Be careful what you wish for

you might just get it.


Mja, något sådant.

Så måndag idag, ny vecka and everything. På västfronten inget nytt, lr östfronten kanske man ska säga. Struntsamma, inget händer egentligen.

Eh, lyckades hitta en kombination av knappar som gjorde textstycket jag höll på att skriva större. Se där. Jag är ganska efter på den fronten så har ingen aning om vad jag gjorde x). Nåja, jag skrev om skolan.

Lagomt ointressant dag som vanligt på måndagar. På "syslöjden", (lr vad man nu vill kalla det), gjorde jag ett "hata e strängen-armband" till Patrick gjord på en av hans gitarrsträngar, se där :P. Gjorde ett armband till mig själv också och använde Emilinn's så kallade "vänskaps-kula". Hade redan gjort ett armband innan men det föll typ isär x). Så känns bra att ha ett nytt ett fastän det ser ut som en reklam för barnleksaker har spytt över den. Orkar inte förklara, men äckligt färglatt är det i varje fall :P.

Nåja, for även och köpte ny hudkräm för ansiktet. Vilket får mig att tänka på en annan sak, what's up med förpackningarna?  Varje gång jag ska köpa en ny, (samma märke och allt ofc), så är det en ny sorts förpackning! Först var det en rund plastburk, sen en rund glasburk och nu är det en jävla tub. Jag menar, va? Vad är poängen med att byta hela tiden? Blir dom aldrig nöjda? O.o

Väl hemma så gjorde jag faktiskt saker. Yay me. Diskade all disk, sen packade jag en resväska med kläder jag sällan använder. Efter det plockade jag ihop smutstvätten och vek ihop och la undan alla kläder som inte var smutsiga och böt sop-påse. Så jag har faktiskt gjort något vettigt idag, som jag velat ett tag. Därför har jag lite hopp i iaf om att jag kan fortsätta vara lite vettig imorgon, om jag inte är för trött dvs :).

På tal om trötthet. Jag borde vara trött. Sov bara 4 timmar mellan lördag och söndag, men inte fan blev jag trött igår kväll för det. Sov nog åtminstone 5 timmar i natt, vilket är okej, men borde jag inte vara trött nu? Sen har jag inte haft någon aptit på hela dagen heller. (Jag har dock ätit middag, oroa er inte, men skippade lunchen). Life is what life is helt enkelt.

Be careful what you wish for.

Ha det bra !


Finaste. Saknar katterna, speciellt min lilla söta tjockis Bill, (den svarta katten).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0