Merry after christmas !

Ja, det var det!




Så vad har hänt sen senast? Inte så mycket tror jag.. Igår var jag hos min mamma, fick en ångestattack på vägen dit och trodde seriöst att jag skulle spy.. Kvällen gick dock mycket bättre än vad jag trodde. Fick faktiskt några julklappar i år också, så det var nice ^^.


Ikväll skulle det nog bli en fest, inte så konstigt kanske :P. Men skippar nog utgången !

Förresten, på tal om det.. Fan vad jag var full igår, seriously. Första gången i mitt liv som jag känt att jag var nästan för full för att gå ut på krogen, som tur var märktes det ju inte dock. Virrade iaf bort mitt sällskap och sen vet jag faktiskt inte. Drack iaf sammanlagt 6 öl och 5 glas vin, är fortfarande imponerad över att jag fick i mig det och att jag faktiskt inte spydde O.o. Sov mindre än 6 timmar och kände mig jävligt bakis och jävlig när jag klev upp idag, men nu mår jag faktiskt rätt fint. Okejj att min hals gör lite ont, att jag känner mig lite varm och att mina ögon är en aning röda och svullna, det är nästan inget :P.

Sanningen är att jag är förvånad till dom gränser jag kan pusha mig själv och min kropp, borde den inte falla ihop snart? Den som lever får se ;) Haha.

Ursäkta min sjuka humor, men vad ska man göra om inte skratta åt saker här i livet? Ahja, hade jag något mer att säga? Säkert massor massor.. Men inget jag vill dela med mig av just nu..

Så hoppas ni alla har det bra och tar det lugnt ! ^^

Bjuder på en gammal bild på mig själv, jag för 5 år sen ungefär ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0