Take this pink ribbon of my eyes

I'm exposed and it's no big surprise
Don't you think I know exactly where I stand?
This world is forcing me to hold your hand

'Cause I'm just a girl

Just A Girl - No Doubt

What's in the past is in the past. Now is now and the future is yet to come. Så enkelt är det. Lever här och nu. Inte igår eller förra veckan. Men lever samtidigt inte just nu för imorgon eller nästa vecka. Bara här bara nu. Jag har visserligen redan sagt att jag tycker vissa personer borde försöka göra det mer. Men jag säger det igen bara för att jag satt och tänkte på det.

Hoppas jag kunde vara en tillfällig distraktion där för dig en natt och en morgon. That's really all I ask. Bryr mig inte om så mycket mer. För framtiden tänker jag inte på. Varken när det gäller dig eller någon annan. Låter jag hård nu? Det är i alla fall inte riktigt så jag menar det. Menar bara att jag är nöjd för stunden och kräver inget mer än så.

Sa att jag skulle sluta skriva om Voldemort, men nu gör jag ett litet undantag :P. Har velat fram och tillbaka ganska mycket över hur jag skulle göra detta. Ta det IRL, ringa, sms'a, maila lr skita i? Har inte kommit fram till något än dock. Kanske inte behöver det heller. Kanske löser sig av sig självt och bara försvinner?

Vad som är rätt för mig och inte rätt. Vem. Mm. Jag tror jag vet. Tror allt är bra nu ^^.

Det där blev ett kärleksinlägg märkte jag, då får det väl bli så !

Ska vi prata om saker som man inte ska prata om egentligen? Typ sex och sånt? Ska vi göra det? :P Haha. Har inte så mycket att säga om det egentligen. Ville bara avsluta mitt kärleks-inlägg med något positivt och det är detta: Min sexlust är lika död som mitt sex/kärleksliv. Vilket är ju ganska nice ändå. Har inga fysiska lustar så att säga x). Det är faktiskt helt sant. Så är ni ute efter det så är det bara att glömma ! Det enda jag vill ha i mitt liv är kramar typ ^^. Vissa kanske skulle tycka att det var negativt att inte ha någon sexlust, men det gör inte jag. Tycker det är skönt att slippa tänka på det, har ju så förbannat mycket annat som tar upp min tid och mina tankar så.

Se där, nu vet ni en hel del om mitt liv för stunden, hoppas ni uppskattar min ärlighet :P.


Ursäkta den suddiga bilden. Detta är då min "kärlekstjuv", han bär på en påse med hjärtan och hans uppgift är att fånga kärlek åt en. Denna har jag haft ett par år nu och lustigt nog så har hjärtan trillat ut allt eftersom så nu finns det bara ett kvar. Coincidence? :P

Kommentarer
Postat av: Mari E

Jag är hundra på att jag har några av dina hjärtan, har plockat upp några från min förra lägenhet och sparat dom XD letar lite i smyckesasken Jepp, här ligger två! Du kan hämta upp dom (om du vill) när du kikar förbi du-vet-när! ;D



Så bra att du har en syster som jag! Men ta rätt på dig själv också, va? ;)

2011-03-16 @ 22:13:55
URL: http://mirax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0