var det iaf en mycket intressant lektion som idag handlade om vårat statsskick och allt det dära :). Jag diggar iaf våran monarki, hellre en kung än en president iaf ! ^^

Nu är jag hur som haver hos Mari. Fixar lite grejjor. Har saknat min dator som fan. Kändes så skönt att se sin egen bakgrund, ikoner and so on. Måste fixa den här datorsituationen snart för jag kan inte leva utan min älskling ^^. Och nej jag tycker inte det är ett dugg konstigt, hemma är där hjärtat och datorn är, så är det bara, och just nu är min dator och mitt hjärta på två olika platser så det blir som lite fel O.o.

Imorgon ska vi fira Mari med en liten fest, jag ser fram emot det faktiskt. Mycket bra anledning på att ha på mig min nya söta röda klänning ! :D Då blir det att dricka White Russian, köra lite suparspel, och kanske t.o.m lite Singstar?

Men ni får ha det så bra alla ni över helgen. Nu ska jag hem där hjärtat finns ;).


Lite suddig kanske men detta är iaf min lilla vodoo-docka som ska hjälpa en fånga kärleken, visst är han söt? ^^

Skola and EU and such :P

You shall be pleased to know that I'm alright know :). Sjukdomen och spåren efter den är nu borta, så nu är jag på G igen. Var uppe rätt länge igår och såg American Beauty och skrev mina anteckningar om käre Lester Burnham, denna underbara man i sin 40års kris ^^. Han är rätt charmig, medge? Det ska då bli ett psykologiarbete om detta, ska analysera hans personlighet och varför han gör som han gör. Tror det är någorlunda simpelt iaf :).

Var hur som haver idag på skolan för första gången på ett bra tag. Det kändes bra :). Att diskutera penis-avund med sin psykologilärare när man är själv där är dock lagomt skumt, det kan jag lova ;D. Däremot diskussion om valet till EU-parlamentet var väldigt intressant ^^. Visst kommer alla ihåg att rösta nu på söndag? Det är faktiskt jätteviktigt ! Så mycket som upp till 80% av kommunens arbete styrs indirekt eller direkt av EU-direktiv, tänk på det! Så den som tror att EU's arbete inte angår oss så mycket tror helt fel, det är helt tvärtom, det påverkar oss massor!
Ni får ursäkta val-propsan, men jag tycker iaf att det är viktigt att folk förstår vikten av att rösta nu på söndag ^^.

Ha en bra dag, det ska jag, ska på bio sen och se Terminator, yay me ;) Eller rättare sagt, yay Matti ! :P

:'(

Jag har bara en sak att säga.. Och det är, fy fan, jag önskar jag mådde bättre >.<
Hoppades vara frisk idag, men är inte riktigt där än. Nej usch och fy.

Ta hand om er huvven ^^.

Jag dog ! .. Nästan iaf O.o

Hej hej och hallå :)
Lyckades dra på mig ngn slags infektion i halsen i helgen och har legat däckad i 40 graders feber + frossa. Yay.
Febern drog sig tillbaka igår, men kroppen kände sig redigt sliten efter det så var typ halvdöd hela dagen. Är bättre nu men känner mig inte alls kry, fick skjuta på planera att skriva prov idag på skolan. Typiskt.
Men efter ytterligare en dags vila och bra mat så kommer nog energin att komma tillbaka :).

Fick även i helgen min första kommentar på mitt skrivande, yay på riktigt :).
För er som inte kommer ihåg så finner ni början på min bok här -> http://www.kapitel1.se/emma2/maiden

Nu ska jag placera mig lite närmare fönstret för det är varmt som sate här, sitter i bara trosor och långsamt ugnsbakas till döds.. Jisses. Men nog är det rätt skönt att sommaren är här ^^.

Ha en bra dag allihopa!

RSS 2.0