Everyone in this town

Is seeing somebody else
Everybody tired of someone
Our eyes wander for help

The Feel Good Drag
- Anberlin

Halla där alla uttråkade barn. Nä okej då, det är jag som är smått uttråkad. Vet inte varför jag är så förbannat rastlös nuförtiden, eller ah, det kanske jag vet.. Men jag tänker inte prata om det !

Kaos kaos kaos. Mitt liv med andra ord. Ordning är trivialt, mästaren behärskar kaos ! Vilket alltså borde göra mig till en mästare i världsklass ;P.

Annars då? Funderat mycket på det där med benämningar på saker och ting. Frihet och annat trams. Folk har så mycket ursäkter för saker. Folk borde bara slappna av och låta saker och ting i livet vara mer enkla :).

Don't take life too seriously peeps !

Igår var det iaf riktigt trevligt, vi spelade sällskapsspel, och även fast jag inte vann en enda gång så var det roligt :)). Sen skulle jag dricka en öl med en annan kompis på Durrnäs, blev inte så långvarigt eftersom klockan redan var så mycket ^^. Så for tillbaka till Jens och sov där, orkade inte gå hem, (laaaat xP).

Vaknade upp idag och kände mig som ett första klassens cp. Det var riktigt konstigt, kände mig typ speedad, haha. Kan ju vara någon efter-effekt av gårdagens panik och ångest, vem vet. Vet iaf att jag pratade i 180 samtidigt som jag kände mig rastlös, kroppen hade lätta skakningar och det ryckte i mitt öga, haha, det är faktiskt sant x). Så då förstår ni vad jag menar kanske? Kändes ju inte speciellt normalt x). Några teorier om vad det skulle kunna vara? ^^

Nåja vandrade hem till slut iaf och då gick jag först förbi Mattias och surrade lite, håller han alltid uppdaterad om vad som händer så han kan ge mig hans syn på saken ^^. Sen gick faktiskt förbi Dounald också, hämtade 7 av mina sällskapsspel, så nu är dom fan ganska utspridda. Lämnade 4st hos Jens, har runt 5-6st kvar hos Dounald och 7 just nu här, inte illa :P.

I love my sällskapssel alltså. Synd att jag aldrig träffat någon som är lika stor fantast som jag. Men spela är roligt ! Fast sen har jag ju haft titeln "lekledare" ett tag nu också. Har även fått höra att jag är som ett vandrande ölspel. Well that's just me, a lot of fun and games ;). Något som är kul, (Emma rekommenderar), är att köra sällskapsspel samtidigt som man dricker. Där har ni det ! ^^ Väääldigt socialt och en extremt bra isbrytare :).

Take care peeps, orkar inte skriva nå mer trams nu ^^. Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Världens bästa Sara ;D

Ja, gårdagen var trevlig! Måste göras om tycker jag, men då med spel som gör att jag slipper känna mig som en 12-åring som inte kan något. Haha. :D



Har ingen aning om vad det skulle kunna vara, men det kan ju vara så att en hel del (omedveten kanske) stress har släppt, så då slappnar kroppen av lite för mycket lite för snabbt. :) Eller så var det bara en sån dag helt enkelt! :D

2011-07-15 @ 19:46:47
URL: http://formoonkeys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0