The day we said hello

And the rest was history. I hope ^^

Tisdag idag, en väldigt vanlig och tråkig dag. Har alltid ogillat tisdagar :P. Vädret är inte det roligaste heller, nåja. Idag har jag först varit på Orka, vilket alltid är trevligt. Sen har jag tvättat, det kändes som att det tog typ 300 år och nu är jag grymt uttråkad, och klockan är bara barnet än O.o.

Inte helt oväntat så kunde jag inte somna igår. När jag väl slappnat av efter 02 så höll hostan mig vaken till närmare 4, inte det roligaste direkt. Stupid hosta. Tror knappast det hjälper att det är iskallt här inne som vanligt. Fast idag hade jag inte tänkt gnälla, nog för att det tåget redan gått ;D.

Imorgon bitti kommer jag vara stendöd, ska upp 06 för jag ska till Luleå och göra lite vettigt stuffs. Man skulle ju kunna hoppas att jag skulle kunna somna vid 23, men, haha, vi får väl se ^^.

Annars då? Inte så mycket. Har valt kläder för morgondagen. Funderade på att röka en cigg. Tänker på en viss person, men inget allvarligt. Skön känsla, bara att ha en tanke, lugn och fin ^^.

Hoppas det blir spelkväll imorgon, det vore helt galet nice. Hm. Det var nog allt :).

Ska väl tillägga att det ibland kanske inte är en så bra idé att lyssna på musik i tvättstugan och dansa, folk kan ju faktiskt se ;P. Nåja, jag skäms inte ! Jag är en tramsig människa, och det vet ni ! ^^


Pöss på dig sötis ;) (Det där kan vi kalla en liten pik till en viss person ;P).

Till er andra; hoppas ni har en roligare tisdag än jag lovelies ^^.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0