Tankar om framtiden^

Nu har den börjat, sista veckan på jobbet. Känns rätt bra faktiskt, heltidsarbete är inget för mig. Jag har ju trots allt mitt arbetshandikapp som gör det svårt för mig att orka med.

Och jag ser mer och mer framemot att plugga. Skolmiljön passar mig. Har alltid tyckt om skolan, dock kanske inte lika kul att plugga alltid ;). Men jag tycker om att lära mig nya saker. Så det är inte så illa. Kommer iaf vara skönt att få gymnasiekompetensen till slut. Man känner sig lite "dum" som inte lyckades med det. Men det hade ju sina anledningar, och det är inget att gräma sig över nu!
Saker och ting får ta sin tid helt enkelt. Så är det bara ^^

Skolan som jag vill gå på verkar iaf riktigt najjs. Det trodde jag inte förut. Att våran lilla stad skulle ha en sån fin folkhögskola :). Ser positivt på saken iaf. ¨

Sen finns det andra saker att tänka på. Men jag försöker att inte låta det ta upp allt för mycket av min tänke-tid. Just go with the flow? Eller tja, nästan. Man kan ju som inte göra inget och hoppas att saker ska hända av sig själv. Men det är viktigt att känna lugnet och att inte stressa fram saker. Don't you agree?

Kommentarer
Postat av: Ermina

jaa jag var med där, verkligen något man alltid har på minnet haha :)

2008-10-13 @ 11:06:23
URL: http://californiendream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0