Perfekt dag för att börja blogga igen.

Tycker ni inte?


Fredag och jag har migrän, bölar som en bäbis för att det gör så jävla ont. Turligt nog klarar jag fortfarande av att sitta framför datorn, eller så gör jag inte, kanske därför det gör så ont?

Suttit och sett hela säsong 3 av Canadas Next Top Model, so so, amerikanska är bättre. Whatever, jag har inte mycket till tankeverksamhet going on just nu.

Kokar potatis för tillfället. Det blir lax och potatis till middag, kanske hjälper huvvet? Den som lever får se.

Är kattvakt nu i helgen så hänger hemma hos Mattias, han är i Haparanda som vanligt :)).

Jag måste bestämma mig för om jag vill fortsätta blogga i den här bloggen eller om man kanske ska starta en ny? Dock gillar jag ju aeonis massor, det är ju jag liksom! Ska fundera på det iaf. Är det möjligt att radera den här bloggen och sen starta en ny som heter likadant? Hur funkar det dära? Iofs trist att radera allt.. Kanske är lika bra att fortsätta i den här trots allt.

Ikväll blir det film om jag inte avlider i förtid på grund av smärta. Har en påse av mina absoluta favoritchips och två olika sorters Loka, det kan med andra ord inte bli mycket bättre, (värken bortsedd såklart).

Hoppas alla ni andra har en trevlig, smärtfri helg, och grattis till studenten alla er som tog den idag, här uppe sker det inte förrens nästa vecka, men en fågel viskade i mitt öra att söderut skedde det redan idag, vuxenlivet awaits liksom ;D.



RSS 2.0