Give me a chance to hold on

Åh vad jag är seg.. Igår var jag så trött så trött.. Men tror ni jag kunde sova? Självklart kunde jag inte det. Fan vad jag hatar att inte kunna somna, det är så fruktansvärt irriterande.. Så idag struntade jag i att kliva upp en vettig tid, varför skulle jag göra det liksom? Ibland får man faktiskt sova. Även om jag innerst inne har lite stress och ångest över det så får det fakiskt vara helt okejj.

Igår såg vi på två filmer, först såg vi.. Eh.. Alice i Underlandet ! Den nya, Donne hade inte sett den så då såg vi den igår. Sen såg vi en halvhemsk komedi som heter You Again. Jag hade minst problem med den, men den var stundtals lite jobbig att se på..

Vi pratade även en del om vad som skulle hända idag. Jag är inbjuden till en nyårsfest i stan, men helt ärligt så känner jag mig inte ett dugg pepp på det. Känner mig bara halv-social för tillfället och då skulle det nog passa bättre att stanna "hemma" så att säga. Dra en liten mini-fest här och bara vara. Jag ska fortsätta tänka på saken. Jag kanske blir mer pepp sen. Who knows.

Vad mer, vad annars? Don't know. Händer inte så mycket i världen och inte heller i mitt huvud. Tänker bara på att jag ska få fara hem snart och att min ekonomi är helt åt helvete, vilket känns lite jobbigt. Jag har fortfarande problem med att bara vara lugn och så. Förmodligen därför jag har problem med att somna. Slappnar aldrig av helt.

Just nu sitter jag alldeles alldeles seg i soffan, men har ändå en klump i magen. Som att något är fel, som att jag borde göra något helt annat. Jag vet inte, det känns bara inte helt okejj, inte helt rätt.

Ahja, struntsamma. Nu ska jag... Jag vet inte, fortsätta vara lite seg och sen ta en dusch.

Jag uppdaterar om läget senare :).


Lets try to remember these days back in December

Jag kanske ändå har sovit 6 timmar i natt. Klev upp vid 15... Så vad gjorde jag uppe så länge? Ja låt mig berätta ^^.

Jag var på fest igår, ut på krogen, och tillbaka för efterfest. Ett tag där så låg vi 5 pers i en säng för att sova, det var ganska kul faktiskt ^^. Dock så var det några som aldrig höll käften så efter ett tag var vi bara 3 kvar i sängen, dom andra två tog tillflykt till soffan. Vid det här läget borde jag förstått att jag borde gå hem om jag vill sova. Men nä, det gjorde jag inte. Patrick tvingade upp mig på flera cigg, hade btw inga cigg kvar när jag väl gick hem. Kändes som att alla rökte av mina cigg igår, tur man inte är snål! Trodde till slut att jag skulle få sova men vid det här laget var det inte så lätt längre och när Patrick började sno täcket och knuffa på mig så gav jag upp. Grattis grabbar till att ni äntligen fick sova! Dock hatar jag er rövhattar nu för att ni förstörde min sömn :P. Jag letade iaf upp mina byxor och sockar och när jag vände mig om en sista gång innan jag gick ut så såg jag Patrick och Christoffer ligga och hålla om varandra ömt, nattens höjdpunkt ;D Skrattade lite och klockan 7 på morgonen gick jag äntligen hem.

Hade sönder ett dörrhandtag också, haha. Galna saker händer på efterfest ^^.

Nu sitter jag i soffan och ser Criminal Minds, har druckit en kopp varm choklad, funderar på att ta en till. Sa igår att jag skulle festa idag.. Men sånt säger man väl alltid på fyllan? Mår iaf hyffsat idag men tror inte det kommer hända så mycket, vi får se ^^.


I never knew just what it was..


God morgon världen ! Hur står det till idag? :)

Jag tänkte inte sova längre än 11-nånting, men så blev det ju inte. Vaknade halv ett. Insåg dock att jag inte borde bry mig så mycket om en timma hit och dit, jag kommer ändå ha tillräckligt med tid för att göra allt som jag tänkt göra idag. Jag vet inte varför jag alltid är så stressad över små-saker. Borde lära mig att varva ner och vara lugn då och då också. Förmodligen därför jag aldrig blir riktigt frisk heller, tar det ju aldrig lugnt längre än en halv dag åt gången ungefär.

I feel the pressure! .. Hm..

Tror jag ska ta en till kopp varm choklad med snabbkaffe, (booya!), och ta det lugnt framför tv:en ytterligare en stund. Inte som att jag har någon stress att börja få saker gjort, he he he... :P

Vi hörs !


The worst is the waiting

Jag funderar på om jag borde gå och lägga mig, känner mig faktiskt lite trött. Men det finns vissa dagar då man bara inte vill gå och sova, ni vet vad jag menar, va?

Varför vet jag dock inte, jag gör inget vettigt. Men det gör man sällan den här tiden på natten. Spelade just lite Magic Orbz, försökte klara av alla 24 banor på ett försök, men dog självklart på bana 21, men nära var det ! Annars så lyssnar jag på lite musik och tänker lite, fast det där är nog en överdrift, jag tänker nog inte så mycket alls..

Dinner for Schmucks blev kvällens film i alla fall. Måste säga att den var ganska så annorlunda, men rolig och gullig också faktiskt :P. Det blev lite glass också, så myys!

Jag har inget att säga just nu egentligen.. Avslutar med ett litet stycke text från en låt:

"Pretty, pretty please
Don't you ever, ever feel
Like you're less than
Fuckin' perfect"

Fucking Perfect - Pink

Fastnade för denna låt idag. It's nice..

Just nu lyssnar jag på Secondhand Serenade, ni vet att jag älskar min lugna rock! ^^

Nu säger jag nog inget mer för denna dag. Hörs ! Och godnatt och allt sånt där..


I meant all the things that I said..


Jag gick faktiskt på stan idag efter att jag städat lite. Hittade två par riktigt schyssta jeans, dom sitter som en smäck! Så är riktigt nöjd just nu :). Hann även vara på Nodo och ta en kaffe med syster min, det var mysigt. Sen gick jag på ICA och köpte lite foodstuffs, tvätt och sköljmedel såväl som trasor så jag kan fortsätta vara duktig och städa ^^.

På systemet var jag också, dock tillät min budget bara billigt vin, hittade ett som var Fairtrade så nu även om det smakar skit så kommer samvetet må bra ! :P

Väl hemma hos Dounald fortsatte mitt "hemma-fru"-ryck så jag satte igång en tvätt, sen diskade jag och lagade mat, (samtidigt), och Donne blev väldigt glad när en tallrik med mumsig mat dök upp framför honom när han vaknade upp från sin taktikvila. Det är kul att göra folk glada :).

Nu ser jag på Supersize vs. Superskinny, det är ett väldigt intressant program faktiskt. Jag finner det fascinerande hur folk kan få i sig 4000+ kcal per dag O.o.

Höll på att skriva om mina egna levnadsvanor, men jag lämnar det. Känner mig iaf stolt över att jag ätit middag, och faktiskt riktig mat, varje dag här i Piteå. Det ska förhoppningsvis fortsätta när jag far hem igen :).

Nu ska jag känna mig nöjd och glad resten av kvällen, kanske äter lite glass till kvällens film också ^^.

Nej vet ni vad, livet är ganska bra ändå just nu. Allt det som jag tänker på som snurrar i mitt huvud kan jag lämna till någon annan dag eftersom jag ändå inte kan göra något åt saken just nu. Tror det blir bäst så. Kom i håg, du har makten över dina tankar och det blir inte bättre än vad du gör det till!

Ha det bäst nu alla ni !


Don't you ever ever feel...


Idag är det fucking 22 minusgrader.. Fiiii fan. Hade planer på att gå på stan, men fuck no! Jag vill inte frysa till döds :S. Jag fasar redan för att behöva gå ut på balkongen och röka en cigg. Brr !

För mig är det fortfarande "morgon", och ja, jag har morgon i flera timmar, timmar då jag bara sitter och är seg innan jag gör ett ryck och faktiskt gör något. Idag ska jag städa upp lite hos Donne, det behövs ! Sen ska jag nog inte göra så mycket alls. Skönt det.

Om det var någon som råkade undra om jag det var jag som skrev det tidigare inlägget, ja, det var det. Om inte annat anges är det jag som skrivit texterna. Så då vet ni. Det bor en liten poet i mig, inte av den överdrivet flummiga sorten, men den fina och rara som skriver fina texter om kärlek och sånt ^^. Egentligen var det jag menade den känslosamma sorten, och känslorna kommer ut som fina ord och meningar.. Nog om det nu.

Känner mig riktigt jävla seg. Tror jag ska tända en lampa, röka morgonciggen, dö lite, och sen göra mitt ryck. Låter som en plan, har ju faktiskt min egen musik att lyssna på. Det underlättar när man ska städa.


Hörs senare boys and girls !


Falling

If I would just fall tonight
Fall for you
Would you be there to catch me
To hold my hand
To fall with me

If I would rise again
To the stars above
With the touch of your hand
With the grace of your kiss
Would you let me fall all over again?

Back down to earth
To your side
Rise again with me
Up and above
And lets fall all over again and again

'Til there's nothing else but us
Let us fall, fall in love
And rise above
'Til there is nothing left but us
Just the two of us

About the way you hold my hand

Jag tog mig en liten liten stund idag då jag funderade på hur jag tänker och känner om saker. Men det känns ganska tomt just nu i hjärnan faktiskt. Det jag vet, det vet jag redan. Det som jag inte vet har jag inte ännu upptäckt så det får lämnas till någon annan dag.

Jag skrev ett väldigt långt inlägg just nu om en viss person. Men bestämde mig för att radera det. Det jag tänker och känner behöver jag inte skriva ut i bloggen, inte än i alla fall. Så länge mina tankar och känslor runt den här personen ligger på en bra och positiv nivå så kan jag lämna det så.

Don't want anything, don't need anything
Just want this moment
Right here, right now
With you by my side
Just want your kiss
the touch of your fingertips
On my skin
Touching, caressing
Not caring, just sharing
A single moment, honest and true
Just me, just you..


Nu lämnar jag det här inlägget. Ha det bäst alla ^^.


I won't tell anybody..

Har ett litet tema på mina rubriker just nu, låt-texter, inte titlar, det vore för enkelt :P. Ahja, kan säga så mycket som att det faktiskt är relaterat till mina känslor och tankar på något sätt och vis, men inte för tydligt. Så att ingen kommer förstå det utom jag då :P.


Jag insåg just att jag inte ätit något idag, inget alls. Ingen frukost inget något :S. Sånt får mig alltid att fundera på vad det är för fel på mig, varför har inte jag varit hungrig? Weird that. Klockan är ju liksom åtta, jag började bli hungrig nu eftersom jag tänkte på det.. Skumt skumt.

Eftersom jag inte tänkt äta förrens jag kommit hem till Dounald så blir det att vänta lite längre på det. Karln har inte hört av sig än.

Sitter och funderar på hur jag känner för att vara i Piteå just nu.. Känns som att jag kommit till stadiet där det är ganska whatever, tror jag accepterat min situation och nu är det bara att göra det bästa av tiden som är kvar. Vad är det nu, 8 dagar kvar? Ja fi fan alltså. Men det ska nog gå ^^.

Nu sa Donne att han skulle komma och hämta my stuffs, så yay !



Lajjters boys and girls!

What is love anyway?

tralalala *sjunger*

Nu har jag rensat alla lådor, 7 blev till 2 och resten var bara skräp skräp skräp. Den ena lådan är också julpynt som jag bestämt mig för att donera till Donne, så fick alltså bara 1 låda kvar av stuffs, det tyckte jag var ganska bra jobbat ! ^^

Så vad sparade jag? Ett par tavlor, ett par ljus-"mojjar" som jag skulle kallat dom, 2 mjukisdjur, studentmössan och en liten fin låda som min syster gjort åt mig.. Tror det var i princip allt.

Saker som får följa med till Stockholm är ett kollegieblock med alla mina gamla dikter, orginalförpackningen till min iPod nano och så en rosa handduk som jag fick i julklapp förra året x). Kommer inte ihåg till vem jag sa att jag önskade att jag hade kvar mina lite längre stickade tröjjar, men jag fann dom iaf i en låda ! Så yay, dom får också följa med. Sen hittade jag ett par snygga vinterskor också, vad är oddsen? Hade totalt glömt bort dom men dom var fan nice :D.

Saker som slängdes då? Tjocksockar, pennor, ljus-mojjar, verktyg, kläder, gamla skolböcker, kuddar som jag sytt, mjukisdjur, ja listan är nog lång.. Men massa jävla saker iaf :P.

Jag trivs rätt bra med att inte ha så mycket. Är så van i mitt liv att vara ganska "rörlig" och inte så bofast. Så det passar mig rätt bra att inte ha massa grejjer. Har inte haft ett eget hem i 3 år snart. Som tur är har jag aldrig lagt så stort värde i att ha ett eget hem, har aldrig riktigt känt att jag kunnat ha den lyxen heller, inte ens när jag bodde hemma, det var inte ett ställe med bra vibbar om man säger så...

Sen så är jag as-duktig på att rensa. Har aldrig varit speciellt nostalgisk av mig och aldrig lagt ett stort värde på materiella ting. Vilket jag anser vara en bra kvalitet. Har inga som helst problem med att slänga lite vadsomhelst, oavsett vem som gav mig det, hur mycket jag än en gång tyckte om det.

Folk i allmänhet borde bli lite bättre på att släppa taget om det gamla tycker jag. När man tänker efter så är inte matieriella ting speciellt mycket värda alls och att lägga ner tid och energi på det förflutna tjänar sällan mycket till.

Visst tycker t.o.m jag att det är lite kul för en stund att hitta min gamla tjock-tröjja som jag "gömt" mig i många dagar när livet kändes lite jobbigt, men en minut senare ligger den lika väl i "slänga högen".

Jag är nog lite extrem kanske.. Men ändå.. Jag anser inte det vara så illa. Speciellt inte när man levt mitt liv, lite här och lite där. Kommer nog ta ett bra tag innan jag känner mig fullständigt "hemma" någonstans. Whatever, kändes som att jag började prata om lite allvarligare saker nu och det kändes ju inte riktigt som att det skulle vara så kul! Är inte riktigt redo för det med dom läsare som jag har nu. Kanske en annan dag.


Nu, snart, så ska jag ta mitt pick och pack och dra till Donne återstoden av min tid här i Piteå, som jag fortfarande vantrivs en del i, men så länge jag håller mig sysselsatt så funkar det.


Saknar iaf dig, och dig, och dig, och er, och ni också!! ;D Men mest av allt så saknar jag en viss persons kramar, there, I said it !! Jag erkände något, ojojojojojojojojojoj.... Whatever, nu ska jag sluta ^^



I'm only gonna let you kill me once


Så var det ännu en dag i denna stad.. Så vad gör jag? Idag ska jag faktiskt rensa ut mina grejjer som jag har i Maris förråd, lär nog slänga en hel jävla del, jag vet inte ens vad jag har där om jag ska vara helt ärlig x). Sen det som ska vara kvar ska få bo i Donnes uteförråd istället.

Så det ska jag göra nu på en gång faktiskt. Tänkte bara skriva något, skriver sen igen !


Win win !

Nu är det så här att utanför Dounalds balkong finns en gatlykta, högst upp på denna finns något som kan bäst beskrivas som en donut av snö, ni förstår tanken va? En ring med snö, högst upp på en gatlykta med en fördjupning i mitten.

Nu till del två av historien, varje gång jag och Donne går ut och röker så försöker han pricka denna snö-donut på gatlampan.. Men aldrig lyckats.. Nu senast när vi var ute och rökte så tyckte han att jag skulle försöka men kom fram till ganska fort att det inte skulle gå eftersom att jag är en tjej och kastar som en tjej också. Sagt och gjort så bestämmer jag mig ändå för att ge det ett tappert försök och gissa vad? Självklart så prickar jag ! Det var så episkt alltså och en historisk seger för kvinnor över hela världen !!


Så med det vill jag bara säga: Yay och lite girlpower också!  ^^

Bilden har inget med saken att göra, men den är gullig så ^^.


Halfway through Hell

Känns som att jag spenderat en halv livstid i Piteå nu.. Fast det har bara gått 10 dagar, så halva tiden klar, halva tiden kvar, (visst är det logiskt? ;P)..


Så vad hände igår? Var på en fest i stan där jag kände att jag inte riktigt trivdes så jag och Dounald for hem till honom för att lira lite singstar, Bäckis och Lina kom även över efter en stund. Så vi sjöng och var allmänt pepp, så pepp att vi kände oss tvugna att köpa och ladda hem 22 nya låtar. Efter all tid det tog att gå igenom hela singstore så var ingen speciellt pepp längre x). Men vi körde igenom de allra flesta av låtarna och sen blev det stans bästa kebab och fy fan vad nice det var. Hade ett kebabsug hela dagen igår men det blev MAX istället till middag, då jag egentligen inte har skräpmat i min budget så kändes det lite so so att man köpte det 2 fucking gånger på en dag. Men ibland får man väl bara unna sig antar jag? ^^

Hursomhelst så vaknade jag idag vid 14 och har sen dess suttit i Donnes soffa och sett film, först A Beautiful Mind sedan Ice Age 2, (även om jag fastnade totalt i failbook, failblog och collegehumor under den tiden :P), nu snart ska vi se den nya Robin Hood filmen, den gamla går ju på tv just nu, men den har man ju sett ett par gånger så. Hoppas att den nya är någorlunda bra iaf!

Har även massa julmust, chips och, hör och häpna, lösviktsgodis ! Förstå att jag inte köpt det på över ett år och nu två gånger på en vecka, ojoj! Haha. Det är väl ingen stor grejj egentligen, men för mig är det en ganska speciell känsla iaf ^^.

Vad mer? Känner mig sjukare än igår, lite små-febrig, mera ont i halsen och snuvigare. Hatar verkligen att ha ont i halsen, men nu äter jag middag iaf, och då känner jag mig faktiskt duktig!

Som vanligt har jag egentligen en del saker som jag skulle vilja skriva och ventilera. Men då min blogg inte är anonym så väljer jag bort det.. Inga mystiska meddelanden heller.. Så det så ^^. Fast jag vill ! Haha. Okejj jag bjuder på en: vill prata med dig om allt och inget, och ändå inte.. Svårt att förklara kanske !

Lyssnar på Landon Pigg, bra skit! Ni som känner mig vet att jag älskar lugn rock, och den är riktigt lugn och fin, passar sig utmärkt för en mys-stund ! ^^
"I think that possibly mabye..."  Ännu mera kryptisk text, hoho!


Nej nu ska jag sluta fjanta mig och se film. Ha det bäst alla ! :)) <3<3


Merry after christmas !

Ja, det var det!




Så vad har hänt sen senast? Inte så mycket tror jag.. Igår var jag hos min mamma, fick en ångestattack på vägen dit och trodde seriöst att jag skulle spy.. Kvällen gick dock mycket bättre än vad jag trodde. Fick faktiskt några julklappar i år också, så det var nice ^^.


Ikväll skulle det nog bli en fest, inte så konstigt kanske :P. Men skippar nog utgången !

Förresten, på tal om det.. Fan vad jag var full igår, seriously. Första gången i mitt liv som jag känt att jag var nästan för full för att gå ut på krogen, som tur var märktes det ju inte dock. Virrade iaf bort mitt sällskap och sen vet jag faktiskt inte. Drack iaf sammanlagt 6 öl och 5 glas vin, är fortfarande imponerad över att jag fick i mig det och att jag faktiskt inte spydde O.o. Sov mindre än 6 timmar och kände mig jävligt bakis och jävlig när jag klev upp idag, men nu mår jag faktiskt rätt fint. Okejj att min hals gör lite ont, att jag känner mig lite varm och att mina ögon är en aning röda och svullna, det är nästan inget :P.

Sanningen är att jag är förvånad till dom gränser jag kan pusha mig själv och min kropp, borde den inte falla ihop snart? Den som lever får se ;) Haha.

Ursäkta min sjuka humor, men vad ska man göra om inte skratta åt saker här i livet? Ahja, hade jag något mer att säga? Säkert massor massor.. Men inget jag vill dela med mig av just nu..

Så hoppas ni alla har det bra och tar det lugnt ! ^^

Bjuder på en gammal bild på mig själv, jag för 5 år sen ungefär ^^


Something nånting

Jag tänkte uppdatera igår men det blev lite tokigt och saker hände....


Tisdag: Var och festade, ah, drack mitt nya vin, yes, spydde blod, ja det gjorde jag också x). Men oroa er inte, det var inte från magen utan från halsen eftersom jag stoppade fingrarna där för att det skulle gå fortare att spy. Jag vet, vidriga detaljer eller hur? Men seriously, hur kräsmagna är ni? Folk spyr, sånt som händer !



[STYCKE RADERAT], tänker inte ödsla någon som helst tid och energi på detta ämne, så raderar det jag skrev och tänker inte säga något mer om den saken.



Vi fortsätter med onsdagen då, vad gjorde jag då?
Ja ni, jag åt världens äckligaste baguette.. haha

Sen så tog jag mitt pick och pack från första personen jag bodde här hos i Piteå och for till min syster. Här tänkte jag stanna tills nästa vecka sen tänkte jag bo hos en annan vän. Så det är lugnt på den fronten om någon funderade eller oroade sig :).

Blekte min utväxt, det blev nice, sen såg jag Sagan om de Två Tornen hos Dounald, (Donne), och åt snacks!

Så här är det faktiskt att igår så passade jag på att väga mig och jag har gått ner ytterligare 1.5 kg sen höstlovet, fuck yeah! Så firade med att köpa lite lösviktsgodis, kan inte komma ihåg sist jag gjorde det alltså ^^.

Om det råkar finnas en enda människa som läser detta som känt mig sen länge lr läste min blogg förr så vet ni ju att jag hade som mål att först gå ner 10kg och sen kanske ytterligare 3kg.. Jag har gått ner 11 kg sen dess ! Så har bara 2kg kvar till min målvikt, det känns helt otroligt awesome att vara så nära faktiskt. Det börjar bli mer och mer sällan jag ser på mig själv och känner mig missnöjd. Om någon råkade missa hur jag såg ut för +11kg sen, fråga mig så kan jag faktiskt visa en bild ;). Tänker inte posta en här dock.


Just nu håller jag på att tvätta och så funderar jag på hur kallt det är idag. Det var -20 igår.. Kallt som sate! Det var så där kallt att man hostade så fort man gick ut, om ni varit med om det nån gång?

Jag tror jag fick slut saker att säga nu faktiskt, det här inlägget blev nog ganska långt så frågan är väl om någon ens orkat läsa hela ^^.

Men ha det bra alla ni tills nästa gång och komihåg att skiiita i folks blah blah blah



Ho ho ho !

Kolla ! Jag uppdaterar igen, wow liksom ;).

Så vad har hänt sen igår?
Ja igår var jag hos Donne, (Dounald), ni som läst min blogg förr känner till han som Mr. Lägenhetsinnehavare, det vill säga killen som jag brukade bo hos förr. Och ja, jag vet, det var även min pojkvän, men det talar vi inte om :P.
Vars var jag? Jo jag var där och vi spelade Magic Orbz, ni som inte vet vad det är så är det ungefär som DX Ball fast på ps3an och dom visuella effekterna är som ganska mycket coolare, och mer distraherande, och så finns det ett två player läge där man spelar tillsammans och kan röra sig på halva planhalvan var. Jag dog mest, såklart, men det blev ganska flummigt efter ett tag och så drack jag både öl och cider så det kanske hade något med saken att göra. Kvällens bästa var nog spontan allsång med låten Milkshake, Marcus undrade vad fan vi höll på med där i soffan där vi satt och flummade och sjöng men även pratade om teeny tiny poopie wieny eller vad fan det var vi sa egentligen. Sen blev det Guitar Hero och kvällen tog slut efter 3 öl och 4 cider, då gick jag hem och såååååv.

Idag.. Ja jag tog fetaste sovmorgonen, igen, eftersom jag egentligen är sjuk tänkte jag att det var som en bra grejj. När man sover läker ju kroppen sig själv liksom ^^. Har en mindre infektion i kroppen för den som undrade, händer mig typ jämt känns det som. Men det är ganska chill ändå, man blir bara lite seg och kissar som en jävla gnu typ :P. Jag tog det allmänt lugnt på "morgonen" (dagen?) och var allmänt ganska jätteseg tills jag fick ett ryck och gick och köpte cigg och sen vidare på systemet. Väl där tänkte jag att det skulle vara trevligt att testa ett nytt vin, så länge det är billigt så kan det ju inte vara så illa, eller hur? ;)

På vägen hem från systemet fick jag ett sms av herr Patrick som jag tjatat på ska komma till Piteå och då blev det faktiskt så att han ska komma hit ikvell! Så då givetvis hörde jag av mig till det "coola gänget" ;) och styrde upp lite umgänge! Så ikväll blir det ett par öl och sen viin för hela slanten ^^.


Och just nu sitter jag på min söta lilla laptop i köket och lyssnar på lite awesome party-musik och taggar upp! Och det var väl allt för dagen skulle jag väl tro. Skriver (kanske) imorgon igen och uppdaterar om det hände något roligt eller tokigt ^^.


That's all folks !


Jag lovade

att jag skulle börja blogga igen, jag tänkte att augusti skulle vara det perfekta tillfället för det.

8 Augusti flyttade jag nämligen ner till Stockholm, är inte det ett äventyr så säg? Så därför skulle jag börja blogga igen, jag skulle ha något nytt att säga.

Självklart har jag ju inte gjort det, såklart.. Jag har fortfarande svårt för att ta itu med saker, men om jag skulle försöka nu igen? Jag kanske har något att säga trots allt.


Så, flyttade ner 8e, började skola den 23e. Går på Skeppsholmens Folkhögskola på allmän linje för att få gymnasiekompetensen så jag kan söka vidare till högre studier. Gav upp hoppet om komvux efter 1.5 år, kändes lite onödigt kanske, men det har faktiskt gett mig mycket, (förutom ett gigantiskt studielån), skulle inte klara av skolan så här bra nu om det inte vore för den erfarenheten. Skolan är iaf awesome, min klass är awesome och människorna på skolan i övrigt är också till 99% awesome. Så då vet ni. Livet rockar !

Innan jag flyttade bestämde jag mig för att säga upp kontakten med ganska många människor, det var trist, kändes ensamt, men det var behövligt. Det fanns på tok för många i mitt liv som aldrig kände mig, som aldrig visste vem jag var, aldrig försökte förstå mig men envisades med att låtsas vara mina "polare". Men fuck that. Äkta vänner lr så inte alls. Jag lyckades dock göra framsteg i mitt sociala liv innan jag flyttade också, vilket kändes bra, hittade ett par schyssta folk att hänga med, så det var inte allt dåligt.

I Stockholm kände jag ju som ingen heller, så det var verkligen en nystart. Från början. Så jag bestämde mig för att jag skulle våga vara jag, vara social, skaffa vänner. Hur har det gått då? Ja, från början var det ganska skakigt och det blev lite fel då och då eftersom jag aldrig riktigt slappnade av. Sakta men säkert har dock klumpen i magen börjat lösas upp. Så jag har skaffat ett par vänner, skaffat ett par fiender också. Men that's life lr hur? Fast det är inte så farligt, vissa människor kommer aldrig förstå en bara, så är det !

Studierna går hur bra som helst, men min skola är total-flumm, så det är inte som att man behöver anstränga sig för att lyckas. Kan kännas ganska trist, dom kanske rycker upp sig till nästa termin? Man kan ju alltid hoppas, jag har iaf gett min beskärda del av förslag på hur man skulle kunna göra det bättre, återstår bara att se om dom lyssnar ^^.

Bor hos min bror om någon funderade. Det går bra, skönt att bo hos någon man känner och så behöver man inte betala jätte-mycket i hyra heller, vilket är bra när man är fattig studerande i storstan ^^.

Jag vet vad ni undrar över allra mest, kärlekslivet då? Några juicy detaljer på den fronten? Nä, säger jag bara. Finns massor och inget att säga samtidigt.. Man skulle väl kunna säga såhär: jag har typ "dejtat" folk med bra och dåliga följder.. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska säga om det faktiskt.. Just nu är jag i alla fall singel, men jag känner mig inte tillgänglig, inte intresserad så att säga, så försök inte med mig ! Så vad beror det på? Att det finns någon som jag gillar lr bara att jag är less? Det spelar ingen roll i alla fall vilket det är.. Nu säger jag inget mer.


Var det där verkligen allt jag hade att säga om dom senaste 5 månaderna? Jag kommer inte på något mer just nu iaf.. Påminn mig om att jag ska fortsätta blogga iaf, jag tror jag behöver det ^^.


RSS 2.0