Seg segare segast.

Migrän hela helgen, sööög rätt hårt. Orkar inte prata om det.

Gjorde kycklingsallad idag i hopp om en picknick, orkade dock inte engagera mig allt för mycket i om den skulle bli av, skickade bara ett sms. Men något gjorde jag iaf och inget svar fick jag heller ! :P

Så nu har jag massa mumsig kycklingsallad i kylskåpet, har såklart redan ätit av den till middag, sjuuuukt gott måste jag säga. I love min kycklingsallad ^^.

Annars så gör jag inte så mycket. Gömmer mig i mitt mörklagda rum och hatar solen och värmen lite granna. Imorgon är det skola. Sjukt opeppad, men det ska nog gå ändå, som vanligt. Hoppas Patrick dyker upp, då ska jag tvinga i honom lite kycklingsallad och hata lite saker i allmänhet sådära. (I'll tell you later!).

Borde tagit mer tid att göra skolarbete men är slö som satan och saknar självdisciplin, hoppas jag kan ta tag i det i veckan, det och lite annat stuffs. Måste börja packa och städa inför flytten, (vilken flytt !?), ja, det vet inte ens jag än. Ursäkta luddigheten, men det är faktiskt sant, jag vet inte, vet bara att det kommer ske i Maj.

Så har en del framför mig. Hoppas ni hade en trevlig påskhelg allihopa, vi hörs !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0