Söndagstrams på en svans

Den där dagen som jag inte gör så mycket på ni vet? :P

Har tvättat och spelat Final Fantasy XII. That's ungefär it. Har hunnit vara på ICA och sedan laga mat + göra en lunchlåda också. Så lite duktig är jag nog allt ^^.

Min kamera har gått sönder. Den var i prima skick lördag eftermiddag då jag stoppade ner den i min väska. Lördag kväll tar jag fram den för att använda den och upptäcker då att displayen är paj. Något måste ha stött i den för det är ett fint så där "kross"-märke på den. Ahja. R.I.P rosa samsung-kameran, I will miss you!

Bara för att jag just tänkte på det: Är det någon annan som har problemet att deras iTunes startar om sig själv varje gång man försöker avsluta det? Tycker det är knäppt som fan :S. Har haft det så sen ett par uppdateringar tillbaka.

Imorgon är det skola och jag inväntar den sedvanliga söndagskvälls-ångesten. Är dock redan ganska trött så har jag tur (HAH), så får jag ju sova inatt. MEN. Vi vet ju hur det där brukar sluta, lr hur? Ska dock inte vara negativ.

Nu ska jag göra mig lite mysigt kamomill-te, slå på en film och äta en delicato-boll eller två, omnomnom ^^. Ha det så bra peeps. Ni som har mig på facebook kan ju kolla in dom senaste bilderna från helgen, la upp dom för en liten stund sedan :).


Love these guys, ibland så är dom som dom småsyskon jag aldrig hade ! ^^ Och jag menar inte det på ett negativt sätt faktiskt, I love it ! :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0