God dag folket! :)

Jag tänkte vara en slö-poo och endast göra ett julkalender inlägg idag. Men då känner jag mig smått otrevlig faktiskt.
Som vanligt gick det as-dåligt att sova. Sitter här och gäspar. Det hjälpte ju inte att jag dom senaste dagarna tvingats gå på toa och kissa jämt typ. Jag förstår inte vars all vätska kommer ifrån ?! Man skulle ju kunna tro att jag äntligen blivit duktig och börjat dricka vatten som jag pratat om. Men igår drack jag ett glas mjölk, ett glas vatten, och ett glas oboy. Dom är medelstora glasen btw. Sen vet jag ju att man ska titta tre dagar bakåt vad man drack då. Så fine.. Det blir i fredags. Hm. Jag drack iofs 66cl julmust. Men utöver det tror jag inte jag fick i mig så mycket? Förmodligen ett glas vatten också.

Så hur jag än vrider och vänder på det så går det inte ihop! (Lördag och söndag is the same på drickandefronten).
Totalt ologiskt. Någon som vet vad detta kan bero på?

Jag har btw kommit på en till bov i dramat om mitt dåliga sovande! Jag fryser så mycket om nätterna :S. Men jag har en lösning. Mr. Jag-blir-alltid-så-varm-när-jag-sover ska fan få byta täcke med mig. Han har ett duntäcke och jag ett vanligt O.o.
Att jag inte kom på det tidigare? :P Haha.

Igår såg jag 12 avsnitt av Lost på sträck, (förutom kisspaus och matpaus). Och idag har jag bestämt mig för att fortsätta se på det :).

Imorgon däremot tänkte jag gå på stan. Har en till julklapp att köpa :). Eller vänta nu.. Jag ska köpa två julklappar, så var det ju. Tack för den bloggis. Jag höll totalt på att glömma ^^.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0