And friday it is !


Vissa saker blir man bara less. Som att säga "på den tiden när vi fortfarande umgicks med varandra" iofs så börjar det sprida sig allt mer bland folk som känner dig. Synd. För folk tycker om att umgås med dig.

Less att tycka att du är självisk. Men jag förstår. Jag var likadan en gång i tiden, är väl något som man går igenom liksom :).

Less på att hela tiden inbilla mig att du har riktiga känslor av den varma sorten i dig, istället för det kalla, empatilösa "I don't care så mycket". Det slutar aldrig att vara konstigt, och lite obehagligt O.o.

Less att jag tänker och bryr mig för mycket om dessa saker som jag är less på. Borde sluta ^^.

Skriver btw om 3 helt olika personer. Inte för att det spelar någon roll kanske, men tänkte försöka undvika att någon skulle super-ta åt sig. Fast tar man åt sig så kan man inte gnälla på mig heller, det är inte mitt fel om någon känner sig träffad ! ^^

Vad mer? Kanske ska prata om den senaste tidens trevligheter, men var som inte riktigt på det humöret. Så tänker istället skriva om den senaste tidens jobbigheter, är inte misär mer intressant? ;P Egentligen har jag inte så mycket att säga på den fronten heller annat än att jag sovit asdåligt i flera nätter. Känner mig inte riktigt på topp om man säger så.

Nåja, vidare till trevligheter ändå! Var på stan idag med min syster och hon var så snäll att låna lite pengar åt mig så att jag kunde köpa en ny bh + trosor, (thank you!), dom är super-rosa och super-fina ^^. Drack en latte och satt och chillade utanför Småstaden. Då traskade Leo och Simon förbi, så då satte dom sig också ner för att chilla och surra en stund :). Gjorde typ upp planer med Simon för imorgon, väldans trevligt :)).

Nu är jag då, som ganska ofta, hos min moder, som idag blev väldigt billig måste jag säga. Men samtidigt så ska jag väl inte klaga då hon trots allt varit så snäll och låtit mig sova här så länge. Tacksam det är jag, men skulle ändå gärna vilja slippa onödiga förolämpningar som inte har stämt in på mig sen jag var typ 12.. Typ. Är inte längre en liten skitunge som tycker att det är "jobbigt" att gå ut med soporna. Jävla idioti.

Nä men okejj, nu ska vi inte vara sånna, för ni känner ju inte till så mycket om min barndom. En sak kan jag i alla fall säga, om man frågar snällt så kommer man ganska långt.. Just saying..

Har gjort fler trevliga saker idag också, som att lösa korsord med Jens. Vi löste ett helt korsord, from start to finish! Vi hade lite hjälp av google, men bara liiite ;D. Jag är ju lite konstig så jag tycker faktiskt det är trevligt och till och med lite roligt att lösa korsord ^^.

Nu återstår bara vad som händer ikväll. Jag har inte helt bestämt mig på den fronten än, något lugnt lär det ju i alla fall bli :).

Ha en trevlig helg peeps ! :)).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0